Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor mi bajod van azzal, ha ez országok közt mûködik?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Megfogom, összegyûjtöm az adatokat és kiszámolom a NAV és a TB bevételeit.
És ezt meg lehet becsülni elõre is. Nem nagy dolgok ezek.
Csak a politikusok nem informálnak, hanem kommunikálnak.
A média pedig bólogat, mert ha valaki kényelmetlen kérdést tesz fel, azt nem hívják a sajtótájékoztatókra.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Amugy egyetértek az interjúalannyal. Jelenleg márcsak az ezer éves Magyar Királyság maradék romjainak az eltakarítása folyik. Sokszor hibáztunk mi is, de nem tudom lehet e hibának tekinteni azt mikor a "legyõzöttet" nem megsemmisíteni megalázni földig rombolni akarjuk mindenáron, hanem kiegyezésre, békés együttélésre törekszünk...
A minket "legyõzõk" ezeket a fogalmakat nem ismerik. Keresztényi megbocsátás számukra üres fecsegés...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ellenõrizhetõ eredetû eredetû termékek cseréjében és kereskedelmében.
Az összefogás, egymásra figyelés természetesen szükséges.
Ha a szomszéd paradicsomot termeszt, én nyilván mást vetek és így tovább.
Ez kistérségekben simán mûködhet.
Véleményem szerint ezt hozzáértõ kistérségi vezetõkkel, polgármesterekkel lehet megcsinálni.
Abban is biztos vagyok, hogy Magyarországon is vannak helyek, ahol ez mûködik.
a) többszáz embernek ad egyszerre munkát;
b) jó esetben technológiát telepít az országba,
c) a beszállítói láncon keresztül emberek további százainak ad munkát közvetlenül.
Na igen, például pénzkibocsátásra nem volt joga Magyarországnak.
Tõkehiány volt, nem volt hitel, ez jelentõsen gátolta a fejlõdést.
Mindez történt úgy, hogy a nemesfémbányák Magyarországon voltak.
Az újaknak szánt adókedvezmények odaítélésekor azonban számításokat kell végezni, megtérülést kimutatva.
Az idei bõvítésekre odaadott állami támogatásoknál ezek a számok nyilvánosak és középtávon megtérülnek.
De a Hankook 19 milliárdjánál ez nem volt nyilvános.
Azt kell megnézni, hogy vajon egy magyar tulajdonú kkv mit hoz ki megteremtett munkahelyre jutó egységnyi állami támogatásból.
Ilyenekrõl sosem beszél senki.
Egyébként pedig lásd az interjú közepén:
Összefoglalva tehát: a Vajk-István (vérszerzõdés megszegése, erõszakos krisztianizálás) és a reformáció okozta lelki „gerinctörésünket” valóságossá tette Trianon, jelenleg pedig már szinte csak a romeltakarítást végzik ellenségeink a megtörésünk negyedik fázisában, vagyis napjainkban. Miközben arról feledkezünk meg, ami a nemzet életerejét növelné, az ellenállást erõsítené, esetleg újra felvirágzást okozna. És hasznavehetetlen, számunkra feleslegesnek, illetve hamisnak bizonyult ellenérdekû mítoszokat próbálunk nacionalizálni, ellenségeink, ellenérdekû uraink legnagyobb örömére.
Nem arról, hogy összefog-e a szomszédos 3-4 termelõ.
A nemzetiségek azonkívül hogy öntudtra ébredtek több-kevesebb önállóságot akartak kivívni,nacionalisták lettek.Ugyenezen az eszme ránk magyarokra is hatott ahogy egész Európára.Nem lehet azt mondani hogy ez csak ránk lett volna jellemzõ vagy hogy mi kezdtük vagy hogy azért fordultak ellenünk a nemzetiségek mert a mi nacionalizmusunk elnyomta õket.Azért fordultak szembe mert õk maguk is nacionalisták lettek,és mert a habsburgok ígértek nekik ezt-azt.Ami az elnyomatást illeti szlovákiában ma a 21.sz-ban nagyobb a nemzetiségi jogtiprás mint nálunk volt a 19.sz-ban.A felvilágosult nyugaton ma is vannak nemzetiségek akik nem alapíthattak önálló államot pedig akarnak baszkok pl.,mégsem mondja senki a spanyolokra hogy megérdemelnék ha területükön létrejönne egy baszk állam mert õk elnyomók lennének.Velünk akarja csak mindenki elhitetni mennyire jogos a volt nemzetiségek siránkozása emiatt,meg mennyire magunknak köszönhetjük trianont.
Na ez manapság nem így van.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És hogy álljon itt egy ellenpélda is arra, hogy igen - néha kimondjuk, hogy mi is elronthatjuk (Ronnynak is):
" Tudod miben hasonlít II. Rákóczi Ferenc mentalitása a mai politikusokhoz? Hogy mindegyikük az idegen pénzre, támogatásra épített. Egyszer Rákóczi idején, a szabadságharcunkkal amúgy rokonszenvezõ holland követ, mikor már nagyon megunta a fejedelem rendszeres pénzkéregetéseit, végignézett a fejedelem körül lebzselõ urakon, majd csak annyit mondott a pénzzel kapcsolatban, hogy mikor õk a spanyolok ellen harcoltak a szabadságukért, akkor levágták arany gombjaikat, és ólomgombra és fegyverre cserélték. Ezt kellene a magyaroknak is tenniük a fejedelemmel az élen. Majd a követ otthagyta õket. A szabadságharc pedig a tehetetlenkedés, az áldozatképtelenség miatt elbukott. Szóval a nyavalygás helyett ismét csak az áldozathozatal szükségleténél tartunk. A példát pedig mindig a vezetõknek kellene mutatniuk. Nálunk meg mindig a kisemberrel kezdik, azt nyomorítják. Mutass tehát nekem egy áldozatkész magyar politikust vagy pártot, és melléjük állok."
.
Már csak az a kérdés hogy tudatos (sajnos kibaszták a szomszédot a munkahelyérõl, de köszönöm szépen én még tudom fizetni a számlákat), vagy tudatalatti-e mert a homályökör nemlátja, nemérti hogy mi van. Azt jöhetsz nekem itt mentalitással, mikor érveltem amellett hogy szerintem egyrészt miben szorul változásra az ország az volt az ellenérv dehát a tescoban minden olcsó, azért a színvonal megvan. <#eljen>#eljen> Azt szoktam mondani hogy aki hülye 20-30 évesen, az hülye lesz 40-50 évesen is, sõt élete végéig, átvitt értelemben pedig akinek eddig nem nyílt ki a szeme, annak ezután se fog, majd valami kellemetlen tapasztalatszerzés árán, de akkor már lehet késõ lesz. Én magam részérõl leszûrtem kikkel állok szemben ebben a vitában, több hszre már nem szeretném elpazarolni az idõmet, de felõlem hetek hónapok, akár évek után visszatérhetünk a témára, ha isten is úgy óhajtja.
Live for nothing or die for something.
(itt most nem a kozmopolita idiótákra kell gondolni).
Live for nothing or die for something.
<#eljen>#eljen>
Sebaj, majd Szíjjártó megmagyarázza. Vagy felállítanak egy díjkommandót, mely a Rogán-féle fizukommandóval párhuzamosan visszanyomja az díjakat.
Pedig igény volna rá "nemzeti" körökben, ugye? (Legközelebb figyelj oda a belepiszkálásba.)
De most mit csináljanak az emberek, ha a sok köcsög kopasz a focilelátókon újra meg újra elõveszi a témát, mint azt éneklik, hogy megy a vonat Auschwitzba?
Állandóan ez meg a nemzeti oldalon, miszerint minden rossz, ami ért minket:
a) arról más tehet
b) kényszerpályán mozogtunk,
c) idegen hatalmak/érdekkörök/stb. játékszere voltunk.
Soha, ismétlem nem lehet olvasni, hogy bocs, ezt elb*sztuk. Mindig más a hibás.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Olyan emberek véleménye ami ellentmond az ország valós helyzetének"
most akkor az elején vagy a végén van nálad kavarodás?
tudod..
etesd szarral, és tartsd setétben<#eplus2>#eplus2>
szóval nem eröltetem a választ e témába feléd..
magyar mentalistást ajánlom.. ott nem fogsz csalódni
cigányozás, zsidózás, élettérelmélet, és kékvérû témák oll-nájt-long.. +trianon ájvék
2. De! Ha nem lop, csal, hazudik! Én családomban van cigány, tisztelem õket mert becsületesek!
3-4. Természetesen lehet, de amíg a saját hazájában csinálja és nem másnál addig hol a gond?? Minden népnek megvan a selejtje.
Aki zsidó, az nem lehet magyar?
Aki cigány, az nem lehet magyar?
Aki magyar, az nem lehet bunkó?
Aki magyar, az nem lehet önzõ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .