61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53020 Értelme az nem sok van..a fogyasztók többsége amúgy sem szereti a túl erős füvet.
Az megint más kérdés h 14.9%-osat lehet árulni..és ha abból 2xes adogat szívsz akkor ugyan ott vagy mint egy 20assal..de lehet rosszabb lesz.:D
Turistákat pedig nem fogják kitiltani erről volt már hír. -
#53019 és különben sem azért mész most ki, hogy újraválasztást követelj, hanem azért, hogy hangot adj a nemtetszésednek. -
#53018 Ha nincs rá érzékelhető közönség, akkor lehet nem is lesz.
Ám ebből a Polgár Dórás Hallgatói Hálózatból is lehet még valami, de ha nem kap elég hangot, akkor semmi sem lesz. -
#53017 Kimmennék ha lenne értelme. Csak az a baj, hogy minek, hisz nincs alternatíva. 20 év útán nincs egy értelmes párt sem. -
ManoNegra #53016 Ki kell menni, de ahhoz jó volna egy olyan csapat, akiért érdemes kimenni! ;-) -
#53015 és hányat állított meg?
---
Pluskast: apatikus nép mellett jó kormányon lenni :) bármit kibírnak... ki kell menni, mese nincs :) -
#53014 -
#53013 Szerintem nem lesznek kint annyian. Igazság szerint az emberek nagy részének elege van a poltikából. Egyik kutya másik eb. Most komolyan te még hiszel bármelyik politikusnak is? -
#53012 Nos, ha csak a holland vagy a portugál statisztikákat nézzük, akkor lényegesen kevesebb kemény drogot használó van, mint más országokban. -
#53011 És hány embert indított el a drogozás útján? -
#53010 [URL=http://index.hu/kulfold/2011/10/08/lecsapnak_az_eros_fure_hollandiaban/]Lecsapnak a "kemény" fűre Hollandiában[/URL]
Azért jó lenne, ha valamilyen tudományos kutatást is állítanának a magyarázat mögé:
- Hány embert ölt meg eddig a "kemény" kannabisz?
- HURRRDURRR -
#53009 Ezek kamu hírek tukóknak, súlytalan. -
#53008 Azt mire a kg csigányozás, kg zsidózás... ez a szerencsétlen néni talán miben hibás ? Nem segítette kellő képen a cigányok integrálódását a Magyar társadalomba ?? -
#53007 A NATO visszavert egy példátlanul nagy tálib támadást
"az ütközetben, valamint a támadók elleni légicsapásokban megölt 25 lázadót – közölte szombaton a katonai szervezet."
Gondolom micsoda óriási invázió lehetett, ha már légicsapásokra is sor került, valamint nagyon brutális huszonöt darab tálibot kellett megölni :D -
#53006 -
#53005 Mint ismeretes, Vona Gábor pár hónapja kérdezte Orbánt a megoldatlan cigánykérdésről, amire OV azt felelte: szerinte minden élet ugyanolyan értékes, felesleges élet nincs, olyan nem lehet, hogy egy cigány hiába született.
tovább... (vigyázat a link nem az szdsz honlapjára vezet)
-
ManoNegra #53004 Igen. Mire osztod be, az erődet, mire használod, a Te döntésed. Én igyekszem megfelelni az elvárásoknak, de senki sem tökéletes! -
#53003 ez csak Rajtunk múlik ;)
cégem (rohattmulti!) szokott szervezni társadalmi munkát, de eddig mindig találtam kifogást :/ -
ManoNegra #53002 ÖsszehasonlÍthatatlan a kettő, csak azért mondtam, mert többnyire mindenki mindenhol fizetésért dolgozik. Ezzel természetesen semmi baj nincs, de Jézus koporsóját sem őrizték ingyen (állítólag). Ritka az önzetlen segÍtség. Létezik, de ritka. -
#53001 egy civil szervezetben ritka a fizetés :) max ha valami komolyabb alapítvány áll az egész mögött, melynek van vagyona, befizetései, stb
viszont az ASVA és a többi zeneipari jogvédő kőkményen direktben részesül a jogdijakból, ami manapság az élet számtalan területéről áramlik hozzájuk. ezekután elköltenek magukra(!) milliárdokat, működési költségként.
ezekhez a maffiozokhoz hasonlitgatni bármiféle jogvédő civil szervezetet, minimum ostobaság -
ManoNegra #53000 Fizetést ők is kapnak valahonnan. -
safranyn #52999 Nekem is van egy olyan sejtésem, hogy azzal, hogy a Fidesz rászervezte a sajátját kevesebb "ellenzéki+semleges" megy majd ki. -
#52998 Szerintem, mivel eredetileg egy békésebb tüntetésnek volt hirdetve, de a Fidesz kavarása ezt lehetetlenné tette, így kevesebben mint eredetileg tervezték volna.
Kevesebben, mint 2006-ban, de ne legyen igazam... (pesszimista vagyok a témában) -
safranyn #52997 Szerintetek mi lesz okt 23-án? Lesz kint annyi ember, mint 2006-ban? Polgár Dóra - Kónya - Árok plusz a többi civil szerveződés vajon hány embert tud megmozgatni? -
#52996 Pfff...nem fogják megkülönböztetni..ááá...Bement egy szobába 5 hónapra gondolkozni aztán majd minden mehet tovább. -
#52995 Hát kemény lenne neki a többszemélyes az 100. -
Ironman2 #52994 Egyszemélyes cellába került Stohl
Akkor lehajolhat nyugodtan a szappanért -
Ironman2 #52993 Virus fertőzte meg az amerikai robotrepülőgépeket
Na vazze.Ilyen is megtörténhet? -
#52992 De korrekt büntetés nem ? 30 mp3 fájl az kb 2 album, 2 album értéke kb. 5-6K Ft, abban se vagyok biztos hogy ezrek töltötték volna le ezt a 30 mp3 -at, azt fizesse élete végéig ezt a dolgot ? lol -
#52991 na, mesélj róla, vajon a "kisebbségi jogvédőnek" mi a haszon a "jogvédelemben"? netán ők is kapnak lóvét az írható cédékből?
-
Ironman2 #52990 Szegény egyetemista mekkora áldozat let -
#52989 ezek a jogvédők ugyanolyan jogvádők mint a kissebségi jogvédők azaz MEGÉLHETÉSI -
#52988 Ez egy kamu műsor a jogvédők részéről, ugyanis sokan vesznek interneten zenét (pl. iTunes), a nagy fanok koncertekre költenek, ezeket nem a zenészek generálják, hanem a jogvédők akarnak több pénzt a zsebükbe, és azt hiszik hogyha elérnek ilyen törvényeket majd mindenki sorban fog állni a lemez boltban, de ez a világ elmúlt, esélyük sincs. -
Ironman2 #52987 Eladási mutató meg pont ezek miatt fog esni,nem a warez miatt -
#52986 Csinálhatnak bármit mert olyan szinten megy a kalóz műsor, akkorára nőtt az internet hogy tulajdonképpen szabadon lehet csinálni akármit, képtelenség mindenkit felügyelni, persze lesznek kibúvó szögek mikor elkapnak valakit, de ott van a több millió akit meg nem kapnak el, ennyi. Magam részéről az ilyen dolgok nem tántorítanak el attól hogy illegálisan töltsek le bármit, amit meg úgy látom hogy érdemes megvenni azt pedig megveszem. -
Ironman2 #52985 Amerika lenyomta a világ torkán a saját szerzői jogát
-
ManoNegra #52984 Persze. És a holocaustról is én tehetek. -
#52983 Definiálnád a zsidózó szót?
Amúgy szerinted aki anticionista az antiszemita is? -
#52982 xDD -
#52980 A csávó akit most megvertek vagy 4 -en, ipari kamerás felvétel van róla (kettőről egyértelműen sütött hogy cigány, a többiben nem vok biztos) az miről tehet ? Amíg én abból következtetek amit látok, amit én gondolok a józan eszemmel, addig itt pár ember teljesen más képbe van, de np, nem gond ha nem egyeznek a vélemények, de tegyük fel hogy a Magyar az ok mindenért. Akik az én véleményem támadják ekkora önkritikával rendelkeznek ?