61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • banok
    Hagyományok, szocializáció.
    Nem hinném, hogy az valláshoz való hozzáállás és a gazdasági fejlettség között volna összefüggés. A briteknél fontos az egyház. Az USA-ban reneszánszukat élik az ilyen-olyan szekták (szcientológia pölö).
    Szóval a hozzászólásod kicsit hangulatkeltő.
    És nem vallásokat védem (én lennék az utolsó aki ilyet tenne) de abba a sorba nem fogok beállni, hogy mindenért az egyházakat tegyen felelőssé és ok nélkül minden miatt beléjük rúgjak.
  • Hegi90
    Az, hogy mi következik egy-egy tényből vagy felmérésből, nem feltétlen egy közönséges híroldal feladata megállapítani, főleg nem egy ilyen rendhagyó statisztikánál.

Egyébként az szerintem sokkal érdekesebb lenne vizsgálni, hogy mi váltotta ki ezt a helyzetet, miért pont ott, és hol van még ilyen (asszem a Skandináv országokban is ilyen adatok születtek nem olyan régen).
  • immovable
    ITT van hozzá a link. Vannak még benne "érdekességek".
  • immovable
    Szijjártó Péter egyértelműen kijelentette, hogy a Fidesz nem támogat olyan intézkedést, amely az emberek terheinek növekedésével járna. "Semmilyen adóemeléshez nem vagyunk hajlandóak asszisztálni, mert nem erről volt szó a választások előtt" - tette hozzá. Igaz, akkor még nem a miniszterelnök szóvivője volt, az idézet ugyanis 2006 júniusából származik.
  • banok
    Nincs új a nap alatt. Kell a pénz de nagyon.
  • banok
    Mi következik abból, hogy a kanadai állampolgárok fele szerint ártalmasak a vallások? Én ateista vagyok de az ilyen "x többség utálja a pirézeket" cikkeket feleslegesnek tartom? Van valami célja ezeknek az irományoknak, felméréseknek azon kívűl, hogy legyen mivel megtölteni egy újságot/portált?
  • immovable
    Csak költői kérdés volt. :) Amúgy neki lehet a legszarabb, ő elhitte, hogy ezek tényleg mások mint a maszop, de mint látjuk, NEM.

Ahogy látom nincs itt semmi unortodox. Egyszerűen fingjuk nincs mit lehetne csinálni.
  • Hegi90
    mit és?
  • banok
    És?
  • Danny1987
    1-et találtam a kommentek között:

"Én bizony rájuk szavaztam.. Sajnos! Én bizony hittem bennük..., hát nem kellett volna!!! Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezek ekkora rohadékok.., én tényleg nem tudom mi lesz így ezzel az országgal.., én már azt is eltudom képzelni, hogy hamarosan azt is bekorlátozzák, hogy külföldre mehessünk..
    Diktatúra van! ez egyszerűen hihetetlen..., tényleg az utcára kéne már vonulni, és addig ott maradni amíg ezek a szemét, senkiházi söpredékek, saját népüket nyomorba döntő szemétládák el nem takarodnak. Örökre!! "
  • immovable
    A terveket bejelentő Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint ezek nem megszorítások.

Ez a megalol része. Vajon a szavazóik mikor köpi szembe magukat? :D
  • Danny1987
    Mi lesz akkor amikor megszorítás lesz?
  • Hegi90
    Kanada fele úgy gondolja, hogy a vallások ártalmasak
  • bertino
    es ha rabolintanak a 27% afara ?!
    eu ezt hagyja vagy mi a fasz ?????
  • Ironman2
    De sokan kerülnek megint utcára januárban
  • Peter1
    A cégtulajdonosok biztos örülni fognak annak is, hogy mennyi egészségügyi járulékot kell majd fizetni a dolgozók után....
  • Atomreaktor
    ez nagyon durva már!!!! és akkor tegyük mellé a tüntetés megtilását, lehet hogy már ezzel is számoltak, tehát nem véletlenül nem adtak engedélyt.

tönkreteszik a népet.
  • Ironman2
    Ezzel most mit akartál mondani?
  • Atomreaktor
    bocs, hogy ilyen nagy lett :)
  • Atomreaktor
  • Ironman2
    Ki ellen kell védeni az országot? Saját hülyesége miatt szopunk jövőre,és most már 3 százalék helyett 1.5-et mond a marhája.
  • Peter1
    Ez "Országvédelmi Költségvetés" kérem szépen. A hirado.hu szerint
  • Ironman2
    Lassan fele annyit tudunk fogyasztani mint tavaly.Tényleg beindul a gazdaság.Ne csodálkozzon ez a barom hogyha jövőre -1 százalék lesz a gazdasági növekedés.Idióta.Mindjárt széttörök valamit dühömben
  • Ironman2
    Akkor mi a fészkes fene,ha nem megszorítás ez? Valaki .assza már ki ezt az ember a helyéről,olyan hülye mint a .aszom
  • ManoNegra
    Meg sem hallom a szlovák politikusokat

"Májusban kapja meg az aranyérméért az állami jutalmat, az összegét nem tudja, de úgy gondolja, valamicskét segít az életében.

„Ugyan Párkányban éltem sokáig, a szüleim nem magyarok, úgy tudom, egyik nagyszülőm sem az. Ettől még beszélek magyarul, hiszen a határ mellett mindenki beszél. Sok magyar barátom van, amikor a politikában a magyarokról van szó, megpróbálok nem odafigyelni, meg sem hallom, mit mondanak. Nem is szeretnék beszélni erről” – mondta."

• Tsol
    Matolcsy: 27 százalékra nő az áfa, lesz járulékemelés is, de ez nem megszorítás
  • desigo
    csak halkan jegyzem meg,hogy eddig is a Lázár testvérek szervezték az egészet...
  • Hegi90
    pfffffff
    elbaszták kb az egyetlen értelmes itthoni rendezvényt is...
  • Lantee
    Ilyenkor vajon hol vannak a "Mutyiország!" kiabálók?
  • immovable
    [URL=http://vastagbor.blog.hu/2011/09/16/vagta_11?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_16&utm_campaign=index]A Nemzeti Vágtát idén nyáron adta el Vágta G.T. Kft. a Lovas Show Kft.-nek, amelynek tulajdonosai a Lázár testvérek és Mondok József izsáki polgármester, a fogathajtó szakág elnöke.

A Vágta G.T. Kft. két tulajdonosa Tamás István üzletember, az International Business School rektora és Geszti Péter voltak. Elmondásuk szerint a Vágta az első 2 évben veszteséges, 2010-ben pedig nullszaldós volt, az eladás egyik fő oka az volt, hogy "idén már csak nagy nehézséggel tudtuk volna megszervezni az idei országos vágtát." A Vágta összköltségvetése 400 millió forint ...

A CBA-tulaj Lázár testvérek azonban országos nagy cimbik, nem úgy mint a sunyi szemű liberális (köp) Geszti, így például a januárban a Főváros részéről beharangozott 100 milliós területfoglalási díj a tulajdonosváltás után gyorsan 5 016 000 forintra szelídült, a Hősök teréért nem is kell fizetni, azt ingyé' kapták meg.[/URL]
  • csige791
    Hát ez tényleg durva. Mondjuk anno én magyar mentalitás topicban megmondtam, hogy a fidesz nem jó választás, igaz én akkor azt azzal kapcsolatban mondtam, hogy nem fogják megvédeni a termőföldet és ezzel el is halasztjuk a lehetőséget a megvédésre a határidők miatt.
  • Lantee
    DE a tüntetést nem engedik, mert aránytalan mértékben zavarja a közlekedést. VICC!!!
  • immovable
    Tétényi Éva felveszi a kesztyűt: Egymillióan mellette
  • Ironman2
    Nézelődni?
  • arty
    na, ezen a ponton dőlt el, hogy szombaton én is kimegyek
  • immovable
    fidesz és a köpönyeg.
  • Danny1987
    Leállítottak egy kivégzést Texasban

"Buck ügyvédei amiatt fellebbeztek, hogy a per során egy szakértőként meghallgatott pszichológus azt állította, a feketék hajlamosabbak erőszakos cselekményeket elkövetni, ha kiengedik őket a börtönből."

Fejlett nyugat.
    Ha kimondod az igazat az nem jó.
    Mire is emlékeztet ez a történelemből?
  • polluxware
    egy ottani comment;)

"és hol a kurva anyádban van a radikális adócsökkentés te állat???

én ebből nem érzékelek semmit. sőt, barroso papa lehet, hogy felemelte az ujját és azt mondta a hülye főnöködnek, hogy "nana, tessék szíves lenni ragaszkodni az előző kormány által kijelölt hiánycélhoz"... te meg jobb lenne, ha eltűnnél a süllyesztőben és visszamennél az istállószagú városodba... (remélem a cidesz sajtóosztályán azért figyelnek erre a kommentre is...) okádnom kell, ha bárhol is látlak...
    "
  • Lantee
    HÍR TV - hogy ne legyek elfogult.

Petike, hát hova lett az a nagyarányú adócsökkentés?
  • immovable