Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#whatever>#whatever>
kiszárad már az a nyilas totykó, olyan elhagyatott <#whatever>#whatever>
tiszteletben tartom egy külföldi más véleményét😉
birom az angolokat (csak ezért)
"A lényeg, hogy te ennek az embernek minden szavát elhiszed"
linkelj általam fecót éltetõ kommentet, hozzászólás számmal
<#finom>#finom>
"Nem tudom miért akarod rám húzni a "fidesz fan" lepedõt. Talán emlékszel a Magyar mentalitásban, mennyire érveltem ellenük a választási kampány ideje alatt. "
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ti libelármajmok (elnézést) minden egyes hozzászólásban szándékosan másról beszéltek mint ami benne van?
Hallgattál szó jelentése az esetünkben:
Nem nyivákoltál kétnaponta, hogy mekkora nagy kamugép a ferkó.
"Istenítem" jelentése az esetünkben:
Naponta megtapsolja valaki valamelyik viktor/ferkó cselekedeteit.
Megtudod nekem magyarázni, hogy ezt a két teljesen eltérõ szót, hogy sikerült összemosnod?
Ahogy már korábban is írtam, aki nem érti a magyar nyelvet az miért nem valami más pl héber fórumon okoskodik.
(persze ezért majd én leszek megint kibanolva mert már ez is zsidózás... vicc. Bant inkább az ilyen uszító emberknek kéne adni mint amilyen te is vagy, szándékosan magyarázol másról mint ami le van írva. Gratulálok.)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
számmal linkelj hozzászólást😉
tudom fáj ha viktorod ilyen hátrányosan van feltüntetve...
Nem tudom miért akarod rám húzni a "fidesz fan" lepedõt. Talán emlékszel a Magyar mentalitásban, mennyire érveltem ellenük a választási kampány ideje alatt.
Engem még az zavar, hogy feriék idején feltûnõen hallgattál, most meg sír mint a fürdõs ku*va, pedig viktorka még negyed annyit sem hazudott mint ferkó. Így már azt sem tudom eldönteni, hogy Kókáékért jajvékolsz vagy feriékért, vagy, hogy egyáltalán mi a bánatod.
nem fura hogy zárolták a 3/3as témát?
embörök... nem párttagok voltak besúgók.... hanem ZÖMMEL azok a kétszínû csótányok akikrõl csak hittttték hogy közük sincs a dologhoz...
biztos emlékeztek........ valmi szálodai recepciósról is flröppent annó valami foszlény, avagy tézis..........
lehet így akarták befolyásolni az ürgét😉
nem fura?
Nem drágám.
Ahogy írtam is:
holmi jöttment komcsi besúgó szökevényeknek
Nekem - veled ellentétben- mindegy, hogy viktor király udvarában vagy feri "ultrademokrata" közösségében vannak, ugyanúgy rühelem õket.
Ellenben azokat csak sajnálni tudom akik azoknak a "média sztároknak" a szavait ismételgetik, azoknak hisznek akik mindig a porondon voltak, akik mindig azt mondták el a tv-ben/rádióban amit az aktuális rezsim megkívánt. Mennyi mennyi ilyen hazaáruló féreg van még most is az esti fõmûsoridõk közelében. A sztárságér adták el az országot azok a gecik, cseppett sem jobb egyik sem mint Feri és tsai.
De érdekes, hogy milliók követik õket kurvaországban, pedig mind tudja kik azok az emberek és miért vannak ott ahol.
Ismét a pofánkba hazudtak.
most fideszes képviselõkre godolsz?
mert ez így passzol
Szerintem meg megint slaggal kéne veretni a vért a rádió udvarán.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem értetted meg, mire céloztam.
Kérlekszépen ebben nincs semmiféle analfabetizmus. Ez a szocializmus nemzeti irányvonalának az eszméje.
És emlékeztetlek, hogy Zuroff azt mondta, bûnös.
Akkor el kéne ítélni, mert Zuroff mondta?
Felõlem amúgy mûködhetnek a bankok ahogy eddig is de akkor egy fillért se várjanak az államtól. Lehet választani. Én felháborítónk tartom, hogy az eladósodott lakosságnak és országoknak kell kisegíteni a bankokat, sokadjára.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha kádárjancsibácsinak meglenne még a koponyája, akkor most elégedetten mosolyogna.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szerintem nem több a soknál, sõt...
(bár nem tudom melyik konkrét esetre gondol az író, nem is tudtam, hogy történt ilyen, de nagyon helyes hogy történt)
Az nem megy, hogy "hát ha elbasszuk, max nem kapunk szavazatokat." Ha nem tudják vállalni, amit ígérnek akkor ne csinálják, az ország a haza (na már megint Magyarkodok angliából) nem egy KFT, azzal nem lehet játszani holmi jöttment komcsi besúgó szökevényeknek.
Hamar kiderülne mekkora átbaszáson alapul a történet, és attól kezdve nem az állam államosítaná a Bankokat, hanem az emberek szüntetnék meg õket, ezzel egy idõben lámpavasra akasztva az azokat üzemeltetõ piócákat.
Persze ez a felvilágosítás sosem fog megtörténni, mert ugyanazok kezében van a média is akik kezében a bankok, és ugyanazok pénzelik a pártok kampányát is...
tudom összeesküvés elmélet... <#idiota>#idiota>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A helyzet elkerülhetõ lett volna, mint ahogy az összes többi ország el is kerülte.
Még egyszer elmondom: "Ha a mai viszonyok közt egy MSZP kormány lenne hatalmon, itt már rég forradalom lenne!"
244 a svájci frank
400 forint egy liter benzin
Stb...stb..stb.
Tényleg igaza volt a Kókának ez az ország tele van közgazdasági analfabétákkal.
Az Együttmûködés (Schmitt Pál esetében együtmûködés) kormányánál nem ismerik ezt a fogalmat.
rettegnek attól, hogy megdõlne a Szent Kétharmados víziójuk.
Az Együttmûködés Kormánya teszi a dolgát!
tehát itt a bizonyíthatóságon van a hangsúly...<#ravasz1>#ravasz1>
Más a helyzet a nem bûnösökkel, vagy a nem bizonyíthatóan bûnösökkel.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
egy ennyire idõs emberben már kár keresni a "múltat", vagy valamiféle igazságszolgáltatást keresni