61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53180 A miniszterelnök tényleg úgy hiszi, hogy 2014-re hazánkat alacsony adók, egyszerű adórendszer és lényegesen leegyszerűsített bürokratikus környezet fogja jellemezni. Mindez azonban illúzió.
És ez az, ami a Véleményvezért egy kicsit meg is ijeszti: tényleg úgy látszik, a kormányfő elhiszi, hogy mindez két év alatt megvalósítható. Pedig mindenki számára nyilvánvaló, hogy 16%-os jövedelemadó ide vagy oda, a vállalkozások átlagos adóterhe, és ezzel az adóelkerülés szintje nem csökkent lényegesen; hogy az áfa 27%-os szintjével világcsúcstartók leszünk; hogy az adórendszer egyszerűsítése eddig azt jelentette, hogy az adófajták száma az elmúlt másfél évben 52-ről 54-re nőtt; és hogy a bürokratikus terhek csökkenéséből egyelőre semmi nem látszik, sőt a kormány legutóbbi javaslatai a minimálbér-emelés vállalkozói költségeinek kompzenzációja kapcsán teljes adminisztrációs káoszt vetítenek előre. -
#53179 Jön a lekvár és a szörp adó. -
#53178 Nem mintha szeretném őket, de most komolyan olyan dolgot állítanak be negatívumként ami nem tilos. Most ezen az alapon végig sétálhattak volna a belvárosban és megkérdezhették volna azokat az autó tulajokat is akiknek szintén ilyen ketyere van a verdájukon. Inkább a pénzügyi helyzetüket firtatták volna. -
#53177 De úgyse lesz bevezetve mivel ha a cigányokat kiszűrik az RACCIZMUS -
#53176 Végülis a cigányokat ezzel már kilehetne szűrni a választók köréből. Nagy részének jó ha megvan a 8 általános. Más haszon nem származna ebből, akikkel számolni lehet nagyrészt nyugdíjasok, vagy 40 év feletti Magyarok, azoknak minimum egy érettségi megvan már. -
Nem ártana. -
#53174 Őszintén! Tudtuk, hogy patkányok. Azok, na. -
Tsol #53173 Csak az árokban. -
Ironman2 #53172 Senkit se hagynak az árok szélén -
#53171 Na amíg megmarad ez a pazarló jóléti állam addig itt nem igazán lesz jobb. -
#53170 Iskolai végzettséghez kötné a szavazati jogot a Jobbik -
#53169 Aljas disznók. Mind. -
Ironman2 #53168 Mert nem lehet megszorítás -
#53167 Ne adj nekik ötleteket vaze.:) -
#53166 Lézerblokkoló
Ezek után nincs miről beszélni.
-
#53165 A Széll Kálmán tervben beígért százmilliárd forint helyett alig spórol valamit a nyugdíjkiadásokon az állam jövőre, rokkantnyugdíjakra többet költ, mint idén, a hiányt így továbbra is az adóbevételekből kell kipótolni.
Pedig viktor azt mondta, hogy átalakítják az országot. Ja átalakították. Mindenhol bebetonozott narancsosok vannak, azon kívül csak adóemelésre futja itt is mint a szociknál, ez persze szavazat vesztéssel jár, így már nem is nyúlnak a sok álrokkanthoz. -
#53164 Azon csodálkozok h számítógép adót miért nem vezettek még be, vagy telefon adót. :D Az van mindenkinek ! -
#53163 Lekvár nem érdekes..az úgyis házi.
Szörpöt pedig nem tudom mikor ittam utoljára..talán 10éve. -
#53162 Jön a lekváradó és a szörpadó
Hét évet kapott Timosenko
Kocsis Máté a Fidesz hajléktalanügyi referense -
#53161 -
#53160 mégjájóóbb -
Garfield #53159 Miután te is jól látható tényeket hagysz figyelmen kívül (mint például mi Esztergom adósságának az oka), biztos vagy benne, hogy bennem van a hiba? -
#53158 "Meggyes házát azért gyújtották fel mert nem ment bele a mutyiba..."
na, itt azért elállt a lélegzetem :)
ha ő egyenes, korrekt ember, hogyan lett 20+ mrd Esztergom adóssága, miközben komcsi korszakot idéző, elmebeteg fejlesztésekre is ment el pénz?
ugyankérlek... -
#53157 Érdekes, mindig a másik oldalt hozod ki győztesnek, így tök mindegy mit olvasol. Na befejeztem, ennek semmi értelme. -
Garfield #53156 Úgy hívják, kognitív disszonancia. -
Garfield #53155 Nem.
Én mindkettőt elolvasom, és azalapján ítélem meg, te pedig csak az egyiket.
Ennyi.
U.i.: A FIDESZ-nyilatkozatokon nagyszerűen látszik, hogy kb. a felét rendszeresen lehagyják és a közleményük csak arról szól, amiért támadni lehet a polgármestert. Ők direkt arra bazíroznak, hogy az átlagember úgysem akar, úgysem tud utánanézni az ügy hátterének. -
#53154 Te olvasd azt én olvasom a másikat, ennyi. -
#53153 A válasz. Hívő. -
#53152 :ASD::D -
#53151 Miért van 20 milliárd mínusz? -
Garfield #53150 Nem tudom, nem olvasom el és nem is kattintok rá, mert 99% hogy ferdítések vannak leírva, mint mindig.
Aranyos truccpolitika: szóval a fidesz.hu-n írottakat automatikusan igaznak kell elfogadni, ahol kibontanák az igazság minden részletét, az mocsok, alja oldal.
Aha. Több kérdésem nincs. -
#53149 -
#53148 Jaja ezt akarja elhitetni veled, sikerült. Most hogy nem fizeti ki, majd a bíróság fogja rá kötelezni és + 100 millió megy a levesbe. Éljen, de a Fidesz a hibás nyilván. Első körben csak 30 millát buktunk, ez most megörtént 30 milla mínusz! a smmiért, mert ő máskép gondolta... csak az a gond hogy 1 éve ezt csinálja és közben meg ingyenes parkolással kampányol most is, bár már annyira nem, mert rájött hogy mekkora faszság. -
#53147 Nem tudom, nem olvasom el és nem is kattintok rá, mert 99% hogy ferdítések vannak leírva, mint mindig. Ez az oldal a tétényi fanok fanoldala, olyan minőségú és hangévtelű cikkekkel amit jó érzésű ember egy percig nem vesz komolyan.
Meggyes házát azért gyújtották fel mert nem ment bele a mutyiba... erről ennyit, mellesleg azok az emberek Tétényi szeretet baráti társasága, de mind1. Minden összefügg csak ti nem látjátok, hogy kikkel eszi magát körül Tétényi, kik jutatták hatalomra, ki fizette ki neki a 11 milliós kampányát... az aki most a piacra szerette volna tenni a kezét, de végül nem sikerült neki szerencsére, de ebből is szép nagy botrányt csináltak... meg lehet érteni őket 10 millát zsebrevégtak volna simán, ami a városé nem pedig 1-2 magánemberé.
Abból is látszik hogy szarik mindenre Tétényi, hogy még most sem írta ki a tömegközelekedés pájázatát, pedig a tesület elfogadta és már csak a polgármester szignója kellene rá... addig is akik vasúttal jönnek fél órát sétálhatnak be a városba, a buszok random jönnek, 1 órát kell várni a megállóba stb stb... ezen már rég túl kellene lenni, de ugytünik ez a helyzet tetszik a polgármesternek valamiért.
-
#53146 Gondold el ha kifizette volna a vállalkozót, akkor nem maradt volna pénz pl. tanárokra, villágításra, stb. Ez lett volna a helyi fidesz célja, mert akkor sokak szemére rálépett volna a polg. Igaz ez a helyzet nem is állna fenn ha a fidesz nem adósítja el a várost. Pont azt csinálták mint a szocik csak ők helyi szinten. Értelmetlen presztízs beruházások 5x áron, hitelből. -
#53145 Ezt a mocsok, alja oldalt légyszíves ne linkeld már... -
#53144 tehát #53142 hazugság?
Döbbenet az a kisstílűség, amivel a politika herdálja az emberek, a Te/Én millióidat/millióimat. Függetlenül attól, hogy én most itt épp kit látok hibásnak (a korábbi, maxi-korrupt, felelőtlen fidesz önkormányzatot és annak szellemi örökös képviselőit, akik megharagudtak, hogy valaki kiteregette a korábbi évek szennyesét). -
#53143 Fúúú tuti bolsilibsi agitátor írja ezeket a hazug galád dolgokat az aranyos és jószívű, lokálpatrióta meggyes tomikáról. Egyem a szívét. -
Garfield #53142 Ami a FIDESZ-közleményből kimaradt -
#53141 Orbán tagadja a megszorításokat
LOL, felköpött és alá állt. :D