61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    Nem értem, mi a problémád?

1. Ha nem vetted volna észre, akkor jelenleg a FIDESZ van kormányon, ők, az ő cselekedeteik, az ő kormányzásuk határozza meg a közélet tematikájának nagyobbik részét, így természetesen róluk lesz szó nagyobbik részben. A 2010-es választások előtt a hírek 90-95%-a az akkori kormánypártokról, az akkori disznóságokról szólt, és érdekes módon senki sem reklamált.
    2. Amúgy pedig ha zavar, akkor tegyél be másmilyen hírt, ami szerinted érdekes. Más kérdés, hogy viszont a figyelem nem jár automatikusan a betett linkeknek.

• Lantee
    Mint a topik címe is utal rá, ez itt bizony HÍREK megosztására, véleményezésére létrehozott felület.
    Mivel jelenleg - sajnos - orbán vezeti az országot, méghozzá elég ügyetlenül, ezért nem meglepő, hogy a HÍR TOPIKBAN orbán neve elég sokszor felmerül. Két évvel ezelőtt gyurcsány neve szerepelt itt sokat...de áh...minek is magyarázom, hiszen TE értelmes vagy! Nem pofonért jársz ide! :D
  • Garfield
    Miért jobb Isten, mint Allah? A "jobb" mint értékítélet valamiféle racionalitást feltételez, de a hívó hisz, nem pedig mérlegel.

A FIDESZ 2010-es győzelme nem racionális alapokon nyugodott, nem azért nyertek, mert nagyon állatok voltak, hanem hanem a 94-es MSZP-győzelemhez hasonlóan egy kissé túlszaladt protestszavazás volt, ahol a lényeg a jelenlegi kormány garantált leváltása volt.
  • Bronx South
    De ha már értelmi szint... el is siklottam felette félig. Minden második hsz az, hogy orbán így, orbán úgy, vagy ha a hszben nincs benne hogy orbán, akkor kötődik a nevéhez vagy a fideszhez. Ezt nevezed te színvonalnak ?
  • Garfield
    Főleg azért érdekes ez, mert eddig jól elvoltak egy másik topikban, aztán az elmúlt 1-2 hónapban valamiért divat lett átszivárogni ide - gondolom, a provokáció izgalma végett.
  • Tsol
    Persze. Mondjuk jó lenne választ kapni a fidesz hívőktől egy kérdésre: Miért jobb Orbán mint Bajnai?
  • Bronx South
    "hogy vajon miért jó ez nekik" Először azt értsd meg hogy neked miért jó pofont kapni.
  • Garfield
    Nem, nem ellentétes. Azzal ellentétes azzal, amit ti magyar érdeknek próbáltok beállítani.

Csodálkoztok azon, hogy manapság kiveszőfélben a nemzeti öntudat Magyarországon? Nem veszitek észre, hogy ti romboljátok le? Amikor a privát kis agymenésetekre felnyaljátok a "magyar érdek" címkét, és mindenkit lehazaárulóztok, lezsidóztok, stb., aki nem ért azzal egyet, neadjisten ellent is mond, akkor az emberben egy idő után kialakul a reflex, hogy arrébb húzódjon, amikor bő nyállal elkezd valaki magyarkodni. És igen, ennek az lesz a következménye, hogy attól is el fognak húzódni, aki teljesen jószándékkal, és sanda politikai felhangok nélkül gondolkodna. Köszönjétek magatoknak.

A magadfajtát nem is akarom meggyőzni, mert semmilyen közösséget nem akarok vállalni azzal a rothadó eszmeiséggel, ami a magyarkodó-zsidózó mentalitásotokból árad.
  • Lantee
    Nincs Apple termékem, nem értek egyet az Apple termékek istenítésével, ezért NEM járok Apple topikokba.

Ezzel véletlenül sem azt akarom suggalni, hogy ez egy liberális topik lenne, de van egy bizonyos értelmi szint, ami alatt csak pofonért járnak be bizonyos emberek. Ha egyszer megérteném, hogy vajon miért jó ez nekik, talán egy kicsivel boldogabb ember lennék.
  • Pares
    Képtelen rá.
  • Bronx South
    Ezzel tudod mi a gond ? hogy a te eszméd nem tol ellentétet, mindaz amit leírsz ellentétes a Magyar érdekekkel. Ebből indul ki minden, és ezért lehet feltételezni rólad ezt-azt, vetíted itt a kamu képet, a magamfajtákat nem fogod meggyőzni a hülyeségeiddel.
  • Garfield
    Az ilyen már szerintem messze az ingerküszöb alatt van: amikor Szíjjártó napokon, heteken belül képes homlokegyenest az ellenkezőjét mondani, mint korábban, az ilyen apróságok már nem tételek.
  • Garfield
    óóó, nekem megy az, neked kellene eldönteni, hogy milyen alapon kötözködsz.
  • Garfield
    Ez most ellenem vagy a te majdénjólmegmondomkiamagyar hozzáállásod ellen szól?
  • Bronx South
    Te meg tanulj meg hszt értelmezni, jó ?
  • Lantee
    Érdemes youtube-on nézegetni az orbán interjúkat. A figura néha egy mondaton belül mond ellent saját magának. :D
  • Bronx South
    Szép az ernyőd amit kinyitottál, kár hogy átlátszó.
  • Garfield
    Mint ahogy az #53260 mutatja, egyeseknek bőven elég néhány hozzászólás is ugyanehhez.
  • Pares
    Olyan biztos vagy szavaidban, mintha a Jóisten erejével belenéztél volna minden magyar ember lelkébe.
  • Garfield

A 229 -ben leírtakra nem értem miért utalsz, arra már magamtól is rájöttem, sőt!

#53260: Ki vagy rekesztve ? :D:D

Akkor most menj szépen a másik versenyző mellé, és döntsd el, hogy mi bajod, jó?
  • Tsol
    Túlnőtte Orbán apparátusa Bajnaiét

• Bronx South
    Ez a monitorhuszár sántít egy kicsit és tudod miért ? Mert egyelőre te is itt agyalsz és nem a kossuth sarkán, válaszolni az agyalásaidra meg nem várhatod el hogy a kossuth térre menjek. De ha ez egy kerekasztal lenne ugyan ezt mondanám mint amit itt leírok, ettől nem kell félned.
  • Garfield
    Na jó, igazad van, tényleg nem vagyok kirekesztve. És tudod, miért? Mert az ilyen arrogáns nemzetieschkedők, akik fenntartják a jogot, hogy megmondják, ki a magyar és ki nem, az csak egy hangos, nagypofájú kisebbség, és messze nem a nemzet, és nem is képviselik azt. Innentől kezdve igazából ki nem szarja le a véleményüket, hogy a beteges eszmeiségük szerint ki a magyar? Merthogy egy fikarcnyit sem mérvadó...
  • Pares
    Nahát, akkor meg mit akarsz. Előbb leírtam, de te becsukod, szemed, befogod füled, olyan nincs, hogy Te, mint a Felsőbbrendű lény ebben a topikban, egy ilyen rabszolga goj egyszerű mondanivalóját nem érted.
  • Bronx South
    Zsidózzál nyugodtan, nem félek tőle mert az eszmém tol egy ellentétet, és már meg is van oldva. Kíváncsi lettem volna rá hogyha nincs aláírásom mivel álltál volna elő.
  • Lantee
    Nem tudod miért kell rettegni? Na, hát az úgy lesz, hogy vona gabi fehér lovon bevonul bukarestbe, a magyar gárda tatárok módjára végigfosztogatja európát, zsidók máját vacsorázzák, cigányok vérében fürdenek, lámpavasra húznák az összes libárist, de nem tudják mi az a lámpavas, ezért csak szimplán tarkónlövik őket, aztán ledózerolják az összes épületet, és ismét jurtában lakunk, lovon járunk, és boldogok leszünk. :)
  • Garfield
  • Pares
    Dehogy nincs, csak Te fullra nem érted, mit írtam. Vicces.
  • Bronx South
    A 229 -ben leírtakra nem értem miért utalsz, arra már magamtól is rájöttem, sőt!

A 055 -re meg már ha jól emlékszem válaszoltam is abban a vitában, de legyen ez a sablon dumád, attól én még ugyanúgy lefogom írni amit gondolok.
  • Pares
    Nem hogy nem tudsz szöveget értelmezni, de még az iróniát és egyéb eszközöket sem fogod föl.
  • Garfield
    Tetszik, ahogy annyi gerinc sincs benned, hogy a saját szavaidat felvállald.
  • Lantee
    Önuralom max nekik kéne, de ezt a szót nem ismerik.
    Engem nyugodtan lezsidózhatnak, nem érdekel. Amíg a szellemi szintem magasan az övéké felett marad, felőlem lehetek akár pigmeus is... :)
  • Garfield
    Miért kellene rettegnie? Ti, kis zsebnácik max. idegesítőek vagytok.
  • Garfield
    Amíg a pofájuk nagy monitorhuszárként, nincs probléma, max. kell egy kis önuralom az #53260-as szintű hozzászólások tolerálására.
  • Pares
    Te meg rettegj csak. Jobb félni, mint megijedni.
  • Lantee
    Öreg, ilyen géppel az aláírásodban nekünk kéne lezsidóznunk téged! Nem elég, hogy van rá pénzed, de még büszkén az orrunk alá is tolod. ;)
  • Pares
    Aha.
  • Pares
    Az hát.
  • Garfield

Duma helyett olvasni kellene, de te már észre sem veszed, annyira a világnézeted része az ilyen, ugye. Vagy az eszmetársakat nem szabad bántani, mi?

Egyébként pedig #53055, szép példáját adtad az ott leírtaknak.
  • Lantee
    Azért rendesen körülnézve ebben az országban, egy pillanatra sem csodálkoznék, ha a "negyedik birodalom" ötlete innen pattanna ki.

Döbbenetes, hogy mennyi fiatal/kevésbé fiatal van tele akkora mértékű gyűlölettel, hogy lényegében már egy rosszul hordott frizuráért is kinyírnának valakit. Persze, zsidó+cigány az elsőszámú üldözött, de a történelem megmutatta, hogy ha egyszer egy műsor beindul, akkor már nem állnak meg egykönnyen...