Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Mindenki nyugdíjba akar menni
Négynapos iskolahetet vezetnek be az iskolákban
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami a legdurvabb, hogy a security menedzsert is letartoztattak aki a penz szallitot kiserte az autohoz vissza es aki ott volt a lovoldozesnel is.
Allitolag o talalta ki az egeszet. En meg mindig nem birom elhinni! Lattam a srac arcat az incidens utan 20 mp vel.. annyira ki volt keszulve, hogy nemigaz. Szerintem az tortenhetett, hogy rosszul sult el a dolog, nem akartak leloni senkit de az or elovette a fegyveret igy a feka csako elsutotte a fegyveret a penzes or arcaba ketszer is. Valszeg ha benne is volt a menedzser akkor ettol keszulhetett ki, mert gondolom ezt nem akartak.
orbán beszéde zavarta meg a szellentést.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Miért nem lehet eldönteni, hogy az én befizetett adómból kívánok e segélyekhez hozzájárulni?
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
"Míg Japánban, Kínában és Európában 2 alatt van, addig a fejlõdõ világ sok országában bõven még 5 felett. Nem véletlen, hogy a jövõben születendõ gyermekek 97 százaléka a fejlõdõ országok valamelyikében fog világra jönni - mondta David Bloom, a harvardi közegészségügyi fõiskola tanára. Ezek fele pedig Afrikában - tette hozzá."
Szép jövõ lesz.
A líbiai fejleményeknek meg örülök.<#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
fogyasztásuk se fog csökkenni.. max növelték az adót szelektíve anélkül, hogy erre a gyöpösebbje feleszméljen
ez nem a megszorítások kormánya..
ha tetvek is, legalább fifikásan hülyítik a zembereket😉<#eljen>#eljen>
Ezt a liberálbolsevik idõjárást, már nem csak a bevándorlók jönnek ide hanem még a levegõjük is. 😊
Itt a lista: ennyivel drágul az üdítõ és a nasi a chipsadó miatt
mielott rakerestek; floridarol van szo....
gondolom megosztom.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Kadhafi-rendszer még egy hétig, legfeljebb tíz napig maradhat fenn. Úgy vélte, hogy a líbiai vezetõ nem távozhat Tripoliból, mert minden kivezetõ utat lezártak; kizárólag nemzetközi megállapodás alapján hagyhatná el a fõvárost, de "ez a kapu zárva van"."
"a Magyar Televíziónak adott „évértékelõ” interjújában elmondta egy törvény aláírását sem bánta meg és tervei között szerepel egy olyan díj alapítása, amelyet a nyelv védelmén fáradozók kaphatnának."
A fidesznek tényleg, TÉNYLEG sikerült a legnagyobb majmot a Közt. elnöki székbe ültetni.
'Az Egyesült Államok leminõsítése is hozzájárult az utóbbi hetek kedvezõtlen világgazdasági hangulatának kialakulásához, az amerikai állampapírok és a dollár iránti keresleten azonban nem látszik a kockázatnövekedés hatása. Minden jel arra utal, hogy válságos idõkben az USA-t - presztízsének csökkenése után is - a legbiztosabb befektetési célpontnak tekintik a befektetõk, miközben Európa képtelen alternatívát kínálni a befektetõknek.'
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
A nyilasbuzik engedték be a nem európai kultúrát?
A nyilasbuzik törölték el a nacionalizmust?
A nyilasbuzik keltenek bûntudatott?
Hamisitanak történelmet?
Viszont arra te jó példa vagy hogy mennyire girhes az európai társadalom és totál töketlen😞
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A ciki az hogy a nyugat a mi korunkban fog elbukni.
Ráadásul a bõrünkön fogjuk érezni.
Kurva szar lesz😞