Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
"mert aki olyan véleményen van mint én számíthat rá, hogy úgyis párszor banolják."

jóég <#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
nem. én egy topikot olvasok ahova buta emberek írkálnak (tiszt. a kívételnek) és dõl a hülyeség, és megy a mutogatás 1000L csak éppen arról nem beszél senki amirõl kéne. felvetettem számos kérdést csak éppen egyikre nem kaptam választ, de nem is akarok választ kapni ugyanis mikor már idevéstem a kérdõjelet tudtam hogy senki se tud majd rá válaszolni, max belekötni a másikba. de kérdezem én hogy hülyeségre mit kéne érvelnem, jobban esik a lol is, majd sok lúd disznót gyõz alapon jobban esik lekoccolni a topikból és valami más elfoglaltságot találni az agyalás helyet mert a na én megmondtam, és a mutogatás nagyon nem érdekel. a csige meg nagyon unatkozhat, évek alatt nem jött rá hogy egy csoport óvodásnak hiába próbálja megmagyarázni a tutit, na errõl ennyit.

Ok, benéztem, helyesbítek: 2/3-adot kaptak.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.

off:

Nem a kitiltás idején regisztráltam újra, hanem jó elõre betáraztam, mert aki olyan véleményen van mint én számíthat rá, hogy úgyis párszor banolják.

Mondok egy példát:
Ha jól emlékszem a közel-keleti konfliktusok topicban kibanoltak a következõ indokkal:
Politizálás.

Az már senkit nem zavart hogy hónapok óta politizálás megy azon a fórumon kis haditechnikával megspékelve még is csak én kaptam érte ban-t.

(ha jól emlékszem a reklamációm után vissza lett vonva, de akkor is...)

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.

<#eljen>

arty
nemnem, érveit késõbb kiegészitette egy "LOL"-al is 😊)

Forza.

arty
"megkapták 7-8 millió ember szavazatát."

még 3 millióét sem kapták meg... 😊

Forza.

arty
öcsém, te valami alternativ topikot olvasol ... 😮

Forza.

Bronx South
?

Narxis
Engem nem de biztos lesz akit igen. 😊 Mivel a kitiltás idejére nem regisztrálhatsz újra, de engem tényleg nem érdekel. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hehe, csak az audiba tudtál belekötni? 😄
Narxis
Akármelyik párt kerül hatalomra, az átlag magyarnak sz*r és sz*pás lesz. Ugyanazok az emberek alakítják a mai politikai életet mint akik a rendszerváltás elõtt. Korrupció és hozzá nem értés jellemzi a mindenkori kormányokat + még azokat is magukkal rántják akik talán tényleg tenni akarnak valamit. Ugyanúgy "összezárnak" a politikusok mint 2006 után a rendõrök, egymást védik és csak a leggyengébb láncszemet dobják a nép elé ha nagyon borulni akar a bili.

Ezt kellene észrevenni és nem leragadni ott, hogy "komunyista" vagy "nácifasiszta".

Bronx South
arról nem is beszélve hogy bármi rossz ami a fideszhez köthetõ és kiderül már megy is a mutogatás 😄 azon se csodálkoznék hogyha itt az mszp vagy bármelyik másik párt nyomatna valamilyen kampányfilmet hogy mi lenne a megoldás ami mindenkinek jó, máris menne a nyálcsorgatás

Bronx South
mikor veszed már észre hogy kiknek írkálsz ? óvodás kisgyerekek, nézd meg a hszek nagy részét és miket írnak. ûber lol. én leszarom hogy ki van épp hatalmon, de szídják a fideszt hogy próbálja az adóságot rendezni úgy ahogy, biztos jobb lett volna az imfhez fordulni, de arról miért nem ír senki hogy az mszp mit a jó nagy ....-t csinált 8 évig ?? és most mi lenne ha õ lenne hatalmon ?? ajajaj hatalmas gondok vannak itt a fejekben

"most akkor az az erkölcsi alap szórni a nép pénzét, hogy mások is szórják? 😄"

Nem. Az az erkölcsi alap, hogy miután 8-10 éve lerabolták az országot (hasonlóan mint a mszp) megkapták 7-8 millió ember szavazatát. Ebbõl akár gondolhatják azt is, hogy elégedett volt velük a nép akkor amikor azt csinálták amit. Majd tovább okoskodva arra a következtetésre jutottak, hogy ha akkor jó volt a népnek akkor most se változtatnak a szokásaikon.

Hegi90
tégy úgy.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

Nem értem mire akarsz kilyukadni a válaszoddal.

A regem meg azért van banon mert nem értettek egyet a véleményemmel a modik, és figyelmeztetés dacára is elmondtam amit gondoltam. Ha azért lenne banon mert folyamatosan személyeskednék, meg k.anyáznák másokat megérteném és el is fogadnám.

így viszont kénytelen voltam regelni vagy 20 alreget, ezekkel csak az a gondom ,hogy állandóan elfeljtem a jelszavakat, meg hogy milyen mail cimre vannak regelve, de majd csinálok újakat meg hozzájuk egy szép kis listát.

...vagy megunom ezt az egész mókát aztán töltöm mással azt az idõd amit itt. <#idiota>

Bronx South
lol <#levele>

arty
mi gyökerezik vissza az mszp idejére? és melyik mszp idejére? nem 1 ciklust töltöttek ki ... 😉

most akkor az az erkölcsi alap szórni a nép pénzét, hogy mások is szórják? 😄

Forza.

arty
ki baszott el mit ??

Forza.

Bronx South
Na meséld a folytatást mert majdnem az egész az mszp idejére gyökerezik vissza, de mondj egy olyan országot ahol a kormányfõk nem luxusautókkal utaznak.

arty
"Én sose értem ezeket a politikusokat.Nem inkább engedni kéne a nadrágszíjon,mint szorítani? Ha megnõ a fogyasztás,akkor nõ a kereslet-kínálat is,és ezáltal felgyorsul a gazdaság.Ez ilyen nehéz? Ja,hogy már az elején elbaszták,és most nincs aki helyrehozza. "

A fidesz most (megint) ezt erõlteti, de nem mûködik. A megmaradó extra pénzt az emberek devizahitelre költik, takarékba teszik, luxus-import cikkekre költik. A magyar gazdaság meg tovább rohad ...

Forza.

arty
"Lovasberényben épp most tárgyalnak honatyáink,hogy hogyan csökkenthetõ az államadósság.Van egy gyanúm hogy azt is a zemberekkel fogják megfizettetni."

miután a hiteleket is az emberekre (najo, sokat "haverokra") költötték, érthetõ, ha nekünk is kell visszafizetni, nem?

Forza.

Hegi90
banon van a fõreged -> igen.

Hegi90
Ehhez képest...

vajon ezek közül az országok közül mennyiben van bevezetve a Sharia?

arty
mondjuk VALÓBAN a teljes manyup zsébõl államadóságot csökkenteni... mondjuk nem audival járkálni és a többi, képviselõi jóléti juttatásra költeni, nem kezelhetetlen költségvetést eredményezõ adórendszert bevezetni, stadiont épiteni, haveroknak kedvezményeket adni, 10x áron vasutat épiteni.

kezdetnek.

Forza.

zavarok?

Remélem nem baj ha nem másolom most ide a zsidók szentkönyvének a pénzrõl, kamatról és a gójok kapcsolatáról szóló fejezetét. 😄

"Az Iszlám lényege a társadalmi és a gazdasági igazságosság. A moszlimok kötelesek segíteni az elesetteken." - indokolta a kamat tilalmát az -nak Iszlám Egyház Dár-asz-Szalam mecsetének egyik imámja. "ha valaki kamatot szed a szükséget szenvedõnek kölcsön adott pénzért, az egyik legfõbb bûnt követi el" - mondta az imám. A vallási vezetõ elmondta: a Koránban, és a Szunnában írták le a kamatszedés tilalmát.

Az Iszlám tiltja a kamatszedést

Egy, a hite elõírásait betartó muszlim, nem fordulhat a hagyományos nyugati elven mûködõ bankokhoz, ha hitelre van szüksége vállalkozásához, vagy akár azért, hogy autót vásároljon. Az Iszlám ugyanis tiltja a kamatszedést, amelyet - legyen szó bármilyen alacsony kamatösszegrõl -, az Iszlám vallási törvénykezése, a saríja uzsorának minõsít. A saríja szerint csak a halal, vagyis tiszta üzlet az elfogadható.

Narxis
üdv csige

Az iszlámban nem a kamat tilos, hanem az uzsorakamat. Nem mindegy.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Bronx South
iskolázottság ide vagy oda az emberek többsége hülye. már a saját bõrén érzi mindenki a szarnak a nyomását, a tukó majmok meg még nagy erõvel állítják hogy minden stim. akik ekkora nyomorba taszították a világot pontosan tudják hogy az emberek hülyék és ezt ki is használják.

De érdekes, hogy az iszlám vagy valamelyik hasonló (ezeknek mindig keverem a neveit) vallásban pl tilos a kamat, bár ott is vannak bankok csak máshogy mûködnek.

Azt kellene észre venni, hogy akik ezt kitalálták elhitették velünk, hogy ez a rendszer a jó, más nem is létezhet, mi meg elhittük, mondjuk nem volt nehéz átbaszni minket mert a média 90%-a a kezükben van. Ráadásul nagyon okos emberekrõl beszélünk akik mindig elõttünk járnak pár lépéssel, hisz nekik nincs is más dolguk mint ezen gondolkozni míg az átlag embernek a túlélésen kell törnie az agyát.

Nézzük mi jut eszébe egy átlagos rtl klub/atv nézõnek egy multi ellenes kijelentésrõl:
multiellnes kijelentés -> jobbik -> náci -> ez jó nem lehet.
multiellnes kijelentés -> jobbik -> alacsony iskolázott szavazók -> lehet hogy igazuk van pár dologban, de én nem akarok közéjük tartozni mert alacsony iskolázottságúak, és még ha én is esetleg az vagyok akkor sem akarok egy olyan csoporthoz tartozni.

Na most, ehhez elég volt párszor megemlíteni a "közvélemény kutatások" eredményénél, hogy a jobbik szavazók alacsony iskolázottságúak. Ezt többször is olvastam/hallottam.

Így mûködik ez a rendszer. Ha még eleged is van a maszop/fideszbõl és jól tudod hogy az lmp kb ugyanaz mint õk csak pepitában akkor sem fogsz másra szavazni a három közül. Már elõre elültették a "szavazóközönség" agytekervényeiben ezeket a kis kódokat a tv képernyõjén keresztül.

Ezek ellen az egyszerû nép nem gyõzhet, mert minden nyerõ lap náluk van, mindenképpen mi szopunk.

így van.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

A gond az, hogy ha több pénzhez is jut a magyar, nem vásárolni fog, hanem adósságot törleszteni . 😞
Bronx South
"Ez ilyen nehéz?" ??
"Ja,hogy már az elején elbaszták" - pontosan

Én sose értem ezeket a politikusokat.Nem inkább engedni kéne a nadrágszíjon,mint szorítani? Ha megnõ a fogyasztás,akkor nõ a kereslet-kínálat is,és ezáltal felgyorsul a gazdaság.Ez ilyen nehéz? Ja,hogy már az elején elbaszták,és most nincs aki helyrehozza.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Izlandon a Viccpárt van hatalmon nem?<#idiota>
Legjobb párt a neve,vagy mi.Nekünk is van ilyen pártunk.Kétfarku kutyapárt a neve,és már indultak idõközi választáson is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
Ha nem lenne qrwa nagy megszorítás, adótenger, akkor mi marad IMF ? Esetleg a Magyar gazdaság totális átszervezése, de itt szerintem már évekrõl beszélünk. Én egyáltalán nem vagyok meglepõdve azon ami van, már rég óta várható volt. Ebben a helyzetben az én szûklátóköröm csak két lehetõséget lát, az egyik amit a Fidesz csinál, a másik meg a Görög vagy a Portugál példa majd IMF. Azt ellehet gondolkozni hogy melyik a jobb, de az a kormány amelyik úgy döntött volna mint a Fidesz, ugyanazt csinálta volna, mert más lehetõség nem nagyon volt. Azt most ez a téma, szarom le az alkotmányt, hát szervezzék át újra mert az adóságtenger vizén nem zavar de valami bankokkal kibaszós dolgot azért belefoglalhattak volna. De azt is mondhatjuk mint Izland a közelmúltban, nincs adóságunk, már amúgy is visszafizettük amit felvettünk, innentõl nem fizetünk ennyi.

Lovasberényben épp most tárgyalnak honatyáink,hogy hogyan csökkenthetõ az államadósság.Van egy gyanúm hogy azt is a zemberekkel fogják megfizettetni.De megszorításról szó sem lehet.Tegnap 10 ezerért vásároltam kaját 1 hétre elõre,és alig vittem haza valamit,de nincs megszorítás.

A zs-t elvéve onnan, talált. Õk is benne vannak, de nem kizárólag csak õk. <#papakacsint>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

LoL

Állami támogatást osztanak uzsora kamatra? <#fejvakaras>

akkor te meg úgyis szemét geci náci vagy, és hagyá békén mert alacsony iskolázottságúakkal nem is beszélek amúgy sem mert én meg belvárosi értelmiségi vagyok. <#bohoc>

jhetedikj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy titkos zsidó háttérhatalom

anno 1987

Az tény, hogy túl sok mindent nem lehet csinálni, meg az is tény, hogy úgy is mindent a munkásosztály fizet meg. Ki más tenné. Akárki is jut hatalomra megvan kötve a keze, megkötötte neki a korábbi vezetések sokasága, akik a hiteleket fel vették. Ezzel nem csak a Magyarok vannak így hanem USA, UK és kb mindenki a világon.

Hetekkel ezelõtt belinkelt ide valaki valami írást amiben azon töpreng,hogy vajon kinek tartozik a világ, ezt a kérdést én is feltettem pár hónapja a közel-keleti konfliktusok topikban. Ha minden országnak adóssága van akkor ki az aki ezeket a pénzeket visszavárja. Egyáltalán honnan volt annyi pénze, hogy állandóan kölcsönöket oszt, amit sosem lát vissza.

Mert ugye ha semelyik ország sem boldogul azaz minden évben mínuszban van akkor minden évben nõ a hitel állománya, tehát vissza vizet mondjuk 10milliárdot de azonnal is felvesz még 12-õt tehát akinek visszafizette -2 ben van és ha ez minden évben így van akkor sosem lesz vége és elõbb utóbb összedõl az egész építmény mint a kártyavár. A falak már repedeznek.

De most sem értem, hogy ha minden egyes ország mínuszban van akkor ki az aki kölcsön ad és mibõl teszi ezt?

89
mi mást tudtak volna csinálni???
mit kellene csinálni?

ez az egyetlen út vagy azt mondani a tõkének, hogy ezt mi nem fizetjük vissza soha (ami persze kivitelezhetetlen)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Peter1
Mint ahogy más különadókat is mi fizetünk meg.

Ide mit lehet írni?