61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Bronx South
    Hogy legyen mit egyetek:

Hiába mutogatnak egymásra a miniszterelnökök, mindegyikük kivette a részét az elmúlt évek megszorításaiból.
  • immovable
    Törökök "ellen" tartanak fent ekkora sereget. Volt már nem egy konfliktusuk. A törökök pedig többszörös túlerőben vannak. Persze ettől még most nem erre kéne költeni. Nem épp baráti az "iszonyuk".

Asszem 3 vagy 4 évvel ezelőtti kecskeméti repnapon, hogy a törökök vagy a görögök(lényegtelen) gépébe kellett vmi alkatrész amit a másik tudott volna kölcsönözni. A magyarok jószerivel "napokig" győzködték őket, hogy adják már kölcsön az alkatrészt.
  • Bronx South
    Ha erre most válaszolnák, elindítanék egy korábbi vitát, így meghagyom ezt a pár sort válasznak.
  • immovable
    Hát ja. :(
  • Ronny
    Erre van most a legnagyobb szükségük a buta helótáknak...
  • csige791
    The U.S. approved to grant 400 M1A1 Abrams to Greece

Meg is van a segély helye :) Így jut el a mi adónk amcsiba.
  • 0Fritz0
    A gond az, hogy a szar marad és csak a színe változik időnként.
  • Ronny
    A GDP több mint felét a hazai KKV szektor állítja elő, ők foglalkoztatják a hazai munkaerő 2/3-át.

Lehet másképp is csinálni, de ahhoz bizony kínai színvonalon kell élni és gyűjteni a tőkét a hazai gazdaság számára. Na erre itthon senki nem hajlandó.
  • immovable
    Amúgy ige, nem történt különös. Megy az átrendeződés. Szerepcsere van. Pirosból narancsba fordul a szar. :)
  • 0Fritz0
    Nem történt semmi meglepő.
    Nem is olyan rég volt, hogy azok, akik a sajtószabadságért emelték fel a hangjukat, később nyíltan követelték azok ellehetetlenítését, akik másként gondolkodnak.
    Most is csupán az előjel változott meg átmenetileg, nem a világ.
  • Bronx South
    Tehát egy olyan országban jó élni, ahol minden el van adva külföldi kézre, ahol hitelekkel van fenntartva a látszatjólét(?), ahol a nemzetnek lassan köze sincs a saját területéhez, értem.
  • Ronny
    Sokkal jobb Észak-Koreában a koreai többség tagjának lenni, minden állami tulajdonban van, az országot a hazai forradalmárok leszármazottjai irányítják és viszonylag kevesen halnak éhen, már amikor éppen van nyugati segélyszállítmány.

• Ronny
    A szerző a magyar közgazdasági gondolkodásra jellemző őrültségeket böfögi vissza.

Hirtelen nem is tudom, hogy a mainstream médiában előforduló arcok közül Heim Péteren kívül kit lehet még nyugodt szívvel meghallgatni. Az indexen szokott lenni 1-2 normálisabb cikk valamelyik alapkezelőtől.
  • Bronx South
    Te hogy képzeled el az új jövőt ? Egy gazdaságilag, politikailag külföldről irányított ország, ahol a Magyar a kisebbség, ahol minden privatizálva van etc. ilyen elképzeléseid vannak ? Lenne még egy kérdésem hozzád de azt hagyjuk...
  • immovable
    Pedig belőle több értelmet néztem ki.
  • immovable
    Engem sem zavar a konzervatív értékrend, sőt, jó hogy van, színesebb tőle az élet, csak az a tömény undor és megvetés ami paliból árad a másként gondolkodó honfitársai felé az kritikán aluli. És ezzel rögtön el is ássa magát.
  • arty
    tarlos ilyen mini führer jellem. a térelnevezést is szavazásra bocsájtotta, aztán az lett inkább amit ő akar :D
  • polluxware
    az hogy valakinek van egy KONZERVATÍV elképzelése a szórakoztatással kapcsolatban az számomra belefér..

,de mindezt megspékelni azzal hogy nyíltan ellenségeskedéssel ír egy másik "felfogásról"

na ez az amit nem lenne szabad.. legalábbis nyugaton nem hagyják

viktóriában viszont fontos ,hogy hithű nyilas porontyokat neveljenek még ideje korán..

bele se merek gondolni abba ,hogy mivel fogják majd ezután AGITÁLNI az iskolába kerülő új nemzedékeket

mondjuk ki őszintén, hogy ugyanaz fog menni mint annó rákosi korszakban csak éppen most a ló tuloldalán pepitában

csodaszép új jövő

magyarán 89 szellemisége tartott -> 2010ig

• immovable
  • Atomreaktor
    Miért vergődik a gazdaság?
  • immovable
    Erre gondoltam.
  • Lantee
    Én úgy tudom, hogy az "átkosban" 100%-os volt a foglalkoztatottság, és nem voltak hajléktalanok...legalábbis papíron. :)
  • immovable
    [URL=http://index.hu/belfold/2011/10/06/hajlektalanok/]A következő rendelet/törvény mi lesz? "A törvény kimondja hogy nincsenek hajléktalanok, tehát nincsenek is."? Mondjuk a gazdaságpolitikájuk is ilyen. :)[/URL]
  • immovable
    dörner csurka színház

Érdekes, hogy minden mondatából indulat és harag sugárzik. Mily széplelkű ember lehet.

Dörner György lesz 2012. február 1-től az Új Színház igazgatója, miután csütörtökön Tarlós István főpolgármester aláírta kinevezését, bár az illetékes szakmai bizottság 6:2 arányban az Új Színházat 13 éve vezető Márta Istvánt támogatta. - ez meg no komment.
  • polluxware
    másik vágányon vagyol te is.. olvass már vissza egy picit;)
  • Bronx South
    ha nem a fidesz, más nyomna el, nagy ügy?
  • polluxware
    esznek azt is!
  • ManoNegra
    Ne haragudj, de ez nekem kicsit magas most. :-) Az Innuitok eszkimók?
  • polluxware
    ennek ugorj neki mégx1;)
  • Bronx South
    elvagy nyomva?
  • polluxware
    egyem a szíved... azért vágod te is hogy ez az ürge mit művel a népével, nem?

ennyire azért nem lehet példaképet hajkurászni...

mit szólsz az Innuitokhoz??

igaz hogy nem ölnek zsidókat, de hátha van valmi ami helyettesíti ezt a hiányt...

(fokák pölö)
  • polluxware
    na de basszus ez elnyomásban tartja a népét..

mély jobboldal mindig is majmolta a ruszkik vendégeskedése alatt a nyugatot..

tudod ez a : you nóóóv mádzsár

namost ezek rájöttek ,hogy odakünn se szhárnak le minket... erre mi marad???

na mi??

én már kínán meg se lepődnék:)

annyira fáj...
  • ManoNegra
    Nem tudom rám gondoltál ezzel hogy vérmagyar, de mint tudod, ez inkább vállalás kérdése mint vérségi.
    Egyébként nem fűztem hozzá semmit,csupán belinkeltem ide azzal a szándékkal, hogy halgatasék meg a másik fél is. Szar lehet, hogy egy államfőt nem lehet le"konteo"sozni, de ez nem az én bajom...
  • Lantee
    Imádom, mikor a vérmagyar jobb(ik)osok védik, sőt, már-már imádattal és tisztelettel beszélnek az arab (tudom, Irán pont nem arab, hanem perzsa) országokról, és azok vezetőinek szavát mantrázzák, ha az tartalmaz elég zsidózást.

Nem fejtem ki részletesen, hogy miért, mert egyrészt aki egyetért velem, az tudja, aki meg nem, annak téphetném a számat napestig, akkor is csak egy zsidóbérenc-liberálbolsevik-mocsadék lennék.
  • Vlala #52824
    Rohadt, szemét, mocskos, gyurcsánybérenc ENNSZ. Az.
  • ManoNegra
    Mahmud Ahmadinezsád beszéde az ENSZ 66. Közgyűlésén

[i]...Ma, a nemzetközi fejleményeket figyelembe véve, megpróbálom kielemezni a jelenlegi helyzetet egy más nézőpontból. Az, ahogy mindnyájan ismerik az emberi lények uralmát és felsőbbrendűségét más teremtmények felett a természetét illetően alapjaitól hamis. Az igazság az, hogy az emberlét egy isteni ajándék, és a szentlélek testetöltése, mint: Hit Istenben, aki a világegyetem örökkönvaló tervezője és teremtője;

Részvét mutatása mások iránt, nagylelkűség, igazság keresés, és tisztesség mind a szavakban, mind a tettekben; A magasztosság keresése, hogy a tökéletesség csúcsait érhessük el, és a törekvés az egyén anyagi és lelki fejlődésére, valamint vágy a szabadság megvalósítása iránt; Az elnyomás, a romlottság és diszkrimináció elutasítása és ezzel szemben az elnyomottak támogatása; Boldogság, és tartós jólét és biztonság keresése mindenki számára;

Mindezek csupán néhány példája a közös isteni és emberi vonásoknak, amiket tisztán felismerhetünk az emberi lények történelmi törekvései közt, és ami keresését a művészeti és irodalmi örökségünk is tükrözi mind prózában és költészetben, mind az emberi lények szocio-kulturális és politikai mozgalmiban a történelem során.

Minden isteni próféta és szociális reformer ilyen a helyes úton járásra hívta az embereket; Isten méltóságot adott az emberiségnek, hogy az Ő szerepének örökébe léphessen az a Földön.

Kedves Kollégák, és barátok:

Teljesen nyilvánvaló, hogy történelmi eredményeink ellenére - beleértve az ENSZ létrehozását is, ami a szabad elméjű és igazságkereső emberek fáradhatatlan harcának valamint a nemzetközi együttműködésnek eredménye - az emberi társadalmak még messze vannak nemes vágyaik és céljaik beteljesítésétől. A világ legtöbb nemzete elégedetlen a jelenlegi nemzetközi helyzettel. ...
  • desigo
    Magyar kormánytámogatást kap a Nokia
  • ManoNegra
    Igen. Ez most friss ropogós. :D
  • arty
    lehet. ez most aktuális, biztos azért fáj jobban :)
  • ManoNegra
    A kutya sem kíváncsi Magyarország üzenetére. Az ENSZ 66. Közgyűlésén más tagországokhoz hasonlóan Magyarország képviseletében Schmitt Pál köztársasági elnök is felszólalt szeptember 23-án. A tagországok állandó ENSZ képviselői általában megadják azt a tiszteletet a felszólalónak, különösen ha az egy államelnök, hogy meghallgatják a mondandóját. A magyar köztársasági elnök beszédére szinte senki sem volt kíváncsi. Schmitt Pál az üresen kongó teremnek beszélt. Hogy mit mondott, most nem különösebben érdekes számunkra sem, de jól jelzi a Biztonsági Tanács nem állandó tagságára pályázó Magyarország világpolitikai tekintélyét és világpolitikában betöltött szerepét, amely jórészt a mintegy harminc országból álló cionista tömb véleményének hangoztatását jelenti a különböző nemzetközi fórumokon - talán éppen ennek köszönhető ez a "kiemelt figyelem" is...

A magyarországi külügy csődje