Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Van itt két másik fórumozó, aki nem hajlandó vitázni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
#49296-98: A süket tõ>szavak/mondatok terén látom otthon vagy, de ez kevés.
Viszont lenyilasozni nemzeti érzelmû embereket, ez azért több a soknál is te tudatlan. Nem mintha nem lennék tisztába vele, de azért rákérdeznék a te fajtádra, gondolom más is kíváncsi rá.
Mellesleg idáig is volt sejtésem itt egy két emberrõl, de a mai mûsorod után rátennék 20 ezer forintot hogy te nem vagy Magyar(talán papíron se).
Senki nem írta, hogy a történetben Pollux lenne a fasza gyerek. Az itteni törzsközönség nem jár át a "társtopikba" turuloskomcsizni/nyilasozni, szerintem elvárható, hogy egy kicsit Ti is moderáljátok magatokat.
Esetleg a felületes szemlélõ hiszi azt, hogy magyarok magyarnak tartják.
Népszabisból lett õ hírtévés, magyarhírlapos.
Õt nevezik bértollnoknak.
És ha a "szarozós" jelzõt nem érted, kérlek, nyugodtan szólj!
zsidózó, cigányozó primkókra mit mondjak? nemzetvédõ bajtársak?
komcsizni lehet, akkor nyilasozni is lehet
ilyen simple
A cigány az cigány. DE a magyar ciány pont ugyanannyira magyar, mint cigány!
A magyar az magyar. DE a bunkó magyar pont ugyanannyira bunkó, mint amennyira magyar!
Nem fogjátok fel, hogy nekem (és néhány egyéb idejárónak) az nem tetszik, ahogy az ország és a világ bajaiért azonnal vagy cigányoztok, vagy zsidóztok. Holnap elégedet a rántottát, arról biztos a zsidók tehetnek, vagy inkább a mocskos multik akik zsidóktól veszik a tojásokat.
Ez a mentalitás, amit nem vesz be a gyomrom. Ha ezt szóvá teszem, azonnal héber topikba küldenek, liberálmajmoznak, lekommunistáznak. Ilyen emberek eddig is voltak szép számmal, ne de nehogymár még én menjek a fenébe?!
A MAGYAR EMBER és a MAGYARKODÓ EMBER között óriási különbség van, de hiába magyarázzuk, csak nem akarjátok megérteni. Mondok egy példát, hátha közelebb kerültök a gondolatvikágomhoz:
Bajer Zsolti, a hírtv fõ-megmondó-beszólogató-nagymagyarkodó embere, aki szlovák rendszámú autóval jár(t). Erre te mit mondanál?
Számomra tudod ki a magyar, akire fel is tudok nézni? Mondjuk a pólósaink, Kemény Dénessel együtt, akik semmi pénzért a belüket kidolgozzák az országért. Vagy mondjuk azok az orvosok, akik a botrányos körülmények ellenére még nem mentek külföldre, mert itthon szeretnének segíteni. Érdekes módon egyik sem magyarkodik, csak szimplán magyar.
Ha a cigányt cigánynak nevezzük, az a baj.
Ha a magyar magyarkodik, az a baj.
De az ilyen felfogáson csak röhögni lehet, szóval nem baj.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Visszaolvastam. Nem Pollux kezdte.
Ez meg nyilvános fórum, senkinek nem játszótere. Aki regizett SG-re oda ír, ahová akar.
Emlékezz csak Efreet szavaira:
Ha már átjárás történik, akkor el kellene fogadni a másik stílust, hozzáállást, és ha valaki vitatkozni (nem veszekedni) szeretne, akkor azt tegye úgy, hogy azzal ne a másik személyt, hanem a véleményét, az általa képviselt álláspontot vegye célba értelmes, átgondolt érvekkel, lehetõleg adatolva. Ez az alapvetõ, és minimálisan elvárt vitakultúra elsõ szabálya, amit nagyon sokan sorozatosan elfelejtenek. Pedig annyira nem nehéz feladat.
Pont olyan sértõ, mint a héberezés! Egyáltalán mi jogon nyilasozza le az amoda írókat? Az aki a magyar érzelem és a nyilas közé egyenlõség jelet rak súlyos bajok vannak az agyával, még ha neked ez nem tetszik is.
Ez meg nyilvános fórum, senkinek nem játszótere. Aki regizett SG-re oda ír, ahová akar.
Viccet félretéve inkább szerintem térjünk vissza a napi hírekhez. Amúgy aki Google Chrome böngészõt használ az talál, hozzá egy SG kiegészítõt amivel fórumozókat lehet tiltani és többé nem látod a hozzászólásait ha már végképp nem tudtok túllépni egymáson. 😄 Mert szerintem ha tovább megy a személyeskedés akkor zárhatják is a topikot. :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Éppen ez a gond! Én lassan 10 éve járok ide fórumozni, te meg pár hónapja regisztráltál, és még én takarodjak máshova?!
Ha nem tetszik ez a hely, lehet menni kurucra magyarkodni. Ott tuti mindenki egyet fog veled/veletek érteni.
Modok is járnak be.
Van itt pár arc, aki pár naponta, hetente benéz, megsért sok embert hitében, magyarságában, egyéb nézeteiben, aztán kap néhány számára kellemetlen kérdést és csöndben marad.
Ezeket nem kell komolyan venni.
Az egyiket csak a szex meg a pénz érdekli, a másik szerint egy magyarnak nincs mire büszkének lenni a történelme kapcsán. Ilyenek ezek.
De mi ezzel a gond? Kidobok egy kavicsot az utcára és hat ilyen embert találok el.
Ez van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hozzászólás számát.
Köszi.
Azt felejtettétek el, hogy a "Magyar mentalitással" ellentétben ez nem a saját játszóteretek. Azt hiszem azt mindenki belátja, hogy a felmerülõ témák szinte garantálják, hogy idõrõl-idõre elszabaduljanak az indulatok, de eddig nem volt szokás héber fórumokra küldeni és primitív címkékkel illetni a vitapartnert.
Lényeg a lényeg: ha nem tudtok viselkedni, akkor annak következmény lesz.
Az a baj, ha provokátornak neveznek tv-s személyiségeket, vagy ha olyan szavakat használnak, mint liberálmajom?
Nem vagyok a moderátori atyáskodás híve, de már régen ki kellett volna osztani pár figyelmeztetést.
Vedd már észre, hogy az egyetlen válaszod bárkinek, aki nem a te mantráidat fújja:
"Takarodjon a héber topikba" meg "Liberálmajom ATV fan"
Most költsünk többet, mint amit termelünk, hogy ne mélyüljön a válság.
Egyetértetek abban, hogy minden pártban és a médiában komcsi besúgók, hazaárulók vannak.
Miért nem lehet ezt így leírni és továbbmenni?
"Krugman rámutat, hogy az Egyesült Államok még nem lábalt ki a pénzügyi válság gazdasági következményeibõl és legalább 2013-ig még gazdasági stagnálással kell számolni. "A legrosszabb, amit ilyen esetben tenni lehet, az az állami kiadások csökkentése, ami csak még jobban visszafogja a gazdasági teljesítményt" - fejtette ki."
Mindenhol ugyan az a verkli megy.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ebbõl most már elég legyen.
és mit ad isten akkor még valki kormányzott....
szóval.... na