61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Ronny #53460 Ez már régen időszerű volt. -
ManoNegra #53459 Barroso: törvénybe kell iktatni a bankárok személyes felelősségét
"Az utóbbi időben olyan helytelen módszereket tapasztalhattunk a pénzpiacokon, amelyek egyike-másika kiválthatta a jelenlegi válságot. Ezeket most szabályozni fogjuk" - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke. Barroso szerint azok, akik megsértik a szabályokat, büntetőjogi felelősségre vonásra számíthatnak.
Jobb később mit soha. -
:DDD
egyszerű és nagyszerű:) -
Ironman2 #53457 210 ezres átlagfizetés? Mi alapján számolják ezt ki? -
Ronny #53456 Bajnai évében erőteljesen javult Magyarország helyzete.
Csődbiztosi feladatot láttak el, meglepően korrektül. Ennyi és nem több.
De én csak egy bolond vagyok ÉS Gyurcsány egyszemélyben vitte csődbe az országot. Más nem.
Ha ettől jobban érzed magad, akkor a szociális demagógiára vevő elvárásmentalitású magyar nép és a politikai elit vitte csődbe az országot. -
Tsol #53455 Meghekkelt közlemény
"A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel..."
"A Jobbik szerint médiahekk történt, amikor ismeretlenek a [email protected] címről pénteken olyan közleményt küldtek szét Novák Előd nevében, amelyet nem a Jobbik készített"
-
#53454 [URL=http://index.hu/belfold/2011/10/15/gipszbe_ontottek_orban_arcat_a_vakoknak/]"Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."[/URL] -
Ironman2 #53453 DDDDD.Először azt hittem photoshop -
Vlala #53452 Az államcsőd tény.
Úgy meg pláne, hogy külföld szerint (a külföld ugyebár NEM MSZP-s és NEM Fideszes) Bajnai évében erőteljesen javult Magyarország helyzete.
Azóta viszont sorozatosan kapjuk a leminősítéseket...
De én csak egy bolond vagyok ÉS Gyurcsány egyszemélyben vitte csődbe az országot. Más nem. -
#53451 elvileg ott is hasonló a vez.idő szabályozás, mint nálunk nem?
4277 km
heti vezetési idő nem lehet több 56 óránál
tehát: 76 km/h átlag.
hát nem szabályos az tuti. de a napi bontásban szerintem 2 méternyi a "búg" a vezetésében :)
angolszász eljárás pfejj :D -
#53450 fuu de egy szókiforgató xyz
hagyjuk! -
#53449 Letartóztattak egy magyar kamionost Walesben
"kirívó szabálytalanság pedig az volt, hogy egy hét alatt 4277 kilométert vezetett a 38 tonnás kamionnal" -
ManoNegra #53448 Így már értem a hozzáállásod... -
#53447 Azért figyelembe kell venni hogy mit lopott és miért.Pl. ha azért lopott mert egyszerűen nincs mit enniük és bizonyítható hogy önhibáján kívül nem képes eltartani magát mert pl. nincs munka a környéken akkor az más kategória mintha csak úgy haszonszerzés céljából lopna valaki.Ekkor is büntetni kell de más súllyal szerintem.Amíg az állam nem tudja felszámolni a jelentős munkanélküliséget addig lesz megélhetési bűnözés. -
#53446 Mégis leváltják a főerdészeket is, haverra. Nem azért, mert ott lojalitás kell, te félreértetted ezt az egészet ... itt a kampányszponzorokat kell meghálálni, semmi másról nem szól a helyzet. És mivel a fidesz 3 kampányt fizet vissza egyszerre, sok haveri hely kell.
És szerinted ez így oké. Oké.
Nyilván a személyi igazolványhoz fényképet gyártó ügyintézőt is ki kell rugni a 'csába, mert tudni róla, hogy nem fideszes. Oda is lojál arc kell. Mindenhova. Alkotmánybíróságba, bírókat kinevező testületbe, médiahatósághoz.
Halovány fingod sincs, mit jelent a demokrácia. A közehlytől, miszerint ez amugy is látszat demokrácia, ezúttal kímélj meg (te is és a többiek is). -
#53445 Beszélgetni ezekkel?
Dehogy,beszélni se tudnak rendesen...A rendőröknek kell intézkedni...Keményen....Loptál köcsög?Puff jó pofán verni,meg megrugdosni kicsit....Ha még először csinálja akkor meg bevágni börtönbe egy kis időre,dolgoztatni no TV,no konditerem,minimális kajamennyiség..Tehát,hogy a lehető legrosszabb legyen ott neki..Ha meg visszaeső akkor ennek tetejébe még jól meg is verni.főleg,ha beszól vagy ilyenek..Nehogy már még neki álljon feljebb..Ugraniuk kellene minden bejelentésre és intézkedni,ahogy kell...Ha pl. nincs meg lopott holmi,akkor elkobozni egyenlő értékben a tolvajtól vagy vmi...Olvastam már többször is,h kutyaviadalokat tartanak...Odais be kellene menni egy osztaggal és végverni mindet,csontjukat törni.Tehát olyat,ami negatívan érinti őket is..De nagyon..Ha látják,hogy nem ők az urak,úgyis lázadni fognak,mer' büdös parasztok mi a faszt képzelnek magukról?
Szerencsére ez az alja réteg..Ezeket halomra kell lőni és meg van oldva minden...kevesebb segély,kevesebb emberre kell költeni,börtöni ellátását se kell fizetni,drasztikusan csökken a bűnözés,minden jó...Más megoldás nincs..Már régen nincs...Ha már a rendőrnek is nekimennek,a neten azt látni,h köcsög magyarok,megyek magyart ölni...Fűbe,fába belekötnek...Vagy ők,vagy mi..Inkább ők..Vagy beilleszkednek..De az alja úgy se fog..Aki meg megmarad meg illeszkedjen be..ha péz kell, adni nekik tanfolyamokra vagy mittudomén,oszt menjenek dógozni.
Van még jó sok ötlet,de ez hír topik nem mit csinálnál a cigányokkal topik. -
ManoNegra #53444 Hát akkor ennyit a párbeszédről. -
#53443 ok csá -
ManoNegra #53442 Mármit milyen? Az említett kissebséghez tartozol? Én nem az alapján ítélek, hogy ki hova született, hanem hogy milyen ember! Egyébként azt még egy cigányember is elismerheti, hogy igen nagy a feszültség a magyarok és a cigányok között. Ha nem akarjuk, hogy még nagyobb baj legyen akkor itt az ideje a párbeszédnek. Ehhez pedig értelmes tisztességes cigányvezetőkre van szükség. Persze magyarból is elkelne néhány... -
#53441 Dobáld csak a dedós mínuszaidat drogoskám, ha csak ennyire vagy képes. -
#53440 Azért mert én ilyen vagyok.
Igen. -
ManoNegra #53439 Ahogy nézem, már megkaptam a mait tőled. :D Egyébként miért? Elolvastad a "prózát"?
-
#53438 semmi. kaptál 1 db -
csá -
ManoNegra #53437 Számomra pedig hírértékkel bír, ha (a hírszerzőn) egy cigány-ember a beilleszkedésre hívja fel a többi cigány figyelmét, és ez nem arról szól hogy még több pénzt, és mindenért mi vagyunk a hibásak. Probléma? -
#53436 ez nem hír, inkább egy próza. -
ManoNegra #53435 Mit nem értesz? -
#53434 heee??? -
ManoNegra #53433 Ha Ti vagytok a cigányok, nem tartozom közétek
[i]...És bár furcsán hangozhat, én magam nem fogok a többségi társadalomra azért haragudni, mert sokan közületek ezt várják el tőlem. És aki elvárja ezt, az azért teszi, mert akkor magam is beleolvadhatnék a cigány „testvériségbe”, amit amúgy most semmi más nem tart össze, mint hogy mindenért a többségieket okoljuk, és nézzünk félre, ha a saját hibáinkkal kellene szembenéznünk.
Nem tartozom közétek, ha szerintetek fiatalon szülni, és a nyomorba sokat szülni kulturális jog és érték. Nem tartozom közétek, ha a családon belüli erőszakról nem akartok tudni a cigánysoron, vagy arról, hogy mennyi a cigány-gyerek a lelencben, az elítélt cigány férfi Baracskán.Nem tartozom közétek, ha egy társaságban az hangzik el, hogy a többségi társadalomban mindenki rohadt rasszista, és nem tartozom közétek akkor sem, amikor mindenáron sorsközösséget kellene vállalnunk más kisebbségekkel. Legyenek bár vallási, etnikai, vagy szexuális orientációjú kisebbségek. Nem tartozom közétek akkor sem, amikor értetlenkedtek, hogy miért nem a cigánytelepen nőttem fel, vagy miért is nem kaptam soha azért rosszabb jegyet az iskolában, mert éppen cigánynak születtem. Nem tartozom közétek, mert nincs bennem valós, és nincs bennem öngerjesztett sérelem a gázsókkal szemben. ... -
#53432 nem értem -
#53431 "Itt a fórumozók többsége szívott pl füvet, vagy szívott egy kis port"
Én ezt nem gondolnám speciel én még soha nem éltem ilyesmivel és soha nem is jutott eszembe de biztos én vagyok a lúzer jófiú.
És igen, a drog szar értem? -
#53430 [URL=http://tv2.hu/tenyek/video/razzia-a-droguzletben]Razzia a "drogüzletben"[/URL]
néhány kérdésem:
ha nem drogot árul az üzlet, mit tilt a jegyző?
ha valami nem drog, azt miért kezelik drognak?
az öngyújtógázzal, hígítóval, Technolcollal mi lesz?
az alkohollal, cigivel mi lesz?
Szerény véleményem: a Mefedronnál le kellett volna állnia a világnak ezzel a szélmalomharccal!
A törvényhozóknak meg a kiváltó okokat megszüntetni és nem arra költeni a reklámokat, hogy hazudozzanak, hogy a drog=szar, mert, legyünk őszinték. Itt a fórumozók többsége szívott pl füvet, vagy szívott egy kis port. Tartósan káros (hasonlóan pl az Algopirinhez, vagy Cataflamhoz), De nem rosszak és elvonási tüneteik sincsenek tőle. -
#53429 Epic. :D -
#53428 Az, hogy az egész nyugat lázad azért az túlzás de úgy néz ki valami elindult. -
#53427 "Az erőszakosokat a tömeg is megpróbálta kiszorítani a menetből, többnyire sikertelenül. Több helyszínen a békés tüntetők az erőszakosokkal verekedtek össze." -
#53426 És attól hogy nekik bajuk van a világgal, miért gyújtják fel a másik ember autóját amiért megdolgozott keményen és miért rongálják meg az üzleteket? miről tehet az a boltos?
Gyújtogassák a rendőrséget, meg a kormány épületeit vagy a bankokat. -
#53425 Autókat gyujtogatnak a tüntetők Rómában
az egész nyugati világ lázad.
Budapesten van valami? -
Ronny #53424 Elég nagy gond ha a valóságot csak ezen a két szemüvegen keresztül vagy képes látni. Az államcsőd meg tény, ilyen szánalmas szavazatvásárlásra optimalizált gazdálkodást a fekete-afrikai országokban szokás csinálni. -
#53423 A Führer él! :) -
Vlala #53422 Higgy továbbra is orbánékban, és nevezz továbbra is bolondnak. -
#53421 [URL=http://index.hu/video/2011/10/15/ciganykodunk_a_diszkriminalo_vallalkozokkal/]"Kolompár Renátóként jelentkezünk álláshirdetésekre, arra vagyunk kíváncsiak, romaként kapunk-e lehetőséget."[/URL]
videó