Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hagyta cserben.Oda is ment hozzájuk,és megkérdezte hogy minden rendben van-e.Sõt még cigit is akart kérni tõlük.Utána értesítették a mentõket,és ekkor lépett le.A testvére maradt ott.Ezt õ maga nyilatkozta.Szerintem meg ne csodálkozzunk ha a másik felet fogják elitélni a bíróság félrevezetése miatt.Mielõtt írtok valami baromságot,tájékozódni kéne.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Atomreaktor
remélem egyszer te is éhezni fogsz és és rád se fog nézni senki.

Tikal
kár hogy a fiatalokat basztatják egy füves cigi miatt, kifizettetik veluk a vizsgálatok költségét - ami ugy adott esetben nem kevés lehet, lehet a család nem tudja kigazdálkodni, sõt, biztos hogy nem - de sthol buci megussza, ez a lényeg!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Peter1
Sajnos félre. Nem az általad is leírtakat vizsgálták, hanem, hogy mi történt (ha történt) a bácsival. Nem csodálkoznék rajta, ha megúszná vagy v.milyen látszat büntetést kapna. Az meg nevetséges, hogy elment v.miféle rehab tanfolyamra és ejtik a drogos vezetés vádpontját (ha jól emlékszem).

Ide mit lehet írni?

arty
nagyon félrement ez az ügy... nyilván okkal. nem az a kérdés, hogy k. pál megrokkant-e, az egy polgári per alapja lehet. a kérdés az, érdemel-e letöltendõt egy visszaesõként drogosan vezetõ, aki ráadásul cserbenhagy, utána hazudik, hogy nem õ volt, stb?

kár, hogy errõl már soha, sehol nincsen szó 😞

Forza.

arty
mer' nem jogásznak tanult ez a sok okos. mert nincs a sok okos mögött valami nagy pénzember. mert parlamentbe kerülni pénzbõl lehet, ahoz viszont meg kell hajlitani a gerinced...

az, hogy lézer jános arrogánsan lambo motoros audival jár, hogy fidesznyik alkotmánybirákkal higitják a demokrácia legfõbb õreinek testületét nem függ össze a magyar államadóssággal.

fidesz 2010-11: váltás óta a legalja (szorosan mögötte: medgyesi '(f)osztogató' péter kormánya)

Forza.

arty
te nem hiszed, viszont ez elmaradó áfa bevételek azt mutatják, hogy bizony de, a devizahitelek törlesztésére és takarékoskodásra "költ" a magyar

Forza.

Narxis
Durvulás lesz megint, ebbe bele fog rokkanni pár ország...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
250 forint környékén a svájci frank... <#wow3>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hazudnak mintha muszáj lenne(?)!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

#51344 már vissza is üt. <#idiota>
[NST]Cifu
A szadista hajlamokat ne a kommentekben éljétek ki légyszíves. Vagy akkor a gumiban / saját topicban. De ne itt

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

immovable
Troll warning.
<#sir>
Willenbrock
Vagy lehetne õket bombázni is humanitárius okokból hogy ne szenvedjenek olyan sokáig <#szomoru2>

Danny1987

Live for nothing or die for something.

"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplõknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól"

Miért van az az érzésem, hogy errõl mélyen kussolni fog minden média, és az igaz, hithû szavazóknak is meg lesz magyarázva, hogy "az nemúgyvolt! merazanyócév! gyurcsányahibás!"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

89
helyesbítenék: a családos középréteget kell erõsíteni, amíg nem lesz egy erõs polgári középréteg addig csak tovább evezünk a szarban

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

A szegényeket kell segíteni,nem a gazdagokat.Nem hiszem hogy hitelre költenék a pénzt amit kapnának.Aki bérbõl,és fizetésbõl él,az minden fillérnek örülni tud.

A halál monnyon le!

89
A halál ANTISZEMITA!!!

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bronx South
aha ok. épp ezért nem szavaztam, mert nem szeretek a szarból válogatni, mindenesetre én most a jelenlegi szart látom jobbnak, és a véleményemen nem változtat semmi. akkora adóságunk van hogy tulajdonképpen nincs helyes politika, legalábbis olyan ami a népnek qrwára kedvezõ. de ha már ennyire sok okos van a topikban, és frankón tudják mi a helyzet miért nem õk ülnek a parlamentben ?

Bronx South
nem szarom le hogy minek tartasz ? nézd már meg hogy mirõl szól a topik témája.

arty
azok az irásaid alapvetõ tévedésekre épülnek, emellett nem nekem íródtak, gondoltam a megszolitottak majd ugyis reagálnak ... dehamár:

" majd jön a Fidesz és itt qrwa nagy jólét lesz ?? Tudja mindenki(vagy nem) hogy az ország fürdik az adóságban, azt valahogyan vissza kell fizetni nem ? Arra valahonnan elõ kell teremteni a pénzt nem ? A Fidesz legalább bemutatott nekik és aztmondta hogy basszátok meg majd mi megoldjuk. Hát ez lett belõle, abba belegondoltál hogyha a nyugdíjból nem államadóság lett volna kifizetve mi lett volna itt ? Újabb Görögország ? "

2.7 millió birka azt gondolta, igen, hogy a fidesz majd megcsinálja 😊) õk azok, akik emlékezete csupán 8 évig hiteles... ha 12ig lenne, a fidesz a parlamentbe se kerül be...

emlékeztetnélek, hogy a fidesz egy részét forditja csak a manyup pénzeknek államadosság törlesztésére. az a maszlag annak, aki hajlando bevenni. (pl neked? kérdezem, nyugi!) a többibõl az elbaszásukat takargatják (adocsökkentés miatt lukak a folyó költségvetésben)

a módot se feledjük, ahogy a fidesz megcsinálta a manyup-konyecet: lehet maradni, de akkor véged - ez mi? ez a jó módszer? hagyni egy hivatkozási alapot, hogy "maradhattál" de közben hátbaszurni?

görögország pedig igy is jön, ne legyenek kétségeid 😊 olvasgass portfoliot vagy más gazdasági prognozissal foglalkozo oldalakat.

"Ha az államadóság csökkentésére irányuló megnyílvánulások nem, akkor mi lenne az ? De a jelenlegi világgazdasági helyzetben csak hogy általánosítsak, mi az ami jó lenne az embereknek ? Neked mi az elképzelésed ?"

az államadoság csökkentésére irányulo megnyilvánulások kamuk. emlékeztetnélek, hogy a fidesz is jár ám kölcsönért, a különbség, hogy nem az IMF-tõl ... 😊 (izé, najó, attól is, lásd: MOL pakettet pl IMF kölcsönbõl vették - upsz 😊 )

az embereknek rövid távon jó, amit a fidesz tesz. hosszutávon nekünk annyi...

"szídják a fideszt hogy próbálja az adóságot rendezni úgy ahogy, biztos jobb lett volna az imfhez fordulni, de arról miért nem ír senki hogy az mszp mit a jó nagy ....-t csinált 8 évig ??"

úgy ahogy 😊) hátezaz... ez az ugy-ahogy = sehogy. konkrétan 1-2 évig rendezi, hogy utána/közben(!) ujabb hiteleket vegyen fel.

szidtuk eleget az mszp-t is, de a jelenleg futo eseményekhez nekik igen kevés közük van. johogynem azt várod, hogy szidjuk kicsit az mdf-et is, õk is bennevannak a ma kialakult helyzetben a 90-94-es politikájuk miatt (ami egyébként megkérdõjelezhetetlen tény) ...

Forza.

Hegi90
milyen áskálódás? a srác nyíltan elismeri, sõt henceg, hogy milyen ügyesen kicselezi a rendszert, majd mártírkodik, hogy "jajj, az én fajtám 😞"

ez az uccsó posztom a témában, nevetségesnek tartalak, sry.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
az hogy már én is voltam" senkit nem jogosít fel áskálódásra, ez aljas dolog fórumon kívül, és fórumon is.

Bronx South
egy 97 éves emberen, aki már alig tud magáról mit akarnak megbüntetni... lol

Hegi90

én is voltam már banon, én se találtam jogosnak, még is kibírtam

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ez durva...

Bronx South
"modinak szóltam és kész" <#idiota> nem hiába írtam, írom többszörösen is hogy óvoda.

Hegi90
ez a véleményed, oké. Tõlem a téma lezárva, modinak szóltam és kész.

A Wiesenthal Központ csalódott Képíró Sándor halála miatt

"...Az SWC szerint várható volt a fellebbezések nyomán, hogy a másodfokú tárgyalás néhány héten belül megtörténik, és hogy a fellebbviteli bíróság érvényteleníti a felmentést. A központ - közleménye szerint - mélyen csalódott amiatt, hogy Képíró elítélését és megbüntetését megakadályozta a halála."

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
engem is zavar, vagy zavarna ha nem tudnám a véleményemet folyamatos ellenérvelés nélkül leírni, az emberek többsége nem szereti ha nincs igazuk, és mindent megtesznek azért hogy igazuk legyen még akkor is ha nincs. egy jó módszer a félrebeszélés

Hegi90
nézdd, nem fogunk minden esetet egyenként kivesézni újra és újra (az mszp-s kormányzást meg fõleg nem), ha érdekel róla a véleményünk, akkor olvasd vissza a topikot, vagy ha az érdekel, hogy vajon mit baszott el a fidesz, akkor itt is olvasgathatsz

azt meg tök fölösleges megkérdezni, hogy "na akkor mégis hogyan kellett volna csinálni szerinted?". Nem tudom, oldják meg, ez a munkájuk. Én nem vagyok se közgazdász, se jogász, minek okoskodjak?

Bronx South
nem, nektek abból van elegetek hogy van aki folyamatosan zavar a hülyeség tengerén.

Ez kemény

Az MDF utódja elakarja venni Bokros EP mandátumát, illetve perli nem kevés pénzel bokrost is meg Dávidot is.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.

Bronx South
emlékezetül: #51248, #51252, #51300

Hegi90
nekem csak szimplán elegem van csige mártírkodásából

arty
te nem kérdéseket vetettél fel, csupán a fidesznek kerestél mentségeket...

emlékeztetõül:
"az egész az mszp idejére gyökerezik vissza, de mondj egy olyan országot ahol a kormányfõk nem luxusautókkal utaznak."

😉

Forza.

Bronx South
ja valóban nem kéne fírtatni hogy a másik banon van-e vagy se, akkor te mirõl fírkálsz most tulajdonképpen ?

Hegi90
ennek a témának különben sincs itt a helye, szóval akár be is lehetne fejezni.

Bronx South
ez a jóég hatásvadász volt. ejnye