Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Lassan mondom, hogy mindenki értse, nem lesznek megszorítások."
LOL szegény hívek.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
te hogyan tiltakoztál a rossz alaptörvény ellen? (arra nem merek gondolni, hogy szerinted jó)
Forza.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
egyértelmüen neki is letöltendõt kellett volna kapnia, de én annak ellenére nem látom sulyosabbnak a tettét, hogy ott valaki belehalt a balesetbe. stohlnak csak nagyobb mákja volt!
ivás vs gyorshajtás, nem ugyan az a kategoria!
Forza.
Nem akarom védeni nem is szeretem és nem is utálom, de sokkal kevesebbet kapott más ember olyan bûnért ami minimum életfogytiglant érdemelne.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A Tv2-nek a Bajnokok Ligája presztízsszempontból jó volt, hogy legyen fontosabb sportesemény a képernyõn (a rivális csatorna Erdei Zsolt meccseit és a Forma-1-es futamokat adja), de nézettségben kedd esténként rendszeresen kikapott az RTL Klubtól a 18-49-es célcsoportban. A döntés meghozatalát elõsegítette, hogy nem jutott be magyar csapat a BL csoportkörébe, így nem várható az érdeklõdés jelentõs növekedése. A Pro4 (bõven egy százalék alatti) nézettségét viszont megdobhatja a keddi BL-meccs, a magazinmûsor."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
KLegalábbis egy normális, birkák helyett emberek lakta országban ezu lenne a helyzet.
szerintem egy nem-bûnözõ, "normális" embernek ez az 5 hónap is elég durva lesz... a lényeg, hogy letöltendõt kapott és elgondolkodhat az egész életén
Forza.
smafu
"A vélhetõen vétkes sofõr a helyszínt a baleset után elhagyta"
?
Forza.
Live for nothing or die for something.
2,Ez az egész a humanitárius segélyeknek meg az antibiotikumok elterjesztésének köszönhetõ.
puhányokat nevelünk következõ generációnak 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sajnos az a baj, hogy ha olyan szivárogna ki hogy vitya az elsõ éjszaka jogát újra bevezetné, köbö annyi lenne az eredmény hogy a fanatikusabbja menne a parlament elé odadugni a seggét, hogy õ legyen az elsõ..
nemistom mi kéne ahhoz ,hogy lezúúzza a huzat "rózsaszínû szemüveget.."
és most leszögezem.. nem a maszoptól várom ennek a szerepnek a betöltését