Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Tehát nem kevesebbet állítasz, minthogy legalább annyi fehérbõrû elkövetõ nem lett letöltendõ börtönbüntetésre ítélve, mint amennyi cigány?
Ezt mondod ugye?
Természetesen azokról az elkövetõkrõl beszélek, akiknek járna a börtön.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Láma!
4-et?
A Kulcsár ügyben alsóhangon 10+ ember érintett
Az olajügyben az akkori és egyben mostani politikai elit színe java, ami nem 1-2 embert jelent
bucika van csak egyedül.

és ha most az jönne hogy de az egyik helyen gyilkosság történt, itt meg csak csalás, lopás stb, ne legyenek kétségeid, anno emlékszem "öngyilkos" rendõrökre akik az olajügyben nyomoztak...

Lteebee
Ha válaszoltál, minõsíthetsz.

Lteebee
80 elkövetõvel szemben felhoztál 4-et.

csige791
Errõl beszéltem:

"Erre válaszolj tisztán és érthetõen:
London milyen faji csoportok által lakta részén voltak a lázadások?
Sõt segítek: Néger? Európai? (csak, hogy megtaláld a megfelelõ szavakat)"

Tudod: #50132

Tudom, hogy nem fogsz rá válaszolni, ennyit tudsz. Tudod mit, igazad van.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Láma!
Kulcsár Attilát miért nem ítélték el?
A 2002 elõtti olajbotrányban miért nem voltak letartóztatások?
Stohl bucit miért fogják valószínüleg felmenteni?
és még sorolhatnám...

tviktor91
Ilyenkor már dátum kell meg helyszín..szánalmas.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Lteebee
Hol a dátum és a helyszín a videón?

Lteebee
Inkább az az érdekes kérdés, hogy ha mindenért elvinnék õket, amiért kell, akkor hányan lennének sitten.
Hány bûnsegéd volt a valóságban Olaszliszkán?
Hányat ítéltek el.
Amikor azt a hülye véderõs gyereket félholtra verték Gyöngyöspatán akkor hány cigányt vittek be? A fokozott rendõri készültségnek köszönhetõen?

Jé, nem néger töri be a kirakatot? Mik vannak...

Pedig az utóbbi napok itteni IQ harca után már úgy tûnt, hogy a világ fekete és fehér.
tviktor91
London😄

Láma!
nem azt akarom megmagyarázni hogy van e pozitiv diszkriminácio vagy sem, hanem azt hogy amiért a magyart elviszik azért elviszik a cigányt is.

érdekes amugy ez, azzal jöttök hogy itthon mekkora a cigánybûnözés (nagy) ezt arra alapozzátok hogy mert a börtönökben sokkal több a cigány (ez valoszinüleg tény), ellenben folyton azt mondjátok hogy a cigányokat nem viszik be, nem csukják le stb... akkor hogy lehet hogy mégis velük vannak tele a börtönök?

Lteebee
És most megint mit akarsz elérni?
Hogy azt mondják neked, hogy de van, beismerjük?
Nem fogják.
Lépjél tovább.

csige791
Igen, amikor rátámadnak a rendõrre csoportosan, aztán bevisznek közülük kettõt, másnap szabadlábon vannak.

Légyszíves ne akarjátok megmagyarázni, hogy nincs pozitív diszkrimináció a cigányokkal szemben.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Láma!
a magyart sem! csak a hozott példát vittem tovább.

de a rendõri felszólítás megtagadásáért mindkettõt beviszik.

Lteebee
Ez nem igaz, a cigányt egy kurvaanyázásért nem viszik be.

Lteebee
Komolyan mondom, néha elég infantilisen viselkedsz.
A dolgok jelentõs részét jól látod, de...

Ha hazavittél egy intõt, hiába mondtad apádnak, hogy de az xy is kapott.

Nem számít, hogy kurvamagyarozni, keresztények irtását vizionálni, fehéreket kilakoltatni, lincselni, megfélemlíteni szabad-e, vagy sem.
Vannak, akiken alkalmazzák a törvény szigorát, vannak, akiken nem.
Ez van. Ez az adottság. Vagy ennek megfelelõen veszi fel a harcot az õslakos nemzet, vagy folyton hõbörög.

Láma!
megnyugtatásul, és ez tapasztalat, ha a magyar k. anyázza a rendõrt akkor sem történik semmi.

ha a rendõr felszólit hogy ne k. anyázz és folytatod, akkor mindegy hogy magyar vagy vagy cigány, bevisznek.

csige791
Más kérdés, ha a cigány k.anyázza a rendõrt semmi nem történik, ha a magyar a himnuszt énekli beviszik...

Lteebee
Nem az a szabálysértés, hogy énekli, hanem az, hogy nem tesz eleget a felszólításnak.
Az másik dolog, hogy ha valaki a Himnuszt énekli, illik hagyni, hogy befejezze.
Mint tudjuk jog és erkölcs nehezen fér össze manapság.

A parttól pár száz kilométernél beljebb technikai okok miatt nem tudtak terjeszkedni(hatékony malária elleni gyógyszer hiánya, ellenséges törzsek), ez barátok közt is kontinens területének csupán ~5 százaléka.

Colonies 1700

A rabszolgaság nem szép dolog, de mi köze van Afrika elmaradottságához? Európából az ottománok/szaracénok millió számra hurcolták el a rabszolgákat egészen a 19. századig.

Atomreaktor
vannak ingyenes lehetõségek néha, figyelni kell, hogy mikor.

Atomreaktor
akkor meg mi értelme ezzel dobálózni, hogy "afrikában az átlag IQ" és társai.

csige791
Magyarországon szabálysértés a Himnusz éneklése?

"„Nevezett személy a felszólításnak nem tett eleget, tovább folytatta a Himnusz éneklését, amely cselekményével szabálysértést követett el.(…😉 Felhívom a figyelmét, hogy a szabálysértés elkövetésétõl a jövõben tartózkodjon, mert ismételt szabályszegés esetén cselekménye szigorúbb elbírálás alá esik.”"

csige791
<#eljen>

csige791
A vallást és az "egyházat" nem szabad összekeverni. A vallás nagyon nagyon jó dolog, más kérdés hogy egy maffia csoport rátelepedett és kihasználva a hívõket gazdagszik. Ha mindenki betartaná csak egy töredékét ami megvan írva sokkal de sokkal jobb világban élnénk.

Igen ugyan azt csinálják, tehát pár száz évvel elvannak maradva tõlünk, ráadásul ki tudja, hogy mennyire "fejlõdtek" volna fel ha nem megyünk oda.

Azt pedig tegnap vagy tegnap elõtt írtam, hogy "hosszútávon nézve, az afrikai emberek jobbak az emberi faj túlélésében mint mi fehérek, mert mi pár száz év múlva kinyírjuk a lakóhelyünket, míg ha csak õk laknák ezt a bolygót akár örökké is fennmaradhatna, mert harmóniában élnek a természettel, beilleszkedtek a természetes körforgásba, míg mi inkább megváltoztatnánk azt.
El is értünk a szent íráshoz, annak is a mohóság fejezetéhez.

Lteebee
Az atombomba? Esélyes.

Áldás-e vagy átok a tudás ha romboló dolgokra használjuk?

Borszorkányüldözések, Inkvizíció semmivel sem voltak különbek. Akkor most utálnunk kéne a vallást is?

Ha kicsit elvonatkoztatunk a valóságtól akár azt is hihetnénk hogy a feketék most ugyanazt csinálják amit a fehérek tettek pár száz évvel ezelõtt. Közben a fehérek tovább fejlõdtek de a mai problémákra nem tudják a választ hogy hogyan lehetne ezeket a konfliktusokat elsimítani. Ráadásul egy csomó újat is teremtettünk. Akkor most okosabbak lettünk?

Ha megnézzük hogy most mit csinálunk mi fehérek akkor láthatjuk hogy nem vagyunk különbek csak nem "állatias" módon ölünk hanem szép lassan, kínok között. Levegõszennyezés, Globális felmelegedés, és ennek a kárát mindenki a Földön megkapja míg egy helyi konfliktus csak pár millió embernek okoz gondot (ami nagyon sajnálatos tény).

Szóval ebbõl én azt látom hogy lehet hogy nem annyira intelligensek az afrikaiak de legalább nem élik fel maguk alatt a bolygót. (vagy nem annyira)

csige791
<#eljen>

csige791
Ok ezt még pont láttam:

Erre válaszolj tisztán és érthetõen:
London milyen faji csoportok által lakta részén voltak a lázadások?
Sõt segítek: Néger? Európai? (csak, hogy megtaláld a megfelelõ szavakat)

Láma!
"Nem mintha "mi" ne tettük volna meg lásd kommunizmus címszó alatt, de értelmes ember utálja is õket mint a szart."

lásd még nácik címszó alatt, de értelmes ember utálja is õket mint a szart.

csige791
modiknak:

bocs, lehetõleg ne adjatok megint büntit, sgfrum+ al ignoráltam tviktor91-et így többet nem fogom rajta felcseszni az agyam.

tviktor91
Mar nem olvasom el amit irsz csak az elejet..de latod mondtam.:nigger,cigany,zsidok,multik + egy joker kartya .: libsik.

Üdv.

csige791
Öreg, te látsz is vagy csak pofázol?

HOL, LONSON MILYEN LAKTA TERÜLETEIN VOLTAK A KIBEBASZOTT LÁZADÁSOK????

ÉN VEZETEM LE NIGGEREKRE VAGY ÕK CSINÁLJÁK A BALHÉT?????

OK, ba*dmeg, ignoroltalak mint polluxot. Hülye emberekkel én nem vitázok, fõleg, hogy mást nem tud csak ismételgetni olyan érveket amiket már ezerszer megcáfoltunk. Csíra heti-hetes ismételgetõ 91-es hülyegyerek.

és itt jön képbe amit írtam:
"elborul valakinek az agya, (általában nekem szokott elsõként) és ennek köszönhetõen megkapja/kapom a figyelmeztetést. Ezután azt mondják, hogy tessék ezek a szélsõjobbosok."

csige791
Már ne is haragudj, de csak azért "békésebbek" nálunk mert képtelenek önmaguktól bármit is kifejleszteni. Meglehet nézni, hogy afrikában ahol páran szereztek pár 70 éves AK-t mit csinálnak vele. A SAJÁT népüket mészárolják le gyerekestül aszonyostul. Mi lenne ha ezek kezébe atom kerülne???
Olyan videót is láttam ahogy az afrikai nigger belekergeti egy bottal a másik niggert a tûzbe, mert szerinte megszállta a szellem. Rendesen addig ütik amíg bele nem megy magától a lángóló tûzbe és ott ég le a bõre a húsáról, miközben még él.

Nem mintha "mi" ne tettük volna meg lásd kommunizmus címszó alatt, de értelmes ember utálja is õket mint a szart. Ha esetleg néha átnéznél a közel-keleti konfliktusok topicba, jól láthatnád, hogy én vagyok az egyik leg USA ellenesebb ott.

tviktor91
Hidd el hogy ez is vissza lesz vezetve a zsidokra vagy a niggerekre.

Azok az emberek buszt gyújtottak föl míg mi 2006-ban tankot loptunk betörtünk egy TV székházba, fosztogattunk, több milliós (milliárdos) károkat okoztunk. Vagy egy nép összedönti az egyik nemzeti jelképét 2000+ ember halálát okozva, majd egy több milliárdos háborúba kezd miközben az adóssága folyamatosan nõ az országban szegénység és bûnözés van. Vagy pár magát már unó európai ország kimegy a sivatagba harcolni, iskolákat és kórházakat összedönti miközben otthon szintén "néger lázadás" van. Sõt a négerek okozták az összes gazdasági válságot a négerek vívtak világháborúkat sõt még õk is dobták le az atombombát fehér városokra.
És még csak az elején tartok a felsorolásnak.

Igen kétségkívül intelligensebbek vagyunk a többi rassznál.

Láma!
Azért Portugália Angolában és Mozambikban már az 1500-as évektõl jelen volt.

A néhány kereskedelmi állomáson pedig akkoriban mivel kereskedtek leginkább? Nem rabszolgával?

tviktor91
Nem, ti addig vitáztok amíg igazatok nem lesz..vagy addig csavarod a témát h lehessen egy jót cigányozni,niggerezni, vagy zsidózni.Mert csak ez a 3 ütõkártyátok van..ja nem bocs 4 mert multizni is szoktatok.

csige791
Nem, nem zsindexelés a válasz.

Tudjátok megfigyeltem egy érdekes tendenciát. Mi "szélsõjobbosok" a felvetett érvekre többnyire szerintünk normálisan válaszolunk, amíg bírjuk cérnával.

A balibet képviselõ fórumozóknak a következõ a módszere: Egy kérdést/érvet addig ismételgetnek amíg:
a: lesz*rjuk és nem válaszolunk rá többet, ezután azt mondják nincsenek válaszaink.
b: elborul valakinek az agya, (általában nekem szokott elsõként) és ennek köszönhetõen megkapja/kapom a figyelmeztetést. Ezután azt mondják, hogy tessék ezek a szélsõjobbosok.

Erre a gárfild által linkelt cikkre minimum háromszor válaszoltam csak én, mások meg kitudja hányszor.

Röviden tömören: Meg lehet nézni milyen faji csoportok által lakott területeken volt a balhé. Az index cikke nem említi, hogy az a postás, tanársegéd, gazdag gyerek fekete-e vagy fehér, indiai-e vagy pakisztáni.
Tehát az elõítéletet a nagy toleráns balib gárfild fûzi bele a történetbe, ugyanis õ sem tudhatta, hogy milyen faji csoportokról szól az index cikke. A rasszista meg én vagyok.

A továbbiakban, - miután kb negyedszer válaszolom meg ugyanezt a kérdést- ha ismét felmerül egyszerûen csak elkönyvelem, hogy debilekkel beszélgetek, akiknek ugyanazt kel ismételgetni 100x, hogy megértsék és simán csak feladom.

Térjünk egy kicsit vissza a munkanélküliségre, kilátástalanságra:
Ezek a többnyire fekete gyerekek, olyan cipõben ruhában járnak kelnek, amilyenre egy otthon a nyári szünetben dolgozó gyerek nem biztos összetudja szedni a pénzt. Olyan cipõben járkálnak amiket gyerekmunkások gyártanak egy tál rizsért Kínában, olyan helyen laknak, ahol szinte bárki találhat magának munkát, de amíg nem talál az állam finanszírozza pl az én pénzembõl is a lakhatásukat.
Ezek tudatában "lázadoznak".

A véleményem továbbra is az, hgy mindez a libelárisoknak köszönhetõ, elsõsorban az LMP-vel egy szinten lévõ pártoknak, akik ha gyöngyöspatán terrorban tart egy csoport egy másikat (idõs embereket) akkor nyaralást kapnak meg ajándékcsomagokat, büntetés helyett.

"Egy 18 éves fiú két márkás pólót lopott el Hackneyben. A bíró 150 font büntetés megfizetésére kötelezte, és azt mondta neki: "Ne kerülj megint bajba. Szép jövõ áll elõtted.""

Ez mi a f*szom???? 150 font? Ez valami új libeláris emberi jog? Vagy mi a sz*r? Ezek az "emberek" családok megélhetését tették tönkre, olyan buszt gyújtottak fel amiben még emberek ültek, mindezt csoportosan elkövetve.

polluxware
Lteebee
131
Valahogy mindig ilyen 130-134 jön ki.

Danny1987
Ha fizeted én megcsínálom.

Live for nothing or die for something.

0Fritz0
1. Ezek a tesztek csak az ego növelésre szolgálnak (Hasonlóak a horoszkópokhoz, ahol mindenki talál magáról valami hízelgõ adottságot).
2. Idézet az mensa.hu kezdõlapjáról:
"Célunk az intelligencia népszerûsítése..."
Több szót nem is érdemel.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem akarok személyeskedni, de azt azért megkérdezném, hogy ezeket a logikátlan hülyeségeket hogyan és mibõl sikerül levezetni? A szub-szaharai térségben az európai jelenlét néhány kereskedelmi állomásra korlátozódott egészen a 19. század utolsó negyedéig.

Atomreaktor
http://mensa.hu/lepj-be

Danny1987
errõl beszéltem

Atomreaktor
http://www.mensa.hu/

Danny1987
csak online tesztes eredmények vannak de azok nem fogadhatók el.

Megjegyzem átlagról beszéltem mindig csak látom az értelmezés mindig nehezen megy.

Danny1987
nem tudom