Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csak a hívek lesznek szegények...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Matolcsy György kifejtette: a most tapasztalható idõszakban, éppen az államadósság csökkentése céljából, a költségvetési bevételek biztosítása érdekében adott esetben adóemelésekre is sort kell keríteni, hiszen a nemzeti adópolitika keretében végrehajtott intézkedések nagymértékben hozzá tudnak járulni nehéz gazdasági helyzetben is ahhoz, hogy a gazdaságpolitikai eszközök segítsék beindítani a gazdaság motorját, fokozzák országaink versenyképességét - áll az NGM közleményében.

"Lassan mondom, hogy mindenki értse, nem lesznek megszorítások."

LOL szegény hívek.
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

35%-os ÁFA

Matolcsyné férje ötletelget...😊

Bronx South
Hát fizessél a kipufogófüstõs, 40 fokban - tömegben a büdös és légkondimentes, esõben beázós, télen fûtésnélküli utazásért, és ez csak egy része volt a problémáknak amik a jegyárban csúcsosodnak ki ami talán Európában is a legdrágább. Azt ezek mellett olyan híreket olvasok, olyan végkielégítésekrõl hogy csak pislogok ?? Hát akkor fizessen akinek két anyja van, majd ha az alap dolgok meglesznek az utazás színvonalában, és a csõdben lévõ cég a végkielégítésre valót (ami amúgy 99%-ban jogtalan) nem a jegyáremelésbõl próbálja összekaparni, lesz mirõl beszélni.

Csodálkoztok hogy veszteséges a BKV,mikor mindenki ingyen utazik trolin,meg villamoson?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Beindul megint a szesz,és dohánylobbi.Nem fogják tudni megszavazni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
<#szomoru2>

arty
miért?

te hogyan tiltakoztál a rossz alaptörvény ellen? (arra nem merek gondolni, hogy szerinted jó)

Forza.

immovable
Az, de míg nincs kimondva egyértelmûen addig az egybites hívó nem érti.
Hurrá! Gyõzött az igazságszolgáltatás!

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

banok
Nem értek egyet ezzel az "Alkotmány asztala" projektel de ezért a tettéért Dániel Péter szégyelje magát!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

89
nagyon menõ

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

arty
istenem, micsoda erõltetett magyarázkodás 😄DD

"hazudtunk reggel... "

Forza.

Többszörös visszaesõ, elhagyta a helyszínt és másra akarta kenni az egészet, és a leggusztustalanabb az egészben, hogy ezt a cselekedetét agyrászkódásra akarták fogni. A 2,4 hónap teljesen jó ítélet volt, egyedül az új ügyvéd "remek" munkájának köszönhetõ ez a 10(5) hónap.

Jah, mert hogy a tettek számítanak. Jah, és a wikileaks a szórakoztatóipar része. <#banplz>
arty
császár elõd nem piált, nem drogozott elõtte és fõleg nem hajtott el a felelõségre vonás elõl!

egyértelmüen neki is letöltendõt kellett volna kapnia, de én annak ellenére nem látom sulyosabbnak a tettét, hogy ott valaki belehalt a balesetbe. stohlnak csak nagyobb mákja volt!

ivás vs gyorshajtás, nem ugyan az a kategoria!

Forza.

immovable
immovable
I. szent orbán vazzalus viktor szerint ne figyeljünk arra amit mond, de vajon akkor most erre sem kell figyelni.? 😄
Pluskast
Merthogy? Nem ölt meg senkit a 2. fokú bírói ítélet indoklásában az is benne van, hogy nem állapítható meg hogy a sértett maradandó sérülést szenvedett. Ha Császár Elõd megúszta úgy hogy az általa okozott balesete következtében megölte a rendört, akkor ez még így is sok. Abban az esetben viszont ha példát akar a bíróság mutatni azzal, hogy a törvény elött mindenki egyenlõ akkor pont megfelel. Amúgy meg az ítélet 10 hónapot mond és 5 hónap után lehet feltételesen szabadlábra helyezni. Ergó nem készpénz az 5 hónap. Azonban elhihetitek, hogy még az az 5 hónap is sokkoló egy olyan embernek aki még csak távolról sem látott egy büntetésvégrehajtási intézetet se.
Nem akarom védeni nem is szeretem és nem is utálom, de sokkal kevesebbet kapott más ember olyan bûnért ami minimum életfogytiglant érdemelne.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Erre talán a legjobb bizonyíték a való világ meg a hasonló szennyek, ott is milyen emberek kerülnek be. Erre van igény és sajnos nem csak itt, nyugaton sem jobb a helyzet szerintem.
immovable
Ne hidd. A bulvár megy igazán. Nézd a meg a nézettségeket, mi az amit az emberek nézni akarnak. Botrány, bulvár. Gondold el mekkora reklám a következõ, megasztár, x-faktor, vagy mit'tudom'én minek, hogy egy börtöntöltelék vezeti majd, mindenki kíváncsi lesz rá. Ennél jobb reklámot nem is lehetne csinálni majd ennek a szarnak.
Tikal
j,a a drog az smafu.. nem is volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Már szeptembertõl lepasszolja a Tv2 a Bajnokok Ligáját

"A Tv2-nek a Bajnokok Ligája presztízsszempontból jó volt, hogy legyen fontosabb sportesemény a képernyõn (a rivális csatorna Erdei Zsolt meccseit és a Forma-1-es futamokat adja), de nézettségben kedd esténként rendszeresen kikapott az RTL Klubtól a 18-49-es célcsoportban. A döntés meghozatalát elõsegítette, hogy nem jutott be magyar csapat a BL csoportkörébe, így nem várható az érdeklõdés jelentõs növekedése. A Pro4 (bõven egy százalék alatti) nézettségét viszont megdobhatja a keddi BL-meccs, a magazinmûsor."

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Olyan szinten lejáratta magát, hogy a csatorna nézõk százezreit veszíti el, hha tovább alkalmazza.
KLegalábbis egy normális, birkák helyett emberek lakta országban ezu lenne a helyzet.

immovable
Nem kell. viktorka megteszi helyetted ne félj. 😊
Senki nem várta, hogy 10+ évet kapjon, de 2 év az reális lett volna.

immovable
Én arányosnak tartom a büntetést leszámítva, hogy 5 hónap múlva kijön és ott fojtathatja ahol abbahagyta.
aki szembetalálkozik egy fideszessel, vagy egy szimpatizánssal, vágja pofon. Én küldöm.

arty
azt azért nem várhatjátok, hogy 10+ évet kapjon 😊

szerintem egy nem-bûnözõ, "normális" embernek ez az 5 hónap is elég durva lesz... a lényeg, hogy letöltendõt kapott és elgondolkodhat az egész életén

Forza.

Ja mi az az 5 hónap??? Más azzal a tudattal megy börtönbe, hogy tönkremegy tõle az élete/jövõje, bucika meg azzal a tudattal megy be, hogy 5 hónap múlva ugyanúgy lesz állása mindenhol(színház,tv). Ez neki nem büntetés.

Legalább majd mindenki megérti, hogy miért jó a GM vetõmag. Még én is. Ilyen hírek után kénytelen leszek. <#ijedt>

amibõl 5 hónap a letöltendõ

smafu

Láma!
arty
http://napiaszonline.hu/bunugy/cserbenhagyas_miatt_eloallitottak_stohl_andrast_19325

"A vélhetõen vétkes sofõr a helyszínt a baleset után elhagyta"

?

Forza.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987
1,Ha én éhezni fogok akkor te is.
2,Ez az egész a humanitárius segélyeknek meg az antibiotikumok elterjesztésének köszönhetõ.

Live for nothing or die for something.

Hegi90
már allergiára is lehet orvosi igazolást írni?

puhányokat nevelünk következõ generációnak 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
polluxware
egy jó kapaszkodó lenne a story, egy "létezõ" ellenzék számára...

sajnos az a baj, hogy ha olyan szivárogna ki hogy vitya az elsõ éjszaka jogát újra bevezetné, köbö annyi lenne az eredmény hogy a fanatikusabbja menne a parlament elé odadugni a seggét, hogy õ legyen az elsõ..

nemistom mi kéne ahhoz ,hogy lezúúzza a huzat "rózsaszínû szemüveget.."

és most leszögezem.. nem a maszoptól várom ennek a szerepnek a betöltését