Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Feljelentette a magyar sztigetet
Kurva értelmes egy ember, az üzenõfalán is írogatja a hülyeségeit,a Jobbikot is fel akarná jelenteni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez a k.nagy növekedés csak az emberiség 0.5 százalékának jó(kb). A többi meg azért nélkülözik, hogy az a pár százezer ember jól éljen.
Mi meg elhisszük, hogy egyre jobb a világ mert növekszünk, fejlõdik a társadalom stb...
Mit mondok erre? A lóf*szt jó ez. Megmondom mit neveznék én fejlõdésnek:
Pl család modell ha már errõl volt szó:
Anya otthon van háztartással gyerekekkel foglalkozik. A férj eltudja tartani a keresetébõl a családot. Nem azt mondom ,hogy évente cseréljék a tv-t mert tavaly még csak LED tv volt most meg már van 3D, tavaly elõtt meg még csak LCD volt. Erre nem vágyom, egyszerû tisztes megélhetés legyen.
Mi van helyette?
Nõi kamion sofõrök. Megkérdezem, hogy egy kamionos nõ hogy lesz anya? A hálófülkében viszi magával a gyereket, éppen abba a városba viszi "körzeti" orvoshoz ahol jár?
Amióta én élek és visszatudok emlékezni ezt hallom: Fejlõdünk, növekszünk.
Értem én, hogy növekszünk, csak nem látom, ha csak azt nem, hogy családok szakadnak bele ebbe a jó világba.
milliárd százalékban biztos vagyok benne, hogy létezik ennél sokkal jobb rendszer, csak a fent említett pár százezernek az megfeküdné a gyomrát, és mivel õk irányítanak....baszhatjuk.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
AZÉR MERT AZ ÉN NAGYAPÁM NEM LÕTT ZSIDÓT A DUNÁBA.......
NEM LESZ NEKEM ABBÓL MÉG BAJOM KÉSÕBB???
(csak hogy érzékeltessem, a fájdalmas iróniát)
szal, ez a legkevesebb. a gond a jövõkép hiánya... 😞
---
Danny:
"A magyar más miatt nem szül(tisztelet a kivételnek)."
na, miért nem?
könnyû rávágni kapásból, hogy önzésbõl, de mi abban az önzés, hogy a máról holnapra élésbe, az albiba, kétes meló mellett viszonylag kevesen mernek gyermeket pottyantani... ? ráadásul egyéni és társadalmi szinten is "magával cseszik ki"
én azt mondom, jó, ha kevesebb ember lesz a földön - csak alakuljon hozzá a gazdaság is, változzon meg a civilizácio hozzáállása, szakadjunk már el az állandó és fenntarthatatlan örökös növekedésmániánktól 😊
Forza.
Provokácio rulz...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mondjuk még nem olvastam a Mein Kampfot, így nyilatkozni sem akarok róla, de ha hasonló szintû okfejtések vannak benne mint a Talmudban akkor elismerem, hogy vonyítanak érte, de azt nem értem ,hogy akkor a Talmud az meg miért mehet?
A tömegsport pedig legalább olyan fontos mint az élsport. Ha nem fontosabb!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Csupán annyi történt, hogy megteremtõdött a régóta áhított esélyegyenlõség.
Julia Timosenko õrizetben
Elhunyt a Mosó Masa Mosodájának szerzõje
Elõzetesben az Újpest FC tulajdonosa
Önök banok hírösszefoglalóját látták. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De az ára is meglesz.
Live for nothing or die for something.
Értem én a szociológiai hátteret, de egy test nem olyan 30 évesen, mint 21 évesen.
Úgy tudom az az egyik nagy gond, hogy egyre kevesebb a börtönõr.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az is lehet, hogy azért van sarló, nehogy túl hamar végezzenek.
Én az elõzõ válságból sem éreztem túl sokat, ebbõl sem fogok, illetve azt remélem ,hogy az 1-2 év múlva esedékes lakás vásárlásomba annyival besegít, hogy olcsóbbak lesznek a házak.
Az mondjuk zavar, hogy ilyenkor általában a szegények adójából segítik meg a milliárdosokat, de pl "múltkor" valamelyik nagy angol magánbank (talán a Lloyd's) nyugdíja volt elnöke nem volt hajlandó a több 100ezer fontos nyugdíjából engedni, miközben a bankja a szegény emberek pénzébõl menekült meg.
Süt talán még örülök is ennek a válságnak, had veszítsenek jó sokat azok a gecik akik a mi vérünkbõl gazdagszanak.
A franciáknál olaszoknál angoloknál spanyoloknál nem cigányoznak mert ott gettokba zárják vagy kitiltják õket esetleg haza deportálják a retkeket.
Hiába az oktatás ha az élet mást diktál.
A sok nyomorék "kutatónak" ezt kéne felfogni nem távolról tolerálni.
"...pólón árulták Auschwitzot"
Már az is baj ha megvásárolják és nem lopják az "ereklyéket", mint a lebukott zsidó házaspár? 😊
Sokan vannak ám.
Rengetegen hiszik, hogy a nemzeti tartalékot a Kárpátia-pólós pincében napozós csajok jelentik, pedig nem.
Rengeteg ügyfélnél tapasztalom(fõleg a tanultabbaknál), hogy õk bizony Kárpátaljára, Erdélybe, Felvidékre járnak feltöltõdni, tapasztalni, tanulni, kikapcsolódni.
Tudják, mi az a Hármaskönyv, tudják, hogy nem a királynak van koronája, stb.
engem egyébként nem zavar.......
csak azt nem értem, hogy mire mérgesek "egyesek" ha valki véletlenül felrántja a nedves földbe ágyazott kõtéglát majd alá néz
Kihajtották a rabokat Kõhidáról Sopron utcáira takarítani <#wow1>#wow1>
Kb 10 rab, meg két felügyelõ... félálomban hirtelen azon gondolkodtam melyik országban is vagyok. Végre valami elõrelépés <#eljen>#eljen>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Fasiszta jelképnek nézni, mondani az apostoli kettõskeresztet...
És még néhány tárgyi tévedés itt-ott.
A bnp-s faszi meg kábé ennyit tud, ha ilyen hülye.