Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóég <#wilting>#wilting>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.
Nem a kitiltás idején regisztráltam újra, hanem jó elõre betáraztam, mert aki olyan véleményen van mint én számíthat rá, hogy úgyis párszor banolják.
Mondok egy példát:
Ha jól emlékszem a közel-keleti konfliktusok topicban kibanoltak a következõ indokkal:
Politizálás.
Az már senkit nem zavart hogy hónapok óta politizálás megy azon a fórumon kis haditechnikával megspékelve még is csak én kaptam érte ban-t.
(ha jól emlékszem a reklamációm után vissza lett vonva, de akkor is...)
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezt kellene észrevenni és nem leragadni ott, hogy "komunyista" vagy "nácifasiszta".
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem. Az az erkölcsi alap, hogy miután 8-10 éve lerabolták az országot (hasonlóan mint a mszp) megkapták 7-8 millió ember szavazatát. Ebbõl akár gondolhatják azt is, hogy elégedett volt velük a nép akkor amikor azt csinálták amit. Majd tovább okoskodva arra a következtetésre jutottak, hogy ha akkor jó volt a népnek akkor most se változtatnak a szokásaikon.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A regem meg azért van banon mert nem értettek egyet a véleményemmel a modik, és figyelmeztetés dacára is elmondtam amit gondoltam. Ha azért lenne banon mert folyamatosan személyeskednék, meg k.anyáznák másokat megérteném és el is fogadnám.
így viszont kénytelen voltam regelni vagy 20 alreget, ezekkel csak az a gondom ,hogy állandóan elfeljtem a jelszavakat, meg hogy milyen mail cimre vannak regelve, de majd csinálok újakat meg hozzájuk egy szép kis listát.
...vagy megunom ezt az egész mókát aztán töltöm mással azt az idõd amit itt. <#idiota>#idiota>
most akkor az az erkölcsi alap szórni a nép pénzét, hogy mások is szórják? 😄
Forza.
A fidesz most (megint) ezt erõlteti, de nem mûködik. A megmaradó extra pénzt az emberek devizahitelre költik, takarékba teszik, luxus-import cikkekre költik. A magyar gazdaság meg tovább rohad ...
Forza.
miután a hiteleket is az emberekre (najo, sokat "haverokra") költötték, érthetõ, ha nekünk is kell visszafizetni, nem?
Forza.
kezdetnek.
Forza.
Egy, a hite elõírásait betartó muszlim, nem fordulhat a hagyományos nyugati elven mûködõ bankokhoz, ha hitelre van szüksége vállalkozásához, vagy akár azért, hogy autót vásároljon. Az Iszlám ugyanis tiltja a kamatszedést, amelyet - legyen szó bármilyen alacsony kamatösszegrõl -, az Iszlám vallási törvénykezése, a saríja uzsorának minõsít. A saríja szerint csak a halal, vagyis tiszta üzlet az elfogadható.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Azt kellene észre venni, hogy akik ezt kitalálták elhitették velünk, hogy ez a rendszer a jó, más nem is létezhet, mi meg elhittük, mondjuk nem volt nehéz átbaszni minket mert a média 90%-a a kezükben van. Ráadásul nagyon okos emberekrõl beszélünk akik mindig elõttünk járnak pár lépéssel, hisz nekik nincs is más dolguk mint ezen gondolkozni míg az átlag embernek a túlélésen kell törnie az agyát.
Nézzük mi jut eszébe egy átlagos rtl klub/atv nézõnek egy multi ellenes kijelentésrõl:
multiellnes kijelentés -> jobbik -> náci -> ez jó nem lehet.
multiellnes kijelentés -> jobbik -> alacsony iskolázott szavazók -> lehet hogy igazuk van pár dologban, de én nem akarok közéjük tartozni mert alacsony iskolázottságúak, és még ha én is esetleg az vagyok akkor sem akarok egy olyan csoporthoz tartozni.
Na most, ehhez elég volt párszor megemlíteni a "közvélemény kutatások" eredményénél, hogy a jobbik szavazók alacsony iskolázottságúak. Ezt többször is olvastam/hallottam.
Így mûködik ez a rendszer. Ha még eleged is van a maszop/fideszbõl és jól tudod hogy az lmp kb ugyanaz mint õk csak pepitában akkor sem fogsz másra szavazni a három közül. Már elõre elültették a "szavazóközönség" agytekervényeiben ezeket a kis kódokat a tv képernyõjén keresztül.
Ezek ellen az egyszerû nép nem gyõzhet, mert minden nyerõ lap náluk van, mindenképpen mi szopunk.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Legjobb párt a neve,vagy mi.Nekünk is van ilyen pártunk.Kétfarku kutyapárt a neve,és már indultak idõközi választáson is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Hetekkel ezelõtt belinkelt ide valaki valami írást amiben azon töpreng,hogy vajon kinek tartozik a világ, ezt a kérdést én is feltettem pár hónapja a közel-keleti konfliktusok topikban. Ha minden országnak adóssága van akkor ki az aki ezeket a pénzeket visszavárja. Egyáltalán honnan volt annyi pénze, hogy állandóan kölcsönöket oszt, amit sosem lát vissza.
Mert ugye ha semelyik ország sem boldogul azaz minden évben mínuszban van akkor minden évben nõ a hitel állománya, tehát vissza vizet mondjuk 10milliárdot de azonnal is felvesz még 12-õt tehát akinek visszafizette -2 ben van és ha ez minden évben így van akkor sosem lesz vége és elõbb utóbb összedõl az egész építmény mint a kártyavár. A falak már repedeznek.
De most sem értem, hogy ha minden egyes ország mínuszban van akkor ki az aki kölcsön ad és mibõl teszi ezt?
mit kellene csinálni?
ez az egyetlen út vagy azt mondani a tõkének, hogy ezt mi nem fizetjük vissza soha (ami persze kivitelezhetetlen)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol