Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát olyan a helyzet mint máshol.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ha valóban támadás érné kis hazánkat, akkor nem lenne mivel, kivel megvédeni, szóval igyis-úgyis menekülés lenne a dologbol.
emellett ugyanúgy nyugdíjba mehetnek fiatalon mint a rendõrök/tûzoltók, holott feleannyi stressz sem éri õket munkavégzés közben mint az elõbbieket...
van egy "légierõnk" ami gyakorlatozgat napi szinten, és néhány légtérsértöt kivezet az országból, meg gondolom kísérnek olyan gépeket amiket kell amig átszállnak. ez kell, rendben van.
de páncélosok? tüzérség? minek? kinek?
Igazából tudni kellene, hogy mennyi pénz van. Ha már NOL-on jártál olvastad azt, hogy 20 nõvér hagyta ott egyszerre Pécsen a munkahelyét és ment külföldre dolgozni? Na most amíg ilyen komoly problémák vannak az egészségügyben addig azt mondom inkább a honvédségtõl vegyenek el pénzt, persze a legjobb lenne ha a politikusoktól és pártjaiktól vennék el, de maradjunk a realitás talaján.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
"Húsba vágó elvonások érték az idén a honvédséget. Korábban soha nem fordult elõ, hogy a nemzeti össztermék egy százalékát sem éri el a területre fordítható költségvetési összeg: ez évi 275 milliárd forint. Ebbõl nemrégiben ráadásul további 26 milliárdot zároltak, ami szakértõk szerint súlyos gondokat okozhat. Állítják: nincs pénz arra, hogy a légteret védjék, nincs pénz gyakorlatokra. Az ügyben a NATO korábban már finom kritikát is megfogalmazott a magyar honvédelmi vezetéssel, illetve a kormányzattal szemben. ..."
Értem én, hogy NATO tagok vagyunk, és ettõl biztonságban érzik magukat, de azért elég nagy felelõtlenség, ráadásul csupa "jó" szomszéddal vagyunk körülvéve.
aug. 14. 13:31
Az Európa legerõsebb gazdaságában, Németországban megkérdezettek közel egyharmada szerint 2021-re már nem lesz euró. A Bild am Sonntag címû vasárnapi lapban megjelent felmérés szerint a megkérdezettek többsége, 65 százaléka derûlátó, szerintük tíz év múlva is euróval fizetnek majd. Területi eloszlás tekintetében Németországon belül nagy az eltérés az euró jövõjének a megítélése kapcsán. A keleti országrészben élõk borúlátóbbak, ott a megkérdezettek 41 százaléka vélte úgy, hogy a következõ évtizedben eltûnik az euró. Az ország nyugati felében élõk jóval derûlátóbbak, csak 28 százaléka gondolta úgy, hogy tíz év múlva már nem lesz euró. (MTI)
"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
"A fiatalok verziója szerint hajnali egy körül a fûben ülve iszogattak, amikor az odaérõ rendõrök azt kérték, szedjék össze a tõlük tíz méterre lévõ ruhákat. Ezt õk nem tették meg, mivel nem az õ ruháikról volt szó, erre a rendõrök nekik ugrottak.
- A barátom torkát elkapták, és beleverték a fejét egy fába, engem a rendõr lenyomott a földre, és leköpött - állította Cs. Eszter, az egyik bulizó a Blikknek, és hozzátette: a rendõrök, akik körülvették õket, meg voltak vadulva. Mint azt késõbb megtudták, azért vették õket õrizetbe, mert egy olyan bõrönd közelébe ültek a fûben, amit valaki kifosztott. ..."
Külsõ támogatással sem igazán lehet sokáig fenntartani.
Live for nothing or die for something.
Hogyan csalnak a magyar munkáltatók? Hozzászólásokat érdemes elolvasni, végre nem pártkatonák irkálnak hanem a dolgozó emberek, nagy magyar valóság!
Vérforraló reálhozam-kifizetések: Õk szívták a legnagyobbat
Így látják a fiatalok Magyarországot
Megkezdõdtek az átvilágítások
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Véletlenül kétszer is megerõszakolta ugyanazt a nõt
Szép munka!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a zsidó kormány annyira zsidó hogy már a népük is lázad ellene... lehet nem kéne minden pénzt fegyverkezésre elbaszni meg falakra ( még véletlenül sem koncetnrácios tábort épitettek maguk köré ) hanem megoldást kéne keresni a problémákra..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha jól emlékszem az ország lakosságának nagyjából 15 százaléka van kikiáltva fasiszta rasszista alacsony iskolázott embernek. Ugye azokról beszélek akik a Jobbikra szavaztak. Ebbõl mondjuk vonjunk le kb 5 százalékot aki nem rasszista faszista, mert ugye cigányok is szavaztak a Jobbikra meg jól látható módon nem csak bõrfejû bõrkabátos betyárok.
Tehát 10% náci.
Kérdezem akkor, hogy Budapest 8. kerületébe miért nem költözik egy csomó ember a maradék 90 százalékból, azokra gondolok elsõsorban akik az LMP-re szavaztak és antifa tüntetésre járnak.
De miért is kéne odaköltözniük?
Hát ha jól sejtem ott mondjuk egy két szobás lakás kb 2millával kerül kevesebbe mint Budapest bármely más területén.
Mivel cigánybûnözés nincs, a cigány lakta területeken egyáltalán nem nagyobb a bûnözési ráta mint a fehér lakta területeken, sõt este 10 után az utcán mászkálás ugyanolyan arányú "túlélést" mutat mint mondjuk a rózsadombon.
Tehát akkor miért nem költözik oda az olcsó lakásba a sok belvárosi értelmiségi, mi szemét nácik meg maradnánk egyedül kiközösítve a boldog együttélésbõl.
Esetleg könnyebb az õrzött lakóparkból megmondani a tv-ben síró gyöngyöspatai nyugdíjas néninek, hogy "kuss" nem is tart rettegésben senki"?
Egyáltalán ha a cigányokkal együtt lehet élni, akkor miért olcsóbb a cigány lakta területeken az ingatlan? Persze jó válasz lenne, hogy a nácik miatt, mert ÕK nem vesznek ott ingatlant. De kérdem én 10%-a az országnak ilyen mértékben tudja befolyásolni az ingatlan árakat, esetleg az LMP fanok csak a fórumokon meg a szavazó fülkében ennyire toleránsak?
Volna még pár felvetésem, csak észre vettem, hogy nem szabad sok különbözõ dolgot írni egy hozzászólásba, mert az értelmiségi agy 10 téma közül jó eséllyel választja ki a legjelentéktelenebbet, majd a többit figyelmen kívül hagyva, a jelentéktelen téma mentén próbálja elterelni a beszélgetést a számára kényes kérdésektõl/válaszoktól.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"In mid-1865, his public behaviour became irritating and embarrassing to his associates. He also began to drink immoderately; he spent progressively more time away from his family, sometimes in the company of a prostitute..."
Dr. House 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ha túl sokszor kell benézni, akkor meg az lesz, amit Efreet üzent.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Eredeti a bbc-rõl David Starkeytól és a vélemények: elsõ második és harmadik csak hogy teljes rálátásunk legyen.
Szerintem érdekes.
Soros György szeretõje perelni akarja a milliárdost
Megtalálták a magyar turistanõt Olaszországban
A liberalizmusotok egyik jele épp a tolerancia kéne, hogy legyen, de ritkán látom. Persze, hogy "pampogok", amikor mindig az ellenkezõjét mutatjátok.
Most hol van a nagy liberalizmus? Lenézed, mert buszvezetõ?
Mindig tetszik, amikor egy jól láthatóan elõítéletes gondolkodású ember toleranciáról pampog...
U.i.: Ez vonatkozik az #50247-re is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én legalábbis úgy érzem, hogy itt sokan indulatból kommentelnek és véresen komolyan veszik az egészet.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."