61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #52898 Amiről te beszélsz, az a kaszt, nem pedig a rassz. Ahogy a linkelt Wikipedia-cikkben is olvasható: []Elsősorban biológiai, illetve antropológiai fogalom.[/i] -
Ronny #52897 Kámát??? Helóta-mádzsár jó barát. -
Garfield #52896 Csak szólok, hogy már másodszorra sütöd el bő egy órán belül, de szólok, hogy a nem a nácik "találták fel" sem a rasszizmust, sem az antiszemitizmust. A rasszizmus, illetve antiszemitizmus pedig nem feltétlenül jelent utálatot.
A rasszizmus tényleg nem a legjobb szó rá, azt leginkább Danny1987 szokta űzni nagyipari méretekben. A zsidózás, az antiszemitizmus már sokkal nagyobb mértékben burjánzik ebben a topikban is, bár tény, hogy az ominózus vicc kapcsán én ezt annyira nem éreztem.
-
#52895 Ugyanúgy léteznek köztük társadalmi rasszok, mint például Indiában.
Szóval a rasszista rasszistázik és így szép a világ. :) -
#52894 Már vártam hogy beírd a bal-lib hülyeséged, kösz hogy megkíméltél 2 smileval. -
#52893 -
#52892 -
#52891 Azt a nagy hitelcsökkentésért kapunk ajándékba majd egy kis segélyt kamatos kamattal. -
#52890 A kampók aztmondták hogy igen, a mi torkunkon nyomjátok le a szart ?? akkor jól leminősítünk titeket :D:D csakhogy lehessen megint szídni az orbánt :) -
#52889 Tök jó nézni .:DDD -
#52888 Ezt a hszt failnak érzem, valahogy nincs képben hírtelen honnan jött a következtetés ami ráadásul helytelen is, de lényeg ha te tudod.
Amúgy valóban félrenéztem a hsz számot.
"hithű nyilas porontyokat neveljenek még ideje korán"
"rákosi korszak"
"csodaszép új jövő"
Csak azt nem vágom hogy ezek a gondolatok honnan jöttek neked, az új világgal kapcsolatban meg felvázoltam egy másik alternatívát, legalábbis az eddigi hszeidből, (de nem csak a tiedből) az jött le hogy egy országnak az a legjobb hogyha a nemzet az utolsó a sorban. De nem tudom hogy pl. pár nyugati ország örülne-e neki ha a külföldi ipar kiszorítaná a hazait, az meg hogy a görbeorrú tőkések mindenhol ott lapítanak a háttérben meg már csak természetes. :D -
#52887 #52841 én meg erről zsuzsikám;) -
#52886 sztem neked példul egy jó számítógéped van.. túl jó..
biztos drága volt
ergó zsidó vagy;) -
#52885 #52876 erről beszélek papa. -
#52884 már megint mi faszról beszélsz te?
kultúráról volt szó -
#52883 Mit nem értettél azon amit írtam ? A rasszizmus általánosítása kissebb népekre / csoportokra is, akár a zsidók akár más, a 3 ik birodalomban alakult ki, a Náci világszemléletben lehet hogy helyes, az én értékrendemben meg nem, ennyi. Alapvető dolgokkal meg pont te nem vagy tisztában, a csodálatodat pedig nem tudom hogy vontad le abból amit írtam, lol. -
ManoNegra #52882 Pedig felvilágosíthatnál végre. -
#52881 jézusom
ezek után tényleg nem csodálkozok, hogy minden külföldi rasszistának hívja a magyarokat.
Tőlem a téma lezárva, ha alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában, akkor tényleg nincs miről vitázni. -
ManoNegra #52880 barchobázzunk? Nem egészen értem. Aki "zsidózik", az rasszista? Mert úgy látszik szerinted igen. -
#52879 A rasszok ha nem lennél képben. A rasszizmus általánosítása egyéb csoportokra is mint pl. Zsidók, ez a Náci Németországban alakult ki, és szerintem helytelen. Ha én rasszista vagyok akkor vagy utálom a feketéket, vagy utálom az ázsiaiakat, stb, de ha utálom a zsidókat az én értékrendemben nem jelenti azt hogy én rasszista vagyok, főleg hogy a zsidó nép nem alkot rasszt. -
#52878 Ha erre a kérdésre nem tudod a választ, akkor nincs is miről beszélni. -
ManoNegra #52877 Gondolom a faji alapú hátrányos megkülönböztetés/előítélet. Akkor már csak arra lennék kíváncsi, miért Írtad ezt:
Aztán még a turbók vannak besértődve, ha lerasszistázzák őket
erre:
[i]Szerepel benne a "zsidó" szó, úgyhogy elfér itt. -
#52876 Van egyáltalán fogalmad arról, mi számít rasszisztának és mi nem? -
ManoNegra #52875 Úgy, hogy lerasszistáztad a "turbókat". Amúgy akkor most a "zsidó" vallás, vagy faj? -
#52874 Igen, és ez hogy jön ide? -
ManoNegra #52873 Miért, aki az arabokat nem szereti az is rasszista... Mielőtt még valaki azt mondaná hogy én szeretem őket, közlöm nekem közömbösek. Szerencsére nincs belőlük sok itthon. -
#52872 :DDD -
#52871 Aztán még a turbók vannak besértődve, ha lerasszistázzák őket -
Lantee #52870 Szerepel benne a "zsidó" szó, úgyhogy elfér itt. ;) -
Ironman2 #52869 Kicsit megdobja a napotokat.Bocs ha nem való ide.D -
Ronny #52868 Meglepődnék ha végül nem egy King Long csodát vennének fele annyiért. -
Ronny #52867 Humor herold:D -
#52866 és ezt most azért írtad a Hír topikba, mert... -
#52865 :D -
Ironman2 #52864 Parasztbácsi kifogja a zsidó aranyhalat:
- Ha visszadobsz,kívánhatsz hármat.
- Szeretnék egy Mercedest.
- O.k milyen alapú hitellel szeretnéd?
- Olajban vagy zsírban süsselek ki BAZDMEG!!!!! :D -
#52863 Iráni kapcsolatok -
Ronny #52862 Ebben biztos voltam:)
Lecsap a NAV a végtörlesztőkre
-
#52861 elképesztő
---
A végtörlesztésesdi is gyengíti a forintot -
#52860 Szarom le a gazdaságtant. -
Ronny #52859 Aztán ne csodálkozzunk ha az irreális vágyakra/elképzelésekre a politika voodoo-gazdaságtannal fog válaszolni.