Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ide mit lehet írni?
kár, hogy errõl már soha, sehol nincsen szó 😞
Forza.
az, hogy lézer jános arrogánsan lambo motoros audival jár, hogy fidesznyik alkotmánybirákkal higitják a demokrácia legfõbb õreinek testületét nem függ össze a magyar államadóssággal.
fidesz 2010-11: váltás óta a legalja (szorosan mögötte: medgyesi '(f)osztogató' péter kormánya)
Forza.
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Live for nothing or die for something.
Miért van az az érzésem, hogy errõl mélyen kussolni fog minden média, és az igaz, hithû szavazóknak is meg lesz magyarázva, hogy "az nemúgyvolt! merazanyócév! gyurcsányahibás!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
" majd jön a Fidesz és itt qrwa nagy jólét lesz ?? Tudja mindenki(vagy nem) hogy az ország fürdik az adóságban, azt valahogyan vissza kell fizetni nem ? Arra valahonnan elõ kell teremteni a pénzt nem ? A Fidesz legalább bemutatott nekik és aztmondta hogy basszátok meg majd mi megoldjuk. Hát ez lett belõle, abba belegondoltál hogyha a nyugdíjból nem államadóság lett volna kifizetve mi lett volna itt ? Újabb Görögország ? "
2.7 millió birka azt gondolta, igen, hogy a fidesz majd megcsinálja 😊) õk azok, akik emlékezete csupán 8 évig hiteles... ha 12ig lenne, a fidesz a parlamentbe se kerül be...
emlékeztetnélek, hogy a fidesz egy részét forditja csak a manyup pénzeknek államadosság törlesztésére. az a maszlag annak, aki hajlando bevenni. (pl neked? kérdezem, nyugi!) a többibõl az elbaszásukat takargatják (adocsökkentés miatt lukak a folyó költségvetésben)
a módot se feledjük, ahogy a fidesz megcsinálta a manyup-konyecet: lehet maradni, de akkor véged - ez mi? ez a jó módszer? hagyni egy hivatkozási alapot, hogy "maradhattál" de közben hátbaszurni?
görögország pedig igy is jön, ne legyenek kétségeid 😊 olvasgass portfoliot vagy más gazdasági prognozissal foglalkozo oldalakat.
"Ha az államadóság csökkentésére irányuló megnyílvánulások nem, akkor mi lenne az ? De a jelenlegi világgazdasági helyzetben csak hogy általánosítsak, mi az ami jó lenne az embereknek ? Neked mi az elképzelésed ?"
az államadoság csökkentésére irányulo megnyilvánulások kamuk. emlékeztetnélek, hogy a fidesz is jár ám kölcsönért, a különbség, hogy nem az IMF-tõl ... 😊 (izé, najó, attól is, lásd: MOL pakettet pl IMF kölcsönbõl vették - upsz 😊 )
az embereknek rövid távon jó, amit a fidesz tesz. hosszutávon nekünk annyi...
"szídják a fideszt hogy próbálja az adóságot rendezni úgy ahogy, biztos jobb lett volna az imfhez fordulni, de arról miért nem ír senki hogy az mszp mit a jó nagy ....-t csinált 8 évig ??"
úgy ahogy 😊) hátezaz... ez az ugy-ahogy = sehogy. konkrétan 1-2 évig rendezi, hogy utána/közben(!) ujabb hiteleket vegyen fel.
szidtuk eleget az mszp-t is, de a jelenleg futo eseményekhez nekik igen kevés közük van. johogynem azt várod, hogy szidjuk kicsit az mdf-et is, õk is bennevannak a ma kialakult helyzetben a 90-94-es politikájuk miatt (ami egyébként megkérdõjelezhetetlen tény) ...
Forza.
ez az uccsó posztom a témában, nevetségesnek tartalak, sry.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
én is voltam már banon, én se találtam jogosnak, még is kibírtam
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...Az SWC szerint várható volt a fellebbezések nyomán, hogy a másodfokú tárgyalás néhány héten belül megtörténik, és hogy a fellebbviteli bíróság érvényteleníti a felmentést. A központ - közleménye szerint - mélyen csalódott amiatt, hogy Képíró elítélését és megbüntetését megakadályozta a halála."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
azt meg tök fölösleges megkérdezni, hogy "na akkor mégis hogyan kellett volna csinálni szerinted?". Nem tudom, oldják meg, ez a munkájuk. Én nem vagyok se közgazdász, se jogász, minek okoskodjak?
Az MDF utódja elakarja venni Bokros EP mandátumát, illetve perli nem kevés pénzel bokrost is meg Dávidot is.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.
emlékeztetõül:
"az egész az mszp idejére gyökerezik vissza, de mondj egy olyan országot ahol a kormányfõk nem luxusautókkal utaznak."
😉
Forza.