61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #53380 Orbán Dörnerrel fizette ki a Jobbikot -
#53379 [URL=http://www.origo.hu/itthon/20111014-amerikai-diplomaciai-tiltakozas-demarche-orban-viktor-antidemokratikus-lepesei-miatt.html]"Antidemokratikus bohóckodása" miatt figyelmeztetné Orbánt az USA a Washington Post szerint[/URL] -
#53378 -
#53377 Én ezzel a Trianon témával úgy vagyok, hogy meg kell emlékezni róla mert a magyar történelem egyik legszomorúbb napja, de tovább is kell lépni, nem lehetünk olyanok mint egy megakadt lemezlejátszó. A történelmet a győztesek írják, mi sajnos vesztesek voltunk. -
ManoNegra #53376 Remélem -
#53375 biztos kapnak az alkalmon;)
-
#53374 Hurrá újabb adó!
Durván drágul a kötelező - „A kiszivárgott információk már nem a vétkes autósok új terhéről, hanem egy egységesen a piacra terített adóról szólnak – magyarázza Lantos Lóránt, a kotelezo.hu vezetője.
...viktor, viktor, viktor....! -
ManoNegra #53373 Nem akarom újrakezdeni ezt a trianon témát, de ebben az esetben a nagy bölcs európa kinyalhatja a seggem... -
#53372 Tarlós nem indokolt
A fidesz így próbál elcsalni szavazókat a jobbiktól. Be kell nyalni a szélsőjobb felé, így próbálják szétzilálni és maguk mellé állítani az - egyenlőre - egyetlen komolyabb kihívót a jobbikot. Ennek mi a legjobb eszköze? Pengettünk népnemzeti szólamokat, adunk neki gesztusértékű engedményeket, színház, "erdélyi politika", stb. (trianont ők annyira nem merik pedzegetni, mert egyből ugrik a szalonképesség Európában.) -
ManoNegra #53371 Nyugodjék békében. -
Borg #53370 Magyar vizilabdázó szenvedett halálos autóbalesetet
Kettészakadt az autó...
-
#53369 Ennyi volt a szabadságharc. Állítólag nincs szó újabb készenléti hitelről, de mint tudjuk amit tagadnak... -
Lantee #53368 Hát igen, sajnos hiába épül-szépül a ház, ha rohad az alapozás... -
ManoNegra #53367 Itt viszont aki meg tudná oldani, hogy ne a politika irányítsa a rendőrséget, az maga a politika. Hát hülye lenne. Hasonló ez ahhoz a népszavazási kezdeményezéshez, hogy számlával kelljen igazolni a költségtérítést. A nagykoalíció gyönyörűen összezárt akkor is. -
Lantee #53366 A rendőrséget úgy képzelném, hogy a dolga az alkotmányban, jogszabályokban, törvényekben lefektetett rend védelmezése lenne.
Tehát sem uborkát lopni, sem autókat feltörni, sem verekedni, sem pedig kirakatokat féltéglával bedobni ne legyen szabad, teljesen mindegy, hogy éppen melyik párt van hatalmon.
Sajnos ennek pont az ellenkezőjét tapasztalhatjuk már régóta, ugyanis a rendőrség dolga a MINDENKORI HATALOM megvédése és kiszolgálása lett. Éppen merről fúj a szél...
Ilyen rendszerben viszont ne csodálkozzunk, hogy itt tart a mai magyar rendőrség, ahol tart. Mielőtt rákattintaná a bilincset valakire, gyorsan át kell gondolni, hogy milyen következménye lesz ennek rá nézve, esetleg a felettes(ek)től gyorsan véleményt kell kérnie, hogy akkor ezt most lehet-e.
Szomorú!
-
ManoNegra #53365 Igen, ilyenkor én is azt mondom, hogy több jogot nekik végre! Viszont a tüntetés oszlatásban csak maximum annyi különbség van, hogy éppen ki van hatalmon, ki az aki ki megy tüntetni. Ez már eleve elég nagy baj, mert nem állunk ki egymásért. Te sem állsz ki az "ősmagyarért" és ő sem áll ki érted.
Először is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendőrség berkein belül, és utána növelni a jogokat.
Jó volna, de sajnos lehetetlen. -
Lantee #53364 Ezzel annyi a gond, hogy ilyenkor midenki kajabál, hogy több jogot a rendőröknek (ezt én mellesleg már 1992 óta szajkózom), bezzeg amikor élnek a jogukkal, és feloszlatnak egy ősmagyar tüntetést, akkor a rendőröket b*sszák meg...ha nem ott és akkor, hát pár év múlva egy új kormány.
Először is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendőrség berkein belül, és utána növelni a jogokat. -
ManoNegra #53363 Nem kapott nagy hírverést, hogy ezekben a napokban Magyarországon tárgyal a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége a kormánnyal, a tervek szerint jövő hétfőn véglegesítik a megbeszélések eredményét. -
ManoNegra #53362 Add tovább: elfoglaljuk a Wall Streetet!
[i]„Kitüntetéssel diplomáztam, kapcsolatokat építettem, önkénteskedtem, és több év munkatapasztalatom volt, mire végeztem a főiskolán. Mégis munkanélküli vagyok” – olvasható a sárga papíron, amelyet egy fiatal, divatosan öltözött fiatal férfi tart egy másik fotón.Mindkét szöveg végén az összegzés: [b]„én vagyok a 99 százalék”, vagyis egyike az amerikaiak döntő többségének, akiket egy új mozgalom szerint az ország lakosságának egyetlen százaléka kizsákmányol. -
ManoNegra #53361 http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/rendoroket_vertek_erden/2244884/ -
ManoNegra #53360 Rendőröket vertek Érden
Négy férfi bántalmazott két rendőrt a Pest megyei Érden - közölte a privatkopo.hu bűnügyi portál csütörtökön. Az MTI értesülése szerint a rendőröket megtámadó férfiakat őrizetbe vették.
A honlap információi szerint a rendőröket Érd belterületén még szerda este bántalmazták, amikor egy autó utasait akarták ellenőrizni.[/i]
Az a durva, hogy ilyenkor jogosan felmerül minden tisztességes állampolgárban az igény, a rendőrség jogainak drasztikus növelésére. Viszont mi van akkor, ha direkt erre játszanak? Senkinek ne legyen kétsége afelől, ha megkapná a jogokat a rendőrség, akkor azt bármikor bárki ellen be fogják vetni. A jó ég tudja mi lenne helyes... -
#53359 Az utolsó pillanatokban egyeztet Matolcsy a tárcákkal - Egy kormányhatározat szerint a minisztériumoknak mindössze öt napjuk van arra, hogy elküldjék Matolcsy Györgynek, hogy mégis hogyan akarják tartani a 2012-es költségvetést. Már rég be kellett volna fejeződnie az egyeztetésnek, úgy tűnik a kormányzat megint improvizál.
Elképesztő dilettantizmus. -
Garfield #53358 Stumpf a vérszerződéstől értelmezné az alkotmányt
Wow, már várom az első alkotmánybírósági döntést, melyben a Szent Korona-tannal érvelnek. -
#53357 most nézem hogy levagyok maradva mert ez már nem is a szobalányos műsor, ott meg nem volt szavahihető a szobalány :DDD Jahogy már megint a kg zsidók... -
#53356 ha már ennyi szó volt a színekről, a fenti piros szöveget csak én látom? -
#53355 azon csodálkozok hogy az újságírónő nem kapott pár évet, de mivel kapott rágalmazásért feljelentést még nincs kizárva :D feljelenteni a világbank elnökét, mi a ...om ! mocskos egy világ ez, de biztos az én szemszögem rossz :DDD -
Garfield #53354 -
#53353 Aha ok. -
Garfield #53352 Nem. Gondolkodás helyett utálod őket, hogy a világ egyszerűbb, fekete-fehér legyen számodra. -
#53351 Igen, kiismerted hogy tényleg nem csak poénból írom hogy utálom a zsidókat. Mégegyszer grat. -
#53350 Csige az utóbbi időben szerintem azért ír ritkábban, mert utaltam arra neki párszor hogy nézzen körbe kikkel folytat eszmecserét, majd szerintem rádöbbent magától is hogy pár khm héberrel felesleges eszmecserét folytatni, mert 10 millió hsz után is ugyanott lesz az állás, sehol.
Azt #53342 után nem magyarázza nekem senki hogy az én szemszögemmel van baj. :D -
Lantee #53349 Szerintem csige is inkább jobbikos...bár arrafelé sosem lehet tudni, hogy most viktor haver vagy ellenség. -
Garfield #53348 Mutass egy jobbikost, akinek fáj Orbán csesztetése. Emlékezz vissza, hogy néha még csige971 és simán nekiment. -
Lantee #53347 Én meg az "egy húron pendülő havert" veszem bóknak.
Azt hiszem pont az Alien 2-ben ereszt el egy ilyen Ripley, hogy:
"Tudja Burke, örülök, hogy csalódott bennem!"
;) -
Garfield #53346 Akkor az 53321-ben tényleg tökéletes leírást adtam a (nem)gondolkodásmódodnak. -
Lantee #53345 Neeem...az "emútnyócév" a viktor fanok szójárása. Bronx esetében kicsit még jobbra kell nézni. :D -
#53344 Ezt bóknak veszem. -
#53343 Most ezt úgy írtad mintha örülnél annak hogy megérkezett az egy húron pendülő haverod. -
Lantee #53342 Ja, és mellesleg IGEN. Az USA megteheti, mert nekik nem csak a pofájuk nagy. Ha valami kell nekik, hát odamennek, és megszerzik. Lehet szeretni-nem szeretni, egyetérteni vagy sem, de ők megtehetik, mert pofázás helyett cselekednek. Ezért hívják nagyhatalomnak, a mi létezésünkről meg 2 határral odébb már nem is tudnak. ENNYI! -
Garfield #53341 EMÚTTNYÓCCÉV!!!!!444!!!4!4!