Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny már érti, neked még egy kicsit dolgoznod kell rajta😊

Akkor nem értem? Az a gond, hogy akkoriban nem így étkeztek az emberek többnyire? Ma jobban állunk?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hegi90
úgy, ahogy leírtam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hogy érted ezt?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90
ha ez most komoly, akkor: <#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok

<#smile>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
riport a gyöngyösoroszi közmunkásokról

"Én asztalosnak tanultam, de aztán ott kellett hagynom, mert jött a gyerek. Mibõl etessem, ha még két évig tanulok?"

Talán nem gyereket kellett volna csinálni.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987

Danny1987
A gázártámogatás helyét a lakásfenntartási támogatás veszi át/URL]

Danny1987
"Végülis jók azok a multik mert van banán a bótba. "

Szerintem itt ronny nem arra céloz hogy nem volt banán hanem hogy sokkal kevesebbet ettek akkor.
Szerintem ma húsból fogyasztunk 1 hónapban annyit ami 70 éve egy egész évre elég volt.

Ha a nagymami beszámolója nem elég hiteles, akkor olvass könyvet.

gracious
Amikor a nagyszüleim éltek akkor ugye voltak ilyen olyan háborúk meg hasonló dolgok, így az a kép amit tõlük kapok nagyban torz lesz.

Végülis jók azok a multik mert van banán a bótba.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Egyébként ma is lehet friss igazi tejet kapni, nem is drága.

és meg is tudták az emberek fizetni az étel árát.

Ajánlom hogy hasonlítsd össze a harmincas évek táplálkozási szokásait a mai helyzettel vagy csak kérdezd meg az idõsebb nagyszüleidet. Egyértelmû, hogy meg tudták fizetni, hiszen nem haltak éhen, na de mit ettek és mennyit?

Elgondolkodtat ez a sok katasztrófa,mióta láttam ezta videót.

gracious
Sajnos el kell ismerni, hogy a mi korosztályunk 1000x nagyobb kárt okoz a földnek, mint az õseink bármelyike. Ok, hogy nem az egyszerû plori teszi meg ezeket a lépéseket, hanem egy felsõbb réteg, de ez egyáltalán nem mentség.

Az egyszerû ember a multikért sír, de eközben sír azért is amirõl szó van a hozzászólásodban. Észre kellene venni végere, hogy a lokális termelés megoldaná mind a gazdasági, mind a földünk problémáit is, azokat az embereket meg akik a mostani rendszer fenntartásában részt vesznek vagy részt vettek meg kell büntetni, beleértve azon sajtó munkatársakat is akik támogatták az emberek félrevezetését. Õk együtt felelõsek azért a rombolásért amit véghez vitt az emberiség az utóbbi 50-60 ében.

Ehhez az egészhez nem kell belvárosi értelmiséginek lenni, mert egyszerû mint a pofon. Tegyük fel, hogy EU-ban 10 helyen lehet tehenet tartani, mi ebbõl 2 helyen tartunk, de ott mindenféle szintetikus szarokkal tömjük mind a tehenet mind azt amit megeszik, hogy több tejet adjon, majd rengeteg olajat használunk fel a tej szét terítésére az egész EU területén. Ráadásul, a végén az asztalokra kerülõ tej 90% víz. Miért kell a teheneket mindenféle hozamnövelõkkel tömni, ami miatt állandóan be van gyulladva a tõgyük, ami elfertõzõdik, ezért az antibiotikum már olyan étel szerencsétlen állatoknak mint a takarmány, napi szinten etetik velük.

Minden egyes ember aki a multik mellett tör pálcát, hatalmas hibát követ el, hosszútávon nagyon rosszul jár a fajunk ezzel a magatartással.

Jó hivatkozási alap lehetne az olcsóság, meg hogy a lokális termelés megfizethetetlen. Ha jól emlékszem a multik elõtt is volt élet a földön, ráadásul nem ilyen szinten rombolta az otthonunkat, és meg is tudták az emberek fizetni az étel árát.

Ha nem volna multi a kormányok nem tudnának a reálbérek szinten tartásáról beszélni, jelenleg ezt csak azért tehetik meg, mert régen valódi tejhez mérték a reálbért a multik megjelenésével meg a 90/10 (víz/tej) arányú tejéhez.
Tehát a multik nélkül máshogy alakulna a gazdaság, a béreket máshogy szabályoznák, nem vagyok közgazdász, de mivel a multik elõtt is mûködött így úgy gondolom azok nélkül is mûködhetne a történet.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

arty
Monsanto szerint a világ

"Egy vegyipari óriáscég, amely most az élelmiszereinkre tör. Monsanto szerint a világ: vállalattörténet a dioxinoktól a génmódosításig. Halálos mérgek, meghamisított tanulmányok, korrupció, megfélemlítés, öngyilkossági hullám.

„A világ legnagyobb vegyipari vállalatai, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élõvilágot, földjeinket, vizeinket, a levegõt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket. Géntechnológiai úton olyan növényeket állítottak elõ, amelyek minden sejtje rovarölõ hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen – általában a vállalat által elõállított – totális gyomirtó szerrel szemben.”

Évek óta így kezdem a génmódosításról szóló elõadásokat. Ez a két mondat elsõsorban a Monsantora utal, amely hazánkban alig ismert, pedig vetõmagjaival és gyomirtószereivel itthon is a legnagyobb vállalatok között található." - elestar.hu

Forza.

gracious

banok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Valami fideszes s*ggnyaló, ki más?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A Hírcsárda szelleme kiszabadult.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
<#nevetes1>
Hegi90
aztakurvaéletbemár 😄DDDDDDDDD
Ilyen emberek vezetik az országunkat!!!

Mr_no_NaMe
Bazmeg még a végén kiderül, hogy a rendõrök a hibásak...így indultam neki a cikknek. És végülis nem ez a cikk lényege? Magyarország trollország...
89
Kiapöcsöm az a Horváth Zsolt?

Páva Zsoltot viszont megdöbbentették a történtek.

– Semmi kifogásom nincs a Fölszállott a páva címû népdalra írt variációkkal szemben, mint ahogyan az állatkertben sétálva sem veszem magamra, ha látok egy pávát – jelentette ki a Blikknek. A polgármester el nem tudta képzelni, mi vezérelhette Horváth Zsoltot.

– Biztos vagyok benne, hogy a kettejük közötti szakmai vitának nincs köze hozzám. Peskó Zoltánnal jó a viszonyom, tisztelem és nagyra becsülöm, a távozását sajnálom. Az intézményvezetõinkkel kifejezetten harmonikus viszonyt ápolunk, teljes szakmai függetlenséget és önállóságot élveznek a területeiken, a maximális szólás- és véleményszabadsággal együtt. Ezért fordulhat elõ, hogy idõnként hülyeségeket beszélnek, amelyet éppen Horváth Zsolt kijelentése támaszt alá – jegyezte meg Páva Zsolt.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

immovable
Az új kormányzati autóbeszerzés után a posta is kapott 173 db új autót, mert hát 6 évesek és sok bennük a km. Eközben a mentõknek kitolták az élettartamukat 13 évre a 10-rõl. Azok biztos nem futnak sokat. Éljen a fülke forradalom.
Danny1987

gracious
Nem én vagyok a mérce hanem a többség. A többség pedig ad.

Hogy is történt a bagaméri rendõr-cigány összecsapás?

"A rendõrség kedden tájékoztatta az MTI-t, hogy a járõrök csendháborítás miatt mentek ki egy családi házhoz, ahol szúró-vágó eszközökkel támadtak rájuk, egy rendõr nyolc napon belül gyógyuló vágott sérülést szenvedett; az esettel kapcsolatban hét embert állítottak elõ.

Aba-Horváth István, a megyei cigány önkormányzat vezetõje az MTI-nek szerdán úgy nyilatkozott: az érintett cigányok elmondása szerint "több furcsaság is van a történetben". Nem értik, hogy egy csendháborítási ügy miatt miért kell több tucat rendõrnek és mentõsöknek kimenniük a helyszínre. A bagaméri lakosok szerint a kiérkezõ járõrök nem voltak hajlandóak a lakók kérésére megbilincselni a két csendháborítót, hanem egybõl a kommandósokat hívták. A helyiek elmondása szerint többen is megsérültek a hétfõ éjszakai konfliktus során - tette hozzá a cigány önkormányzat vezetõje."

Ha nem értik, hát nem értik...

Majd kiderül meddig enged a nép.

zseniális vagyok

És azok a "marhák" engednek bármeddig is? Azt hittem, a vakolótestvérekrõl beszélsz.

Adsz az ÁTV véleményére?

zseniális vagyok

gracious
De ha nem engeded, akkor multi ellenes vagy, tehát jobbikos azaz náci és antiszemita, ami kapásból azt vonja maga után, hogy alacsony iskolázott (az ATV megmondta, mert felmérték jól).

Tehát vagy nájkot vásárolsz a teszkóban vagy buta alacsony iskolázott ember vagy.

Egészségedre.

zseniális vagyok

Én az ágyról nézem.

Amelyik marha a TV elõtt tesped és a segge alá rohad az ágy ebben a dög melegben.

zseniális vagyok

Kik azok a többiek? <#ravasz1>