Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A családtervezés, családalapítás az nem ösztön kérdése.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Viszont maga a családalapítás az szerintem ösztönös, ezen nem tudom mit akarnak magyarázni súlyos milliókért.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A londoni Guardian cikke szerint Görögországban pánik közeli hangulat alakult ki, az emberek a Nagy Gazdasági Világválsághoz hasonló módon próbálnak hozzájutni bankban õrzött pénzükhöz.
Az egyre mélyülõ görög válság lassan a teljes összeomlás szintjére jut, amirõl a nyugati média egyöntetûen hallgat."
Guardian
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Kezdve az alaptörvénnyel.
Ennyit tudnak.
A kommunista kutya és a nemzeti szalonna esete újfent.
ez tetszik nekik... melyik korszakra is hajaz ez vajon<#miaz>#miaz>
Viszont arról sosem, hogy a jelenleg is dolgozó emberek közül viszont mennyi szenved majd hátrányt és válik könnyen kirúghatóvá.
Ilyen törvényekhez nem kell szakértõket alkalmazni, mert ezt a sarki zöldséges is összehozza két vásárló között.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
kénytelen vagyok innen linkelni, mert máshol nem hiszem hogy beszélnek ilyesmirõl (viki csatornái..)
Hogy egy egyszerû példát mondjak: Hitler hány embert ölt meg? vagy sztálin? Mégis...
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Ezen már gondolkodtam én is. Mi az, hogy semmi féle felelõsséget nem kell vállalniuk a tetteikért. Ilyen sehol nincs csak a parlamentben...
"A helyhatóságok 1200 milliárd forint után törlesztenek, Gémesi György MÖSZ-elnök szerint a megyék vannak a legkritikusabb helyzetben." - ebbõl nem mind frank alapu, szerencsére.
"Az ország egyik legjobban eladósodott települése Esztergom, itt, mint Tétényi Éva polgármester a hvg.hu-nak elmondta, a 25 milliárdos adósságból 16 milliárd forintnyi svájcifrank-alapú kötvény után kell törleszteniük. „Az adósságrendezési eljárás során én azt szerettem volna elérni, hogy forintalapúra váltsuk át a kötelezettségeket, de a képviselõ-testület fideszes többsége ehhez nem járult hozzá, és úgy egyébként is, ismert, hogy semmilyen elképzelésemet nem tudom sajnos ezzel kapcsolatban érvényesíteni” – mondta a polgármester."
a felelõs polgármestereket is elszámoltatják, ugye?!
Forza.
lásd még Garfield postja... az a 83% nem ugy jött össze, hogy gyurcsány ferenc az államkincstárból nyomott egy utalást a haveroknak/népnek egyszemélyben - ehez kellett 8 év és rengeteg rossz döntés, amit az aktuális ORSZÁGGYÛLÉS fogadott el minden esetben. nyilván aki anno a rossz döntésekkor jól szavazott, az nem felelõs. jelzem, ebben a mostani nagypofáju fideszesek harmada lehet, akik a megelõzõ 8 évben távol maradtak a politikától!
tmp:
"Te most véded a ferit?"
ha azt írom, hogy minden felelõst akasszanak fel, azzal a ferit védem?
elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében õ NEM követett el semmiféle bûncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!
Forza.
Medgyessy 100 napos programját megszavazó képviselõk listája?
Az államadósságba beszámított önkormányzati adósságért felelõs városvezetõk listája?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tehát miért csak gyurcsány? miért nem kerül az összes politikus eljárás alá, aki a "kritikus" döntéseknél igennel (máskor épp nemmel) szavazott?
esetleg elõveszik-e azokat a politikusokat is, akik népszavazással döntettek arról, hogy legyen-e nagyobb az államadóság? akik olyan döntésekért kampányoltak, mely az eladósodáshoz vezetett?
javárjunkcsak! a fidesznek csak a cirkusz rész kell, oda pedig nevesíthetõ célpont kell (egy is bõven elég nehéz és koncepciósper szagu lesz...) és ki más lenne alkalmasabb, mint a már be- és le-járatott nevû gyf? 😄 EGYEDÜL õ tehet mindenrõl, senki más.
Forza.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Milliárdokat is elkölthetnek, ha utána nincs kontroll.
Egyet tudok érteni azzal, hogy a fiataloknak el kell magyarázni, hogyan mûködik egy mûködõ család.
De nem elég leülni mikrofonba osztani az észt, aztán menni a következõ faluba.
Utána le kell szûrni a tapasztalatokat, többéves kutatómunka kell, hogy következzen.
Enélkül semmi értelme az egésznek.
<#nevetes2>#nevetes2>
Mutyizás melegágya lesz ez fidesz közeli szervezeteknek. Szerveznek pár gyûlést, tanácsadást, megmondják a frankót, hogy házasodni márpedig jó és kötelezõ majd kapják a 20 millát. Az nem zavarja ezeket a derék politikusokat, hogy néhol az önkormányzat nehezen tudja fenntartani a bölcsõdéket, óvodákat(legutóbb Zalaegerszegrõl olvastam), néhol pedig már a gyerek születése elõtt foglalni kell helyet mert túlzsúfoltak ezek az intézmények. Munkanélküliség továbbra is magas, a Jobbik azt mondta, hogy a fiatalok 60-80%-a munkanélküli.
Ki akar így gyereket vállalni?
nem kell kávé, elég egy pillantás, hogy megemelkedjen a vérnyomásom...
(viccbõl raktam ki, pedig nem is vicces)
Forza.