Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk lehet tényleg jobb lenne zárni. 😞
Divatliberális <#idiota>#idiota>
Tényleg ennyire fontos valamilyen ideológiát védeni? Ráerõszakolni a saját véleményünk másokra?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pedig:
Eltörölné a mentelmi jogot a Jobbik
Biztos a jobbik.hu ferdít. <#gunyos1>#gunyos1>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Azóta sincs felvilágosítás.
Persze a fehéreknek nem szabad szaporodni csak a ....
Live for nothing or die for something.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tipikus szélsõséges elvakult liberális kavarás amit itt megint ugyanaz a pár ember csinál. Mentené a nem menthetõt. Világosan látható a felvételeken, képeken mi zajlik, de kimagyarázzák. Röhej.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mikor is mondtam, hogy értelmiségi vagyok? Az meg, hogy hazug az egész ideológiátok továbbra is fenntartom, és jól be is bizonyosodott, a Londoni események kapcsán. Olvass vissza.
Erre reagáltam. Csak azt nem értem, ha te ekkora agy vagy, és ilyen hibátlanul átládod a mai társadalompolitikai helyzetet, akkor miért nem vagy valami társadalmi csoport, párt, egyéb szervezet élén. Mert tudod, lehetsz te akárhol a világon, azért a buszsofõr szakmát ritkán kötjük össze az értelmiség fogalmával.
A fehérek selejtje ment oda balhézni, a feketék kiemelkedõ tagjai nem mentek, meglehet nézni az arányokat, mennyi fehér és mennyi fekete lakik Londonban, és ezek közül menyien vettek részt a balhéban.
Nem akartam ezt ennyire szájbarágósra venni, azt hittem elég ha csak rávilágítok, a területi megosztásra. Tévedtem.
Ti azt akarjátok bebizonyítani, hogy nem CSAK feketék voltak. Jó ezt elismerem, mert ezt eddig is tudtuk, hogy ez igaz. Más kérdés, hogy a libeláris elmének miért elég ennyi, bár megértem, hogy most ahogy látszik az ideológia eredménye, próbáltok védekezni mint stoll buci, belekapaszkodtok minden egyes fûszálba, amitõl kisebbnek látszik az a baromság ami mellet kiáltatok évekig.
Nézzétek már meg mi lett az eredménye annak a szarnak amit az lmp/szdsz szintû pártok és szavazóik támogatnak! Nulla erkölcsi szint, nulla szocializáció, állatokat neveltek.
Igen ugyan ezt csináljátok otthon is a cigányokkal, csak ott még nem történt meg ilyen durván:
Jó érv a "de hát ez a kurucon volt"... Annyira képmutató hazug emberek vagytok, hogy én szégyelem magam, hogy vannak ilyen polgártársaim is.
Az hogy nem pc és nem a multikultit támogatja.
"Számodra a lényeg a négerezés,"
Nem hanem a tényekre való felhívás. Tudom hogy könnyebb elhinni hogy csak szegénység miatt olyan hülyék és erõszakos mint amilyenek de...
"Én le se sz*rom, milyen a színük,"
És ha leszarod a színt(bár a sárgákkal nekem sincs bajom) akkor jobb ember vagy? Ha én nézem a színt(bár a szín csak egy a sok genetikai különbség közül) akkor én rossz vagyok?
"kijárási tilalmat rendeltem volna el és rájukküldtem volna már másnap a katonaságot, drónnal, kamerás páncélozott jármüvel, akit pedig rongáláson, rabláson, lopáson kapnak, arra tûzparancs. Videón ott a bizonyíték, "mi szóltunk", stb."
Ezzel nincs is baj ebben egyetértek veled. Csak ez nem európai értékrend.
"Ha én a norvég seggfejre gondolok, nem az jut eszembe róla, hogy micsoda retek nép a fehér, miközben neked egy gyilkos feketérõl azonnal a fajelméleti hülyeségeid igazolása ugrik be."
Nem a gyilkos négerrél hanem az iskolai teljesítményról meg arról hogy hogyan élnek és mire képesek önerõbõl.
"Az IQ vita pedig már régóta feloldatlan: én nem hiszem, hogy a mai politikailag tulkorrekt világban ilyen kutatást bárki képes lenne objektiven levezényelni"
Remélem ezzel nem azt akarod sugallni hogy a mai pc világ a négereknek alacsonyabb iq-t ad meg?
"
Egyébként sem lehet a harlemi gettóban cracken élõ félállat iqját ugyan ugy meghatározni, mint a beverly hillsi milliomos, egyenzakós kölkéét. Sõt, ha az õ gyermeküket elveszed 0 naposan és azonos körülmények közt neveled 10 évig, majd akkor mérés, az sem lesz talán teljesen jó: hiszen ahogyan a gettólakó élt, talán eleve "gyenge" gyermeket nemzett, akinek a génjei egyszerûen sz*rok."
1,
http://szombat.portalinternet.hu/ujhirek/1127_Azaskenazizsidokavilaglegintelligensebbemberei.htm
2, Akkor a géneknek szerepe van. Hiába emeled ki ha szarabb a gén akkor 3-4 generációval minimum le van maradva. És addig pozítivan kell diszkiminálni meg a fehéreket elnyomni hogy ne legyen gettotöltelék.
Számodra a lényeg a négerezés, nem az, hogy retek elemek randalíroznak londonban. Én le se sz*rom, milyen a színük, kijárási tilalmat rendeltem volna el és rájukküldtem volna már másnap a katonaságot, drónnal, kamerás páncélozott jármüvel, akit pedig rongáláson, rabláson, lopáson kapnak, arra tûzparancs. Videón ott a bizonyíték, "mi szóltunk", stb.
Harmadnapra már alig emlékeztünk volna rá, hogy történt egyáltalán valami... és nem kéne ezerötszáz embert most az államnak etetni, fogvatartani, stb stb stb.
Ha én a norvég seggfejre gondolok, nem az jut eszembe róla, hogy micsoda retek nép a fehér, miközben neked egy gyilkos feketérõl azonnal a fajelméleti hülyeségeid igazolása ugrik be.
Az IQ vita pedig már régóta feloldatlan: én nem hiszem, hogy a mai politikailag tulkorrekt világban ilyen kutatást bárki képes lenne objektiven levezényelni. Egyébként sem lehet a harlemi gettóban cracken élõ félállat iqját ugyan ugy meghatározni, mint a beverly hillsi milliomos, egyenzakós kölkéét. Sõt, ha az õ gyermeküket elveszed 0 naposan és azonos körülmények közt neveled 10 évig, majd akkor mérés, az sem lesz talán teljesen jó: hiszen ahogyan a gettólakó élt, talán eleve "gyenge" gyermeket nemzett, akinek a génjei egyszerûen sz*rok.
Forza.
Egyébként ez a túlzott liberalizmus, amit itt 1-2 ember képvisel, nekem sem tetszik, de nincs értelme velük vitázni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert néger már gyilkolt.
Épp ezek a szegény négerek.
Leírom hogy négerek követték el?
Vagy hogy használom a nigger szót?
Láttál már feka klippet? Hányszor hangzik el a nigger szó a szájukból? Nekik szabad jóval nagyobb tömeg elõtt nekem meg azért nem mert fehér vagyok? Nem vagy kissé rasszista a fehérekkel szemben?
Vagy az a négerezés hogy genetikai alapokra helyezem az intelligenciájuk alacsony mivoltát?
Érdekes mód amikor a feka statisztikákra kerül sor ti azzal védekeztek hogy a fehérek meg...
Szóval ti meg fehéreztek de nektek szabad.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aki egy kicsikét is okosabb alapból elkerüli az olyan oldalakat ahol ugy kezdik a cikket h ,,két sötét retek ...blabla"
De azt sem mondom h az origo vagy az index lenne a hiteles hírforrás...inkább több oldalt szoktam megnézni a témával kapcsolatban.
Mert gondolom a te linked sokkal értelmesebbek.
Ennyire minek kell õket védeni? Ennyire bírkák ne legyetek már.