61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53500 Nem tudom mit értesz megtérés alatt, nem tértem meg sehová :) -
#53499 Megtértél, vagy idáig is volt mikor ilyeneket írtál ? Szeretem mikor egy ember arra támaszkodik amit lát (a 3ik szemével is), bár ehhez elég 2. -
#53498 "néhány ezer ember" ...
inkább néhány ezer város. Szeretnéd, hogy még párszor kijavítsalak, vagy magadtól is utána tudsz járni a dolgoknak, mielőtt üresen beszélsz?
A dolog szépsége különben sem abban rejlik, hogy tíz vagy százezren vonultak ki, hanem hogy végre kimentek. És nem is akárhogyan. Szerintem az, hogy egy tüntető mozgalom ilyen globális szintet elérjen - és ennyire tudatosan történve-, eddig példa nélküli volt a történelemben. Ilyesmit utoljára 1848 tavaszán lehetett látni. Ha erre neked csak annyi a reakciód amit leírtál, akkor őszintén sajnállak. Én kifejezetten izgatott vagyok, és szomorú, hogy Budapest nem elég érett rá, hogy kivegye a részét belőle. -
#53497 a nol-os srác jól megfogta, attól félek :/ -
#53496 Az emberek még mindig nem látják hogy mi van, viszont érzik a bőrükön hogy b+ valami nem stimmel. Egy összeesküvés csak annak összeesküvés, aki nem bírja elfogadni a tényeket. Az pedig tény hogy válság van, és az is tény hogy mi és kik miatt. -
ManoNegra #53495 Mindenesetre ha egy összeesküvés ellen tüntetnek a világon szinte mindenhol, az már nem pusztán elmélet... -
#53494 Ok főnök, ha nekem szólt már írtam privátot Garfield úrnak, csak úgy tűnik ha épp lógni akar csinál egy kamu összemosást a fórumozók közt. -
ManoNegra #53493 Ez nem tudom nekem szólt e, de ez lényegében egy hírrel kapcsolatos reakció volt. :-) -
#53492 Nyughass legyen.
Akiknek ellenérzésiek vannak azok rendezzék le privátban, hasonló összesküvés elméleteket meg meglehet hagyni a tudományos topikba pláne ha egymásról szól. :) -
#53491 Hogyha itt közülünk még 4-5 ember gárfildnak nevezne a hsz-e végén, őket is elneveznéd csigének ? Két hülyeség között te már összemosod a fórumozókat úgy látom. :D:D Ez eléggé primitív módja a témától való elrugaszkodásnak, inkább beszéljünk vmi másról minthogy a lényegről nem de ? De ha már sikerült összemosnod csigével, akkor elmesélhetnéd frankón nekem hogy milyen egyezést találtál még azon kívül hogy gárfildnak szólítottalak. -
ManoNegra #53490 Persze, mert többnyire pont ennyi amit látni lehet. Tulajdonképen azért is zseniális ez a rendszer, mert nehéz rajta fogást találni. A háttérből irányítókat nem ismeri a tömeg, az országok kormányai pedig pusztán csak végrehajtók. Megoldást én sem tudnék (nem mintha bárki kíváncsi lenne rá) de lesz megoldás az biztos. Csak attól félek, nekünk az sokkal rosszabb lesz! A nol-on fogalmazta meg egyhozzászóló tömören mi a helyzet:
[i]pro publico bono | 2011. október 15. | 21:30:05
A világ tőzsdéi, bankrendszere, nagybefektetői és nagyrészt ezek által fizetett, velük összefonódó médiája mintegy nemzetközi zsaroló maffiaszövetséget képez Magyarországgal és minden nekik kiszolgáltatott kormánnyal szemben. Ugyanakkor mindez egyfajta „bolondokháza” is, ahol az állandó tőzsdei és médiahisztéria hat át és működtet mindent. Az egész egy nagy pénzszivattyú, amelyben a szegényektől és kis- vagy közepes jövedelműektől a gazdagok felé, főként a szupergazdagok felé áramlik a pénz. Nem csoda, hogy nő a legfelső egy százalék és az alattuk levő 99% között a pénzügyi szakadék. Az sem csoda, hogy a legfelső egy százalék mohó, aljas és ostoba gazdaságpolitikája miatti válságot - az egy százalék egyik része bepánikoltatta a másik részét - az alattuk levő 99%-kal fizettetik meg. Természetesen minél szegényebb valaki, annál inkább takarékoskodnak rajta, és annál inkább okolják a válságért. -
Garfield #53489 lehet, hogy valaki komolyan veszi, de sokkal könnyebben tálalható lenne, ha a követelések jóval konkrétabb formát öltenének, mert ez így egyelőre "fújj, csúnya bankárok" szinten mozog. Az "álliccsuk meg a globális bankárkormányt" pamfletnek jó, konkrét cselekvési tervek mondjuk egy adott ország törvényhozásában már annyira nem. -
Garfield #53488 #53479 első mondata, legközelebb olvass figyelmesen, kedves csige791, köszönöm. -
ManoNegra #53487 Azt azért nem állítanám, hogy senki nem veszi komolyan, csak ha valaki elkezd konkrétumokról beszélni, akkor ráfogják, hogy konteo, meg azt se tudja mit beszél.
Egyébként valahol zseniális ez a rendszer, csak ezt a zsenialitást a 99% szívja. -
#53486 Ám visszatérve erre a kovácsolt hülyeségre amit itt összehoztál, szépen elterelted a lényegtől a témát. -
Garfield #53485 Azért ez kicsit durva volt, amikor először olvastam. -
Garfield #53484 Nekem ezzel az a bajom, hogy ez így egy se füle, se farka antiglobalizációs, antikapitalista kirohanás, konkrétumok nélkül, amelyet senki sem vesz komolyan, mert kézzelfogható, érdemi követelések nincsenek, arról nem is beszélve, hogy a csürhe-mentalitás szerintem annyira nem tesz jót az imázsnak. -
kennedy69 #53483 Gipszbe öntötték Orbán arcát a vakoknak -
#53482 Te most komolyan azthiszed hogy én vagyok csige ? Akkor megsúgom hogy tévedésben vagy, és én ebben a topikban hívtalak most először (és nem utoljára) gárfildnak, nem tudom melyik az a másik topik amiről firkálsz. -
Garfield #53481 Nem, nem változtat, csak egyszerűbb látni, hogy egy régi ismerős új névvel.
A nickneved meg úgy lett leírva, ahogy kiejtik
Az említett két topikban gyakorlatilag te voltál az egyetlen, aki kiejtés szerint írta le, mindenki képes volt eredeti formájában megtenni - csak keress rá a "gárfild" szóra. Tudod, elemi tisztelet a másik fórumozóval szemben, hogy az általa választott nevet abban a formában írjuk le, amelyet ő választott.
Na mindegy, további jó szórakozást! :-) -
#53480 Most ha ráfogod valamire amit állítottál, azt hiszed változtat a dolgon ?
A nickneved meg úgy lett leírva, ahogy kiejtik, de örülök hogy megadhattam a kulcsot egy további kibúvóhoz. -
Garfield #53479 Keresd vissza kérlek, hogy milyen szövegkörnyezetben beszéltem felelősségről, jó?
gárfild
Nos, lebuktál. :-D
Az ilyen idegesítő, szövegkörnyezetből kiragadott visszakérdezések már korábban is feltűntek, de nem voltam biztos a dolgomból. Most viszont egyértelmű, mivel egyetlen egy fórumozó képtelen leírni a nicknevemet, ő viszont következetesen és mind ebben, mind a mentalitásos topikban visszakereshető módon. Szóval kedves [b]csige791[/i], mostmár nyugodtan használhatod a régi nicknevedet. -
#53478 jó a logód -
#53477 Mi az hogy bankárok, meg manipuláció, meg stb. Minden nemzet úgy ahogy a Magyar is, a problémáiért saját maga a felelős ! Ugye gárfild ? -
ManoNegra #53476 Nálunk ki szervezte a [URL=http://www.gepnarancs.hu/2011/10/a-valodi-demokraciaert-demonstralnak-a-civilek-budapesten-es-vilagszerte/]"tüntetést"[/URL]? Ismerős valakinek? Odamentek páran olyan táblával, hogy "valódi rendszerváltást Magyarországon", erre a szervező elkezdett a kamerák előtt veszekedni velük... -
#53475 21es kepen a tablan a kep nem gyenge -
#53474 A világnak elege lett a bankárvilág aljas üzelmeiből,mindabból a nagy szervezett manipulációból ami révén mesterségesen gerjesztett válságok formájában újra és újra egyre mértéktelenebb kamatrabszolgaságba kívánják dönteni az egész világot.Vége lesz annak a világnak hogy a dolgozó tömegek munkájának értékét láblógató spekulánsok fölözzék le állandóan.Remélem súlyos következményei lesznek a demonstrációknak,valójában sztrájkokba kéne kezdeni. -
#53473 Néhány ezer ember felvonult. És? Nagy változást nem kell ettől várni. Ha ezek a megmozdulások folytatódnak és a résztvevők száma is nő akkor talán de elég szkeptikus vagyok. -
#53472 Al Jazeera cikke a témáról -
#53471 Ez Madrid.... ott volt a leglátványosabb.
Itt pedig Párizs, London, Amszterdam, Róma, Zürich, Lisszabon, Buenos Aires, Hong Kong, Fülöp-szigetek, Santiago de Chile, New York, Washington, Szöul, Toronto, Berlin, Brüsszel.
Jó dolog, ha nem csak az esti híradóból tájékozódik az ember... nemde? -
#53470 Ez csak Olaszország? Európában volt ezen kívűl máshol is érdemi megmozdulás? Nem. -
Ironman2 #53469 Hitler,és a Jobbik
No comment! -
Ironman2 #53468 Kétkulcsos Szja jövőre
Szinte mindenki szarabbul fog járni. -
#53467 Választaniuk kell, esznek vagy fűtenek
Több milliós gáztartozás miatt a szolgálató kikapcsolta a gázt a fábiánházi önkormányzat intézményeiben.
A helyi iskola tantermeiben 15 fokos a hőmérséklet, ezért egy nap több tornaórát is tartanak, hogy a gyerekek ne fázzanak meg. A polgármester szerint ha az intézmények nem jutnak elég fűtőanyaghoz, akkor rendkívüli szünetet rendelnek el. „Választanunk kellett, hogy vagy a szociális gondozottaink fognak étkezni, vagy nem lesz fűtés. Kifizettük, jelen pillanatban nincs fűtés egy körülbelül 20-30 kilónyi fűtőanyagunk, ha bekapcsolnánk a fűtést, akkor 50 ezer forintos lenne a gázszámlánk. A gyerekek az iskolai tanórákon is felöltözve, meleg felső ruházatban ülnek, a pedagógusaink pedig óra közben tornáztatják őket, hogy ne fázzanak” - nyilatkozta a Gyarmati Endre, Fábiánháza független polgármestere. (da)
hírTV -
#53466 majd kitalalunk arra is valamit -
#53465 bónusz
IGEN, ez egy tüntetés. IGEN, élőzene.
"They're holding their empty palms in the air, chanting "These are our weapons!"" -
#53464 háát nem is tudom :)
-
Freeda Krueger #53463 És akkor a politikusok? :)
Ha ezt a bankároknak,akkor mit a politikusoknak. -
#53462 -
#53461 ne büntetőjogi felelősségre vonásra szamitsanak, hanem akasszak fel oket egyenkent a publikum elott.
de ez is tobb, mint a semmi.