61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53220 Bedönti a hazai benzinkutakat a méregdrága üzemanyag
Erre jön majd egy emelés amire még többen leteszik majd a kocsijukat.
Ördögi kör ez. -
#53219 Közeleg a kínai összeomlás -
#53218 Vészhelyzet közeleg - megbénulhat Budapest -
#53217 De legalább nem anonim a dolog. :) -
#53216 még 3 napig lehet interneten leadni a kérdőívaket
épp kitöltöttem. fura, hogy anyagi helyzetet felmérő kérdések nem voltak ... sőt, szinte semmi olyan adatot nem fognak tudni kiszedni az ívekből, ami engem pl érdekelne a magyarokról :) -
#53215 valószínűbb, de a belátható idő sántít. -
ManoNegra #53214 Soha nem lesz a benzin ára százötven max ha bevezetik az eurót. Előbb foglaljuk vissza Erdélyt. -
Garfield #53213 Amikor előnyös számukra az aggály, akkor persze. -
#53212 Félretette etikai aggályait a Fidesz a II. kerületben
Volt nekik ilyen? -
#53211 Fidesz-káderek már a bíróságokon is? - Ha eddig bárki úgy gondolta, hogy az igazságszolgáltatás túlzott politikai befolyás alatt működik, Áder János javaslatának elfogadása után ebben egészen biztos is lehet majd. -
Ronny #53210 Egy kis adalék az "euroatlanti tőkések kiszipolyozzák szegény görög testvéreinket" témához.
Görögország 109 ezer halottnak továbbra is fizeti a nyugdíját
"Troioka csak remélni tudja, hogy a közszolgáknál nem találnak hasonló visszaéléseket"
One can only imagine how great their surprise was to discover that 6,000 civil servants said they were aged over 90 and even 100 years. Another eight officials, perhaps priests who said they were archbishops, surprised them too.
-
#53209 Esetleg kérdés nélkül is táborba küldhetnéd, nem? Elképesztő mekkora náci vagy... :( -
Garfield #53208 Annyira, de annyira jó, amikor egy focimeccs a szurkolók részéről a jó játékra való buzdításról szól.
Érdekes módon olyat miért nem kántálnak soha, hogy "lesz még a benzin szááázötven": ennek a megvalósulása mondjuk valószínűbb belátható időn belül... -
Garfield #53207 Mi sem megyünk oda az oroszokhoz, hogy az Állami Duma szavazzon számunkra kedvezően azért, mert a negyven évig megszálltak minket.
Sem az osztrákokhoz, törökökhöz, tatárokhoz...
... de kántáljuk egy focimeccsen, hogy lesz még Erdély Magyarországé. Szóval mindenkinél megvan az a pont, ahol a lemezjátszó tűje újra meg újra visszaugrik, nemdebár? -
#53206 Azért nem török pálcát senki felett, hogy miként szavaz majd (jelenlegi politikai érdekből, mi másból).
Viszont rohadjon meg az, aki még mindig csak holopánikozni tud érvelés helyett.
Mi sem megyünk oda az oroszokhoz, hogy az Állami Duma szavazzon számunkra kedvezően azért, mert a negyven évig megszálltak minket.
Sem az osztrákokhoz, törökökhöz, tatárokhoz... -
#53205 -
#53204 Lesz még Erdély Magyarországé? xDD
(tegnapi válogatott magyar-finn meccs) -
Garfield #53203 Itt meg egy másik zsidó banda agitál ugyanebben a témában. De hé... várjunk csak... -
#53202 A szokásos holozsarolás/vergődés/fenyegetőzés.
Csodálatos érzés kiröhögni ezt a szennyet. :) -
Ironman2 #53201 Előrehozott választás lesz Szlovákiában
-
#53200 Jó lenne tudni, ugyanis az egyik verzióban a lánnyal, a másikban az iskolával tudok teljes mértékben egyetérteni. -
#53199 ver ááár júúú Hegi90?
ver áááár júúú??
-
Pares #53198 Na mi van VörösLala, tán nem teljesítenéd a követelményeket? -
Pares #53197 Nagyon jó ötlet! -
#53196 egyenlőre inkább a palettával van gond, és azon egyik párt se segít sajnos -
#53195 Rákérdeznék az igazgatóra szívesen hogy beszél-e héberül. -
#53194 Egy kurva Árpád-sávos pajzs miatt verte ki a cécót az iskola? Ez most komoly? Mióta önkényuralmi jelkép egy ilyen pajzs? Mikor a cikket elkezdtem olvasni azt hittem horogkereszt vagy valami Jobbikos jelkép lesz. De ez nagyon piti. -
#53193 A libsik szerint a jobbikot az alacsony iskolai végzettségűek támogatják.
Sőt a rasszizmus is az alacsony iskolai végzettséghez köthető.
Szóval ha a jobbiknak sikerülne átvinnie( nem fog)a javaslatot akkor a jobbik megszűnne.
Szóval örülnöd kéne vagy nincs meg a 8 általános? -
Krisztikee18 #53192 HAJRÁ ALONSO -
#53191 Mert? Mi baj van vele? Cigányok legalább nem ugatnának bele. -
Vlala #53190 Újabb hatalmas ötlet a Magyarok Lelkiismereteitől.
Taps!
A Jobbikot nem lehetne valamiféle iskolai végzettséghez kötzni, hogy ne beszéljenek hülyeségeket? -
Vlala #53189 Populizmus mindenekfelett. Higgy benne, add a pénzt, nyugdíjat, fizetéást, és tök jó lesz minden. -
Garfield #53188 - Biztos vagyok abban, hogy ezek a mondatok nem hangzottak el, én ilyenről nem tudok - magyarázkodott Sipos Imre, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. - Egy nagyon kellemetlen eset azonban valóban történt, Marosán Anita az iskolában aláírásgyűjtésbe fogott a Jobbik nevében. Amikor ez a tudomásomra jutott, tájékoztattam Anitát, hogy ezt a tevékenységét a gimnáziumban nem folytathatja, hiszen az intézmény falain belül semmilyen pártpolitikának nincs helye. Anita kiváló sportoló, akinek megítélését, tanulmányi előmenetelét természetesen nem befolyásolhatja közéleti szerepvállalása. Sajnálom, hogy a Teleki Blanka Gimnázium neve ilyen eset miatt került a hírek közé, s nem értem azt, hogy Marosán Anita miért a sajtóhoz fordult. Sem ő, sem pedig a szülei engem nem kerestek fel ezzel a panaszukkal.
Akkor most ki (nem) mond igazat? -
#53187 Magyar jelképért üldözhetnek diákokat Magyarországon? -
#53186 A NATO parlamenti közgyűlése óva intette a katonai szövetség tagállamait attól, hogy további csökkentéseket hajtsanak végre katonai költségvetésükön. -
#53185 http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_10_12_felmentettek-a-pedofiliaval-vadolt-papot-%E2%80%93-hallgat-a-media
"Sajnálatosabb, hogy a fatimai nyilatkozatból is kiderül, hogy az ottani püspök is egy sikeresen és –mint láthattuk – mesterségesen keltett sztereotípia áldozata lett: a papok gyermekmolesztálók."
Ilyenkor persze szabad az általánosítás. -
#53184 -
#53183 a cikk mindent elmond, ha valakinek még kétségei lettek volna -
Ironman2 #53182 Nyilvánosságra hozták Jacko hullaházi képét
-
#53181 nekem erről a grafikonról az egyik Hofi előadás jut eszembe.. talán a "Szólíts nyugodtan Cucinak"
még az ovodában is jobbat rajzolnak..
aszondja:
1pont -> kétharmadunk van
...
ez is a "kész" kategóriája
lassan azon kéne itten politizálni, hogy hogyan és miként kéne elhagyni az országot mindenestül.. (már akinek persze adottak a lehetőségei:(
ha végigviszik ezt a 4évüket, sztem már nem lesz mit rendbehozni