Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 14 éves fehérnek szabad zúzni, mert 14 éves? Akkor a 0-20 év közti feketéket is kizárhatjuk?
arty
soha senki nem mondott ilyet. pusztán állandoan rátok kell szólni, hogy ne négerezzetek, mert a néger=szarember analogia nem létezik. ezekután levonod, hogy miszerintünk a fehér a szarember.

primitiv gondolkodás 😊

Forza.

arty
nem azt vitatom, hogy honnan indult! az viszont videok alapján tuti, hogy rengeteg fehér is belekeveredett a fosztogatásokba, abszurd, ahogy folyamatosan csak négereztek a témában, miközben rengeteg a fehér és arab kinézetû a videokon. nem százból 1, az fix.

egyelõre még én válaszoltam a te, 5x feltett kérdésedre, ne terelj!

értem én, hogy gáz, hogy a valóság nem a hülyeségeteket igazolja, de azért nem kéne ennyire a szivedre venni és hetihetesezni. utoljára az elsõ orbánkormány idején néztem õket, akkor volt létjogosultságuk (ellenzékiség), de amikor a váltás után is csak az orbánviktorozás ment (miközben megyó tombolt) akkor elég lett.

Forza.

Abban azért mindanyian megegyezhetünk, hogy a rasszizmus nem a fehérek kizárólagos privilégiuma. Mindenhol megtalálható, és a feketék (bizonyos értelemben joggal) élen járnak benne. De rasszisták az ázsiaiak is és rasszisták a cigányok is. Természetesen tisztelet a kivételeknek!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
Tudom a fehér ember a hibás mindenért...

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Persze tudjuk egész afrika egy sivatag😊
Zimbabwe búza exportõr volt amíg a fehéreket el nem üldõzték. Tudtommal a dél afrikai köztársaság sem a szahara közepén van.
Most akkor a termõföld rasszista mert fehérekkel terem feketékkel nem???

Danny1987
kuruc?
Arról szerintem nagyon de nagyon de nagyon ritkán linkelek.
Nem is igazán olvasom.
A szentkoronat gyakrabban.

Ezek szerint az általam hozott szentkoronán található hír falsh?
Vagy csak már nem tudsz mit kitalálni?

banok
Azért ez a hsz már átment a demagógiába. Ezek a történetek nem hasonlíthatóak össze.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

troll harder

Rasszista oldalról linkelni egy rasszista vita közben nem valami okos.

Egyébként meg azt mondjuk elfogadom hogy Londonban fõleg négerek rabolnak és fosztogatnak de mi van például Manchesterrel vagy Nottinghammel? Ott nem él annyi feketebõrû mint Londonban.

banok
He? Most a Barangóra gondolsz? Vagy kire/mire?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Igen, pedig a Szahara burjánzana és mindenhol barna erdõtalaj lenne.
tviktor91
Na vajon hogy lehet? Ne legyel mar ennyire gecibutasötet..
Egyebkent pedig mar kurvara unja mindenki a szentkoronabaromsagaidat a kurucrol mar nem is beszelve

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Hegi90
<#nevetes2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Atomreaktor
ingyenes teszten voltam a gyõri egyetemen, másokkal együtt. csak tudok, hogy fizettem-e érte, vagy nem 😊

Danny1987
Szóval pofára esés van.

Hogy lehet hogy pont fekák gyilkoltak hisz szerintetek a fehérek is fosztogatnak😊

Cinkes a valóság és néha nagyon kellemetlen. Ilyenkor marad a jó öreg nácizgatás rasszistázás "érvként".

Danny1987
a körülményeket õk maguk teremtik meg.

tviktor91
Ellenpéldának valamit fel kell hozni a mininaciknak.

Hegi90
az is csoda, hogy kialakult ott bármiféle társadalom ilyen körülmények között.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Danny1987
#50151-ben te sem untad.
Ja hogy ott fehér tört ablakot itt meg fekete gyilkol fehéret?

Hogy is volt az a nem számít a szín?

Ez nem képmutatás?

Danny1987
ahol a nemi erõszak a kecskebaszás és a maguk alá szarás a kultúra része ott ezen nem kell csodálkozni.
Saját maguknak köszönhetik.

tviktor91
Mondtam már hogy én leszarom milyen színû.Normális legyen és kész.

De ugye a rasszizmusra nem fehérezéssel fogunk válaszolni?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tviktor91

Narxis
Ejnye.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hegi90
Nem tudom mit vársz el egy olyan területen lakóktól, ahol a víz elõzetes forralás nélkül gyakorlatilag méreg, és a malária, az álomkór, az aids, és a bilharziózis olyan gyakori, mint nálunk a nátha.

just sayin'

De geci buta vagy...

tviktor91
Nem unod e még?

Irán porig alázza a briteket – békefenntartókat küldene Londonba

"Az iráni önkéntes népi milícia, a Basíj parancsnoka kijelentette, hogy Irán kész békefenntartó erõket küldeni Londonba, mivel a brit fõvárosban a zavargások megfékezése elhúzódik, annak ellenére, hogy a helyi biztonsági erõk megszigorították az intézkedéseket."

<#vigyor1>

Danny1987

Soros Németországgal fizettetné a számlát

"Soros szerint még egy olyan kis állam, mint Görögország teljes fizetésképtelensége vagy az eurótérségbõl történõ kiválása is ahhoz hasonló bankválsághoz vezethet, amilyen az elmúlt század harmincas éveinek "nagy depresszióját" okozta. A kérdés nem az, hogy van-e értelme a közös valutának. Az euró létezik, és esetleges összeomlása a bankrendszernek kiszámíthatatlan kockázatokat okozna - vélekedett Soros, aki Angela Merkel kancellárhoz intézve szavait azt hangoztatta: Németországnak fel kell hagynia az eddigi habozással, és minden eszközzel hozzá kell járulnia az euró megmentéséhez. Soros megítélése szerint csak Németország képes visszafordítani az európai gazdasági és pénzügyi szétesést."

Soros és a libidó

"Még el sem csitultak Dominique Strauss-Kahn korábbi valutaalap-vezér ügyének hullámai, Soros György személyében újabb nagy hatalmú nyugati pénzemberrel szemben merült fel a gyanúja nõ elleni erõszak elkövetésének, ugyancsak New Yorkban."

Danny1987
Nem a fizikai létet fontosabb mint hogy 1 tv-d van vagy kettõd.

Amúgy ha a feketék pénzhez jutnak ugyanolyanok mint idehaza a cigány jogvédõk.

Ha kolompár lenne a miniszterelnök gyurcsány meg orbán elbújhatna mögötte.

Danny1987
az alacsony iq-sból sok millió van. a magas iq-ból kevés.
Az alacsony iq-s elvágja a torkod a magas iq-s kevesebb bért fizet neked hogy neki több legyen.

Danny1987
Úgy hogy pénzügyi analfabéta vagy.

csige791
😊

Az látszik, hogy csak találgatsz...

Az elsõ napokon kizárólag néger lakta területeken volt a banzáj ezt tudom 100%-osan.

Majd ezek a bandák (mivel feltaláltuk nekik az autót) elég mobilisak, oda mentek ahol szerintük kevés rendõr volt.

De mind1, magyarázzon nektek akinek két annya van. Akkor nem négerek csinálták az egészet, nem a libeléáris emberijogi faszságokank köszönhetõen lettek ilyenek, hanem "mert a szélsõjobb...".

Menjetek vissza tovább keresni a 100 fekete között a bizonyoságotokat, azt az 1-1 fehér hülyegyereket amelyiknek ez menõ, hogy rombol mert 14 éves.

A hülyeségre nincs orvosság, a ti ideológiátok miatt lett ez az egész szar, és még most is csak tereltek, próbálkozotok. Amúgy amit most leírtam azt már többször is, majd újra és újra felteszitek ugyanazokat a kérdéseket. Mit vártok, majd más lesz rá a válasz idõvel?

Nézzétek meg az elsõ napok híradásainak index.hu-s hozzászólásait, illetve amit az itt élõ magyarok írtak. Mindvégig állítják, hogy fekék csinálták a fesztivált, a saját szemükkel látják/látom, még az index is leadta változtlanul legalábbis benne hagyták, hogy négerek feketék.

TI csak várjátok meg a következõ heti-hetes adást, nézzétek meg ott mit mondanak az esetrõl és ismételgessétek naphosszat. Attól fogtok intelligensebbeknek tûnni a széslõjobbosoknál.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Danny1987
A jólét meg a fejletség nem ugyanaz.
Egy ortodox zsidó valószínû nem fog sokat áldozni plazmatévére meg autóhifire és egyéb luxusra valószínû mégis intelligensebb az átlaga mint te.

Amúgy meg elmehet afrikába.

Lteebee
Igazad van.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Magas iq + igazságszolgáltatás = fejlõdés
Magas iq + jogszolgáltatás = ?

arty
"Magas iq= fejlõdés"

jah, itt a sok magas ikús politikus mellett akkora a jólét és fejlõdés, hogy elmondhatatlan!

magas iq=sokat lop=nyomor. vili?
nem vili? te nem itt élsz...

Forza.

arty
multkor volt fent egy térkép, amin kb 40 pont volt bejelölve, ahol lázongás folyt. nyilván mind a negyven kizárólag négerek lakta terület...

nyilván.

Forza.

Láma!
miért is?

azt mondta alacsony IQ-val sok erõszakos bûncselekmény van, magassal meg kevesebb, és mindezt afrikával kapcsolatban ugye, mert a feketék alacsony IQ-val rendelkeznek emiatt gyilkolásznak, és alacsonyabb szinten vannak mint a fehérek.

azonban ez az érem egyik oldala... a másikat már nem szivesen vizsgáljátok, mert akkor kijönne hogy semmivel sem különb a fehér ember mint a fekete, mindkettõ cselekedeteinek megvannak a hasonlo következményei, csak az egyik igy, a másik meg ugy teszi meg... és itt most a bûncselekményekrõl beszélek.

arty
és mi a szövegkörnyezet, csusztatómester? 😊

"...miközben anyját erõszakolta..." és még a himnusz éneklését sem hagyta abba?

Forza.

Lteebee
Jól elterelted.

Láma!
az alacsony IQ-val rendelkezõ ember által elkövetett erõszakos bûncselekmény, amiben 2-3 család élete megy tönkre mennyivel rosszabb, mint egy magas IQ-val rendelkezõ ember által elkövetett többmilliós sikkasztás, csalás ami miatt emberek tucatjai kerülnek utcára, és ezáltal családok tucatjainak élete megy tönkre?

Atomreaktor
akkor én hogy csinálhattam meg fizetés nélkül?

Danny1987
Nincs olyan , hogy ingyenes.

Danny1987
Mivel alacsony iq sok erõszakos bûncselekmény
Magas iq kevesebb erõszakos bûncselekmény.

Magas iq= fejlõdés
Alacsony iq=nyomor (ha európai szemmel nézzük)

csige791
Az a szánalmas, hogy többszöri kérdésre sem válaszolsz meg egy egyszerû kérdést, helyette inkább terelsz, illetve másikat teszel fel. Errõl beszéltem, ez a libelár módszer. "Õszinte és egyenes". Meg is látszik mi lett a vége.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Láma!
én ilyen nem állítottam. én arra próbálok rávilágítani, hogy nem csak a cigányok bûnöznek, és nem csak a cigányok ölnek. ennek ellenére se a bûnös cigányokat, se a bûnös nem cigányokat nem ítélik el, ergo nem beszélhetünk egyértelmû diszkriminációról.