Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azt is olvastam valahol, hogy egy Thai vagy "környékbeli" átlag ember negyed annyi stresszt él meg mint mi itt a "fejlett" világban. Rohanunk a munkába, túlórázunk, dupla mûszak stb, miközben a fél EU-nak nincs munkája... Lehetne ez másképp is ha tényleg fejlett világban élnénk, de sajnos az igazság az, hogy ez a világrész csak egy felsõ rétegnek fejlett a többinek rabszolgasors.
De ez itt már off.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
zseniális vagyok
Mi megfizetjük (nagyjából) azt az árat a ruháért és minden másért amennyibe akkor kerülne, ha rendesen megfizetnék a készítõket azaz a munkásokat. A különbözetet elteszik zsebre a "részvényesek", nem beszélve arról, hogy az Air Jordan márka név használatáért a Nike annyit fizetett Jordannek, egy évre mint amennyit összesen az összes távol keleti munkásának ugyan ennyi idõ alatt. Nehogy már ezért is engem hibáztass.
Ezen kívül és Afrikáról beszéltem, legalábbis arról szólt a történet, még is sikerült ide keverni egy olyan országot ahova nem is hiszem, hogy szállítunk segélyt...
zseniális vagyok
Meddig szerencsétlenkedik ez a kormány az egészségüggyel? Mikor cselekszik már annak érdekében, hogy ne dõljön össze az egész a közeljövõben?
"Az élõlények szaporodási szerveinek károsítására alkalmas mérgezõ vegyi anyagok nyomait találták tizennégy világmárka öltözékeiben - közölte kedden Pekingben a Greenpeace.
<...>felsorolt márkák között van az Adidas, az Uniqlo, a Calvin Klein, a Li Ning, a H&M, az Abercrombie&Fitch, a Lacoste, a Conserve és a Ralph Lauren."
Tippeket várok:
1: Az elkövetõk származására (mert elõítéletes vagyok, és rasszista, meg náci)
2: Hány napon/órán/percen belül lesznek az elkövetõk szabadlábon (mert tapasztalt vagyok, és hiszek a jogvédõ szervezetek erejében)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Live for nothing or die for something.
de van, ezeket az embereket régen etáknak hívták. A társadalom legalját képezték, külön városrészük volt annyira megvetette õket a lakosság többi része, és úgy nagyjából olyan életkörülményeik voltak, mint akkoriban az európaiaknak (gusztustalan). Foglalkozásukat megveti a vallásuk, a Shinto, mivel egytõl egyig halálhoz köthetõek, mint például hóhér, mészáros, bõrmûves, stb. A 19. században pedig egy bíró kimondta, hogy egy eta 1/7-ed annyit ér, mint egy közönséges ember. Ha nem viselkedtek elég megalázkodón más "kasztokkal", akkor helyben ki lehetett õket végezni.
Szóval de... vannak piszkos munkák
szerencsétlen...😞
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Felkiáltójelesek sorakozó!
CNC forgácsoló?
Kõmûves?
Buszsofõr?
Hegesztõ?
Asztalos?
Utcaseprõ?
Pénztáros?
Árufeltöltõ?
Autószerelõ?
Live for nothing or die for something.
A hsz-ed is jellemzi hogy mennyi esze van a legtöbb embernek, nem állnak ki magukért, és még azt a tüntetés is elítélik.
Hát akkor hajrá a tegyék tönkre az országot, ha hagyják magukat..
Ezen nincs is mit csodálkozni..ha nem beszéled a nyelvet akkor ne akarjál kisfõnök lenni.
Nézd legott komédiának, és múlattatni fog.
Viszont a gond csak az h a magyar vendégmunkások sem igen tudnak a köszönésen kívül semmit,aztán meg megy a sírás hogy az alja munkát végezhetik el csak.