Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehehe.Az állatoknál igen

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lteebee
Szerintem a dugás az ösztönös.
A családtervezés, családalapítás az nem ösztön kérdése.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Narxis
Igen, ezzel egyetértek, el kell magyarázni, hogy pl. a családon belüli erõszak, a gyerek, feleség verése nem normális dolog és, hogy gyereknevelés nem csak nõi feladat stb.

Viszont maga a családalapítás az szerintem ösztönös, ezen nem tudom mit akarnak magyarázni súlyos milliókért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Igen, ezt én is észrevettem, úgy látszik arrafelé a politikusok gerinccel születnek.

Lteebee

Görög pánik: tömeges készpénzfelvétel, bankrohamok és válsághangulat

"A londoni Guardian cikke szerint Görögországban pánik közeli hangulat alakult ki, az emberek a Nagy Gazdasági Világválsághoz hasonló módon próbálnak hozzájutni bankban õrzött pénzükhöz.

Az egyre mélyülõ görög válság lassan a teljes összeomlás szintjére jut, amirõl a nyugati média egyöntetûen hallgat."

Guardian

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Attila8805
R.I.P

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tmp
Ezen nem kell meglepõdni, minden városban felveszik a segélyt a mercivel meg a bmw-vel, az ilyen buta hagynemondjam.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
<#eplus2>

nemzeti együtt seggbekúrás...

mindenkimindenkit

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Lteebee
Majd az összes új törvény fércmunka.
Kezdve az alaptörvénnyel.
Ennyit tudnak.
A kommunista kutya és a nemzeti szalonna esete újfent.

polluxware
nekem csak az muris, hogy úgyfest ezek ellen már nem óbégatnak a kulák nagymagyarjaink😉

ez tetszik nekik... melyik korszakra is hajaz ez vajon<#miaz>

polluxware
na meg azértis😉

0Fritz0
Azt sosem értettem, hogy az új munkatörvények kapcsán csak arról beszéltek, hogy ezzel majd mennyi munkanélküli kaphat könnyebben munkát.
Viszont arról sosem, hogy a jelenleg is dolgozó emberek közül viszont mennyi szenved majd hátrányt és válik könnyen kirúghatóvá.

Ilyen törvényekhez nem kell szakértõket alkalmazni, mert ezt a sarki zöldséges is összehozza két vásárló között.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csige791
Ok, ez igaz. Mondjuk arrafelé ha ilyesmibe keveredik valaki akkor lemond, szerintem a saját pártja nyomására is, mert fontosabbak a szavazatok.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Lteebee
Ez amúgyis a te oldalad, mint megtudtuk 😊

polluxware
hopika

kénytelen vagyok innen linkelni, mert máshol nem hiszem hogy beszélnek ilyesmirõl (viki csatornái..)

polluxware
a naívométerem kezd megen kiakadni...

tmp
Igazad van, mindenki felelõs, de feri is az.

Hogy egy egyszerû példát mondjak: Hitler hány embert ölt meg? vagy sztálin? Mégis...

"elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében õ NEM követett el semmiféle bûncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!"

Ezen már gondolkodtam én is. Mi az, hogy semmi féle felelõsséget nem kell vállalniuk a tetteikért. Ilyen sehol nincs csak a parlamentben...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
http://hvg.hu/gazdasag/20110803_onkormanyzat_hitel_frank

"A helyhatóságok 1200 milliárd forint után törlesztenek, Gémesi György MÖSZ-elnök szerint a megyék vannak a legkritikusabb helyzetben." - ebbõl nem mind frank alapu, szerencsére.

"Az ország egyik legjobban eladósodott települése Esztergom, itt, mint Tétényi Éva polgármester a hvg.hu-nak elmondta, a 25 milliárdos adósságból 16 milliárd forintnyi svájcifrank-alapú kötvény után kell törleszteniük. „Az adósságrendezési eljárás során én azt szerettem volna elérni, hogy forintalapúra váltsuk át a kötelezettségeket, de a képviselõ-testület fideszes többsége ehhez nem járult hozzá, és úgy egyébként is, ismert, hogy semmilyen elképzelésemet nem tudom sajnos ezzel kapcsolatban érvényesíteni” – mondta a polgármester."

a felelõs polgármestereket is elszámoltatják, ugye?!

Forza.

Az szívás.

arty
nagyon sok önkormányzat frankban van eladósodva, igen

Forza.

arty
a fidesz õt egyszemélyben kívánja elszámoltatni. nem õt és bandáját, netán MINDENKIT, aki például igennel szavazott a 13. havi nyugdíjra, hanem csak és kizárólag gyurcsány ferencet.

lásd még Garfield postja... az a 83% nem ugy jött össze, hogy gyurcsány ferenc az államkincstárból nyomott egy utalást a haveroknak/népnek egyszemélyben - ehez kellett 8 év és rengeteg rossz döntés, amit az aktuális ORSZÁGGYÛLÉS fogadott el minden esetben. nyilván aki anno a rossz döntésekkor jól szavazott, az nem felelõs. jelzem, ebben a mostani nagypofáju fideszesek harmada lehet, akik a megelõzõ 8 évben távol maradtak a politikától!

tmp:
"Te most véded a ferit?"
ha azt írom, hogy minden felelõst akasszanak fel, azzal a ferit védem?

elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében õ NEM követett el semmiféle bûncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!

Forza.

tmp
Te most véded a ferit?

A Medgyessy programot az egész parlament megszavazta ha jól emlékszem. Az önkormányzatok frankban vannak eladósodva?

Lteebee
Épp tegnap olvastam egy cikket arról, hogy próbáltak ezek kicsit alkudozni a világhatalommal, de az kicsit sem volt engedni, ezért szépen beálltak irányba(ezt a 7%-os hiánycélra mondom) és megcsinálták a maguk megszorító csomagját(Széll Kálmán terv).

Az rémlik még valakinek, hogy Magyarország miniszterelnöke Brüsszelben ~7%-os hiányt akart felfogadtatni az EU-val?

Medgyessy 100 napos programját megszavazó képviselõk listája?

Az államadósságba beszámított önkormányzati adósságért felelõs városvezetõk listája?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lteebee
Passz.

Most mennyivel támogatja az állam a családvállalást? Adókedvezményt lehet igényelni ha megszületik a gyerek? Nem tudom,ezért kérdezem.

Lteebee
Egyesek szerint már ezt a 9,5 milliót sem tudja eltartani az ország.

Miért nincs igazam? Gyerekvállalás már nuku,mert az felelõsséggel jár.Pedig annyi pár van ebben az országban,ha mindegyiknek lenne 3 gyereke,akkor már tul is lennénk népesedve

tviktor91
😄D de baszni imadnakADS::ADS az a jo öreg.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Nem a férfiakkal van a probléma sajnos.Ilyen nõk vannak az országban.Nem akarnak gyereket.De .....ni azt imádnak! Kivétel a kisebbség!

Képzeljétek,én vállalnék vagy 3 gyereket is,de nincs kivel.Na erre varrjatok gombot!

Totti5
Õ és a bandája...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
nem inkább mindazokat kellene eljárás alá vonni, akik bármilyen módon hozzájárultak az adósság emelkedéséhez?

tehát miért csak gyurcsány? miért nem kerül az összes politikus eljárás alá, aki a "kritikus" döntéseknél igennel (máskor épp nemmel) szavazott?

esetleg elõveszik-e azokat a politikusokat is, akik népszavazással döntettek arról, hogy legyen-e nagyobb az államadóság? akik olyan döntésekért kampányoltak, mely az eladósodáshoz vezetett?

javárjunkcsak! a fidesznek csak a cirkusz rész kell, oda pedig nevesíthetõ célpont kell (egy is bõven elég nehéz és koncepciósper szagu lesz...) és ki más lenne alkalmasabb, mint a már be- és le-járatott nevû gyf? 😄 EGYEDÜL õ tehet mindenrõl, senki más.

Forza.

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lteebee
Ugyanazt mondhatom, mint a minapi csirkeosztásnál.
Milliárdokat is elkölthetnek, ha utána nincs kontroll.
Egyet tudok érteni azzal, hogy a fiataloknak el kell magyarázni, hogyan mûködik egy mûködõ család.
De nem elég leülni mikrofonba osztani az észt, aztán menni a következõ faluba.
Utána le kell szûrni a tapasztalatokat, többéves kutatómunka kell, hogy következzen.
Enélkül semmi értelme az egésznek.

Narxis
R.I.P.<#sir>

Narxis
Gazdasszonyképzés: a kormány õrült ötlete a demográfiai problémákra

<#nevetes2>

Mutyizás melegágya lesz ez fidesz közeli szervezeteknek. Szerveznek pár gyûlést, tanácsadást, megmondják a frankót, hogy házasodni márpedig jó és kötelezõ majd kapják a 20 millát. Az nem zavarja ezeket a derék politikusokat, hogy néhol az önkormányzat nehezen tudja fenntartani a bölcsõdéket, óvodákat(legutóbb Zalaegerszegrõl olvastam), néhol pedig már a gyerek születése elõtt foglalni kell helyet mert túlzsúfoltak ezek az intézmények. Munkanélküliség továbbra is magas, a Jobbik azt mondta, hogy a fiatalok 60-80%-a munkanélküli.

Ki akar így gyereket vállalni?

arty
mondtam már, hogy nekem day0 óta kintvan az irodában a nenyi? 😄DD

nem kell kávé, elég egy pillantás, hogy megemelkedjen a vérnyomásom...

(viccbõl raktam ki, pedig nem is vicces)

Forza.

arty
Eltudja, hitelbõl.

Egy ideig.

Forza.

tviktor91
😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Narxis
Nem tudom te mit nézel Angliában, de várost bontani a perem területen élõ négerek szoktak, pl. legutóbb amikor lelõtt egy rendõr egy néger srácot. Ha megnézted a nyugdíj korhatár emelése elleni tüntetéseket ott "csak" felvonultak táblákkal, kulturáltan. Persze elég sokan voltak de így se engedett Sarkozy nekik...

polluxware
most azon lepõdjek megy ,hogy

a) te ezzel most szembesülsz elõször
b) semmi következménye
c) pont te linkelsz ilyet

?