61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • tviktor91
    Értelme az nem sok van..a fogyasztók többsége amúgy sem szereti a túl erős füvet.
    Az megint más kérdés h 14.9%-osat lehet árulni..és ha abból 2xes adogat szívsz akkor ugyan ott vagy mint egy 20assal..de lehet rosszabb lesz.:D
    Turistákat pedig nem fogják kitiltani erről volt már hír.
  • Hegi90
    és különben sem azért mész most ki, hogy újraválasztást követelj, hanem azért, hogy hangot adj a nemtetszésednek.
  • Hegi90
    Ha nincs rá érzékelhető közönség, akkor lehet nem is lesz.

Ám ebből a Polgár Dórás Hallgatói Hálózatból is lehet még valami, de ha nem kap elég hangot, akkor semmi sem lesz.
  • Pluskast
    Kimmennék ha lenne értelme. Csak az a baj, hogy minek, hisz nincs alternatíva. 20 év útán nincs egy értelmes párt sem.
  • ManoNegra
    Ki kell menni, de ahhoz jó volna egy olyan csapat, akiért érdemes kimenni! ;-)
  • arty
    és hányat állított meg?

---

Pluskast: apatikus nép mellett jó kormányon lenni :) bármit kibírnak... ki kell menni, mese nincs :)
  • Narxis
  • Pluskast
    Szerintem nem lesznek kint annyian. Igazság szerint az emberek nagy részének elege van a poltikából. Egyik kutya másik eb. Most komolyan te még hiszel bármelyik politikusnak is?
  • Hegi90
    Nos, ha csak a holland vagy a portugál statisztikákat nézzük, akkor lényegesen kevesebb kemény drogot használó van, mint más országokban.
  • banok
    És hány embert indított el a drogozás útján?
  • Hegi90
    [URL=http://index.hu/kulfold/2011/10/08/lecsapnak_az_eros_fure_hollandiaban/]Lecsapnak a "kemény" fűre Hollandiában[/URL]

Azért jó lenne, ha valamilyen tudományos kutatást is állítanának a magyarázat mögé:
    - Hány embert ölt meg eddig a "kemény" kannabisz?
    - HURRRDURRR
  • Bronx South
    Ezek kamu hírek tukóknak, súlytalan.
  • Bronx South
    Azt mire a kg csigányozás, kg zsidózás... ez a szerencsétlen néni talán miben hibás ? Nem segítette kellő képen a cigányok integrálódását a Magyar társadalomba ??
  • Hegi90
    A NATO visszavert egy példátlanul nagy tálib támadást

"az ütközetben, valamint a támadók elleni légicsapásokban megölt 25 lázadót – közölte szombaton a katonai szervezet."

Gondolom micsoda óriási invázió lehetett, ha már légicsapásokra is sor került, valamint nagyon brutális huszonöt darab tálibot kellett megölni :D
  • Hegi90
  • csige791
    Mint ismeretes, Vona Gábor pár hónapja kérdezte Orbánt a megoldatlan cigánykérdésről, amire OV azt felelte: szerinte minden élet ugyanolyan értékes, felesleges élet nincs, olyan nem lehet, hogy egy cigány hiába született.

tovább... (vigyázat a link nem az szdsz honlapjára vezet)
  • ManoNegra
    Igen. Mire osztod be, az erődet, mire használod, a Te döntésed. Én igyekszem megfelelni az elvárásoknak, de senki sem tökéletes!
  • arty
    ez csak Rajtunk múlik ;)

cégem (rohattmulti!) szokott szervezni társadalmi munkát, de eddig mindig találtam kifogást :/
  • ManoNegra
    ÖsszehasonlÍthatatlan a kettő, csak azért mondtam, mert többnyire mindenki mindenhol fizetésért dolgozik. Ezzel természetesen semmi baj nincs, de Jézus koporsóját sem őrizték ingyen (állítólag). Ritka az önzetlen segÍtség. Létezik, de ritka.
  • arty
    egy civil szervezetben ritka a fizetés :) max ha valami komolyabb alapítvány áll az egész mögött, melynek van vagyona, befizetései, stb

viszont az ASVA és a többi zeneipari jogvédő kőkményen direktben részesül a jogdijakból, ami manapság az élet számtalan területéről áramlik hozzájuk. ezekután elköltenek magukra(!) milliárdokat, működési költségként.

ezekhez a maffiozokhoz hasonlitgatni bármiféle jogvédő civil szervezetet, minimum ostobaság
  • ManoNegra
    Fizetést ők is kapnak valahonnan.
  • safranyn
    Nekem is van egy olyan sejtésem, hogy azzal, hogy a Fidesz rászervezte a sajátját kevesebb "ellenzéki+semleges" megy majd ki.
  • Hegi90
    Szerintem, mivel eredetileg egy békésebb tüntetésnek volt hirdetve, de a Fidesz kavarása ezt lehetetlenné tette, így kevesebben mint eredetileg tervezték volna.

Kevesebben, mint 2006-ban, de ne legyen igazam... (pesszimista vagyok a témában)
  • safranyn
    Szerintetek mi lesz okt 23-án? Lesz kint annyi ember, mint 2006-ban? Polgár Dóra - Kónya - Árok plusz a többi civil szerveződés vajon hány embert tud megmozgatni?
  • tviktor91
    Pfff...nem fogják megkülönböztetni..ááá...Bement egy szobába 5 hónapra gondolkozni aztán majd minden mehet tovább.
  • Bronx South
    Hát kemény lenne neki a többszemélyes az 100.
  • Ironman2
    Egyszemélyes cellába került Stohl

Akkor lehajolhat nyugodtan a szappanért
  • Ironman2
    Virus fertőzte meg az amerikai robotrepülőgépeket

Na vazze.Ilyen is megtörténhet?
  • Bronx South
    De korrekt büntetés nem ? 30 mp3 fájl az kb 2 album, 2 album értéke kb. 5-6K Ft, abban se vagyok biztos hogy ezrek töltötték volna le ezt a 30 mp3 -at, azt fizesse élete végéig ezt a dolgot ? lol
  • arty
    na, mesélj róla, vajon a "kisebbségi jogvédőnek" mi a haszon a "jogvédelemben"? netán ők is kapnak lóvét az írható cédékből?

• Ironman2
    Szegény egyetemista mekkora áldozat let
  • Trade
    ezek a jogvédők ugyanolyan jogvádők mint a kissebségi jogvédők azaz MEGÉLHETÉSI
  • Bronx South
    Ez egy kamu műsor a jogvédők részéről, ugyanis sokan vesznek interneten zenét (pl. iTunes), a nagy fanok koncertekre költenek, ezeket nem a zenészek generálják, hanem a jogvédők akarnak több pénzt a zsebükbe, és azt hiszik hogyha elérnek ilyen törvényeket majd mindenki sorban fog állni a lemez boltban, de ez a világ elmúlt, esélyük sincs.
  • Ironman2
    Eladási mutató meg pont ezek miatt fog esni,nem a warez miatt
  • Bronx South
    Csinálhatnak bármit mert olyan szinten megy a kalóz műsor, akkorára nőtt az internet hogy tulajdonképpen szabadon lehet csinálni akármit, képtelenség mindenkit felügyelni, persze lesznek kibúvó szögek mikor elkapnak valakit, de ott van a több millió akit meg nem kapnak el, ennyi. Magam részéről az ilyen dolgok nem tántorítanak el attól hogy illegálisan töltsek le bármit, amit meg úgy látom hogy érdemes megvenni azt pedig megveszem.
  • Ironman2
    Amerika lenyomta a világ torkán a saját szerzői jogát

• ManoNegra
    Persze. És a holocaustról is én tehetek.
  • Danny1987
    Definiálnád a zsidózó szót?

Amúgy szerinted aki anticionista az antiszemita is?
  • tviktor91
    xDD
  • Bronx South
    A csávó akit most megvertek vagy 4 -en, ipari kamerás felvétel van róla (kettőről egyértelműen sütött hogy cigány, a többiben nem vok biztos) az miről tehet ? Amíg én abból következtetek amit látok, amit én gondolok a józan eszemmel, addig itt pár ember teljesen más képbe van, de np, nem gond ha nem egyeznek a vélemények, de tegyük fel hogy a Magyar az ok mindenért. Akik az én véleményem támadják ekkora önkritikával rendelkeznek ?