Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmp
Lassan elfogynak azok a csirkék, kacsák, kecskék, malacok, amelyeket a Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány osztott szét a közelmúltban Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén. A rászorultak közül többen eladták az adományt, de igen sok állat elpusztult – írja az Észak-Magyarország.

Az alapítvány az elmúlt hetekben rendhagyó módon nem élelmiszersegélyt, hanem apró állatokat, és etetésükhöz tápot adott át a "mélyszegénységben élõknek", azért, hogy neveljék fel a csirkéket, kacsákat, kecskéket, malacokat, hogy akár az állattartásból is megélhessenek.

A lap tapasztalatai szerint többen eladták az adományba kapott állatokat, ugyanakkor igen sok elpusztult közülük, illetve patkányok, és más ragadozók zsákmányoltak belõlük.

Az alapítvány munkatársa elmondta: nem ellenõrzik a segélyezetteket (miért is tennék), arról, hogy eladták volna az állatokat, és hogy nagy az elhullás, "eddig nem kaptak tájékoztatást". Õsszel fórumokat tartanak, amelyeken megbeszélhetik a segélyezettekkel a tapasztalatokat. (Elõre szólunk a naiv jótékonykodóknak: meg fognak lepõdni - a szerk.)

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Lteebee
Ez így van.
Sajnálom õket, de olyan dologhoz nyúltak, amihez nem értenek.
Mindazonáltal magam is hallottam történeteket bankokon belülrõl, hogy azért átverik ám a szerencsétlen hozzá nem értõket.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Look into our eyes. Not around the eyes. Deep, deep, deep into our eyes. You feel you’re getting sleepy. You feel safe and complete. You do not want to hold the franc any longer. You think the franc is rubbish. The franc will yield you a negative interest rate. You’re going to sell the franc. When you wake up you will sell the franc against the euro and continue upon your way. You will not want the Swiss franc any longer. When you hear the SNB say intervention, you will have no memory of this instruction — SNB.

http://ftalphaville.ft.com/blog/2011/08/03/641701/the-snb-can-change-your-franc-in-seven-days/

Azért három hitel együtt már elõrevetíti, hogy az emberünk valamikor még Darwin-díjas is lehet.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

'szom ebbe a sok politikai spambe itt... hozzunk már valami szabályt, hogy 5 hozzászólásonként kell legyen egy új hír, mert különben törlés lesz?
Narxis
Azért az autó ma már munkaeszköz, arról nem tehet az ember.

Áruhitel viszont tényleg luxus.

byzhouse
<#merges2><#merges2> ejj sajnállak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

meg még autó, esetleg kis áruhitel is.

Az ilyen egyedeknél lenne jó, ha mûködne társadalmi szinten is a természetes kiválasztódás.

Lteebee
És vannak, akik egész nagy hiteleket vettek fel, meg még autó, esetleg kis áruhitel is.

Narxis
Az azért nem semmi...és az a gond, hogy kb. mindenki akörül vette fel, jóval 200 alatt...

Lteebee
160-nál vettem fel a hitelt.

Narxis
Soha.

Lteebee
Arról nem a honvédek, csendõrök tehettek, hogyha a partizánok, kommunisták, terroristák részben zsidók, részben szerbek voltak.
Utána mindenesetre megszûntek a támadások.

0Fritz0
Az lemaradt, hogy ugyanúgy általánosítod a csürhe kemény magot a nemzeti érzelmûvel, mint ahogyan bánt téged a c/zs-k általánosítása, illetve már nevükön nevezése is.

Ez eléggé a "szüzességért baszni, békéért háborúzni" felfogásra hajaz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Hát ezt a "zsidóság csak vallás és nem lehet nép" dolgot szerintem beszéld meg Benjamin Netanjahu-val is.
Egy idézet tõle:
"A (ciszjordániai zsidó) teleptömböknek a mi ellenõrzésünk alatt kell maradniuk. Izraelt el kell ismerni a zsidó nép államának, és szuverén fõvárosának továbbra is az egységes Jeruzsálemnek kell lennie"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Miért, mit mondanak egy ilyen rendezvényen?

"Tépjük egymást, irigyek vagyunk, lusták vagyunk, adócsalók vagyunk, ostobák vagyunk, mert még mindig hiszünk a politikusoknak, gyûlölünk mindenkit, aki egy kicsit is más, stb."

Miért nem mutatsz példát? Ne mástól várd, hogy tegyen helyetted! Ismerõs? Az ország irányításába négyévente "szólhatunk bele" egy látszatszavazással. De azt már nem mi döntjük el kire lehessen szavazni. Tehát nem mi döntünk a sorsunkról.
Viszont amiket fent felsoroltál, azokon tudunk változtatni. Mutasd meg honfitársaidnak, hogyan kell ezt csinálni! Én leszek az elsõ aki melléd áll!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tviktor91
Majd amikor eléri az euro szintjét.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

berlinboy6329
mikor áll ez meg?Már 251 felett a frank.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csige791

Orbán Viktor azt mondja, hogy a szociális alapú jóléti társadalmi modellnek vége, a jövõ a munka alapú társadalomé:
-Csak halkan jegyezném meg, hogy Adolf Hitler nemzetiszocializmusáról szóló könyvekben olvastam ilyeneket. Úgy látszik nincs új a nap alatt, egy nagy és költséges vargabetûvel csak visszajutottunk oda, ahonnan a háború elõtt indultunk.

Felrobbant Oslo kormányzati negyede és egy ifjúsági táborban meghalt 70 fiatal:
-Megátalkodott balliberálisok összemosási akcióival kapcsolatban kijelentem, hogy tiltakozom az ellen, hogy elmebetegeket hazafiakkal hasonlítgassanak össze. Ezt a tettet semmilyen logikával nem lehet megindokolni. Még ha a bevándorló negyedbe ment volna be lövöldözni meg robbantani – az sem lenne elfogadható, de – az legalább értelmezhetõ lenne muszlimellenességként. De ez? Így legfeljebb csak a pszichopata õrültek közt lehet „sztár” valaki. Ez olyan szinten logikátlan, hogy az embernek akaratlanul is eszébe jut az összeesküvés-elmélet, hogy nem azok állnak-e a háttérben, akik most ezen felbuzdulva a „szélsõjobboldal elleni harc” jogcímén a hazafias mozgalmakat akarják szorongatni Európa szerte. Jobban tennék, ha a terrorizmust ott keresnék, ahol mindig is volt, a vérgõzös szélsõbal oldalon.

Támogatási programot indít a kormány a tanyasi élet- és gazdálkodási forma fellendítésére:
-Remek! Ez olyan Hunniához illeszkedõ gondolat. Itt a lehetõség, hogy a városi tengõdéstõl megcsömörlött hazafias érzelmû fiatalok új életközösségeket alkossanak. Talán ez az a pillanat, amikor földet kell venni egymás közelében. Ráadásul hallok egy elinduló napkollektor telepítést támogató programról is. Ez is illeszkedik az elõzõhöz, ezt is érdemes kihasználni.

A „Hard Talk” címû mûsorban a jeruzsálemi polgármester volt a vendég: --Két szempontból is tanulságos mûsor volt. Az egyik, hogy a riporter kõkeményen bekérdezett az embernek a palesztinok sanyargatásával kapcsolatban, szorította sarokba, ahogy csak bírta. Nyoma sem volt annak a meghunyászkodó, nyalizó stílusnak, amivel itt nálunk kezelik a különbözõ zsidó vezetõ embereket. A másik, hogy a polgármester felháborodottan tiltakozott az ellen, hogy õk megszállók lennének Kelet-Jeruzsálemben. Arra hivatkozott, hogy 2000 évvel ezelõttig az egyértelmûen zsidó város volt és a földbõl most is lépten-nyomon zsidó régészeti leletek kerülnek ott elõ. Az jutott eszembe, hogy az egész kárpát-medence 90 évvel ezelõttig egyértelmûen magyar föld volt, és nem hogy a földbõl, de lépten-nyomon a föld felett is magyar történelmi emlékekbe botlunk, mégis ez az undorító gyáva, meghunyászkodó hozzáállás uralkodik Trianon-ügyben az egész magyarországi politikai eliten. Amiben érdemes, abban vajon miért nem akarnak példát venni az ilyen önérzetes zsidó vezetõktõl? Megtehetnék!

Amy Winehouse, a „sztár”, halott:
-Szégyen vagy nem, én azt sem tudtam idáig, hogy él. Most folyton azt hallani ilyen-olyan mûsorokban, hogy „mekkora tehetség volt, csak hát szegényt elvitte a túlzott kábítószerezés”. Milyen abszurd ez a mai média világ, ahol kábítószer-függõ deviánsokat, homokos, leszbikus alakokat sztárolnak orrba-szájba folyton, míg a tisztességes nyakas hazafiak, akik a normális világért küzdenek, állandó lekezelés alanyai, mint „szélsõségesek”. Hát nem a Winehouse-félék a szélsõségesek? Még akkor is, ha tényleg jó hangja volt.

2011. 08. 01.
Budaházy György

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
100ezerszer részletesebb grafikai technologia.

Leváltják a poligon alapú számolást atom szintûre vagy mi.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

polluxware
szeretetbõl

csige791
Használd ezt a chrome cuccot, kjó.

Bronx South
Hát nem azért hogy a hozzád hasonló, provokátor, és számomra gusztustalan megnyílvánulásokat olvassam. De amúgy ezt én is megkérdezhetem tõled, te miért vagy itt ?

csige791
ok ez nagy királyság, mert müxik, milyen régóta vágyom egy ilyenre. Már csak bele kell tanulni ebbe a Chrome dologba, firefox után picit fura.

polluxware
namost megállt bennem az ütõ vazze😉

polluxware
magyarán zsidózól😉

csige791
Köszi a tippet, mér felraktam a Chrome-ot meg a kiegészítõt, most próbálom ignore-olni Polluxot.

csige791
"Vegyél már vissza az arcodból!
Vedd már észre, hogy az egyetlen válaszod bárkinek, aki nem a te mantráidat fújja:
"Takarodjon a héber topikba" meg "Liberálmajom ATV fan""

Olvasd már végig mire írtam amit.

Eddig két embernek mondtam ezt a héber dolgot, mindkettejük a következõt tette:
(egyszerûsítve, hogy mindenki értse.)
Leírom, hogy desktop hátterem fehér és ez tök jó szerintem.
Erre ilyen válasz érkezik kb:
"szerintem meg szar a fekete háttér."

Tehát totál az ellenkezõjét adja a számba mint amit leírtam, de én vagyok a hülye szerinted, õ meg a jókisfiú.

Mire utalhat a fenti viselkedés?
1. Az ember szándékosan csinálja a feszültséget, valami okból.
2. tényleg nem érti a Magyar nyelvet, ettõl kezdve meg olyan topikban okoskodjon aminek a nyelvét érti, az ATV fanságából kiindulva tippeltem meg a hébert. Na meg persze volt benne egy kis odamondás is ha már paraszt az illetõ.

Ismétlem mind a két héberezõs esetben a súlyos terelés, hazudozásra válaszul történt mind ez.

polluxware
és ez neked kellõ indok a tettekre... köbö errõl beszéltem😉

polluxware
akkor miért vagy itt? <#nevetes1>

Ez a katonák sorsa. Viszont ez nem lehet indok az nagyobbrészt etnikai alapú tisztogatáshoz.

A mi kis magyar Oradour-unk...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Willenbrock
Nem tartom lehetetlennek-háborúban elõferdül.

Lteebee
Hetek óta orvlövészek gyilkolták a honvédeket távcsövessel, pokolgéppel.

Willenbrock
Ez igaz,az óbégatás önmagában kevés,a lényeg hogy meglegyen a változtatásra irányuló akarat-amihez persze kell intelligencia és a diplomácia játékszabályai szerint kell tudni játszani.A baj akkor van ha már ez az akarat sincs meg,néha úgy tûnik mintha a szlovákiai magyar pártok már feladták volna és az asszimiláció ellen sem lenne komolyabb kifogásuk,vagy lehetõségük nincs a jelenség ellen tenni.Ez szerintem sajnálatos dolog.

Bronx South
Gyerekek mire íródott itt 110 hsz ? Látva hogy ki az a 2 aki erõlködött itt nagyrészt inkább Lse olvasom. <#nevetes2>

Willenbrock
Nem tudom képíró kiket gyûjtött be,szerbeket,zsidókat,azt sem tudom ki az a képíró-azonkívül hogy egy szenilis öregember aki állítólag vérengzett újvidéken vagy hol.De ha csináltak olyat akkor az is reakció lehetett valamire,ha csináltak vérengzést az sehogy sem menthetõ,de nyilván volt elõzménye pl. pont trianon kapcsán.(esetleg nem bántak túl jól újvidéken a szerbek trianon után a magyarokkal-ez lehetséges lenne?)
Képíró nekem nem haverom-nem az én korosztályom,a nyilas-hungarista eszméket csak felületesen ismerem.

polluxware
feltünt? 😉

tolják bele a pízt, de továbbra se lesz eredmény

és ez muris, fõleg hgy egyre többen látják majd

Narxis
Engem az érdekel, hogy ez az Orbánc hogy képzeli, hogy ilyen Leisztinger féle bûnözõkkel akarja felvirágoztatni a magyar focit? Mondván ha nem fektet be a DVTK-ba akkor hirtelen nyomozás indul ellene. Pontosan az kellene, az ilyeneket lecsukni és tisztességes, klubhû emberekkel építeni a klubokat. Az ilyen Leisztinger félék az elsõ adandó alkalommal lelépnek és még több pénzt is visznek magukkal mint amennyit belefektettek. Lásd. Várszegi és a Fradi jogok. Lelépett a Fraditól, de a Fradi név alatt forgalmazott termékek után õ kapja a pénzt.

Arról nem is beszélve, hogy füttyszavára vállal befektetõi szerepet a MOL és az OTP, az az OTP amelyinek elnöke az a Csányi aki egyben MLSZ elnök is. Ugyanolyan szemét banda ez is mint az elõzõ.

polluxware
sakkor jöjjön a mondanivaló..

szted több esélyünk van a kérdés rendezésére, miközben vitya köpködi a nagyokat az unióban?

szted ha durvul a szitu odakint, majd pont a magyaroknak adnak igazat?

egyedül mindenki ellen?

van esélyünk?

NEM ELFOGADNI KELL, NEM HAJBÓKOLNI, NEM NYALNI!

HANEM NOMRÁLISAN JÁTSZANI EZT A FAJTA "JÁTÉKOT"

az ájvékoló hülyegyereket, aki órdít mert hülye a játékszabályokhoz, a kutya se szarja le..

és van egy rossz hírem.. nem is fogják soha errefelé

de csak így tovább vitya! kemény vagy vazzze

Willenbrock
Én a béke nagy híve vagyok 😊De nem gondolom hogy ezért be kéne húznia minden magyar nyakát felvidéken,hogy el kéne tûrni szó nélkül a nyelvtörvényt meg a hasonló jelenségeket.Ilyen alapon mindent eltûrhetnénk tõlük.Bár sokat valószínûleg nem számít az egész dolog:10-20 év és csak hírbõl lesz olyan szlovákiában hogy magyar.Ahogy az indiánok voltak anno az usa-ban.Akkor megoldódik majd a nemzetiségi probléma-a lényeg hogy ne sértsük meg a nagyszlovák(morva?) öntudatot.

polluxware
a MÓDSZER hogy hogyan beszélsz róla..

és tegyük hozzá, (ami ált a nyilasoknak nem megy)

"Képíró" haverodnak lehetett valmi köze ahhoz, hogy a vérengzései után magyarokból tapossák ki a gyereket? sazt már idehaza

lehet hozzá köze????

de mégis... talán?

Attila8805
+1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Willenbrock
Nem azt mondom,csak arra mutattam rá hogy trianon egy olyan fogalom ami gyakran csak egy politikai tabu pedig sok családnak fájdalmas és személyes emlékei vannak róla és minden bizonnyal lehetne errõl a témáról is sokkoló dokumentumanyagot felhalmozni és azt mutogatni egész európa médiájában:Nézzétek miket élt át népünk-ezért ti is felelõsök vagytok!Nincs senki fenyegetve a törvény által ha nem ismeri el trianont nemzeti és etnikai katasztrófaként vagy ha kisebbíti jelentõségét.Nincs súlyban a két eseményrõl való emlékezés és bûntetõ szankciók is csak az egyik negligálása esetére vannak fenntartva.

Mert igen, nagyon kevés kivételtõl eltekintve a külföldön dolgozó magyar szorgalmas, becsületes, megbízható, segítõkész...egészen addig, amig egy másik magyarral össze nem hozza a sors. Tapasztalat!

Én is tapasztaltam a külföldi magyarság összetartását. Egy életre elég is volt belõle...hatalmas törés volt.

Lteebee
De máskor nem burkoltan mondja, hogy zsidó az MTK.
Hanem kimondja. És ez rendben is van, mert az MTK szurkolóinak jelentõs része zsidó.
A klub vezetése szerint, hivatalosan kimondva.

polluxware
vesszen a magyar foci...

az elsõ ballábas bírkától, az utolsó mihaszna edzõig

2,2milliárdot kapnak megen...

MIRE IS???????????

hóóóótt bénák

polluxware
na de mijééér vazze?

itt is bunkó, ott is bunkó..

ereszd össsze a kettõt

BÁR meglehetne azt tenni ,hogy csak ezeket a gyülölködõket összeugratni, minket meg hagynátok békében élni

L Viper
Keresd az értéket, megfelelõ emberekkel barátkozz. Köszönöm én jól érzem magam.