Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A pápa pedig csak veri a nyálát..legalábbis én még nem vettem észre hogy bármivel is jobb lett most Spanyolország..
Egyébként elég merész kijelentés az hogy ettõl nem fog semmi se összeomlani miközben x milliárdos hiányuk van..
Olyan ez mint nálunk a fél milliárdba kerülõ parlamenti kivilágítás..arra is nagy szükség van..meg az utcák átnevezése is létszükséglet.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Bár mindegy... azért a Pápát nem kellene leugatni. Gondolom ebben benne van a szervezés, a biztosítás és minden egyéb ami ilyenkor kötelezõ dolog. Ebben nincs semmi meglepõ. Amikor az államfõk csúcstalálkoznak 2 havonta akkor is elmegy csomó pénz. Nem ettõl fog bármi is összeomlnai.
Hozzánk is jönni fog valamikor és nekünk kell kifizetni azért mert õ utazgatni szeretne...aki kíváncsi rá majd elmegy a Vatikánba...
A pápa miért nem saját magának fizeti a látogatását? Ne más pénzén látogasson már bsszameg.
"Extra Hungariam non est vita, si est vita, non est ita."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Live for nothing or die for something.
Vigyázat tiltott oldal!
„káros és erõszakos gengszterkultúra”, mely a feketéktõl ered, de azóta más bõrszínûeket is megfertõzött – ilyen tekintetben érvényes, hogy a „fehérek feketékké váltak”
"A létra alján azonban fordítottan mûködik az integráció: a fehér lumpenproletariátus a fekete gyökerû gengszterdivatot követi, úgy öltözik, beszél és ír, mint õk. A történész szerint mindez a liberális elit által a nemzeti identitás ellen folytatott háború eredménye, mely a patriotizmust, a zászlót, sõt még az „Anglia”-fogalmat is megtagadja az emberektõl. Ennek eredményeképp a fehérekbõl kiveszett mindenféle közös identitástudat, a keletkezett ûr helyére pedig benyomult a már sokat emlegetett „gangszta”-identitás.
Figyelemreméltó, hol nem történtek zavargások: Yorkshire-ben, Walesben, Skóciában. Pedig a munkanélküliség és más szociális problémák itt is léteznek, egyes helyeken még inkább, mint Londonban. Viszont erõs helyi identitással rendelkeznek” – támasztja alá vélekedését Starkey. Épp ezért az ország nem létezhet tovább „angol nacionalizmus” nélkül"
Live for nothing or die for something.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(én is mindíg azt hittem hogy ez a "Deutscland Über Alles"-es versszak a hivatalos.)
Van olyan aki a saját anyaországa Himnuszát se tudja(független attól hogy Amerikában él)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
hát mondjuk meg..
õszintén😉
ez megint valmelyik aktuális félisten seggevégének a zenei izlése, valamint szervezési képességének a perverz kiélése
kriminálisan banális, és felfoghatatlanul mégis megtörtént
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
és van úgy hogy néha rákeresek a német kriegsmarine indulójára is..
A németek is szégyellnek egy korszakot, mi is szégyenlünk egy másikat, van ilyen. Ezt tiszteletben kell tartani, nem kell belemagyarázni semmi mást.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ezek tényleg ennyire segghülyék vagy ez kurucnál alapszínvonal?
Minden országban van egy 10ezres belvárosi "értelmiség" aki megakarja mondani mi a jó az egyszerû népnek, ráadásul nagy részük ebbõl jól meg is él. Épp a napokban "beszélgettem" facebookon egy ilyen roma jólétis jóemberrel, aki nem mellesleg a kendermagos bandába is benne van. Azt mondja, õ minden héten borsodba jár le (pestrõl) a romákon segíteni. Ez majdnem respect dolog, de megkérdezem, mibûû. Mert ugye mikor "segít" akkor dolgozni nem tud, így az az egy biztos, hogy nem a saját pénzébõl segít, (értsd önti a pénzt egy feneketlen zsákba) hanem nagyon esélyes, hogy az enyémbõl (adófizetõ vagyok), esetleg talán egy meg nem nevezett Amerikai üzletember pénzébõl, amit mondjuk leszarok, amíg nem arra használja, hogy romákat menekít táborozni, élõben a tv-ben lejáratva ezzel a .hu domain körzetet.
Szerintem nem sejtem rosszul, hogy jelen himnuszos esetben is pár "értelmes" ember ugat. Nem mellesleg csak ebben az évben 3 esetrõl tudok ahol világversenyen elku*ták a himnuszt, ha jól emlékszem talán 1x a mienket is, de volt ilyen az F1-ben is.
Kell a botrány a megélhetési értelmes embereknek, holnap már az lesz az ATV online címlapján, hogy a jobbik cserélte ki a cd-t, és ezt majd még jól meg is beszélik persze "egyenesen" ahogy náluk az szokás.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
nem mintha a youtube kommentekbõl valós képet lehetne kapni az emberek véleményérõl, de ezt már leírtam...
Ez kb olyan szint, mint amikor oviban valakinek elveszik a kedvenc játékát, eltörik, aztán vágják az értetlent 😊