61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Bronx South
    Az ördög valóban a részletekben lakozik, de inkább azokban a nézetekben amit te vallasz.

"Tudod, mi a félelmetes?" - Gratulálok, egy új képességre tettél szert. Elég sokáig tartott.
  • Lantee
    Oh atyám! Legalább lennél tisztában a zsidó-palesztin problémával. Legalább egy-két könyvet elolvasnál. Legalább megpróbálnád egy kicsit más szemszögből is vizsgálni a helyzetet. De nem, mert az fárasztó. Sokkal egyszerűbb mantrázni a "mocskos zsidók" szöveget.
  • Lantee
    Garfield-Garfield...Hát tényleg nem vagy képes felfogni, hogy mindenről a zsidók tehetnek? Globális felmelegedés, benzinár, aszály/jégeső, szar filmek, sóska, gazdasági helyzet, pottyantós wc, SsanYoung autók...MINDENRŐL!
    Fogadd el tényként, és neked is sokkal egyszerűbb lesz az életed.

Tudod, "Boldogok a lelki szegények..."

;)
  • Bronx South
    Ezt is ki generálja ? Nem izrael ? lol Valahogy elcsitultak a hírek az arab műsor majd az azt követő palesztin államalapítás miatt az irán és izrael közötti feszültségről. Erre jön egy kamu merénylet amit Iránnal hoznak összefüggésbe, lol. Mert ugye az USA megteheti hogy elfoglal 2 országot is a 21 -ik században, majd végül sehol semmi, csak a kamu indokok. hányinger !
  • Garfield
    Kis huncut, provokálunk, provokálunk?
  • Garfield
    A social engineering az egyik legtipikusabb hacker technika, melynek során a leggyengébb láncszemet, az embert támadják. Lásd még regisztrációnál megadott jelszó ugyanaz, mint a kvázi felhasználónévként szolgáló email cím jelszava.
  • Garfield
    A lényeggel igen, de talán ismered a mondást, hogy az ördög a részletekben lakozik, és ami pontosan arról szól, hogy az úgymond lényeg jelentése igencsak torzulhat, ha nem veszel figyelembe mindent.

Ajánlom elolvasni / megnézni a 12 dühös ember című darabot/filmet: részben pont a fekete-fehér mögött megbújó részletekről szól és arról, ha az ember felelőtlenül eltekint azoktól.

a további színek meg csak vakítják az embert, és elterelik a lényegtől más irányba.

Tudod, mi a félelmetes? Hogy pontosan úgy viselkedsz, ahogy az 53321-ben leírtam.
  • Bronx South
    A barátaidnak itt fog letörni a bicska éle.
  • tviktor91
    ,,A férfi rendkívül egyszerű módszert használt a hírességek jelszavainak megszerzéséhez. Az interneten rákeresett azok születési adataira, iskoláira és hasonló információkra, ezek birtokában pedig megválaszolta a jelszó-emlékeztető kérdéseket, és egyszerűen új jelszót generáltatott saját maga számára a fiókokhoz"

Hatalmas agy kellett hozzá....egy kis utánajárás és sok-sok szabadidő a jelszavak próbálgatásához.:D
  • Garfield
    Azért más ország jogáról van szó egyrészt, másrészt pedig azért érdemes csínyján bánni azzal, hogy mi a veszélyes. Stohl cselekedeténél inkább a tett a büntetendő, míg az ilyen hekkelgetősdinél már nagyobb hangsúlyt kap egy jóval elvontabb fogalom, a társadalomra veszélyesség, mivel az ilyen ismeretekkel sokkal nagyobb kárt is lehet vele okozni, mint amekkorát pár pucér sztárfotó kikerülése jelent, így kell az elrettentő célzat.
  • Bronx South
    A fekete fehér az = lényeggel, a további színek meg csak vakítják az embert, és elterelik a lényegtől más irányba. Te is egy lényegtől elterelt ember vagy, a világ jó és probléma mentes, mi okozzunk a problémát.
  • Garfield
    Te hoztad fel az agymosós, nem gondolkodós témát, én csak szépen rámutattam, hogy nem olyan fekete-fehér a világ, mint amilyennek látni szeretnéd. Ennyi.
  • Garfield
    Háát, szerintem Irán kissé nagy falat lenne az USÁ-nak gazdaságilag és katonailag is. Itt már nem nagyon tudnának segíteni a szövetségesek, elég nekik Irak és Afganisztán, Kína és Oroszország viszont 101%, hogy ellenezne bármilyen megmozdulást.
  • Bronx South
    Pontosan, beletörődtem és le is szarom egyben, nem tudom mikor láttál tőlem olyan hszt hogy jó lenne hogyha témát váltanátok. Viszont ha példának feltudom hozni a dolgot, akkor engedd már meg hogy az engedélyed nélkül felhozzam lol. Így ez a hszed megfelel a kötözködés fogalmának, és egy duma a semmiről felé tereli az eszmecserét, amúgy is az mert mint írtam nem jutottunk feljebb a vitában.
  • tviktor91
    121 év egy pár képért.

DE ittasan drogosan majdnem embert ölni - álá stól bucika - annak elég lesz 5 hónap.
  • Garfield
    Igen, rózsaszín meg egy csomó más szín, de hát hogyan is tudhatnád a fekete-fehér világodban, ugye?
  • Garfield

Mint már írtam, senki sem akadályoz, hogy olyan hírt szúrj be, amilyet szeretnél, viszont nem várhatod el az érdeklődést: vagy fel tudod kelteni, vagy nem. Ha nem, akkor ez van, törődj bele, vagy menj máshová, ez a két lehetőséged van, a figyelem ki- és megkövetelése nem harmadik opció. Mellesleg akkor ez azt jelenti, hogy ha beszúr valaki Kiszel Tündéről is egy hírt, akkor kötelesek vagyunk megcsámcsogni? Nem.

cutána jött egyből egy kg orbános hsz, amit rágni kezdtek szokás szerint az emberek, és a zsidózás is valószínűleg a rágás utáni végtermékből alakult ki, amibe én is bekapcsolódtam. ezt is ti gerjesztitek.[/i]

És megint ott vagyunk, hogy a zsidózásért nem a zsidózó a felelős, hanem megint más... NEM. A zsidózás annak a sara, aki ezt csinálja, meg se próbáld másra fröcskölni, viseld a tetted következményeit.

Mellesleg a lentebb már említett nem gondolkodásra szép példa, hogy az orbánozásra azonnal a zsidózás a válasz...
  • Bronx South
    Aha ok, azt szürkéből majd lesz rózsaszín. Felvázoltad a saját világképed egy részét, hát köszönöm szépen hogy megosztottad, te maradsz egyen, én meg kettőn.
  • tviktor91
    Iráni háború -.-
  • Garfield
    És mondd csak, kit érdekel az, hogy TE olvasod-e, nem a te olvasási preferenciáidról volt szó. Más viszont igen, a saját bevallásuk szerint nem is kevesen. Arra mutattam rá, hogy a gondolkodáshelyettesítés bizony azok közt is jelen van, akik a (cionista) gondolkodáshelyettesítésről papolnak, csak épp mások és mással helyettesítenek. Akkor meg mireföl a nagy arc?

De tudod mit, a kedvedért mondok egy másik példát a gondolkodásmentes világnézetre.
    Valamivel össze kell fognunk a csoportot, és egyúttal meg kell akadályoznunk, hogy a csoport tagjai akárcsak kicsit is megkérdőjelezzék a csoport elveit, illetve a tagokat meg kell kímélni egy adott kérdés kapcsán felmerülő komplex problémákról, melyek megingathatják az elvek iránti elkötelezettséget. Mit kell csinálni ergo? A világot le kell egyszerűsíteni fekete-fehérre. Szóval szépen leszúrjuk az ideológiai tilalomfákat, hogy mi ezeket az elveket képviseljük, azon túl meg ott a Gonosz, amely a létünket veszélyeztető. Mondjuk legyenek ők a zsidók. A tilalomfák felénk eső oldalán levő dolgok érdekesek, a másik oldalra meg azt mondjuk, hogy azzal nem szabad foglalkozni, mert az zsidó agymosás, csak azért vannak, hogy megkérdőjelezzék az elvhűségünket, végső soron az elpusztításunk a cél. Mi mindent jól csinálunk, mert egy nemes eszményért küzdünk, ergo ami velünk rossz történik, az az ellenség ármánykodása lehet csak. Ez az eszmény az egyetlen jó, így aki megkérdőjelezi, az csak gonosz lehet; nem érdekes, hogy mit mond, a lényeg az, hogy nem hisz az eszményben és ez bőven elég. Nem szabad hagyni, hogy a csoport tagja elkezdjen a részletekkel foglalkozni, mert akkor a fekete-fehér átmehet szürkébe, és akkor jön a kétkedés. Éppen ezért a legegyszerűbb az, hogy az eszmény sértése esetén jön a sivítás, hogy ZSIDÓÓÓÓÓ!

Kellően sokszor ismételve reflexszerűen fog menni a nem gondolkodás, és helyette a zsidózás. Egy a baj vele: a zsidózás szépen mutatja, mikor nincs szó gondolkodásról, csak billogozásról.
  • Bronx South
    Az én szememben egy hír topik vegyes, minden hírről van beszúrva valami, amire az emberek kifejtik véleményüket. Pl. beszúrtam a napokban egy új zéland partjainál megfeneklett hajót, ami a héten hatalmas ökológiai katasztrófát okozott a térségben, le se szarta senki, helyette utána jött egyből egy kg orbános hsz, amit rágni kezdtek szokás szerint az emberek, és a zsidózás is valószínűleg a rágás utáni végtermékből alakult ki, amibe én is bekapcsolódtam. ezt is ti gerjesztitek.
  • Garfield
    Miért? Nincs elég példával alátámasztva? Tsoltól is kaptál egy linket, mi lehet az alapja a köcsögözésnek.

Egyébként rossz helyen jársz, mert mint már mondtam, a választások előtt meg köcsöggyurcsányozás ment, azaz a színvonal konstans, csak a célszemélyek mások. (Azt persze nem is merem feltételezni rólad, hogy a köcsöggyurcsányozás mint színvonal nem zavart volna. )
  • Bronx South
    Most ráfáztál, mert ha hiszed ha nem, egyik "mélymagyar" portált se olvasom. Amúgy valóban tényként volt rajtuk tekintve, hogy cigányok öltek.
  • Garfield

blablabla... "zsidó érdek"... blablabla... Hát igen, persze...

"facebook" szerintem nem sok ember van aki a facebookot hírportálnak tekinti, te meg megint sugalsz egy hülyeséget.

Annyira aranyos, ahogy, igaz, kissé izzadságszagúan, de játszod a hülyét, hogy fogalmad sincs, melyik mélymagyar hírportálról van szó, amelyik a FB-os pletykát így kezelte, ahogy leírtam. Kit próbálsz becsapni?
  • Bronx South
    Ha egy hírtokpikban majdnem minden hsz az, hogy orbán egy kg, vagy legalábbis ezt sugalja, az egy színvonal ? Mert szerintem nem, és kézenfekvő példa volt nekem a válaszhoz. De remélem most még kuszább lett neked a dolog.
  • Bronx South
    Ezzel az a helyzet hogy a másik félben hívatalos tekintettben is sok a zsidó aki magyarnak vallja magát, aztán a zsidó érdekeket úgy állítja be mintha magyar érdek lenne, majd a "nagymagyarkodókra" rámondja hogy csőcselék, és hogy miattuk tart ott az ország ahol. De a meséidet elmondhatod a szomszédodnak is, ő lehet elhiszi.

"facebook" szerintem nem sok ember van aki a facebookot hírportálnak tekinti, te meg megint sugalsz egy hülyeséget.
  • Garfield
    ???

Lantee-nak leírod, hogy zavarnak az orbános hozzászólások, amikor meg ezután Tsol-tól kapsz egy dedikált Orbános hírt, akkor meg nem érted, miért pont te kapod?

Őőőő, ez nekem kusza...
  • Garfield
    Most meg leírod hogy "Mi". Akkor jó lenne ha eldöntenéd hogy a szemedben kik a Magyarok akikben a hiba van, mert a másik fél akkor tulajdonképpen nem tehet semmiről ? Vagy nem is Magyarok ?

Tudom, hogy számodra ez kissé nehezen emészthető lesz, de én ugyanúgy magyarnak tekintem azt, aki habzó szájjal zsidózza a másikat csak mert nem ért vele egyet, és magyarnak tekintem a lezsidózottat is. Így nézve pedig igenis mi vagyunk a hibásak, mert az egyik magyar magának követeli a jogot, hogy megmondja, ki a magyar, azaz a magyarok egyik csoportja magyarabbnak gondolja magát a másiknál. Nem kell ide semmiféle globálcionista métely, meg világösszeesküvés a magyarok ellen, megoldjuk mi magunk.

"abszurd példa" Ez most komoly hogy a facebookos pletykát hozod fel nekem példának ?

A magukat magyarabbnak gondolók egyik kedvenc hírportáljáról van szó, ami pletyka helyett kész tényként kezelte napokig. Szóval akkor itt most kik mondják meg, mit kellene gondolni?
  • Bronx South
    Ezzel tudod mi a gond ? Hogy amit leírtam, azt a lantee színvonallal kapcsolatos kijelentésére írtam, tsol meg úgy írta azt amit, mintha én itt valami nagy fideszes lennék, pedig még csak nem is szavaztam, esetleg közelebb áll hozzám a jobboldal politikája.
  • Bronx South
    Már már kifele menőben vagyok a téma kapcsán, így a válaszoláshoz szükséges erő, mert ugye hülyeségre válaszolni ahhoz erő kell, már más irányba van helyeződve.

Viszont a kérdésednél már látok egy ellentétet.

Jössz itt nekem azzal hogy a nagymagyarkodó xxy, ők tehetnek arról hogy a magyarság többi részéből már kiivódott a nemzeti tudat.

Most meg leírod hogy "Mi". Akkor jó lenne ha eldöntenéd hogy a szemedben kik a Magyarok akikben a hiba van, mert a másik fél akkor tulajdonképpen nem tehet semmiről ? Vagy nem is Magyarok ?

"abszurd példa" Ez most komoly hogy a facebookos pletykát hozod fel nekem példának ?
  • Garfield

Nem tudom hogy ezt miért nekem küldted, bár biztos van nyomós okod rá amit én nem tudok.

Egy tipp:

Minden második hsz az, hogy orbán így, orbán úgy, vagy ha a hszben nincs benne hogy orbán, akkor kötődik a nevéhez vagy a fideszhez.
  • Garfield
    Én csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi kell ahhoz, hogy Orbán belássa, totál rossz irány, amelyet erőltetni próbál, és el kéne gondolkodni azon, hogy vajon Matolcsyéknál egy gazdasági szakember számára olyan egyszerű dolgokat, mint a manyup-választás, miért a feleség csinálta? Meddig feszíti a húrt?

Itt vagyunk október közepén, egy olyan költségvetési évben, amelyben irdatlan pénzek áramlottak az államháztartásba és még így is deficites, és jövőre a mostani hiány majd tízszerese 1000 milliárd várható, és még csak most kezdenek ötletelni, hogyan feleljenek meg Orbán légbőlkapott elképzeléseinek...
  • Bronx South
    Nem tudom hogy ezt miért nekem küldted, bár biztos van nyomós okod rá amit én nem tudok. Ha választani kell a szar közül, akkor inkább legyen sárga, mint piros, de ez az a rész ami a legkevésbé érdekel, főleg hogy ugyanaz a tőke van a háttérben, így tökmindegy milyen párt van hatalmon. A globális politika jobban érdekel, az EU-nak hála még talán jobban is hat ránk mint kéne ebben a leépített országban. Egy két helyen pedzegetik hogy hónapokon belül jön egy még komolyabb válság, ez jobban érdekel.
  • Garfield
    És igen, megint mindenki más hibás, csak mi nem, ugye?

Tudod, ez ugyanaz az önhazugság, mint ami a Kossuth-szobor kapcsán politikai akcióról pampog egy szerény képességű fideszes, pedig csak arról van szó, hogy az emberek egy csoportja jelentősen mást akar, amit a fideszesek elképzelnek. Hogy is van az, hogy egyszer a Zemberek akaratára hivatkozunk, amikor az jó nekünk, de amikor szembemennek velünk, akkor politikai akció az egész?

Mi csak jót csinálhatunk, de rosszat sosem, ugye? Ami rossz velünk történik, annak mindig valami gonosz külső erő az oka?

még kicsit se gondolkozzanak el a helyzeten. az utóbbival kapcsolatban egy példa: a cigány épp kirabolna valakit, késsel fenyegetőzik, oda megy a nagy magyarkodó kg és telibe veri a cigányt, a cigány véletlenül rossz helyen lett eltalálva, meghal. a média mint mond ? "hogy a cigányt holtig verték, a tettes előzetesben." remélem érzed azért a lényeget.

Vagy mondjuk egy abszurd példa: tömegpánik tör ki egy szórakozóhelyen, három embert agyontaposnak, mire az egyik, azonnal szalagcímben hozza, hogy cigányok késeltek odabent, és még akkor sem frissíti a címet, amikor már más médiumokból mindenki számára egyértelmű, hogy ilyesmiről szó nincs. Ezek szerint a gondolkodás hiánya másutt is jellemző, nemdebár, lényeg a gondolkodás nélküli Két Perc Gyűlölet.
  • Bronx South
    ez egy példa volt arra hogy a média mekkora egy kamu, amúgy még szép hogy nem hallasz ilyet, bár volt már rá példa, mindenesetre állt. a cigányok bűnöznek a magyarok ellen és nem fordítva.
  • Lantee
    Elsiklottál a gyöngyöspatai bejegyzésem felett, de ismét aktuálissá tetted:
    Szóval, én nem nagyon hallok olyat, hogy valakik cigányokat vertek volna.
  • Tsol
    Vigyázat egy rendkívül provokatív link jön, 0 hírértékkel!

A kormány sem tudja hogyan tartható a büdzsé
  • Bronx South
    persze utána jön a felháborodás hogy hát a józsika jó gyerek volt, senkinek se ártott, etc. hagyjukmár.
  • Bronx South
    én inkább azt mondanám hogy a politika, a külföldről becsődülő szemét, és a befolyásolt médiából áradó képek, az ami ide vezetett, és megváltoztatta a többség világképét, hogy még kicsit se gondolkozzanak el a helyzeten. az utóbbival kapcsolatban egy példa: a cigány épp kirabolna valakit, késsel fenyegetőzik, oda megy a nagy magyarkodó kg és telibe veri a cigányt, a cigány véletlenül rossz helyen lett eltalálva, meghal. a média mint mond ? "hogy a cigányt holtig verték, a tettes előzetesben." remélem érzed azért a lényeget.
  • Lantee
    Mert ezek a mocskos liberálbolsevikok.... :D