Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
népszavi óóne..😉

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
kormánybiztosokkal már így is sokra mentünk...😉

tudod a saját érdekeltségi köreiket valmiért nem vizsgálhatják.....

A vicc pedig az, hogy ez így lett megtervezve. Jó biznisz nem? Kisegítjük azokat a bankokat, akiknek tartozunk, ezáltal újabb kölcsönöket kell igényelnünk tõlük, amivel nõ az eladósodottságunk.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Hát más már nem maradt. Most ez fog menni 5-10 évenként, hogy kisegítjük az adófizetõk pénzébõl a bankokat miközben adóssághegyekben van minden ország? Necces ez így.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lteebee
Csak viccbõl írtam.
Ha emlékszel, az elõzõ tulajdonos hajlandó volt erre.

Bár tudnék bízni egy kormánybiztosban!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Narxis
Az a baj, hogy a bankok jelenlegi tulajdonosai erre nem lesznek hajlandóak. :/

Ha meg nem kapnak pénzt akkor itt a pénzügyi világvége...ezért kell a pénzzel együtt a nyakukba ültetni egy kormánybiztost. Nem egyet az összesnek hanem mindegyikhez egyet.

Narxis
Hajajj, voltam én már liberális mert nem értettem egyet a meleg felvonulók megverésével, megdobálásával és náci is mert cigánykérdésben a Jobbikkal értettem egyet. 😊)

Lteebee
Igen, mégpedig a következõképpen: a bankok jelenlegi tulajdonosai feltõkésítik, konszolidálják a bankokat, aztán a Magyar Állam jelképes összegért megvásárolja azokat.

Na mindjárt le leszel kommunistázva. :-)

Narxis
Államosítani kellene az összes bankot, de minimum egy kormánybiztos küldeni mindegyikre akinek az utolsó fillérig el kell számolni a pénzekkel. Ez így nem mehet tovább mert ami most van az szar.

Lteebee
"Jöhet gazdasági összeomlás, de a pénzügyi rendszer stabil: fokozatos változtatások és a kormányok határozott lépései jelenthetik a megoldást."

Ha beledöglötök, akkor is megmentjük a bankrendszert!

Narxis
A káosz után legalább lesz egy megtisztulás... vagy tovább seperjük a szart a szõnyeg alá.

Megmentették a világot az amik már megint.. Csak hálával tartozhatunk nekik.

csige791
Ezzel rémisztgetnek. Majd jó sok milliárdot fognak megint juttatni mindenféle milliárdosok kezében lévõ egyesületeknek (nagy multik, bankok, autógyárak) a szegény emberek adójából.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

jhetedikj
Lteebee
Ha egyszer õ volt a leghangosabb megfelelõ idõben.
A kormány védeni szándékozta a többséget a kisebbségektõl is, nemcsak a kisebbségeket a többségtõl.
Ez sem tetszett az EP-nek.
Ha figyeltél volna.

Rázuhant a hátizsákra.Egyértelmü

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jhetedikj
Marha nagy szerencséje volt az biztos, pár csontja biztos el is tört szerintem, igaz ezt nem írták.

anno 1987

L Viper
Szerintem valamennyire kinyílt, csak nem lobbant be teljesen. Másképp tuti meghal.
Ha ezer méterrõl vízbe esel, olyan, mintha betonra esnél.
Vagy fa lassította le, vagy vérprofik az õrangyalai.

jhetedikj
1000 métert zuhant egy repülõbõl kiugorva de mégis túlélte!

Lehet valami fára esett ami topmpította az ütést? Esetleg vízbe vagy valami puha talajra?

anno 1987

Érdekes. A kereskedelmi adók, nem magyar cégek... Amúgy sem azt látni, hogy negatív színben tüntetnék fel õket.

banok
Ez a Cohn Bendit milyen nagy kedvenc lett mostanában...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lteebee
Cohn Bendit nem engedi, hogy a kisebbség által a többség kárára elkövetett bûncselekményt etnikainak minõsítsük.

Danny1987
Változatlan lendülettel gyûlöli a magyar a cigányt

A kommentek is érdekesek.
A pc azt nem engedi vizsgálni hogy a retkesek hogyan viszonyulnak a magyarokhoz?

Live for nothing or die for something.

Lteebee
Szegény Nick is a "lehetett volna" pilóták közé tartozik.

Heidfeld autója kigyulladt a Hungaroringen

polluxware
<#rolleyes>

polluxware
<#eljen><#taps>

Te mi a szent szarról beszélsz? Olyan nagyon el vagy Te tévedve, hogy szavakba nem lehet önteni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jhetedikj
Danny1987
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Legsikeresebb Afrikai ország

„A benini demokrácia sikerének két oka van” – magyarázza Alexander Stroh, a hamburgi GIGA Institute of African Affairs Benin-szakértõje. „Az egyik, hogy a politikai és gazdasági elit, valamint a civil szféra a mai napig egyetért abban, hogy az alkotmány betartása és a demokrácia megõrzése a legfontosabb cél. A másik ok a jól átgondolt és felépített államberendezkedésben keresendõ. Az alkotmánynak hála a parlament és a kormány nagyszerûen ellenõrzi egymás munkáját, és a professzionális és független alkotmánybíróság is hatékony felügyeletet biztosít a hatalom többi ága felett”

csige791
off:
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár megszólal:
- Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák!
- Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! - így Orbán.
A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra:
- Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák!

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Nem nehéz, mivel mindenben õ van. kétharmados többséggel gyakorlatilag azt is elõírhatja, milyen színûre meszeld a vécédet.
Szokj hozzá.

Vicc az az ember.
Komolyan.

L Viper
Egy szóval sem tapsolt a mostani rezsimnek, sõt még csak nem is célzott rájuk. Szerintem pontosan tisztában van Pares is a Soros alapítványos fidesz alapító kiszeseink múltjával is.
Neked már Viktorfóbiád van, mindenbe csak õt látod.
Majd jövõre az olimpián, behúzzuk a negyediket! <#papakacsint>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
banok

banok
Azok a Jehovák, hozzám is jöttek Karácsony környékén. Nem beszélgettünk sokáig...

csige791
Ha nagyanyámnak sok kereke lenne, villamos volna.

Tigristank
Hát igen. Ha ma is így nézne ki az ország, szerintem mindenki elégedett lenne...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Többek közt.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lteebee
Sikerült pártpolitikát is belevinned.

polluxware
annak a rezsimnek tapsolsz aki magánvagyont államosít ,de mi vagyunk a vörösök?

jaj... fááj, fáj, fáááj

történelem? alternatív dimenziók.. tudod<#ravasz1>

Ezeknek a vöröseltolódásban szenvedõknek hiába írod le mindezeket, nem hogy történelembõl 1-esek, de még a földrajzzal se nincsenek tisztában. Most ezt nem bántásból mondom, de ekkora primitívségéket leírni tájékozott ember vagy csak szándékosan ír, vagy súlyos hiányosságai vannak az ismereteiben ezen a két téren. Mindkét eset magáért beszél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB