Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Nyugi én északon lakom az m25-ön kívül. Nyugodt csendes környék, alacsony nigger egyed számmal.

Itt az a fõ hír a helyi újság krimi rovatában, hogy két hülye gyerek elvette egy másik telefonját. Jól tudjuk, hogy otthon ez már nem is hír hanem alap, ha meg ugrálsz azt mondják minek kell a gyereknek mobil.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

0Fritz0
A pontosság kedvéért:
A fickó ismerõsei elismerték, hogy voltak "ügyei" és egy rendõr is megsérült, amikor megpróbálták elkapni.
A négy gyerek felhozása meg nem szánalmat ébreszt, hanem bizonyosságot a kulturális adottságai felõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Narxis
Londoniak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987
Lehet tippelni ?(fekák arabok és egyéb idegenek)

Live for nothing or die for something.

Danny1987

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

😄
Felgyújtottak egy emeletes buszt is, de reméljük utasok, és a buszvezetõ nem voltak rajta. :-)

Narxis
Amíg nem öltözik rendõrnek addig nem lesz semmi baja. 😄

"A BAÉSZ arra törekszik, hogy bizonyítást nyerjen arra nézve, hogy a devizaalapú hitelezés mögött, egy óriási csalássorozat áll. Ugyanis ezekben a hitelekben soha nem szerepelt deviza tranzakció, ezáltal árfolyamveszteség sem keletkezhet. Ez a piramisjátéknál is veszélyesebb és törvénytelenebb folyamat. „Fejeknek kell hullani” mindazért az elvesztett életekért akik ennek a gazságnak estek áldozatul, a tönkrement családokért és tragédiákért. Ami Julia Timosenkoval megtörtént az fog itt is bekövetkezni, de egy soha nem látott terjedelemben. Hogy ezt elkerüljék a felelõsök, megpróbálják szembeállítani és összeugrasztani azokat akik felvettek hiteleket azokkal akik nem, ezért tesznek fel ilyen kérdéseket az utca emberének, anélkül, hogy bármiféle érdemi intézkedés történne a legfelsõbb szinten.

Azt kell mindenkinek megérteni, hogy mi vezetett a jelenlegi állapotokhoz. Megérteni azt, hogy egy elõre kitervelt folyamat részeként irreálisan megdrágították a forint hitelezést, miközben a bankok a svájci frank felértékelõdésére számítottak, amikor a hitelezés elszámoló valutájává tették. Ezt bizonyítja az a körülmény, hogy az euró bevezetésérõl - pontosabban a forint kivezetésérõl - szólt minden politikai nyilatkozat abban az idõben, mi több az uniós csatlakozási szerzõdésben vállaltuk az euró övezet un. elõszobájába történõ belépést, azaz a feltételei teljesítését, mégsem az euróban való szerzõdést, hanem a CHF-et forszírozták. . Ez a folyamat olyan volt, mint a vad hajtása a puskacsövek elé, vagy a halak terelése zajjal a hálóba."

Ha igaz, akkor ez az évszázad csalása

Zavargások Londonban: autókat gyújtottak fel a tüntetõk

"Zavargások robbantak ki vasárnapra virradóra London Tottenham városrészében amiatt, hogy rendõrök megöltek egy négygyerekes családapát; a tüntetõk és a rohamrendõrök közötti összecsapásban nyolc rendõr megsérült."

Csige vigyázz magatokra!

0Fritz0
Ez a politikamentes szöveg annyira megható volt, hogy majdnem elfejtettem például azt, amikor az LMP-s Jávor Benedek politikusi minõségében látogatott el a Sziget Fesztiválra.
Azért egy próbát megért.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A magyar Szigetet minden évben feljelentik.
Elvileg aszórakozás szigete lenne, politika- és turbómagyarmentes övezet, ha a hatvannyóc vármegye a mindenlébenkanál Toroczkaival odamegy arcoskodni, nem is baj...

Lteebee
Ez igaz egy esetnél.
De ha tömegesen nyernek az ügyfelek, a bank jobban jár, ha nyel egy nagyot és szépen szedegeti a kisebb pénzeket.
Különben lesz néhány(tíz-száz)milliárd behajthatatlan kintlévõsége.
Sok lúd disznót gyõz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

"ez a hír már megjelent egyszer a fideszes Magyar Nemzet napilap hasábjain is körülbelül másfél éve, de a mai kurucos megjelenést követõen, több portál átvette már, azzal kiegészítve, hogy kártérítésre számíthatnak a devizahitelesek.

Már akkor sem volt igaz, úgy ahogy most sem az. A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, BAÉSZ ezúton tájékoztatja az adósokat és nemcsak õket, hogy sajnos ez a hír nem igaz, mindössze a „magyar” média, Kuruc, Magyar Nemzet, MTI,Blikk, azonos szintjét tükrözi. Szervezetünk nem áll közvetlen munkakapcsolatban dr. Czirmes György ügyvéddel, de a jogászok közötti egészséges és önzetlen információ csere mûködik. A fent említett ítélet soha sem született meg ezidáig, sõt az ügyvéd úr elmondása szerint, már próbálkozott helyreigazítást kérni a sajtó részérõl, de eredménytelenül."

link

"moonlight, mikor olvastam soraidat egy kicsit gyorsabban vert a szívem, reménykedtem, hogy nem a Czirmes ügyrõl van szó, de amint megnyílt a link vége volt a várakozásnak. Mindezt azért írom, mert ez egy ékes példája a Blikk hihetõségének és egyben az egész magyar fõsodrású médiának. Ugyanis Cirmes ügyvéd úr valójában elindított egy pert egy kocsihitellel kapcsolatban és volt is egy bírói meghallgatás ahol jelen voltak az említett sajtó képviselõi. Czirmes ügyvéd úr elmondása szerint, tárgyaláson kívül a bíró okfejtéseinek adott helyet és az újságírók másnap ezt úgy tálalták, hogy pert nyert egy devizaperes. Mindezt Czirmes ügyvéd úrtól tudjuk. Valójában ha jól tudom akkor konkrét tárgyalásig sem jutott az ügy, ami kicsit homályos, de azok után hogy engem beidézett a bíróság egy személyes meghallgatásra tárgyaláson kívül, ahol elmondták, hogy az tenne jót az ügynek ha szüneteltetném hat hónapig az eljárást, már nem lepõdök meg semmin sem.Á."

A nagy örömködés közepette végig tetszettünk gondolni, hogy mit jelent az, ha a hitelszerzõdés semmis, azaz a létrejöttének idõpontjára visszamenõleg szûnik meg? Merthogy a hitelszerzõdés általában valamilyen másik jogügylethez kapcsolódik, például lakásvásárláshoz. Ekkor viszont a banknak visszajár az lakásvásárló által felvett hitel összege mondjuk jegybanki alapkamattal - csakhogy ez már rég az eladónál van, aki ki tudja, mit csinált vele.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

csige791
Hát én még az Orosz tanulós korszakban csapattam az általánosban...

Káktyijiázávut?
- Minyázávut Csige.
<#idiota>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Na most olvastam a hozzászólásod, akkor hasonlóak a tapasztalataink. 😄

Narxis
Hajaj, én sulimban kettõt tanultunk, de borzalmasan gyenge színvonalon, gimiben külön tanárhoz kellett járnom, hogy behozzam a lemaradást és megcsináljam a 2 nyelvvizsgát.

Azt hiszem inkább a színvonalon kellene javítani, fõleg ha általános iskoláról van szó mert ott ahogy esik úgy puffan elven tanítanak. Nagyon kevés a jó minõségû oktatási intézmény.

byzhouse
szombat van!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

berlinboy6329
Tud vki adni egy normális CHF/HUF grafikont ami frissül is?Megnéztem 20-30 oldalt de mind egy rakás fos.Tegnap este óta nem frissítették egyiket sem....Pedig eddig mindig mérték percenként.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tviktor91
A nõk alapja a lyuk nemde?😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

banok
Ez így ok. De most már egyre inkább igénylik a nõk azt, hogy karriert csniálhassak és rühellik azt mikor a férfiak kvázi szülõgépnek nézik õket.
Emancipálódtak de nagyon!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tviktor91
Azért nem biztos..én kíváncsi vagyok mi sül ki belõle.
Mert nálunk (németes csoport ) az volt a divat hogy ,,mé nem angolt tanulunk..a német szar" ..az angolosok meg ugyanezt mondták csak fordítva.
Most hogy mindkettõre lesz lehetõség,kíváncsi vagyok milyen kifogást keresnek.

banok
Elõször 1-et kéne normálisan megtanítni. Beleértve, hogy ehhez jó tanárok is kellennének mert amit én általános iskolában tapasztaltam angol nyelv tanítás címén az közröhej volt. Erre középiskolában jöttem rá. Az volt a nagy szerencsém, hogy kábeltv-n nõttem fel. 😊

csige791
Fészket rak az elsõ fecske? Pert nyert egy devizahiteles a bankkal szemben

A Pesti Központi Kerületi Bíróság semmisnek nyilvánította egy devizahitel-szerzõdés módosítását, sõt magát a szerzõdést is - mondta el a Blikknek az ügyet felvállaló dr. Czirmes György ügyvéd. Azért indított próbapert, hogy a bankok ne terhelhessék egyoldalúan ügyfeleikre a megnövekedett törlesztõrészleteket.
A lap csütörtöki számában az ügyvéd elmondta, hogy a következõ tárgyalás a megnövekedett perérték miatt már a Fõvárosi Bíróságon zajlik majd - várhatóan jövõ februárban. Ha itt is igazat adnak a felperesnek, a szerzõdés feltételeit újra kell tárgyalni, így a bank az árfolyam-ingadozásból adódó különbséget már nem szedheti be tõle.
A pénzintézeti törvény szerint ha a szerzõdéskötéskor a bank nem becsüli meg a jövendõbeli árfolyam-emelkedés mértékét, úgy a szerzõdés semmisnek tekinthetõ - indokolta keresetét a jogász, aki hivatkozott arra is, hogy a bank nyeresége, vagyis a 30-40 százalékos kamat olyan magas, hogy az már uzsorának számít.
Az ítélet a jogász reményei szerint precedensértékû lehet. Ha ez így lesz, akkor az a bajba jutott hiteleseket is kihúzhatja a csávából.
(MTI)

Lteebee
A palesztinok mégjobban.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

csige791
Két idegen nyelv lesz kötelezü az ált. iskolákban.

1: Úgy is jó a mostani nyelvoktatás, mindenki perfect lesz abból az egybõl is ami most kötelezõ.... Grat.
2: Lesz mibõl megrántani a cigókat, vagy esetleg pozitívan diszkriminálni.

csige791
"(egész eu-ra értem +usa)"

Danny1987
"Szerintem ez így nagyon nem jó, ez meg is látszik a társadalmakon, neveletlen hülye gyerekek tömegeit állítjuk elõ, plusz minden "fejlett" nép a kihalás felé halad"

Izrael nem.
Õk a sivatagban is szaporodnak mint a nyulak.

csige791
Ez eddig rendben is van. Csakhogy én úgy gondolom, hogy mai fejlett világunkban nem döntheti el, hogy a családdal foglalkozik, vagy dolgozik minimum 8 órát.
Vagy dolgozik vagy éhen döglik a család. (most nem a segílyesékrõl beszélek).
Szerintem ez így nagyon nem jó, ez meg is látszik a társadalmakon, neveletlen hülye gyerekek tömegeit állítjuk elõ, plusz minden "fejlett" nép a kihalás felé halad, ki gyorsabban ki lassabban sajnos ebben mi pont az élmezõnyben helyezkedünk el.

Tehát azt mondom, hogy egy férfi eltudjon tartani egy asszonyt plusz 2-3 gyereket, mondjuk szakmunkás szinttõl. De ha esetleg egy-egy pár ezt nem igényli akkor a nõ is dolgozhasson, és az így keletkezõ dupla jövedelemnek köszönhetõen éljenek jobban, ha mér azt az áldozatot hozzák, hogy nem nevelnek gyereket.

Ha majd e felé fogunk haladni, akkor azt mondom, na most fejlõdik a társadalmunk, ami jelenleg szerintem hanyatlik... (egész eu-ra értem +usa)

csige791
Négy nap alatt félmillióval lett több a fizetendõ hitele

Négy nap alatt félmillióval lett több a hitele egy pécsi férfinak. Kersics Antal eladta második emeleti panellakását, csak azért, hogy megszabaduljon svájci frank alapú hitelétõl. Ezután egy összegben akarta visszafizetni fennmaradó tartozását.

Az eddigi 2 millió forinton felül még 7,6 millió forintot kellett fizetnie a banknak, a férfi ezt át is utalta, azonban az átfutási idõ négy nap volt. Erre és a svájci frank drasztikus emelkedésére hivatkozva a pénzintézet most további félmillió forintot követel tõle.

Kersics Antal inkorrektnek tartja ezt a magatartást. Azt mondta: nem érzi jogosnak a bank követelését. Szerinte hiába írja elõ a törvény, az eljárás nem igazságos, mert õ a rendelkezésére álló információk alapján mindent megtett azért, hogy törlessze a részletét, és amit a bank mondott, azt befizette. Majd amikor befizette, a bank kitalálta hogy még fizessen.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szerint - bár a pécsi eset nem egyedi - szabályosnak tartják a bank eljárását, mivel az árfolyamváltozásból adódó kockázat az ügyfelet terheli. (pr)

hírTV

Narxis
naaaaaaaaaaaa<#ejnye1>

Akkor úszik a segílyke is...

tviktor91
Hatvanban visszautasítják a közmunkát
...cigány önkormányzat arra biztatja a rómaiakat hogy ne vállalják el.

Danny1987
Melyik képen van náci karlendítés?

Danny1987
akkor ezek szerint izraelben elnyomják a nõket mert ott a 2,9 gyerek jut minden nõre.

polluxware
aszonyállatnak kuss a neve..

Tök jók a rajzfilmek,mindjárt megnézem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

banok
Azért egy nõnek ma már nem csak az a célja, hogy gyerek(ek)et szûljön és háztartásbeli családanya legyen. Szeretnének az élet más területén is érvényesülni és sikereket elérni.

Mi lenne velünk Amerika nélkül? Istenem...
Amugy láttam a Hiradóban hogy az Ausztrálok exportjának egynegyede Kinába megy.Maga az Ausztrál miniszterelnök asszony mondta.Õket érinti legkevésbé az Amerikai válság.Nem semmi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tviktor91
Ja..,,az elsõ bejött" ..csináljunk még egyet"<#hamm>

A véletlenekben már én se hiszek.

Nekem már az az érzésem ezekkel a válságokkal kapcsolatban,hogy valakik szándékosan gerjesztik az egészet.Nem irom le hogy melyik vallási csoport,ugyis tudjátok.

Elõször az S&P történetében: leminõsítették az USA-t

"Az Egyesült Államok elsõ ízben elvesztette a lehetséges legjobb, "AAA" adósbesorolását a Standard & Poor's nemzetközi hitelminõsítõnél, amely egy fokozattal, "AA-plusz"-ra rontotta a világ legnagyobb gazdaságának hosszú távú adósosztályzatát."

tviktor91
Nálunk a szõlõmunkákat már javarészt cigányok végzik (Mátra környékén),annyira dolgoznak hogy a magyaroknak nincs hely..a gazda meg nem meri kirúgni a cigókat mert fél tõlük.<#fejvakaras>

polluxware
Ingyen tüzijáték<#idiota>