61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Ironman2 #51855 Éjszakás műszakpótlékot is lecsökkentik 15%-ra,ne feledd,és sehol nem lehet majd tüntetni,mert mindent betiltanak.Szép kis jövő elé nézünk -
#51854 aki meg 60e-t kapott kézhez, az meg ugye 50-et fog kapni főleg az adójóváírás eltörlése végett
kell majd 1-1,5 hónap, mire felfogja az ország nagy része (írjam azt, 2/3-a? :), hogy mi is történik most. na majd azután olyan tüntetések lesznek, amit "öröm lesz nézni"
hozzáteszem lehet tévedek: az embereknek fingjuk sincs az egykulcsos SZJA-ról, holmi adójóváírásokról. ők csak megkapják a fizetésüket és akkor szembesülnek azzal, mi a fene folyik itt éppen. szóval a tévedésem csak annyi lehet, hogy a tüntetések jövő februárban kezdődnek majd -
Ironman2 #51853 Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője
-
Ironman2 #51852 Orbán visszafizette devizahitelét
"Két hónapja végtörlesztette ötmillió forintos svájci frankhitelét, "már tisztán áll az Úr előtt", mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Blikknek adott interjújában." -
Ironman2 #51851 Meghalt Böröczky József
Nekem nagyon fog hiányozni.Kedvencem volt.Nyugodjék békében -
Vlala #51850 Valahogy eltűntek néhányan a fórumról, az tény. Lehet, hogy a Hír TV-nél kaptak zsírosabb állást, vagy a magyarnemzet.hu-nál találtak menedéket.
És nekem még azt mondta tanárnő bioszórán, hogy a birka gerinces állat... -
Vlala #51849 Mintha 2009-ben, a Nagy Együttműködsés előtt más lett volna a Fidesz vleménye az adókról és a megszorítás helyességéről.
Várom a bocsánatkéréseket, és a Kossuth Téri Hősök újabb forradalmát . hacsak nincs igaza a Wikileaksnek (és nekem), és az a csürhe nem orbán bérsőcseléke volt. -
Ironman2 #51848 Megmentik az országot,úgy hogy mindenki külföldre fog járni vásárolni.Vagy tökre jó lesz hogy fellendül ismét a feketepiac 200 %-al.Óriási kárt okoznak most az áfaemeléssel. -
Ironman2 #51847 Hú,vazze! Ezek a kommentek odavágnak.Biztos olvassa Orbán úr. -
#51846 Remélem ezek után akik azt mondták, hogy a fidesz a kisebbik rossz vagy, hogy majd jobb lesz 8 év mszp után azok most köpnek egyet a magasba és alá állnak. -
#51845 A miniszterelnök videóüzenete a Facebookon -
#51844 Meghalt Huszár Zsolt -
#51843 "Minél alacsonyabb a fizetés, annál nagyobb mértékű a keresetcsökkenés. Bruttó 190 ezer forintnál már 4336 forinttal csökken a nettó bér, amit hat ezer forintos fizetésemeléssel lehetne ellensúlyozni. Bruttó 150 ezer forintnál már 7120 forint hiányozna a dolgozó zsebéből, aminek a kompenzálásához 11 ezer forintos béremelés kellene. Bruttó 100 ezer forintból 8780 forinttal maradna kevesebb a dolgozók zsebében, amit 13 500 forintos fizetésemeléssel lehetne korrigálni.
A bruttó havi 250 ezer forint jövedelműek 6800 forinttal vihetnének többet haza jövőre, mint az idén. Ezt valójában azt jelentené, hogy visszakapnák azt a pénzt, amit az idei kedvezőtlen adóváltozások miatt elveszítettek. Legalább bruttó 290 ezer forintot kell keresni ahhoz, hogy az idei és a jövő évet egybevetve is pozitívan érintsék a munkavállalót a tervezett adóváltozások."
Már megint a kis fizetésűek járnak rosszul, elképesztő :( -
#51842 portfolio.hu Hiába robognak egyre gyorsabban a 400 forintos szint felé a hazai üzemanyagárak, az autósok tétlenül kénytelenek szemlélni az eseményeket. A világpiaci folyamatok mellett mostanra a kormány lépései is egyre fájdalmasabban hatnak és az árak drágulásához vezetnek. Matolcsy György tegnapi bejelentése például, miszerint az általános áfa-kulcs 25%-ról 27%-ra fog emelkedni, a benzin és gázolajárban egy lépésben literenként hat forintos áremelkedésnek felel majd meg. Mivel a gázolajnál novembertől a jövedéki adó mértéke is emelkedik, ott így már összességében 22 forintos lehet majd literenként az áremelkedés mértéke. -
#51841 Portfolio.hu Ez bizony kőkemény megszorítás - és fájni fog -
#51840 Találó az egyik komment.
Matolcsy megmondta, a mostani adóemelés nem megszorítás, mert az eltitkolt jövedelmek ellen van. A mostani jövedéki adó és ÁFA emelés nem ugyanaz, mint az előző kormányok alatti jövedéki adó és ÁFA emelés volt, mert ez most nemzeti. -
#51839 Gyártják az ideológiát. -
#51838 Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője - tudta meg a Magyar Nemzet. A lap a szombati számban úgy fogalmaz: "eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője".
úgyfest a natúr civilnek már nincs gyomra ehhez a melóhoz.. -
#51837 Emléktöredékek
vastagbor link
hol van most a sok fideszes innen? :) -
#51836 Nettó 140 ezres fizetés alatt nagy érvágás a Matolcsy-csomag. A minimálbéren foglalkoztatottak nettó bérük egyhatodát elveszítenék az adó- és járulékváltozások miatt, ha a bérük változatlan marad. Az áfaemelés ráadásul az árakat is megdobja, így a bér vásárlóértéke még inkább romlik. Milyen következményei lesznek a Matolcsy György által bejelentett adóváltozásoknak?
viktor, viktor, viktor!!!hívek, hívek....! :)
Az egykulcsos adó is a gazdagoknak segített erre itt az újabb megszorítás a szegényeknek.
viktor, viktor, viktor!!! -
#51835 Sajnos feladta a küzdelmet :( -
kennedy69 #51834 Európa legmagasabb áfáját jelentette be Matolcsy -
#51833 Nincs más megoldás. Nem Gyurcsány Ferenc szelleme kísért, ez maga Gyurcsány kell, hogy legyen. Tegnap éjjel belopózott a gazdasági minisztériumba, és lepottyantott egy csomagot. Matolcsy György pedig elbotlott benne, és felvette.
Vélemény az eddigi 14 hónapról. -
#51832 "NEM LESZ ADÓEMELÉS! NEM LESZ MEGSZORÍTÁS!"
lol -
#51831 -
#51830 Azok az arcok most nincsenek itt. Érdekes mi? Nem. :D -
#51829 Muhahaha. Kristály tisztán előttem van, ahogy a választások előtt hányan nekem estek itt, meg leoltottak amiért azt merészeltem mondani, hogy a Fidesz sem jobb mint a többi párt. Egyből komcsi pártkatona lettem, pedig csak annyit mondtam, hogy naív aki azt hiszi a Fidesz majd képes lesz szarból várat építeni.
<span data-jsid="text" class="commentBody">"Nem lesznek megszorítások ... "nem lesz gázáremelés" "lassan mondom, hogy ön is megértse" nem lesznek megszorítások"</span> -
#51828 Remélem 3 év múlva viktorka ferikével közös cellában ül majd. -
Ironman2 #51827 A Fidesz épp most vesztette el az összes szavazóját.Amúgy az Unióban 25 százalék az áfa plafon.Nem fogják engedni az emelést.Van egy olyan érzésem hogy búcsút akarnak inteni az Úniónak.Ez lesz majd a válaszlépés.Jó nagy szarba kerülünk -
#51826 Párizsban betiltják az utcai imádkozást -
Ironman2 #51825 védd meg te -
#51824 valaki védje már meg a fideszt..
hívek, merre vagytok? -
#51823 én csak azok lepődök meg itten, hogy elég egyoldalú és egységes a köpködés..
nem fura? -
Ironman2 #51822 hehe -
#51821 Döntsd el te, én örülök neki. -
#51820 Nem emlékszek, hogy állást foglaltam volna a témában... Olyan meg pláne nem történt, hogy valaki a gazdasági fejlettség alapján vont volna le összefüggést a kettő között, vagy minden gond miatt az egyházakba kellene belerúgni egyet. -
#51819 a kommentek jók:
"-Orbán Viktor ellátogat egy általános iskolába, hogy válaszoljon a
gyerekek kérdéseire. Egy kis srác felteszi a kezét, mire Viktor
megszólítja:
- Mi a neved, kisfiam?
- Móricka.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem három kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét? 2.
Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat? 3. Mikor fogja
végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni? Ebben a
pillanatban kicsöngetnek, de Viktor megígéri, hogy a szünet után
folytatják. Szünet után Viktor visszatér, és megkérdezi, hol is
tartottak.
- Ja igen, a kérdések. Kinek van kérdése?
Egy másik kis srác felteszi a kezét.
- Hogy hívnak, kisfiam?
- Pistike.
- Nos, Pistike, mik a kérdéseid?
- Nekem öt kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét? 2.
Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat? 3. Mikor fogja
végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni? 4. Miért
csöngettek ki 20 perccel a szünet előtt? 5. Hová tűnt Móricka? " -
#51818 Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.
Emlékszünk még erre igaz.? Újra aktuális. -
#51817 A politika mindig az aktuális érdekről szól. Akkor ez a retorika volt az érdekük most meg szembesülnek a valósággal. -
#51816 És ez jó vagy rossz?