Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#eplus2><#eljen>

Willenbrock
A holókauszt tagadása is azért büntetendõ mert páran nem tudnak beletörõdni hogy másnak nem fáj annyira(ne adj' isten esetleg egyáltalán nem fáj neki)az õ veszteségük mint a sajátja.Vagy hogy a saját vesztesége fájdalmasabb mint az övéké mivel személyesebbnek érzi.Ebbe viszont õk nem tudnak beletörõdni,már azt is bûntetik ha jelentéktelennek állítja be valaki a holokausztot.Pedig had döntsem már el magam hogy hogy érezzek az eseménnyel kapcsolatban.
Sok nép szenvedett sokat és szenved ma is de valahogy soha nem állítják annyira hangsúlyos módon színpadra a mások szenvedéseit mint a háborúban meghalt zsidókét.

Kutathatom az emlékmûveket.. De hivatásos (nem zsidó) történészek NEM kutathatják - kérdõjelezhetik meg egyes dogmatikusan sulykolt állításokat.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
nem az a bajom, hogy zavar a dolog...

hanem hogy annyira, nem magáról a területekrõl van szó meg az emberek ÉRDEKEIRÕL

hanem hogy ti lélekben megnyugodjatok..

szted az segítség nekik, amikor a kismagyar hülyegyerek kimegy tóth-ot ócsárólni, aztán meg behúzott farokkal sunyít vissza haza ,ha ki emberkedte magát

kit kapnak el ott utána helyben?

Lteebee
El tudja tartani.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

banok
Jobbik Országgyûlésbe jutása és gyõzelme nem azt jelenti majd, hogy egyel több parlamenti párt lesz, hanem azt, hogy néhány hónap múlva néggyel kevesebb (Vona Gábor 2010. március 15.)

Meg ez a mánia, hogy eltüntetik az RTL Klubot és a TV2-t.
Meg a Morvai Krisztina "magunkfajta-magukfajta" dumája, na meg a hírhedt metszettfarkincájús mondata.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

L Viper
"maszturbálnál a nagy magyi térképre"
Meddig süllyedsz még Pollux? Erre mi szükség van és még te dumálsz provokálásról. Beteg vagy. Csapd ki Olgira.
Lteebee
Az én fajtám?
Te tényleg csak így tudsz kommunikálni?
És már miért dobálnék molotovot?
Honnan veszed ezt?

"A másik nem kutatható, nem kérdõjelezhetõ meg."
Tehát a Holokauszt nem kutatható? Sétálj be a Dohány utcába, és beszélgess egy-két túlélõvel...
L Viper
Ez te vagy, meg a hozzád hasonlóak. Ki kéne néha járnod és elbeszélgetni az ottani magyarokkal.
Engem ez érdekel, te meg emlékezz arra, amit kötelezõ ünnepelni. Az nem lejátszott meccs.
polluxware
jajjjjjjjjjj..

így sincs meló..

mit eszik az a sok rohadt kölök majd?

komolyan mint a halak ívása.. idáig terjed az agyatok

A SZAPORULAT

Lteebee
Szerintem meg van esélyünk, úgyhogy itt nem tudunk megegyezni, ezt el tudom fogadni.

Felbaszni a szomszédainkat?
Jobban fogják utálni a magyart? Majd jobban nem használhatja az anyanyelvét? Vagy mi lesz?
Vagy több magyar történelmi személyt mondanak szlováknak, románnak?

Persze, csatoljunk gyorsan vissza az országhoz még 5-6 millió éhes szájat, mikor ezt az alig 10 milliót sem tudja eltartani.
polluxware
tudod mi a difi?

magamfajta, nem megy a háza elé molotovot dobni... (egyrészrõl mert bacok rá)

te fajtád??

te fajtád, meg van sértõdve ha letartóztatják miközben molotovot akar dobni.. meg a sötétebb hordalékát ösztönzi a balhéra, a gyilkolásra

"Szólaltál fel cigány és zsidó ellen, hogy "ez már túlzott cigánykodás/zsidóskodás"?"
Igen, szólaltam fel! Mivel a zsidókkal alapvetõem semmi bajom nincsen (na, ezért most megint mit fogok kapni) õket nem, de pl. jogos esetekben igen, nagyon keményen fel tudok lépni a cigányság bizonyos tevékenységei ellen.

Az USA zászlómániája egyáltalán nem meglepetés. Az egész ország egy olvasztótégely...mindenki jött valahonnan, ezért kell egy zászló, ami alatt össze lehet õket hozni. Van egy érzésük, hogy tartoznak valahova. Ír, angol, francia, olasz, ukrán, kínai, spanyol, stb. bevándorlókból áll az egész népesség (harmad, negyed, huszadgenerációs, most mindegy).
Magyarországon nekem nem kell minden sarkon magyar zászlót látnom, benne van a személyimben, hogy magyar vagyok, itt születtem, itt nõttem fel, itt él a családom, a rokonaim. Nekem nem kell zászlót lengetnem, hogy tudjam ki/mi vagyok.

Tisztán emlékszem rá, hogy mi volt 2006-ban a Kossuth téren. Csövestalálkozó, néha felpumpálva fradi keménymaggal és turbónyugdíjassal. Azoknak tényleg lengetni kell a zászlót, hogy tudják egyáltalán hol vannak...bár nekik meg tökmindegy.

A zsidóság nem kisebbség, hanem VALLÁS! Az, hogy ki milyen vallású, mindenkinek a magánügye.

Lteebee
Már miért csak háborúval?
Egész egyszerûen túl kell szaporodni a megszállókat.
Ez ilyen egyszerû.

polluxware
nem érted? kérdõjelezd meg

ÉS?????????????????

megérné ezért megint a szomszédainkat felbacni, aztán meg végignézni hogy kipusztítanak?

nincs esélyünk!! fõleg ilyenkor, amikor mindenki mránk fúj az euba?

kit izgat hogy szted igazad van e...

banok
Igen ez egyfajta vakhit. De a racionalitás azt mondja, hogy ezt a meccset tényleg elbuktuk. Legfeljebb háború árán lehetne határrevíziót elérni de megérné? Szerintem nem.

Lteebee
Mert Képíró Sándor személyes adatai, lakcíme, fényképe(hozzá nem járulása ellenére) nem került fel a netre?

polluxware
uccsó szó az smitttthes😉

Lteebee
Számomra az egyik bizonyíthatóan lényegesen nagyobb veszteség.
A másik nem kutatható, nem kérdõjelezhetõ meg.

polluxware
más értékek, más dimenziók😉

õk nyugodtan megtehetik, hogy felteszik bárkinek a személyes adatát a netre.. isten segedelmével õk tudják ki az ördög😉

önigazolás, nácionalizmus, butulizmus

Lteebee
Idézz, légy szíves.

banok
De ez még mindig kevés ahhoz, hogy az idei õsz olyan legyen mint 2006-ban.

Lteebee
Nagyon erõsen fogalmazol.
Már miért maszturbálnék egy térképre?
A nemzetiségi arányokat tudatosan, sok esetben erõszakkal változtatták meg, ergó megszegték a békeszerzõdést.
Ez nem számít?
A magyarokat most is verik, alázzák minden nap.

polluxware
holokamu, trianon ájvék....

nem ugyanaz?

banok
A nacionalistákkal nem az a baj, hogy zászlókat lengetnek hanem az, hogy ezek mellet mit mondanak. Az gyûlölet ami pl. egy Jobbik rendezvényen hallható az számomra elfogathatatlan.

polluxware
a nép hitt benne ,hogy jobb lesz..

most látja hogy az egész HAZUGSÁG (adócsökkentés)

Lteebee
Igen, de sértõ azt mondani, hogy "nem tudnak" beletörõdni.
Ez azt feltételezi, hogy szellemileg gyengének tartod õket erre.
Holott ez nem igaz(általában).

polluxware
az már gondlom fel se merül benned, hogy azóta megváltozott egy csomó minden...

népességi arányok

most ez lenne a helyes ,hogy újra szétkúrni mindent?

magyart odakint vernék tovább miattad, te meg idahaza maszturbálnál a nagy magyi térképre

ezért megéri<#wave>

berlinboy6329
Már 249,5 is volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

banok
Azért arra is emlékezz vissza, hogy 5 éve volt egy öszödi beszéd is Gyurcsánytól ami nagyon kiverte a biztosítékot a népnél. Ez azóta a mai magyar politikai élet kályhája. Ha nincs öszöd és utána október 23. akkor ma nincs a Fidesznek 2/3 ebben biztos vagyok.

polluxware
errõl beszélek😉

indiánok is így voltak ezzel annó ott vádnyugaton..

polluxware
jaj... komolyan..

kis ember az legyen együttmûködõ

esztergom, manyup, népszavazás... soroljam vazze?

Lteebee
Mások szerint ugyanakkor nem "lejátszott meccs".
És nem kell sértegetni õket.
Ugyanis nem nem tudnak beletörõdni, hanem nem hajlandóak.

Négy éve épp Viktor heccelte azzal a felbérelt fradi-szurkolókat és egyéb bértüntetõket, hogy ki lehet penderíteni a kormányít, ha nem tetszik valami.

Most se sztrájk, se népszavazás, még szólásszabadság sincs, és Kína a példaképünk.
Mi ezen a Nemzeti együttmûködés?

polluxware
😊 no de miééér😉

talán azért mert mai napig vannak akik nem tudnak beletörõdni, hogy ez már egy lejátszott meccs..

buktuk a témát

ennyi

L Viper
Trianon kerülendõ, tabutéma, de a holokausztról kötelezõ megemlékezni. így megy ez nálunk.
A franciákat se felejtsük el. Azok meg sem szólalnak más nyelven, ha egy mód van rá. A sok franciáskodó.. <#szomoru2>

Lteebee
A közösségi oldalakon mehet a parasztozás, kurvafaszszopómagyarozás.
A "megyek magyart ölni" stílusú dumák.
Ez ellen soha nem emeli fel szavát az úgynevezett "mintegy 100 értelmiségi".

polluxware
az amerikai is rettentõen nacionalista.. ott is van mélysötét😉

csak más zászlóóó, ennyi

0Fritz0
Összekevered az állampolgárságot a nemzetiséggel, de már megszoktam, hogy az alapvetõ fogalmakkal sincsenek tisztában a magyarságtól szenvedõ egyének.

A zsidóság és cigányság Magyarországon élõ kisebbség.
Ahogyan te is az leszel, amennyiben kimész egy másik országba, de megtartod saját kultúrádat, szokásaidat.
Pláne, ha ott a magyar kisebbség nevében szólalsz fel (Bár ezt erõsen kétlem).

Bajer Zsolt "munkásságát" nem követem figyelemmel, de azért nekem is lenne egy kérdésem:
Szólaltál fel cigány és zsidó ellen, hogy "ez már túlzott cigánykodás/zsidóskodás"?

Egyébként ez az egész olyan, mintha kimennék az egybesült államokba és leugatnék mindenkit, hogy mit usáskodnak azzal a rengeteg zászlóval a házukon.
Ugye, hogy mekkora idiótaság már az elgondolás is?
Viszont ha idehaza valaki kivisz egy zászlót... a rohadt...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát persze. A magyar meg csak bunkó lehet, ha büszke hazájára.. Áldozat, csak kissebség lehet, akik csak jóesetben tekintik önmagukat magyarnak...

polluxware
sztem ezekbõl a dolgokból még csinálnak valmi múzeumot... majdan😉

Lteebee
Csak annyit teszek hozzá, hogy úgy érzem, hogy ezek az általad említett kisebbségek a közbeszédben kizárólag áldozatok lehetnek.
Amennyiben egy zsidó vagy cigány bûnelkövetõ, vagy legalábbis egy közösség szempontjából ártó személy lesz, úgy etnikai hovatartozása tabuvá válik.
Vagy ha valaki mégis meg meri említeni, az minimum rasszista lesz.

Totti5
Arra nem gondoltál hogy a Feródat meg lekaratézd?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lteebee
Értem.

banok
Látom az a mondat nagyon benned maradt, mondjuk nem feltétlenül magamra értettem hanem a társadalom nagy részére. Na mindegy. 😊

banok
Az erõszak nem vezet sehova. Azért nem mindenrõl a "Zorbán Viktor" meg a "smittpalika" tehet.

banok
<#eljen>