Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bûnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelõs, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bûneit, se töredelmes bûnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bûnbocsánatért nem esdekelt. ..."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A másik meg hogy sorban taszítja csõdbe az önkormányzati vállalatokat, amit ki is jelentett hogy ez a célja, kerül amibe kerül...
Aztán teljes egészében a jegyzõ ellen van és miközben azt hangoztatja hogy lassan összeomlik a hivatal ( ami nyilvánvaló ), mert nincsenek már munkatársak, közben nem hajlandó új emberek felvenni, vagyis megtagadja az aláírásával minden arra irányuló intézkedést ami normális mûködést eredményezne...
Mellesleg azért az az 1 milliós büntetés csak is azért volt mert a polgármester 2 hónapig nem dolgozott ( a tömegközelekdés megszünésérõl és a többi dologról ami emiatt következett be meg nem is beszéljünk ), szóval azért errõl nem a fidesz tehet, persze az ország másik végérõl künnyû kritizálni, csak nem biztos hogy sok köze van a valósághoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
megyó (elõzõ polg) mennyivel tartozik akkor az önkormányzatnak? 1 mrd? amugy én támogatnám a magánvagyoni felelõsséget a politikusoknál, csak sajnos esélyes, hogy csupán egymás tönkretételére használnák
Forza.
"...YDV: Továbbra is látjuk, mennyire manipulálja a média a helyzetet – addig mondták, hogy Kadhafi fiait letartóztatták, amíg ez hamisnak bizonyult. Arról számolnak be, hogy egész Tripolit elfoglalták a lázadók, és ez is hamisnak bizonyult. Egy barátunk, aki üzletasszony és Tripoliban él, aki bizottságot állított fel a tények kivizsgálására, hogy mi is történt Líbiában, említette, hogy talált néhány újságírót, akik hamis híreket adnak le, azt állítva, hogy mögöttük már ott vannak a lázadók, míg valójában a város mögöttük üres volt. Láttunk képeket a Zöld-térrõl (Green Square), amelyik tejesen tele van lázadókkal. De ha összehasonlítja azokat a képeket a Zöld-térrõl készült más képekkel, teljesen másként néz ki, úgy tûnik szándékosan koreografálták, hogy a nép azt higgye, egész Tripolit elfoglalták a lázadók és az egész Kadhafi család halott.
Az a véleményünk, hogy ez egy NATO-taktika, mert azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy a zendülõk hatalomra jutottak, és azt hiszem, azért csinálják ezt, mert a NATO-nak sürgõs a dolog augusztus 30. elõtt, ugyanis nem akarják tovább finanszírozni a háborút. ..."
A NATO terrorbombázása Líbiában: "A NATO-betörés elõtt Líbia Afrika Svájca volt"
azthiszem pályát tévesztettem 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
,,Nekem csak a nyelvvizsga hiányzik hogy átvehessem a diplomámat és megugrana a fizetésem.
Amíg nincs meg, még a pozícióm is veszélyben van, mert kötelezõ a diploma a pozíció betöltéséhez.
A végzettségem már megvan, de a nyelv egyszerûen nem megy.
Már ötször vizsgáztam, úgy látszik tök hülye vagyok a nyelvhez."
Válasz.:
"ismerõs... én is így voltam, de végül találtam egy vizsgáztató tanárt akivel jó drágán ugyan, de le tudtam zsírozni mindent. pl. el tudta intézni, hogy hozzá kerüljek a szóbelire és végül is magyarul beszélgettünk az elõzõ esti meccsrõl... 😊 végül is 300 rongyba került az írásbelivel együtt, de megérte mert magamtól szerintem sosem tudtam volna megcsinálni. egy ismerõsöm felsõfokúzni ment hozzá, az meg 400-ba került nála. nem érzem cikinek, végül is nem orvosi diplomát vettem... na az ciki lenne."
Rögtön utána.:
,,Kedves Jim!
Megadhatnád ennek a tanárnak az elérhetõségét, mert sürgõsen sükségem lenne egy nyelvvizsgára!!! TErmészetesen diszkréten!!! Köszi elõre is!"
<#taps>#taps><#levele>#levele>
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
viszont a probaidõ vége elõtt kiruglak eléggé mûködü dolog ugytudom, pl a kereskedelemben (bolti eladók)
Forza.
a lényeg viszont az hogy az élettársát kibaszták a munkahelyérõl (bizt. õr egy Sparban)
most járt volna le a 3 hónap próbaidõ tehát még benne van(volt) abban a keretben hogy nem kell rá adót fizetni, extra az volt az indok hogy eltûnt egy 30K forintos pia szóval még fizetéslevonás is következik a dologból. feltételezésem szerint a pia eltûnésében az ottani üzletvezetõ keze van benne hogy a 3 hónapos próbaidõ lejárta elött indoka legyen kirúgatni az egyik alkalmazottját, akivel amúgy se volt jóban talán mert becsületesen dolgozott és mindent megcsinált max a bevásárlókocsikat nem tologatta mert az nem az õ feladatköre.
nem vagyok meglepõdve mert rengeteg hasonló helyzetet láttam, halottam másoktól is, tehát a helyzet nem egyedi, az meg hogy ezt miért ide írom, a választ inkább rátok hagyom.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
csak egy papír...
s kelet-európában vagyunk
"de harminc napnál rövidebb ideig használja Magyarországon a külföldi rendszámú jármûvet, és ezt bizonyítani is tudja, elengedik."
A krokodil a legdurvább dizájner drog,azt is házilag kotyvasztották ki mert olcsóbb a heroinnál-viszont leeszi a húst a fogyasztóról.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az Unió persze ezt is tétlenül nézi.
Forza.
@123
Nem értek egyet.
Csak nálunk van ilyen hungarikum mint pl ,,regisztrációs adó"..ami eleve ütközik az uniós joggal..Talán a megoldás az lenne hogy 1.vagy eltörlik 2. addig csökkentik amíg minimális különbség lenne a szlovák forgalomba helyezés között..így már nem érné meg senkinek ott forgalomba helyezni,és állambácsi zsebébe vándorol a pénz.
De addig ne várjon senki se javulást amíg egy X6-on 3-4 milliót lehet spórolni...és az nem kifogás h ,,van pénze akkor fizessen ki"..mert a pénzt nem szokták szarni,és abból a 3-4 millióból 8 éven keresztül elmehet nyaralni.
sztem is inkább ez a megoldás...de amíg a rendõr nem adja meg nekem az elsõbbséget a zebrán addig mit is várok???
Bár hülyeséget kérdezek, visszaesõ, ne számoljak már racionalitással.
legutóbb mikor láttam épp sírt az asszony vmelyik bulvárcsatornán a gyerekkel, hogy az õ férje biza igazember
Egyébként pedig eddig is volt rá lehetõség h pótórákat vegyen az ember ha nem érzi magát magabiztosnak..
Nevek nem véletlenül kisbetûk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10