Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
<#smile>#smile>
"Én asztalosnak tanultam, de aztán ott kellett hagynom, mert jött a gyerek. Mibõl etessem, ha még két évig tanulok?"
Talán nem gyereket kellett volna csinálni.
Live for nothing or die for something.
Szerintem itt ronny nem arra céloz hogy nem volt banán hanem hogy sokkal kevesebbet ettek akkor.
Szerintem ma húsból fogyasztunk 1 hónapban annyit ami 70 éve egy egész évre elég volt.
Végülis jók azok a multik mert van banán a bótba.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Ajánlom hogy hasonlítsd össze a harmincas évek táplálkozási szokásait a mai helyzettel vagy csak kérdezd meg az idõsebb nagyszüleidet. Egyértelmû, hogy meg tudták fizetni, hiszen nem haltak éhen, na de mit ettek és mennyit?
Az egyszerû ember a multikért sír, de eközben sír azért is amirõl szó van a hozzászólásodban. Észre kellene venni végere, hogy a lokális termelés megoldaná mind a gazdasági, mind a földünk problémáit is, azokat az embereket meg akik a mostani rendszer fenntartásában részt vesznek vagy részt vettek meg kell büntetni, beleértve azon sajtó munkatársakat is akik támogatták az emberek félrevezetését. Õk együtt felelõsek azért a rombolásért amit véghez vitt az emberiség az utóbbi 50-60 ében.
Ehhez az egészhez nem kell belvárosi értelmiséginek lenni, mert egyszerû mint a pofon. Tegyük fel, hogy EU-ban 10 helyen lehet tehenet tartani, mi ebbõl 2 helyen tartunk, de ott mindenféle szintetikus szarokkal tömjük mind a tehenet mind azt amit megeszik, hogy több tejet adjon, majd rengeteg olajat használunk fel a tej szét terítésére az egész EU területén. Ráadásul, a végén az asztalokra kerülõ tej 90% víz. Miért kell a teheneket mindenféle hozamnövelõkkel tömni, ami miatt állandóan be van gyulladva a tõgyük, ami elfertõzõdik, ezért az antibiotikum már olyan étel szerencsétlen állatoknak mint a takarmány, napi szinten etetik velük.
Minden egyes ember aki a multik mellett tör pálcát, hatalmas hibát követ el, hosszútávon nagyon rosszul jár a fajunk ezzel a magatartással.
Jó hivatkozási alap lehetne az olcsóság, meg hogy a lokális termelés megfizethetetlen. Ha jól emlékszem a multik elõtt is volt élet a földön, ráadásul nem ilyen szinten rombolta az otthonunkat, és meg is tudták az emberek fizetni az étel árát.
Ha nem volna multi a kormányok nem tudnának a reálbérek szinten tartásáról beszélni, jelenleg ezt csak azért tehetik meg, mert régen valódi tejhez mérték a reálbért a multik megjelenésével meg a 90/10 (víz/tej) arányú tejéhez.
Tehát a multik nélkül máshogy alakulna a gazdaság, a béreket máshogy szabályoznák, nem vagyok közgazdász, de mivel a multik elõtt is mûködött így úgy gondolom azok nélkül is mûködhetne a történet.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
"Egy vegyipari óriáscég, amely most az élelmiszereinkre tör. Monsanto szerint a világ: vállalattörténet a dioxinoktól a génmódosításig. Halálos mérgek, meghamisított tanulmányok, korrupció, megfélemlítés, öngyilkossági hullám.
„A világ legnagyobb vegyipari vállalatai, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élõvilágot, földjeinket, vizeinket, a levegõt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket. Géntechnológiai úton olyan növényeket állítottak elõ, amelyek minden sejtje rovarölõ hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen – általában a vállalat által elõállított – totális gyomirtó szerrel szemben.”
Évek óta így kezdem a génmódosításról szóló elõadásokat. Ez a két mondat elsõsorban a Monsantora utal, amely hazánkban alig ismert, pedig vetõmagjaival és gyomirtószereivel itthon is a legnagyobb vállalatok között található." - elestar.hu
Forza.
Ez vajon a helyi kuruczinfo?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
3 mindennapi tárgy a lakásban, ami az állandó fejfájás mögött állhat
Felülírja az Alkotmánybíróság a kormányt: mindenkinek jár állami nyugdíj
Egyre nagyobb az újabb válság esélye Magyarországon
Kínos! Túl szûk fehérnemût vett fel Geri Halliwell
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ilyen emberek vezetik az országunkat!!!
Páva Zsoltot viszont megdöbbentették a történtek.
– Semmi kifogásom nincs a Fölszállott a páva címû népdalra írt variációkkal szemben, mint ahogyan az állatkertben sétálva sem veszem magamra, ha látok egy pávát – jelentette ki a Blikknek. A polgármester el nem tudta képzelni, mi vezérelhette Horváth Zsoltot.
– Biztos vagyok benne, hogy a kettejük közötti szakmai vitának nincs köze hozzám. Peskó Zoltánnal jó a viszonyom, tisztelem és nagyra becsülöm, a távozását sajnálom. Az intézményvezetõinkkel kifejezetten harmonikus viszonyt ápolunk, teljes szakmai függetlenséget és önállóságot élveznek a területeiken, a maximális szólás- és véleményszabadsággal együtt. Ezért fordulhat elõ, hogy idõnként hülyeségeket beszélnek, amelyet éppen Horváth Zsolt kijelentése támaszt alá – jegyezte meg Páva Zsolt.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"A rendõrség kedden tájékoztatta az MTI-t, hogy a járõrök csendháborítás miatt mentek ki egy családi házhoz, ahol szúró-vágó eszközökkel támadtak rájuk, egy rendõr nyolc napon belül gyógyuló vágott sérülést szenvedett; az esettel kapcsolatban hét embert állítottak elõ.
Aba-Horváth István, a megyei cigány önkormányzat vezetõje az MTI-nek szerdán úgy nyilatkozott: az érintett cigányok elmondása szerint "több furcsaság is van a történetben". Nem értik, hogy egy csendháborítási ügy miatt miért kell több tucat rendõrnek és mentõsöknek kimenniük a helyszínre. A bagaméri lakosok szerint a kiérkezõ járõrök nem voltak hajlandóak a lakók kérésére megbilincselni a két csendháborítót, hanem egybõl a kommandósokat hívták. A helyiek elmondása szerint többen is megsérültek a hétfõ éjszakai konfliktus során - tette hozzá a cigány önkormányzat vezetõje."
Ha nem értik, hát nem értik...
zseniális vagyok
zseniális vagyok
Tehát vagy nájkot vásárolsz a teszkóban vagy buta alacsony iskolázott ember vagy.
zseniális vagyok
zseniális vagyok