Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
A Magyarok ezt meg szépen benyelik. A "fejlett" nyugati példa társadalmakban pl a Franciáknál már lehet lebontottak volna egy fél városrészt a derék Francia Plorik. Nálunk õk csak közönséges ja nem is, hogy is mondta a heti hetes megmondó brigád? Köztörvényesek vagy mik?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Ezek szerint... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
van oldalam? <#miaz>

A NENYI mindenre jó 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

De, lehet. Ki kell tenni a NENYI-t a bejárattal szembe.

Az mindenre gyógyír.

A példák elõttük állnak. Anglia például. Valahol még talán porosodik egy beléptetõ rendszer is. Meg lehetne oldani, de sok olyan ember tyúkszemére kellene rálépni, akik nagy befolyással bírnak.
Ez valami olyasmi lehet, mint a hálapénz rendszer. Az is az egészségügy egyik rákfenéje, mégsem lehet kezdeni vele semmit a jelenlegi keretek között.

Pontosan nem ismerem a részleteket, de amikor rájött hogy a csapatba pénzt is kell invesztálni akkor nyögvenyelõssé vált az egész. A pénzeszsákot akkor nem kell lepattintani, ha hoz, és nem csak vinni akar. A politikát ki kellene zárni, de amíg kell az állami köldökzsinór, addig nem fog menni. Az egészet amatõr szintre kellene helyezni, és új tiszta alapokkal újra kezdeni.

Narxis
Ez egy ilyen ördögi kör, kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci. Ahhoz, hogy jó foci legyen de legalább kulturált körülmények, új stadionok, nem omladozó lelátok és nem húgyszagtól bûzölgõ szétvert wc-k kellenének. Most a Debrecen kap egy újat amire nehéz azt mondani, hogy nem érdemelték ki, de azért az ember húzza a száját mert elsõnek mégis a válogatottnak járna egy új aréna, Puskás Ferenc nevéhez is méltatlan az a stadion. A másik meg, hogy egy BL-be jutott, EL-t megjárt klub nem képes kigazdálkodni magának állami segítsék nélkül egy új csak 20ezer fõs stadiont... azért az is fura.

Narxis
Rém egyszerû. Megvizsgálják a szerzõdést és ha gond van vele, elõnytelen számunkra akkor mehet a nyomozás az ellen aki megkötötte és egy új szerzõdést készítettnek. McCabe nem volt kalandor, azért nem állunk jól, hogy ilyen pénzeszsákokat csak lepattintunk ráadásul még a módja is érdekes mikor Tarlós félék ugatnak bele...

Új szerzõdés létrehozása elég piti ügy egy olyan államban ahol visszamenõlegesen alkotnak új törvényeket.

Leirtam amit Te is :-)

Azért Mc Cabe-t ne keverjük ide... Õket nem a Fradi érdekelte, hanem a terület a város szívében. A kalandorokat nem kellene ide csábítani, el vagyunk látva belõlük hazaiakkal is. Lásd celladam...

Ha jó foci lenne itthon, tele lennének a lelátók! Emlékszem régen mekkora tömegek mentek egy-egy meccsre. Konzerválva van a foci szintjén is az ami a politika szintjén, ez a merjünk kicsik lenni mentalitás. Valakik jól megélnek ebbõl is. Csak foci nincs. Jó focival a szponzorok is sorban állnának, hiszen a nézettség meg lenne.

Lteebee
Szerintem rengeteg embert érdekel a foci.
A baj onnan kezdõdik, hogy gazdag apuka kicsifiának van lehetõsége élvonalbeli cspatba jutni.
Aztán ha nagyon hajt, a lusta öregek letörik a szarvát.
A szakvezetõk, klubvezetõk, mlsz fejesek pedig kizárólag a rövidtávú zsebtömést tartják szem elõtt.

Egyáltalán, mezeihatnullagyörgyök vezetõ szerephez juthatnak a focivilág legnagyobb égését alig 25 évvel követõen.
Emlékszik itt még valaki Mexikóra?
A világranglista (talán) 3. helyezettje 6 gombócot kapott a ruszkiktól!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Attila8805
"Nálunk kevés embert érdekel a foci a nyugati arányokhoz képest és közülük egy nagy rész az alacsony keresûekhez tartozik. Nagy cégek meg inkább menekülnek a foci elõl."

Aztán ezen csodálkozol é? 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Narxis
Robotok nálunk is dolgozhatnak, akkor idehozzák majd a gyárakat?

Narxis
Ugyanmár, itt is volt 80ezer ember 1 meccsen. Azt kell megérteni, hogy a foci hûen tükrözi a gazdaságot. Európa és Magyarország legnépszerûbb sportja. Ha erõs a gazdaság, akkor az elsõ sport amit cégek, vállalatok szponzorálnak az a foci lesz, nem más. Ez irányba történtek változások az adózás terültén ami tuti sokat fog segíteni. A spanyoloknál se a jegybevételbõl tartják el a klubokat, fõleg nem egy Barcelonát vagy Real Madridot, õket pl. bankok pénzelik. Tehát szükség van a helyi pénzemberek bevonására, de nem olyanokra mint pl. a Leisztinger, õket büntetni kell és nem leállítani a nyomozást amikor odadob pár millát egy klubnak.

A külföldi üzletembereket se kellene elûzni, lásd McCabe. Ez teljesen politikai indíttatású volt ami gyomorforgató.

banok
Ez a jövõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Az angol vagy a spanyol minta számunkra elérhetetlen mivel ott a szurkolók és igen tõkeerõs szponzorok tartják el a klubokat. Nálunk kevés embert érdekel a foci a nyugati arányokhoz képest és közülük egy nagy rész az alacsony keresûekhez tartozik. Nagy cégek meg inkább menekülnek a foci elõl.

Narxis
Vótmá. Next.

Danny1987
Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987

Danny1987

0Fritz0
Az utóbbi három évben folyamatosan csökkent az axa nyeresége, valahonnan kompenzálni kellett.
Kurva drága ám egy nagyigényû menedzsment fenntartása, ezt Lászlóék is megérthetnék.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Narxis
Pont ezeket az országokat hozod fel? Kösz de akkor inkább nem. 😄 Én inkább az angol és spanyol klubokat nézném meg. Ott valahogy messze nincs annyira a fociban politika, megy is nekik a szekér mert nem fúj máshonnan a szél 4 évente.

Amúgy meg ez milyen példa a többi bûnözõnek? És még az ilyen Szijjártók papoltak következmények nélküli országról...

banok
Kivámcsi volnék, hogy a cikk szerzõje milyen elánnal írtaná a parlagfüvet egy db. sarlóval. Én csináltam ezt anno hát nem kívánom senkinek azt a hátfájdalmat ami utána volt.

banok
Ferge Zsuzsának hívják a tegnapi Népszabadságban volt vele interjó pont ebben a témában.

banok
És ezért idegen test a nemzeten? Az a klub amely megannyi nagy sportolót adott Magyarországnak?

banok
Lehet, hogy a Leisztinger nem tiszta de nézd meg Romániát, Ukrajnát vagy Oroszországot, hogy ott szinte mindegyik élklub élén maffiózók állnak. Futbalklubokon keresztül mossák tisztára a pénzüket és ezt az ottani államhatalom elnézi mert ezáltal foci is van.

0 Ft Reálhozam az AXA-nál

Erre csak annyit tudok mondani nekik, hogy... üdv a klubban.
Lteebee
A lényeg, hogy az autó hitelét nem átutalással, hanem csekken fizettem.

Lteebee
Én kaptam.
Úgy, hogy volt egy egy éve élõ, 6 éves futamidejû autóhitelem is, havi ~33ezres törlesztõvel.
Mondták, hogy ezt nem kell megemlíteni és mondjam, hogy 110-120ezres havi jövedelmem van kábé.

Ez lenne a közmunka lényege. Ha a lumpennek nem tetszik a földtúrás, akkor a versenyszférában keres a képességeinek megfelelõ munkát.

tmp
viktort kihagytam

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Valaki elkezdené firtatni a banknál, hogy nettó cirka 70ezres fizura hogy mertek 7-10-15 millás hiteleket adni, érdekes tanulságokat vonhatnának le.

A kialakult helyzetben mind a három szereplõ sáros: állami szabályozás hiánya+bankok mohósága+sok esetben a "hitelkárosultak" egyben agykárosultak is.

Kétségtelen, hogy állami szabályozással még idõben megállítható lett volna a "fertõzés"(lásd Ausztria), de például a lengyelek hasonló kondíciók mellett sem vállalták ennyire túl magukat.

70 rongyra senki nem kapott "7-10-15 millás" hiteleket(legfeljebb pótingatlan bevonása mellett).

tviktor91
De szép képek ezek 😄DD Muhahaha csak ennyit tudok mondani...már rég ezt kellett volna.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Lteebee
Valószínûleg a segély is ilyesmi összeg lenne.
Akkor meg dolgozzanak meg érte.

Willenbrock
60 ezerért én sem csinálnám (nem 75 a minimálbér?),8 órában kaszálni nem gyenge.Inkább elmennék valahová takarítónak vagy kukáskocsira ennél a jobbágymelónál az is jobb.

Lteebee
Valaki elkezdené firtatni a banknál, hogy nettó cirka 70ezres fizura hogy mertek 7-10-15 millás hiteleket adni, érdekes tanulságokat vonhatnának le.
Megkérdezték mennyi a hivatalos fizu, aztán azt, hogy mennyi a havi jövedelem, aztán adták a hitelt.

rohadnának le ilyen szöveget, h elvagyunk nyomva...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A magáncsõd intézménye + bankkonszolidáció talán még szerencsésebbik helyzet. A folyamatba be lehet vonni a tõkeerõs anyabankokat és a végén mindenki gazdagabb lesz egy életreszóló tanulsággal, miszerint a hülyeség nem kifizetõdõ. Persze pár évig ez is taccsra teszi a gazdaságot.

Lteebee
Nem állt helyre, mert amint a bank bajba kerül, a kormány megmenti a nem eladósodottak kárára.

Mindazonáltal magam is hallottam történeteket bankokon belülrõl, hogy azért átverik ám a szerencsétlen hozzá nem értõket.

A hülye feleslegesen eladósodik, a banknak romlik a portfóliója. Helyreállt a világ rendje.

Lteebee
Olvastam én is.
Kicsit hangulatkeltõ.

Narxis
Ok, szidjuk a jobbikot és éltetjük ferit. Egyéb közhely és általánosítás mára?

Az alapítvány az elmúlt hetekben rendhagyó módon nem élelmiszersegélyt, hanem apró állatokat

Remélem nem próbálták meg bedobni õket a gyümigépbe😞

Lteebee
Ahogy kezdtem olvasni, arra gondoltam, majd megvárom a pontos statisztikákat.
1000 állatból hány él, x családból y még mindig gondozza az állatokat.
Nade nem lesz ebbõl semmi.
Az a dohányos hangú nõci, aki ha jól emlékszem magyar-francia állampolgár, nos tán õ a legvisszataszítóbb az egész fideszes bagázsban.
Nem vicc. Lézerjánosnál is utálatosabb.

tmp
Gyöngyöspata - Büdös a munka a cigányoknak - képekkel

Flame on: lehet szidni a jobbikot, és éltetni a ferit.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Lteebee
Sajnálni azért nem kell.
😊