61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#52335 attól nem lesz magyarabb valami mert nagy betüvel írod
meg kéne tanulni kedves kermagyar barátom magyarul, ha már akkora magyar vagy: a tulajdonneveket írjuk nagy betüvel
-
#52334 arról nem bezsélve, hogy mennyi teher rakódik ráa fizudra
én pl. ha akarok neked adni 300k nettót, az nekem 640-be kerül -
#52333 nem, hanem a sok adócsaló miatt
nem kapsz normális fizetést, mert nem jelentenek be normális összegre, ő meg nem tudja kigazdálkodni a normális fizetésed mert a sok adócsaló alá megy az árnak, csalás nélkül üzemelni sem tudsz
elcsalod az áfát az 25% versenyelőny -
#52332 a többi megállapításod szintén demagóg ostobaság -
#52331 a munkanélküliség nem az eu csatlakozás miatt nőtt -
#52330 Inkább nem mondok erre semmit :(
nem én vagyok a komcsi, hanem akik habzó szájjal kommunistáznak le másokat -
#52329 (eurónk meg jelen állás szerint sosem lesz) -
#52328 Tehát azt mondod nem lett rosszabb a helyzet az EU csatlakozás óta?
Az állam adósság rekord szinten a munkanélküliséggel együtt, nyugdíja nem lesz már itt senkinek, az eu-nak köszönhetően a cigánykérdést sem lehetett normálisan kezelni, mert rasszisták vagyunk, a piacunkat elárasztotta a külföldi áru ami lehet hogy olcsó (vagy mi?) de megöli a magyar ipart, mezőgazdaságot.
Próbálj más szemüveg mögül nézni a világra.
-
#52327 az EU nagyobb piac mint az USA...ezért alakult.. amugy bocs, de én nem ugy emlékszem hogy itt bármi is jobb volt az EU előtt, ugyanis ugyanezek az emberek irányitották akkor is az országot meg most is, és UGYANAZOK az emberek éltek akkor is itt és most is, akkor miért is lenne más? :) Attol még hogy máshogy nevezik a homokozot semmi sem változik... -
#52326 Kis memória frissítés a szopómagyaroknak.
-
#52325 Abba inkább bele se megyek hogy szerintem az EU miért egy nagy csőd, és miért alapult. Egyből mehetnék az NWO topikba. -
#52324 A Magyar árú pontosan ezért drága, mert a termelőnek is meg kell élnie valamiből, de mivel a külföldi olcsót veszik itthon az emberek, ezért hogy megéljen, a magas árakkal tartja fenn a megélhetését, azt nem is említettem hogy hány magyar termelő húzta már le a rolót. Szerintem ha innen eltakarodnának azokra az iparágakra települt multik, amiket saját magunk is megtudnánk termelni bőséggel, akkor a Magyar termelő réteg máris valamivel jobban élne ami a Magyar gazdaságot is kicsit előre lökné. Ehhez hogy ilyeneken elgondolkozzon valaki nem kell diploma, csak reális, saját gondolkozás.
Egy két gondolat már elhangzott arról hogy kikéne lépni az EU -ból, és igen, kikéne lépni az EU -ból mert jobb nem lett hogy beléptünk, és ha jobb nem lett, akkor nem nehéz arra következtetni hogy jobb nem lesz. Az EU egy nagy csőd, és ezt a második világválság is bebizonyította. -
#52323 zsir -
#52322 Kötelező. -
#52321 Nyugdíjas találkozó Feriért -
#52320 2011. október 1-jétől Mészáros Zsófi veszi át az Index főszerkesztői posztját. A távozó Uj Péter eddigi helyettese 2000 óta dolgozik az Indexnél, 2002-től a politika rovat vezetője, 2006 óta főszerkesztő-helyettes. A szerkesztőségi szavazáson a lap munkatársainak elsöprő többsége támogatásáról biztosította. Mészáros Zsófi szándéka, hogy az Index – több mint tízéves hagyományához hűen – továbbra is független, kritikus és szórakoztató újság legyen.
-
#52319 [URL=http://finance.blog.hu/2011/09/27/leesett_a_bbc_alla_a_trader_kijelentesen?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare]"Ez a gazdasági válság olyan mint a rák, ha csak vársz és vársz remélve hogy megszűnik, mint rák csak nőni fog és már túl késő lesz." Továbbá kifejti hogy mint trader régóta álmodozik a recesszióról, szerinte a Goldman Sachs irányítja a világot, és felszólít mindenkit hogy készüljön fel[/URL] -
Ironman2 #52318 Népszámlálás 2011 Az állam most mindent megtud rólunk
Én rólam ugyan nem.Ti kitöltitek amúgy? -
#52317 mert ha azt mondod: legalább nem húzzák vissza az aktuális kormányt, hogy az ország (ami csak járulékos veszteség:) és a kormány gyengüljön mert úgy könnyebb lesz választást nyerni (mert abban van a nagy pénz:), abba talán páran nem kötnek bele:)
ez is gyenge érv, de jobbat nem találok
"a sokat emlegetett 8 év alatt talán ők a holdon voltak"
az a 8 év is közös "munka" volt... -
#52316 Remek:) -
Ironman2 #52315 Inkább hagyjuk.Bármit írnék úgyis belém kötnének.Mindegy. -
#52314 Megindokolnád, mivel jobbak? -
#52313 Szopómagyar :D -
Ironman2 #52312 Régebben én is ezt mondtam itt:minek kell importálni,mikor mi is elő tudnánk állítani.Erre jött valaki az árakkal hogy akkor megfizethetetlenek lennének az árucikkek,és a gazdáktól is nyomott áron veszik át a terméket,így nem érné meg nekünk gyártani.Na de ha többet fogyasztunk belőle,akkor automatikusan lemennének az árak nem? -
#52311 Párszor már leírtam tisztán hogy van itt pár emberke akinek hiába írod, önálló gondolkodásra nem képes csak arra amit táplál nekik a média. A túkó betolt ide egy frankó kérdést amivel bele is merült a saját szarába, de nem mászna ki azzal hogy válaszol egy nyelvtanilag egyszerű kérdésre. hát ennyi. -
#52310 Brutális: rugdosta, késsel fenyegette a 9 éves kislányt egy „nem hiába született”
"Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhető mo." -
#52309 http://www.origo.hu/itthon/20110927-riport-porcsalman-a-minden-gyerek-lakjon-jol-akciorol.html
Az előítélet mindig bejön. -
#52308 Roma Koordinációs Tanács alakult
1,Újabb kidobott milliárdok
2,Megint nincs szó a cigány családmodell megváltoztatásáról
Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhető mo. -
#52307 Mit nem értettél ezen ? "melléduma nem érdekel" A kérdésemre válaszolj. -
#52306 3150-ben születik meg az utolsó magyar -
#52305 Lemondások Gyöngyöspatán: nem kell ide képviselőtestület -
Ironman2 #52304 Nekem tetszik.Inkább ez mint a "vörösiszap".És nagyon sokan így vannak vele.Inkább a Fidesz,mint bárki más a mostaniak közül.Őket már csak egy új erő tudja leváltani. -
#52303 "csak fel kéne nevelni egy generáciot más szellemiségben."
-
Ironman2 #52302 És kire szavaztál? A munkáspártra? D -
comment of the day -
#52300 Nem csak te látod igy, de megmondod nekem hogy a magyar miért nem a magyar tejet veszi? Hát mert szarik rá hogy támogassa a hazáját. Dániában csak dán tejet kapsz, mást nem. Ha van is más tej akkor nem veszik meg, és tudod miért? Mert a dán nem szarik a dán fejére, hanem segiti a másikat, mert megértette hogy azzal neki is jobb lesz. Nem kell ehhez kilépni az uniobol, csak fel kéne nevelni egy generáciot más szellemiségben. -
#52299 de nem az volt a kérdés, hogy voltatok-e szavazni, hanem hogy tetszik ki Szeretett Vezérünk országlása -
#52298 ja, te éltél abban az 1000+ évben? Mert bocs, de én nem szeretnék 1700ban élni, csak azért mert akkor is éltünk valahogy... valoszinuleg egy kis paraszt lennél valamelyik vármegyében és mindennap kenyeret ennél, meg csipegetnéd az urak asztala mellől a maradékot és életedben nem jutnál messzeb a faluhatárnál.
hagyjuk már hogy milyen volt az elmult ezer évben, most most van, ehhez kell alkalmazkodni, de el is lehet szeparálodni, van rá egy két példa a világban, soroljam? -
#52297 én voltam -
#52296 Annyira bájos mikor egy globalizáció, únió és multikulti ellenes kirohanásokat egy multikulti országban élő, a globalizációnak és uniónak köszönhetően kint dolgozó ember írja. :D