Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alapítvány az elmúlt hetekben rendhagyó módon nem élelmiszersegélyt, hanem apró állatokat, és etetésükhöz tápot adott át a "mélyszegénységben élõknek", azért, hogy neveljék fel a csirkéket, kacsákat, kecskéket, malacokat, hogy akár az állattartásból is megélhessenek.
A lap tapasztalatai szerint többen eladták az adományba kapott állatokat, ugyanakkor igen sok elpusztult közülük, illetve patkányok, és más ragadozók zsákmányoltak belõlük.
Az alapítvány munkatársa elmondta: nem ellenõrzik a segélyezetteket (miért is tennék), arról, hogy eladták volna az állatokat, és hogy nagy az elhullás, "eddig nem kaptak tájékoztatást". Õsszel fórumokat tartanak, amelyeken megbeszélhetik a segélyezettekkel a tapasztalatokat. (Elõre szólunk a naiv jótékonykodóknak: meg fognak lepõdni - a szerk.)
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Sajnálom õket, de olyan dologhoz nyúltak, amihez nem értenek.
Mindazonáltal magam is hallottam történeteket bankokon belülrõl, hogy azért átverik ám a szerencsétlen hozzá nem értõket.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
http://ftalphaville.ft.com/blog/2011/08/03/641701/the-snb-can-change-your-franc-in-seven-days/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Áruhitel viszont tényleg luxus.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az ilyen egyedeknél lenne jó, ha mûködne társadalmi szinten is a természetes kiválasztódás.
Utána mindenesetre megszûntek a támadások.
Ez eléggé a "szüzességért baszni, békéért háborúzni" felfogásra hajaz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy idézet tõle:
"A (ciszjordániai zsidó) teleptömböknek a mi ellenõrzésünk alatt kell maradniuk. Izraelt el kell ismerni a zsidó nép államának, és szuverén fõvárosának továbbra is az egységes Jeruzsálemnek kell lennie"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Miért nem mutatsz példát? Ne mástól várd, hogy tegyen helyetted! Ismerõs? Az ország irányításába négyévente "szólhatunk bele" egy látszatszavazással. De azt már nem mi döntjük el kire lehessen szavazni. Tehát nem mi döntünk a sorsunkról.
Viszont amiket fent felsoroltál, azokon tudunk változtatni. Mutasd meg honfitársaidnak, hogyan kell ezt csinálni! Én leszek az elsõ aki melléd áll!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Orbán Viktor azt mondja, hogy a szociális alapú jóléti társadalmi modellnek vége, a jövõ a munka alapú társadalomé:
-Csak halkan jegyezném meg, hogy Adolf Hitler nemzetiszocializmusáról szóló könyvekben olvastam ilyeneket. Úgy látszik nincs új a nap alatt, egy nagy és költséges vargabetûvel csak visszajutottunk oda, ahonnan a háború elõtt indultunk.
Felrobbant Oslo kormányzati negyede és egy ifjúsági táborban meghalt 70 fiatal:
-Megátalkodott balliberálisok összemosási akcióival kapcsolatban kijelentem, hogy tiltakozom az ellen, hogy elmebetegeket hazafiakkal hasonlítgassanak össze. Ezt a tettet semmilyen logikával nem lehet megindokolni. Még ha a bevándorló negyedbe ment volna be lövöldözni meg robbantani – az sem lenne elfogadható, de – az legalább értelmezhetõ lenne muszlimellenességként. De ez? Így legfeljebb csak a pszichopata õrültek közt lehet „sztár” valaki. Ez olyan szinten logikátlan, hogy az embernek akaratlanul is eszébe jut az összeesküvés-elmélet, hogy nem azok állnak-e a háttérben, akik most ezen felbuzdulva a „szélsõjobboldal elleni harc” jogcímén a hazafias mozgalmakat akarják szorongatni Európa szerte. Jobban tennék, ha a terrorizmust ott keresnék, ahol mindig is volt, a vérgõzös szélsõbal oldalon.
Támogatási programot indít a kormány a tanyasi élet- és gazdálkodási forma fellendítésére:
-Remek! Ez olyan Hunniához illeszkedõ gondolat. Itt a lehetõség, hogy a városi tengõdéstõl megcsömörlött hazafias érzelmû fiatalok új életközösségeket alkossanak. Talán ez az a pillanat, amikor földet kell venni egymás közelében. Ráadásul hallok egy elinduló napkollektor telepítést támogató programról is. Ez is illeszkedik az elõzõhöz, ezt is érdemes kihasználni.
A „Hard Talk” címû mûsorban a jeruzsálemi polgármester volt a vendég: --Két szempontból is tanulságos mûsor volt. Az egyik, hogy a riporter kõkeményen bekérdezett az embernek a palesztinok sanyargatásával kapcsolatban, szorította sarokba, ahogy csak bírta. Nyoma sem volt annak a meghunyászkodó, nyalizó stílusnak, amivel itt nálunk kezelik a különbözõ zsidó vezetõ embereket. A másik, hogy a polgármester felháborodottan tiltakozott az ellen, hogy õk megszállók lennének Kelet-Jeruzsálemben. Arra hivatkozott, hogy 2000 évvel ezelõttig az egyértelmûen zsidó város volt és a földbõl most is lépten-nyomon zsidó régészeti leletek kerülnek ott elõ. Az jutott eszembe, hogy az egész kárpát-medence 90 évvel ezelõttig egyértelmûen magyar föld volt, és nem hogy a földbõl, de lépten-nyomon a föld felett is magyar történelmi emlékekbe botlunk, mégis ez az undorító gyáva, meghunyászkodó hozzáállás uralkodik Trianon-ügyben az egész magyarországi politikai eliten. Amiben érdemes, abban vajon miért nem akarnak példát venni az ilyen önérzetes zsidó vezetõktõl? Megtehetnék!
Amy Winehouse, a „sztár”, halott:
-Szégyen vagy nem, én azt sem tudtam idáig, hogy él. Most folyton azt hallani ilyen-olyan mûsorokban, hogy „mekkora tehetség volt, csak hát szegényt elvitte a túlzott kábítószerezés”. Milyen abszurd ez a mai média világ, ahol kábítószer-függõ deviánsokat, homokos, leszbikus alakokat sztárolnak orrba-szájba folyton, míg a tisztességes nyakas hazafiak, akik a normális világért küzdenek, állandó lekezelés alanyai, mint „szélsõségesek”. Hát nem a Winehouse-félék a szélsõségesek? Még akkor is, ha tényleg jó hangja volt.
2011. 08. 01.
Budaházy György
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Leváltják a poligon alapú számolást atom szintûre vagy mi.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Vedd már észre, hogy az egyetlen válaszod bárkinek, aki nem a te mantráidat fújja:
"Takarodjon a héber topikba" meg "Liberálmajom ATV fan""
Olvasd már végig mire írtam amit.
Eddig két embernek mondtam ezt a héber dolgot, mindkettejük a következõt tette:
(egyszerûsítve, hogy mindenki értse.)
Leírom, hogy desktop hátterem fehér és ez tök jó szerintem.
Erre ilyen válasz érkezik kb:
"szerintem meg szar a fekete háttér."
Tehát totál az ellenkezõjét adja a számba mint amit leírtam, de én vagyok a hülye szerinted, õ meg a jókisfiú.
Mire utalhat a fenti viselkedés?
1. Az ember szándékosan csinálja a feszültséget, valami okból.
2. tényleg nem érti a Magyar nyelvet, ettõl kezdve meg olyan topikban okoskodjon aminek a nyelvét érti, az ATV fanságából kiindulva tippeltem meg a hébert. Na meg persze volt benne egy kis odamondás is ha már paraszt az illetõ.
Ismétlem mind a két héberezõs esetben a súlyos terelés, hazudozásra válaszul történt mind ez.
A mi kis magyar Oradour-unk...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Képíró nekem nem haverom-nem az én korosztályom,a nyilas-hungarista eszméket csak felületesen ismerem.
tolják bele a pízt, de továbbra se lesz eredmény
és ez muris, fõleg hgy egyre többen látják majd
Arról nem is beszélve, hogy füttyszavára vállal befektetõi szerepet a MOL és az OTP, az az OTP amelyinek elnöke az a Csányi aki egyben MLSZ elnök is. Ugyanolyan szemét banda ez is mint az elõzõ.
szted több esélyünk van a kérdés rendezésére, miközben vitya köpködi a nagyokat az unióban?
szted ha durvul a szitu odakint, majd pont a magyaroknak adnak igazat?
egyedül mindenki ellen?
van esélyünk?
NEM ELFOGADNI KELL, NEM HAJBÓKOLNI, NEM NYALNI!
HANEM NOMRÁLISAN JÁTSZANI EZT A FAJTA "JÁTÉKOT"
az ájvékoló hülyegyereket, aki órdít mert hülye a játékszabályokhoz, a kutya se szarja le..
és van egy rossz hírem.. nem is fogják soha errefelé
de csak így tovább vitya! kemény vagy vazzze
és tegyük hozzá, (ami ált a nyilasoknak nem megy)
"Képíró" haverodnak lehetett valmi köze ahhoz, hogy a vérengzései után magyarokból tapossák ki a gyereket? sazt már idehaza
lehet hozzá köze????
de mégis... talán?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én is tapasztaltam a külföldi magyarság összetartását. Egy életre elég is volt belõle...hatalmas törés volt.
Hanem kimondja. És ez rendben is van, mert az MTK szurkolóinak jelentõs része zsidó.
A klub vezetése szerint, hivatalosan kimondva.
az elsõ ballábas bírkától, az utolsó mihaszna edzõig
2,2milliárdot kapnak megen...
MIRE IS???????????
hóóóótt bénák
itt is bunkó, ott is bunkó..
ereszd össsze a kettõt
BÁR meglehetne azt tenni ,hogy csak ezeket a gyülölködõket összeugratni, minket meg hagynátok békében élni