Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
tudod a saját érdekeltségi köreiket valmiért nem vizsgálhatják.....
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha emlékszel, az elõzõ tulajdonos hajlandó volt erre.
Bár tudnék bízni egy kormánybiztosban!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ha meg nem kapnak pénzt akkor itt a pénzügyi világvége...ezért kell a pénzzel együtt a nyakukba ültetni egy kormánybiztost. Nem egyet az összesnek hanem mindegyikhez egyet.
Ha beledöglötök, akkor is megmentjük a bankrendszert!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
anno 1987
A kormány védeni szándékozta a többséget a kisebbségektõl is, nemcsak a kisebbségeket a többségtõl.
Ez sem tetszett az EP-nek.
Ha figyeltél volna.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
anno 1987
Vagy fa lassította le, vagy vérprofik az õrangyalai.
Lehet valami fára esett ami topmpította az ütést? Esetleg vízbe vagy valami puha talajra?
anno 1987
A kommentek is érdekesek.
A pc azt nem engedi vizsgálni hogy a retkesek hogyan viszonyulnak a magyarokhoz?
Live for nothing or die for something.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
anno 1987
Live for nothing or die for something.
„A benini demokrácia sikerének két oka van” – magyarázza Alexander Stroh, a hamburgi GIGA Institute of African Affairs Benin-szakértõje. „Az egyik, hogy a politikai és gazdasági elit, valamint a civil szféra a mai napig egyetért abban, hogy az alkotmány betartása és a demokrácia megõrzése a legfontosabb cél. A másik ok a jól átgondolt és felépített államberendezkedésben keresendõ. Az alkotmánynak hála a parlament és a kormány nagyszerûen ellenõrzi egymás munkáját, és a professzionális és független alkotmánybíróság is hatékony felügyeletet biztosít a hatalom többi ága felett”
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár megszólal:
- Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák!
- Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! - így Orbán.
A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra:
- Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Szokj hozzá.
Komolyan.
Neked már Viktorfóbiád van, mindenbe csak õt látod.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
jaj... fááj, fáj, fáááj
történelem? alternatív dimenziók.. tudod<#ravasz1>#ravasz1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB