Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
párhuzamot vonni a kettõ között finoman szólva is tájékozatlanság.

Live for nothing or die for something.

Narxis
CSOCSO
ha vkit erdekel... ma reggelre megtalaltak az elkovetoket!!!!
Ami a legdurvabb, hogy a security menedzsert is letartoztattak aki a penz szallitot kiserte az autohoz vissza es aki ott volt a lovoldozesnel is.
Allitolag o talalta ki az egeszet. En meg mindig nem birom elhinni! Lattam a srac arcat az incidens utan 20 mp vel.. annyira ki volt keszulve, hogy nemigaz. Szerintem az tortenhetett, hogy rosszul sult el a dolog, nem akartak leloni senkit de az or elovette a fegyveret igy a feka csako elsutotte a fegyveret a penzes or arcaba ketszer is. Valszeg ha benne is volt a menedzser akkor ettol keszulhetett ki, mert gondolom ezt nem akartak.
Tartsuk be a fontossági sorrendet, ha kérhetem!
orbán beszéde zavarta meg a szellentést.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DaemoonHunter
nem lenne rossz ötlet, pláne hogy elég sok bezárt bányában még bõven lenne szén, viszont ha jól tudom az elavult technológia volt az egyik kiváltó oka a bezárásoknak. emberbõl viszont van bõven, jópárat bevihetnének még kényszerbõl is, fõleg a 'kedves' kisebbségbõl, cserébe kapnának télre tüzelõt...

polluxware
<#ravasz1>

polluxware
lûûjenek vissza..

itt is azt kellett volna annó a kõdobálókkal😉

Ennek aztán van bõr a pofáján<#boxer>

gracious
Már most is mi etetjük õket, ha itt vannak ha ott, ezeknek mi ötjük a kaját hajó számra, miközben az EU-ban sokan éheznek, pedig õk nem szartak a világra 10 gyereket.

Miért nem lehet eldönteni, hogy az én befizetett adómból kívánok e segélyekhez hozzájárulni?

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Danny1987
10 milliárd ember is lesz a Földön, aztán kicsit megállunk

"Míg Japánban, Kínában és Európában 2 alatt van, addig a fejlõdõ világ sok országában bõven még 5 felett. Nem véletlen, hogy a jövõben születendõ gyermekek 97 százaléka a fejlõdõ országok valamelyikében fog világra jönni - mondta David Bloom, a harvardi közegészségügyi fõiskola tanára. Ezek fele pedig Afrikában - tette hozzá."

Szép jövõ lesz.

Kétharmad! Kétharmad!

banok
Már most elegem van a kánikulából... <#wow3>
A líbiai fejleményeknek meg örülök.<#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jhetedikj
szép...<#miaz>

anno 1987

Totti5
Még szerencse hogy megjósolták hogy már nem lesz nyári meleg... mondjuk igazuk volt, mert ez Afrikai aszály😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

polluxware
polluxware
azért milyen sunyi tetvek... annyival nem nõ az ára hogy mindenki lemondjon ezekrõl a termékekrõl

fogyasztásuk se fog csökkenni.. max növelték az adót szelektíve anélkül, hogy erre a gyöpösebbje feleszméljen

ez nem a megszorítások kormánya..

ha tetvek is, legalább fifikásan hülyítik a zembereket😉<#eljen>

polluxware
totális lét és jogbizonytalanság... csodálkozzunk?

Narxis
Ezt majd úgyis ellensúlyozza a határon túli magyarok csatlakozása.

Narxis
39 fok: afrikai eredetû levegõ jön hazánkba

Ezt a liberálbolsevik idõjárást, már nem csak a bevándorlók jönnek ide hanem még a levegõjük is. 😊

Itt a lista: ennyivel drágul az üdítõ és a nasi a chipsadó miatt

Atomreaktor
Narxis
Az de durva... :/

CSOCSO
ma lelottek nem messze tolem egy penz szallito ort. Arcon lottek szegenyt. Lattam vagy 10 meterrol a testet, ver mindenutt, szajabol is csak ugy omlott. Elegge elcseszte a napomat. Munkahelyemnel tortent. Sajna meghalt. A tettest meg nem talaltak.

mielott rakerestek; floridarol van szo....

gondolom megosztom.
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HöfEE
Kadhafi rendszere az utolsókat rúgja

"Kadhafi-rendszer még egy hétig, legfeljebb tíz napig maradhat fenn. Úgy vélte, hogy a líbiai vezetõ nem távozhat Tripoliból, mert minden kivezetõ utat lezártak; kizárólag nemzetközi megállapodás alapján hagyhatná el a fõvárost, de "ez a kapu zárva van"."

Hegi90
Shit szeretné ha leszállnának róla

"a Magyar Televíziónak adott „évértékelõ” interjújában elmondta egy törvény aláírását sem bánta meg és tervei között szerepel egy olyan díj alapítása, amelyet a nyelv védelmén fáradozók kaphatnának."

A fidesznek tényleg, TÉNYLEG sikerült a legnagyobb majmot a Közt. elnöki székbe ültetni.

Nem fogott a leminõsítés Amerikán

'Az Egyesült Államok leminõsítése is hozzájárult az utóbbi hetek kedvezõtlen világgazdasági hangulatának kialakulásához, az amerikai állampapírok és a dollár iránti keresleten azonban nem látszik a kockázatnövekedés hatása. Minden jel arra utal, hogy válságos idõkben az USA-t - presztízsének csökkenése után is - a legbiztosabb befektetési célpontnak tekintik a befektetõk, miközben Európa képtelen alternatívát kínálni a befektetõknek.'
tviktor91
Naplóból kirúgtak valami riporternõt és most már hangosan kiabálják hogy ,,õk bizony a HITELES tájékoztatás" példaképei..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Maradék kettõt hátha megkapod..<#banplz>

Narxis
és belõlem. 😊

Európa csak libsikbõl és nácikból áll? Érdekes.
Danny1987
Nem a "nyilasbuzik" (hu a buzi szót használhatód te kis liberális toleráns?) miatt.

A nyilasbuzik engedték be a nem európai kultúrát?
A nyilasbuzik törölték el a nacionalizmust?
A nyilasbuzik keltenek bûntudatott?
Hamisitanak történelmet?

Viszont arra te jó példa vagy hogy mennyire girhes az európai társadalom és totál töketlen😞

Danny1987
Nincs hova költözni(menekülni).

polluxware
vagy a most fegyverkezõ nyilasbuzik miatt😞

Narxis
Majd elköltözünk Új-Európába.

89
és ez jórészt az ilyen táblákat mutogató libsik miatt lesz sajnos :S

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Danny1987
Danny1987
Minden birodalomnak el kell buknia egyszer.
A ciki az hogy a nyugat a mi korunkban fog elbukni.
Ráadásul a bõrünkön fogjuk érezni.
Kurva szar lesz😞

Danny1987

banok
lol.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez legyen a németek sara, így jártak ennyi

tviktor91