61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Bronx South
    Ki vagy rekesztve ? :D:D Tettem rá utalást korábban, amit észre is vettél hála az égnek, de egyre erősíted bennem a tudatot hogy zsidó vagy.
  • Garfield
    Helyes. Viszlát.
  • polluxware
    ott az kúrva kuruczinfó...

faszért kell mindig itt egymást anyázni
  • Garfield
    Mi van már, ennyire pang a mentalitásos topik?
  • Pares
    Igazad van, kirekesztelek.
  • Lantee
    Gyorsan korrigálom is magam, illetve kiegészítem:
    Teljes mértékben egyetérek a vidéki cigánybűnözés ellen tenni akarókkal. Engem is felháborít, hogy lényegében egy-egy cigány család simán rá tud telepedni a falvakra, következmények nélkül azt csinálnak, amit csak akarnak.
    A gyöngyöspatai eset számomra azért volt inkább nevetséges, mert ugyebár levonult a gárda rendet teremteni, de ha jól tudom, egyetlen cigányt sem fenyítettek meg, rend sem lett. Ellenben az egyik hős megmentőt - aki nagy tenniakarásában hullarészegre itta magát - jól pofánb*szták.
  • Garfield
    Ebbe most belefutottál, mi?
  • Bronx South
    Cigánysallerbe ? Miről firkálsz te lol, arról nem is beszélve hogy gyöngyöspata egy eléggé összetett dolog, főleg politikailag.
  • Garfield
    A te degenerált, kirekesztő, zsidózó nemzet-fogalmadnak nem felel meg, ami viszont nem esik egybe a ténylegessel, szerencsére.

Egyébként pedig soxeretettel:

• Pares
    Nincs mit eldöntenem, a szövegértelmezésed viszont 1-es. Olvasd el még párszor, lehet megérted. Lehet.
  • Pares
    Igazad van barátom, ezek után kapcsold be a Retek Klubbot/Tel-Aviv 2-t, és tanulj tovább. Ha eleget tanultál, akkor jöhet az ATV is, bár ahogy a helyzet súlyosságát nézem, szerintem Te már régen azon nevelkedsz.
  • Garfield

Akkor most döntsd el, mi fáj, jó?
  • Lantee
    Hahahahha! Ha jól emlékszem, akkor azok a nagyon-nagy magyarok mentek Gyöngyöspatára parádézni, aztán mégiscsak ők szaladtak bele egy nagy cigánysallerbe...
  • Lantee
    Holocaust = Nem menő
    Trianon = Menő

Zsidók, cigányok = Nem menő
    Arabok, fogatlan gárdisták = Menő

Érdekes szelek fújhatnak ott a jobbszélen...
  • Bronx South
    Addig örülj míg egy fórumon ajánlhatod a seggedet kinyalásra, utcán lehet hogy vmi nagy magyar kg tényleg ki is nyalná a lábával.
  • Pares
    Blablabla, a hozzászólásaid mindig is nemzetellenesek, ballibsi beállítottságúak voltak, mi mást is lehetne feltételezni...
  • Pares
    Tőlem ilyet biztos nem hallottál, mert szerintem nem szabad túllépni rajta.
  • Garfield
  • Garfield
    De, az is az, a három gittegylet meg is kapta a megfelelő fogadtatást. De tudod vicces, amikor az elv- és eszmetársaid arról papolnak, hogy ideje lenne túllépni egy 65 évvel ezelőtti eseményen, majd rákövetkező pillanatban meg egy 90 évvel ezelőttin rugóznak.
  • Bronx South
    A hülye dumát akár be is fejezheted.
  • Garfield
    Jajj, annyira aranyos, mikor a magukat nagyonmagyarnak tartók nekiállnak zsidózni, mert a szellemi képességeikből csak ennyire futja... Tudod, ha ez a szellemi szint lenne a magyarság, amit te itt most előadsz, akkor nem is kellene. De hála a jó istennek, nem erről szól, még ha te és az eszmetársaid izzadságos igyekezettek szeretnétek ilyen értelmezést adni neki.
  • Pares
    Elvtársaid mégis naponta emlegetik a holokausztot, az valahogy nem idejét múlt.
  • Garfield
    Szóval nem arról van szó, hogy aki nem támogatja a határrevíziót, az nem nemzeti, de azért mégiscsak.

Aha.

Csókolom, ez a vonat elment, Az ország nekifutott mégegyszer a negyvenes években, másodszorra is elbukta. Akármennyire is álmodozol róla, ez már nem fog változni, az összefogásra alkalmas célokat ne 90 évvel ezelőtt a múltban keress, hanem MA, 2011-et írunk, nem 1920-at.
  • Pares
    Ó, igazad van, már megyek is, elfelejtettem, hogy ez az Sg.hu héber hitközösségének bérelt topikja, és Te vagy itt a Fő Kiválasztott...
  • Garfield
    Hát persze, mert te vagy az a nagy nemzetieschkedő tótumfaktum, aki majd jól megaszongya, hogy itten ki számít jó magyarnak. Na hess szépen vissza kurucinfóra, vagy a hasonló szemétdombra, a pajtik közé...
  • Bronx South
  • Pares
    Nektek, kapnátok... Értem. Csoda, hogy nem töröd a magyart. Egyébként meg Erdély számomra jelképesen jelenti az összes elrabolt területet. Máskülönben meg felvidéki vagyok, de tökmindegy. De jönnek itt még változások, meglátjátok majd, és akkor majd... de azt majd meglátjátok...
  • Lantee
    De miért pont Erdély kell nektek? A hihetlenül fejlett iparára fáj a fogatok? Esetleg a Japánnal versengő infrastruktúrája hiányzik? Vagy az rengeteg értékes ásványkincs?
    Mert ezek nélkül csak még egy pár millió embert kapnátok, akiket el kéne tartani - nyugdíj, egészségügy, stb.
  • Pares
    Nem arról van szó, csak bármikor valami olyan dologról van szó, ami egy kicsit is erősíteni próbálja a nemzeti öntudatot, összetartást próbál létrehozni, összekovácsolja az embereket, lelkesít, az nem tetszik, ördögtől való, náci. De minek is írok neked, Banok, neked, akinek csak a szex és a pénz számít saját elmondásod szerint is...
  • Narxis
  • banok
    Tehát aki nem vágyik határrevízióra az nem nemzeti?
  • Pares
    Te az ilyet nem értheted, hisz távol álljon tőled minden, ami csak látásból is nemzeti.
  • arty
    megint ez a dugódíj b+ :(( talán ha nem parkolási maffiák szednék a pénzt a parkolásért, lenne zsé csomo mindenre - dugódíj nélkül is. de nem, haverokhoz nem nyúlunk.

'nyád, tarlós :(
  • REALista
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
  • Vlala #53226
    Lehet, hogy nem kellene beszólni.
  • Vlala #53225
    Nem vicc, ez a tökkelütött mindent aláír, amit elétesznek.
  • Lantee
    BRÉKING NEWS - - - Schimtt Pali aláírt az Anzsihoz :)
  • Atomreaktor
    :))))
  • Freeda Krueger
    Valami jó hír esetleg? :)
  • Danny1987
    asszem esni fog a gdp