Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy lehet a gond, ha megint ez a lemez van feltéve. Szerencsétlen un-ortodox szent jobb még nem jött rá, hogy nem megy ez neki.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Forza.
továbbr as ittasan, drogozva okozott sulyos sérüléssel járo balesetet, cserbenhagyott, félrevezette a rendõrséget - mindezt visszaesõként tette, hiszen nem elõször veszélyeztette a többi közlekedõt, okozott balesetet
ha ez nem letöltendõ, akkor ez egy k. ország (kapjon 1 évet, üljön 6-8 honapot)
Forza.
"1.Aki nem tud helyesen írni az inkább fogja be a száját! 2.Pali bácsi is belõle akarta kistafirungólni a családot!3.Mért pont Bucival akarnak példát statuálni?Császár Elõd egy rendõrt ütött el belõve és kemény 100ezer forintot fizetett!Neki ennyi volt az ember élet!Akkor Bucinak mért kéne ülnie és ráadásul még le is akarják húzni!"<#idiota>#idiota>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"A Chio német tulajdonosa a népegészségügyi termékdíjról értesülve döntött úgy, hogy nem telepíti Magyarországra a tervezett popcorngyártó sort és a mogyorós termékek gyártócsarnokát sem – tudta meg a Világgazdaság."
erõszak -> kár másnak
megvan a minta?
na, akkor ezt tedd oda mellé, hogy elviszvsz egy cigit otthon.
Forza.
Azt írtad atzért ne büntessük mert fiatal és tönkre megy az élete.
Ilyen alapon ne büntessük a 16 éveset aki nemi erõszakol vagy lop rosszabb esetben gyilkol.
Live for nothing or die for something.
"
Talán azért mert törvénybe ütközik(függetlenül attól hogy a törvény szar-e vagy sem).
"
...Mondjuk veled vitatkozni...aki kurucról linkelget-.-"
Szóval az ellenérved az hogy a rossz memóriád szerint én a kurucról linkelgetek?
Nekem itt van több száz linkem kérek 3 egymást követõt a kurucról.
Ha nem tudsz ilyet hozni akkor a rossz memóriádat a fû számlájára írom😊
Live for nothing or die for something.
"Az elsõ öt gyerek (mind cigány) tanulmányi eredménye mind fölötte van a négyesnek, a legjobb 4,8. Pedig õk is nyomorban élnek. És õk is cigányok. És nekik sincs elég füzetre, tolltartóra, táskára. Persze a kommentelõk szerint õket sem kell segíteni."
gének, mi? 😊
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondom ezt úgy, hogy NEM vagyok fogyasztó...sem!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mondjuk az is idióta, akinek ilyesmire van szüksége, mert valljuk be, legfõképp "menõzésbõl" használják ezeket a szarokat a kölykök, aztán csodálkoznak, hogy a tanulás valahogy már nem megy úgy mint régen
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és mindenki nyírhassa úgy ki magát, ahogy akarja 😊
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
elõbb egy alkaidás vezér, most ez...
Tanár: <...>tehát minden rombusz négyszög, de nem minden négyszög rombusz.
Konzervatív diák: HAZUGSÁG! ha minden rombusz négyszög, akkor minden négyszögnek rombusznak kell lennie!
ugyanez a néger -> bûnözõ, BMW-s -> bunkófasz, stb. analógiákkal.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"valaki szerint biztonságos 200-al menni a pályán"..igen..és tudod mi a különbség a kettõ között? Az hogy ezzel másokat is veszélyeztetsz= nem csak rád tartozik fõleg nem akkor amikor 200-al belemész egy óvodásokat szállító kisbuszba.
Ha pedig otthon valaki elszív egy füves cigit,a hozzád hasonló idióta szomszéd pedig kihívja rám a zsarukat..akkor hamarosan majd fizethetem az eljárási költséget meg mehetek elterelésre havonta 2x fél éven keresztül..ja és mindezt úgy hogy kurvára nincs köze senkinek ahhoz h ÉN mit csinálok a SAJÁT házamban a SAJÁT testemmel.
Ha mégis úgy gondolod hogy bármi közöd van hozzá akkor ezentúl vágjuk sittre azokat is akik kólát isznak,zsíros ételt esznek,teázgatnak,cigiznek,isznak.
"Ha azt mondanák, holnaptól tilos a pia, ha meg piálsz börtönbe raknak akkor én nem piálnék."..elõször is te mocskos drogos..másodszor pedig örülök neki h te ilyen "törvénytisztelõ" vagy,mehetnél Észak-Koreába ott biztos örülnének neked..egyébként pedig ezt már egyszer elsütötte valaki,méghozzá Amerika..és csodák csodájára az emberek többsége leszarta a szesztilalmat és a maffiától szerezte be a piát.
"Bizonyított jó hatása nincs.."
Nem fogom most felsorolni majd utánaolvasol ha komolyabban érdekel..mindenesetre több jótékony hatása van mint az alkoholnak és a ciginek(annak van egyáltalán?) együttvéve.
Persze ezzel nem azt mondom hogy jajdejó egészséges leszel ha füvezel,hanem azt hogy ha mértékletesen fogyasztod akkor nem lesz semmi bajod hosszú távon sem..ugyanez az alkoholra IS igaz.
*Bocs,de sikerült felingerelned,a csúnya szavakat helyettesítsd zsidóval esetleg cigánnyal vagy multival*
Valaki szerint biztonságos 200-al menni az autópályán valaki szerint nem."
Tényleg nem látod a kettõ közti különbséget? Ha elszivsz egy füves cigit, "legfeljebb" károsítod a tüdõdet.
Ha kimész 200al az autópályára, mások életével játszol.
De mondom: tiltsuk be a szar zenét (amit mondjuk válasszon ki a médiahatóság) és büntessük, aki ilyennel mérgezi az elméjét.
Ne álljunk meg a drogoknál, védjük meg a 'zembereket! Aránytalan büntit minden XXX együttes rajongójának!
Forza.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Kérdésem:
Ha én ezt mondom:
"Genetikusan alattvaló, bûnös nép a cigány, mely se tanulni, se dolgozni nem tud és nem is akar."
Akkor, Rasszista náci szemét ge*i vagyok-e, vagy akár indulhatok a Budapest Díszpolgára címért és a többi ott felsorolt biztos nem kevés lével járó mókáért?
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
anno 1987
Valaki szerint biztonságos 200-al menni az autópályán valaki szerint nem. Attól, hogy szerinted biztonságos, attól még megbüntet érte a rendõr, és max elnézést kérhetsz, mert tudtad, hogy mennyi a megengedett sebesség, de egyet nem értettél vele.
Ha azt mondanák, holnaptól tilos a pia, ha meg piálsz börtönbe raknak akkor én nem piálnék.
Majd ha sok lenne a tiltás és elérné az ingerküszöbömet, akkor kimennék tüntetni, igaz akkor meg közönséges bûnözõ lennék a heti hetes szerint.
Engem konkrétan nem zavar, hogy basztatják a drogosokat. Bizonyított jó hatása nincs, de az a pár tönkre ment élet aki heroinista lett mikor csak fûvel kezdte elég bizonyíték számomra a rossz hatásra.