Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://nepszava.com/2011/08/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html

"...A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bûnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelõs, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bûneit, se töredelmes bûnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bûnbocsánatért nem esdekelt. ..."

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Végül is nem a fidesz halmozta fel a 20+ milliárd adósságot.<#nevetes1>
Totti5
Ez a nõ tegnap is azzal kezdte hogy jajj a fák betegek, jajj a kátyúk jajj a gaz, jajj a szemét most mi lesz, hát pénzt oda, pénzt mindenhova, csak agyilag nem képes felfogni hogy nincs mibõl, mert adósságrendezés van. Érdekes volt hogy elrendelt 20 perc szünetet, s õk bentmaradtak a jobbikos ribi, a buta mszps meg lmps képviselõkkel és 20 percen át kampányoltak közösen nagy egyetértésben a fidesz ellen, a független polgármesterrel a tévének.

A másik meg hogy sorban taszítja csõdbe az önkormányzati vállalatokat, amit ki is jelentett hogy ez a célja, kerül amibe kerül...

Aztán teljes egészében a jegyzõ ellen van és miközben azt hangoztatja hogy lassan összeomlik a hivatal ( ami nyilvánvaló ), mert nincsenek már munkatársak, közben nem hajlandó új emberek felvenni, vagyis megtagadja az aláírásával minden arra irányuló intézkedést ami normális mûködést eredményezne...

Mellesleg azért az az 1 milliós büntetés csak is azért volt mert a polgármester 2 hónapig nem dolgozott ( a tömegközelekdés megszünésérõl és a többi dologról ami emiatt következett be meg nem is beszéljünk ), szóval azért errõl nem a fidesz tehet, persze az ország másik végérõl künnyû kritizálni, csak nem biztos hogy sok köze van a valósághoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Narxis
Tényleg magyargyalázó levelet írt ez a Kossuth-díjas Kertész Ákos?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
lol

megyó (elõzõ polg) mennyivel tartozik akkor az önkormányzatnak? 1 mrd? amugy én támogatnám a magánvagyoni felelõsséget a politikusoknál, csak sajnos esélyes, hogy csupán egymás tönkretételére használnák

Forza.

"Yvonne Di Vito: Július 28-án mentünk Líbiába, augusztus 7-én jöttünk vissza, és teljesen más helyzettel találkoztunk, ugyanis a NATO civileket bombázott. A bombázások nemcsak katonai célpontok ellen irányultak, hanem lakóépületeket, kórházakat, iskolákat, televízióállomásokat is leromboltak, és ez teljesen ellentmondott a humanitárius okoknak amiért, állításaik szerint, ott voltak. Azt hiszem, azért csinálták ezt, hogy pánikot keltsenek a városban. Ezért bombázták a lakosság által naponta látogatott helyeket, ahol ételhez jutnak, és lényeges szolgáltatást kapnak, mint pl. a kórházakban. ..."

"...YDV: Továbbra is látjuk, mennyire manipulálja a média a helyzetet – addig mondták, hogy Kadhafi fiait letartóztatták, amíg ez hamisnak bizonyult. Arról számolnak be, hogy egész Tripolit elfoglalták a lázadók, és ez is hamisnak bizonyult. Egy barátunk, aki üzletasszony és Tripoliban él, aki bizottságot állított fel a tények kivizsgálására, hogy mi is történt Líbiában, említette, hogy talált néhány újságírót, akik hamis híreket adnak le, azt állítva, hogy mögöttük már ott vannak a lázadók, míg valójában a város mögöttük üres volt. Láttunk képeket a Zöld-térrõl (Green Square), amelyik tejesen tele van lázadókkal. De ha összehasonlítja azokat a képeket a Zöld-térrõl készült más képekkel, teljesen másként néz ki, úgy tûnik szándékosan koreografálták, hogy a nép azt higgye, egész Tripolit elfoglalták a lázadók és az egész Kadhafi család halott.
Az a véleményünk, hogy ez egy NATO-taktika, mert azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy a zendülõk hatalomra jutottak, és azt hiszem, azért csinálják ezt, mert a NATO-nak sürgõs a dolog augusztus 30. elõtt, ugyanis nem akarják tovább finanszírozni a háborút. ..."

A NATO terrorbombázása Líbiában: "A NATO-betörés elõtt Líbia Afrika Svájca volt"

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
immovable
Bocsi. 😄
Az illetõ akor fogszívni nagyot, ha tárgyalnia kell azon a nyelven, amin elvileg felsõfokon ír-beszél...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hegi90
3-400 rongy?
azthiszem pályát tévesztettem 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tviktor91
Nem feltétlenül hír..mindenesetre érdekes hogy kik kapnak nálunk diplomát..:
,,Nekem csak a nyelvvizsga hiányzik hogy átvehessem a diplomámat és megugrana a fizetésem.
Amíg nincs meg, még a pozícióm is veszélyben van, mert kötelezõ a diploma a pozíció betöltéséhez.
A végzettségem már megvan, de a nyelv egyszerûen nem megy.
Már ötször vizsgáztam, úgy látszik tök hülye vagyok a nyelvhez."

Válasz.:
"ismerõs... én is így voltam, de végül találtam egy vizsgáztató tanárt akivel jó drágán ugyan, de le tudtam zsírozni mindent. pl. el tudta intézni, hogy hozzá kerüljek a szóbelire és végül is magyarul beszélgettünk az elõzõ esti meccsrõl... 😊 végül is 300 rongyba került az írásbelivel együtt, de megérte mert magamtól szerintem sosem tudtam volna megcsinálni. egy ismerõsöm felsõfokúzni ment hozzá, az meg 400-ba került nála. nem érzem cikinek, végül is nem orvosi diplomát vettem... na az ciki lenne."

Rögtön utána.:
,,Kedves Jim!
Megadhatnád ennek a tanárnak az elérhetõségét, mert sürgõsen sükségem lenne egy nyelvvizsgára!!! TErmészetesen diszkréten!!! Köszi elõre is!"

<#taps><#levele>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

arty
probaidõ alatt indok se kell :/

viszont a probaidõ vége elõtt kiruglak eléggé mûködü dolog ugytudom, pl a kereskedelemben (bolti eladók)

Forza.

Bronx South
amit lefelejtettem. kamera van a helyen, de emberjogi okokra hívatkozva ki voltak(vannak) kapcsolva.

Bronx South
anyám fölhívott hogy gond van, segítsek nekik, de nagyon nem megyek bele, családi ügyeket nem részletezek itt.

a lényeg viszont az hogy az élettársát kibaszták a munkahelyérõl (bizt. õr egy Sparban)
most járt volna le a 3 hónap próbaidõ tehát még benne van(volt) abban a keretben hogy nem kell rá adót fizetni, extra az volt az indok hogy eltûnt egy 30K forintos pia szóval még fizetéslevonás is következik a dologból. feltételezésem szerint a pia eltûnésében az ottani üzletvezetõ keze van benne hogy a 3 hónapos próbaidõ lejárta elött indoka legyen kirúgatni az egyik alkalmazottját, akivel amúgy se volt jóban talán mert becsületesen dolgozott és mindent megcsinált max a bevásárlókocsikat nem tologatta mert az nem az õ feladatköre.

nem vagyok meglepõdve mert rengeteg hasonló helyzetet láttam, halottam másoktól is, tehát a helyzet nem egyedi, az meg hogy ezt miért ide írom, a választ inkább rátok hagyom.

89
mindig is egy vékony, kockaszemüveges, bozontos emberkének képzeltelek...most elrontottad 😞

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

immovable
Én mindenbõl elsõre mentem át. Igaz nagyon ment minden, plusz közel 100 kilós majd 190 centis kopasz "disznó" vagyok, s rendszerint nem mosolygok egybõl mindenkire, így nem próbálkoztak nálam.<#idiota><#gonosz1>

immovable
Az a ..rva nagy gond ezzel, hogy az egész ország így mûködik. 😞 Nincs ember akiben meg lehetne bízni.
elsó hallásra jó 😊 de
csak egy papír...
s kelet-európában vagyunk

"de harminc napnál rövidebb ideig használja Magyarországon a külföldi rendszámú jármûvet, és ezt bizonyítani is tudja, elengedik."

Willenbrock
Valami vega fasírt? 😊
A krokodil a legdurvább dizájner drog,azt is házilag kotyvasztották ki mert olcsóbb a heroinnál-viszont leeszi a húst a fogyasztóról.

de most egy képrõl beszélünk

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tviktor91
Nem sok köze van a fûhöz.

miért rc fû tán nincsen?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hegi90
Képlet betiltásokkal a DIZÁJNERdrogok ellen

na és milyen képet raknak bele a cikkbe? na milyet?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jhetedikj
Nekem B,C,E is meglett bukás nélkül. <#bee1>

anno 1987

jhetedikj
Nem büntetni kéne, hanem a regisztrációs adót egy az egyben megszüntetni.

anno 1987

Hegi90
Kitartás... engem csak harmadjára engedtek át, a másodiknál engem is szopattak. Ha akkor se mentem volna át, akkor átmentem volna én is másik iskolához mondjuk...

Willenbrock
Én nem sajnálom az adócsalókat,pláne ha pont szlovák rendszámmal takaróznak-így dupla a bûnük.

Btw. megkaptátok már a reálhozamot? Meggazdagodtatok?

MERAZANYÓCÉV

Vitya "pénzt bármibõl" mániájának most már nemcsak a magyarok, hanem a külföldiek is megisszák a levét.

Az Unió persze ezt is tétlenül nézi.

Willenbrock
A vizsgabiztos volt rosszindulatú itt nem az oktatóm.De azért valószínûleg iskolát is váltok.

89
szerintem keress másik iskolát...ahol én voltam (mazsola), a legkeményebb vizsgáztatónál elsõre meglett 0 hibavonallal

Willenbrock
Még annyit hogy a 20-as táblánál csak szerinte mentem 25-tel.Még az okatató is azt mondta a végén hogy õ nem vette észre.Hát ennyit ezekrõl a szemétládákról.

Willenbrock
Le sem írom hányszor húztak el a g*cik.Utoljára az volt az indok hogy a 20-as táblánál 25-tel mentem-állítólag.Mást nem igazán tudott felróni,még a zéró toleranciáról hablatyolt valamit.Hogy ne tûnjön olyan durvának a bukta mondvacsinált volta még hozzáadta a szokásos hablatyot a tükrök kevés használatáról is ami tipikus bullshit ha buktatni akarnak.Ahogy észrevettem az oktató is meglepõdött egy kicsit ezen.Akkor felhúztam magam úgy hogy azóta sem mentem újra vizsgára.

Willenbrock
Ezzaz!<#gonosz1>

arty
mi is görögök vagunk 😞 na ezért pl lehetne felelõsségre vonni, mert ez kézzelfogható csalás! nem az a "eladositották az országot..." baromság....

Forza.

immovable
Az igaz, de most nem igen lehet ereszteni a nadrágszíjon. 😞
tviktor91
Igen ..ez is érdekes..nincs mirõl beszélni amíg a rendõr 70-el repeszt végig a városon villogó nélkül.

@123
Nem értek egyet.
Csak nálunk van ilyen hungarikum mint pl ,,regisztrációs adó"..ami eleve ütközik az uniós joggal..Talán a megoldás az lenne hogy 1.vagy eltörlik 2. addig csökkentik amíg minimális különbség lenne a szlovák forgalomba helyezés között..így már nem érné meg senkinek ott forgalomba helyezni,és állambácsi zsebébe vándorol a pénz.
De addig ne várjon senki se javulást amíg egy X6-on 3-4 milliót lehet spórolni...és az nem kifogás h ,,van pénze akkor fizessen ki"..mert a pénzt nem szokták szarni,és abból a 3-4 millióból 8 éven keresztül elmehet nyaralni.

89
"dr. Kovács Kázmér szerint az inkább javítana a helyzeten, ha több rendõr lenne az utakon, akik nyakon csípik a szabálysértõket."

sztem is inkább ez a megoldás...de amíg a rendõr nem adja meg nekem az elsõbbséget a zebrán addig mit is várok???

immovable
Én azt nem értem ebben a stólbuci gyerekben, hogyha szeret inni, füvezni, akkor mi a péklapátért nem hív taxit, ha be van állva? Van/volt rá pénze.

Bár hülyeséget kérdezek, visszaesõ, ne számoljak már racionalitással.
89
ó már váltak?
legutóbb mikor láttam épp sírt az asszony vmelyik bulvárcsatornán a gyerekkel, hogy az õ férje biza igazember

tviktor91
Sajnos errõl van szó..mint mindig..mert nyilván mindenki ott abban a 30órában-amibõl hamarosan 50 lesz- fog megtanulni vezetni..
Egyébként pedig eddig is volt rá lehetõség h pótórákat vegyen az ember ha nem érzi magát magabiztosnak..

immovable
Ó jaj. És mitõl lesz jobb sofõr azzal a +10-en akárhány órával? 100 ezer km-nél kezdõdik a rutinos sofõr aki biztonsággal tud közlekedni, nem 30-40 órás sétakocsikázással a helyi városban. Ez csak sima pénzbehajtás.
tviktor91
Nehezebb lesz jogsit szerezni! -Természetesen a "közlekedés biztonság javítása" a cél...úgy mint a chipsadó is a mi érdekünket szolgálja..de már azt is tudják h a bevételt mire fogják fordítani.

immovable
Más. Az hírlik, Esztergomban meggyes megszavaztatta magának a fidesz többséggel, hogy rá ne vonatkozzon a 2 perces hozzászólási korlát az önkormányzati üléseken.
immovable
Sok bûnözõnek van gyereke. Õket se csukják akkor le?
immovable
Ezzel csak az a probléma, hogy nemrég épp viktorka "veregette" bajnai vállát, hogy világbajnok kiigazítás.

Nevek nem véletlenül kisbetûk.
Totti5
Igaz, felejtsük az elmúlt 8 évet ( bár jobb lenne mindenkinek ez tény, csak az nem ilyen egyszerû... )! Éljünk csak a mának, szaraviktor!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Willenbrock
A Blikkben mutatták a kislányát is,szülei válása után nem tudná elviselni ha apja börtönbe kerülne.