Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nagyon primitív vagy, vagy csak elvakított a vörös köd, de mindegy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

immovable
viktorkáék, hogy nyomatják a háborús retorikát, nehogy a híveknek feltûnjön, hogy ugyan azt csinálja, mint a gyurcsótány. 100 forintot ígért de nem hogy nem ad hanem elvett/elvesz 200-at.
banok
Damu Roland 6 évet kapott elsõ fokon

és most egy kicsit befogom... 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Ezért fontos nap 2001. szeptember 11. Meg a több ezer ártatlan, értelmetlen halott miatt (ezt kellett volna elõször írnom).

banok
Ne felejsd el, hogy az erõszak erõszakot szül. Ennek az országnak legkevésbé van szüksége egy polgárháboróra mert amit ebben a hsz-ban meg a korábbiakban leírtál az annak a szinonímája.

banok
Ez személyiség kérdése. Van akit rá lehet venni, hogy elmenjen egy ilyen rendezvényre van akit nem. Én inkább az utóbbi körbe tartozom mondom ezt úgy, hogy résztvettem a sajtószabadságos Fácsé oldal rendezvényein (pl. március 15.-én).

"ez a nap határozza meg a világpolitikát ill. biztonságpolitikát.

Ezt magam is így gondolom...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
Õ meg visszakérdezett volna, hogy miért vagy demagóg - legalábbis én ezt reagáltam volna.

banok
Mind a kettõrõl. A Trianonról azért mert a történelmünk egyik lesötétebb napja, 9/11-rõl meg azért mert a legtöbb halálos áldozatot hozó terrortámadás volt az elmúlt x évben. Beleértve, hogy ez a nap határozza meg a világpolitikát ill. biztonságpolitikát. Beleértve, hogy kevés ember van a világon aki nem emlékezne erre a napra - nekem is felejthetetlen nap 2001. szeptember 11.-e. És a 9/11 nem csak az amerikaiak tragédiája mivel ez sajnos bárhol megtörténhet - erre akkor döbbentünk rá.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

2-300 ezer emberrõl van szó.Az anyabankok kénytelenek lesznek lépni ha nem akarják hogy csõdbe menjenek a "gyerekei" Mondjuk azt hogy ki fizeti vissza egyösszegben,az majd érdekes lesz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szégyenlem magam, de hétvégén megnéztem az ATTACK THE BLOCK címû filmet, és egyrészt visszajöttek a "kellemes" angliai élményeim, másrészt ilyenkor én sem vagyok annyira liberális...
Szerinted kinek segít a rögzített árfolyamon való, teljes összegû visszafizetés lehetõsége? Annak a szerencsétlennek, aki az árfolyamdrágulás miatt már hónapok óta alig bírja fizetni a csekkeket? Persze, majd elõránt a párnahuzatból 4-5-10 millió forintot, besétál a bankba, és "Nesze, a pénzetek!" felkiáltással meg is oldotta a problémáját.

Nem, ez sajnos megint csak azoknak jó, akik az amúgy is rengeteg pénzük mellé hitelre vettek minden szir-szart, pl. még egy autó, luxusüdülés, nyaraló, vitorlás, stb. (ismerek ilyet, nem is keveset). Nekik nem lesz gond egyösszegben lerakni a lét, és utána röhöghetnek a markukba, hogy megint csak a szerencsétlen átlag magyar járt rosszul.

Arról nem is beszélve, hogy az ÖSSZES külföldi tulajdonosú bank igencsak be fog rágni emiatt, és persze szerinted megint NEM HÁRÍTJÁK rá az ügyfelekre a 100 milliárd nagyságrendû veszteségüket.
"Tömegessé teszi jövõre a start névre keresztelt közmunkaprogramot. Hosszabb távon akár félmillió embert is be akarnak vonni a programba. Aki nem vállalja a közmunkát, az nem kaphat állami segélyt. Ezzel nemcsak munkára akarják bírni az embereket, hanem azt remélik, hogy az eddig feketén dolgozók munkavállalása kifehéredik."
"A kormány azt is támogatja, hogy a szociális segélyek egy részét ezentúl természetbeni juttatásként, és ne pénzben adják a rászorulóknak."

Lehetõ legjobb lépések a rendszerváltozás óta

Tudod nagyon sok ember most örült a bejelentésnek. Neked nincs devizahiteled? A bankokat meg sajnálja a nyavalya.

csige791
Ezt én is akartam írni, mármint, hogy ha addig még nem nyír ki valami afrikai elõember.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Én meg hátradõlök a cnn elõtt és megnézem a fejed a következõ londoni zavargásokkor. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
dilettáns nyakaskaraj majomparádék

csige791
...sokat is értek a vonulgatásukkal, ha elmentek volna egyet kirándulni a családdal ugyan annyi eredményt értek volna el mint a tüntetésekkel.

Észre kellene venni, hogy hogy mûködik a rendszer:
Le ül az aktuális vezetõ a cimbikkel tárgyalni valamirõl, legyen mondjuk adó emelés. Miután megállapodtak az emelés mértékérõl megkérdi a kirakat ember (jelenleg viki): Kb milyen hosszú tüntetésekre lehet számítani miután nyilvánosságra hoztuk a terveket? Megkapja választ (1-2 hét) majd hazamegy és egy jót alszik, esetleg rendel pár vízágyút Izraelbõl.

A lényeg amit mondani akarok, hogy ezek a kis vonulgatások bele vannak számolva a történetbe. (egyébként ezt feri is megmondta: tüntetni fognak? majd megunják és hazamennek). Ha nekem nem hisztek legalább neki higgyetek.

Meg kell õket lepni durván, mert szerintem 2006-os szintre õk sem számítottak, de sajna elbuktak az ottani hõsök, és ezért most nem a vezetõk állnak vigyázva a népnek hanem fordítva.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

polluxware
látom kezdessz már elmászni ,mint a gyújtás😉 ebbõl már csak utócsüsssssz van

polluxware
te figyumán... mostanában is voltak nagy tüntetések...

mégsem égett a város

vajon méééééér?

ez a különbség a két oldal között

a lámpavast meg hagyjuk, meg lehet hogy ezúttal más lesz köpködve meg kibelezve

csige791
Persze van millió érv ez ellen, pl, hogy akkor mi lett volna utána. Hát ennél sokkal rosszabb nem lehetett volna, ha csak nem "mentett volna meg minket mondjuk az IDF, mint anno az oroszok.

csige791
Az ilyen "fellázad a nép a gonosz vezetõ ellen" úgy mûködhet, hogy egyszer kell fellázadni és akkor be is kell fejezni, nem haza menni mint pl Orbán "addig maradunk míg Feri le nem mond" Viktor.

Ha akkor be lett volna fejezve a történet, most nem a nép fosna hanem a jelenlegi vezetõ, fõleg ha páran hûsölnének a feri érából, 0 vagyonnal. Ne adj isten egy-kettõ (amúgy is volt 3/2) a lámpa vason himbálózott volna.

Ehelyett az lett, hogy leverte a "király" a lázadást a nép meg be van fosva. aki meg megpróbálta ott és akkor most ki van kiáltva "gec*nek".

polluxware
s a SZOM kivan már abból amikor néha ideböfög néhány vállalkozó adócsaló csemetéje (lábjegyzteben az I7el meg sandybridge-el) és köpködi azokat akik nem ilyen megyófanok...

na azok ,hogy tudnak már zsidózni.. (csak kérdem én.. mire fel?)

polluxware
marha egyszerû.. a normális birka magyar tudod nem balhéból, macskakõszaggatásból él

félti mindenki az állását..

neked ott odakünt FINGOD nincs hogy megvannak félemlítve az emberek "egzisztenciálisan" nem fizikailag..

lát valaki a tévében itt-ott amott ugatni.. holnap már nem kell bemenni dolgozni

ez egy jó fegyver, egy IDEIG!

Egyrészt, nekem van munkám, van otthonom. Másrészt pontosan tudom, hogy hõbörgéssel, egy tér teleszarásával nem lehet változást kicsikarni. A civil kezdeményezeseket 100%-ban támogatom, ha tehetem, el is megyek egyikre-másikra. Mivel ezt is MÉG demokráciának hívják, nincsenek kétségeim, majd 2014-ben bízni fogok a józan ész gyõzelmében...ha még itthon leszek akkor...bár erre nagy összeget nem tennék.
polluxware
ebben sajnos igazad van bakker..

csige791
Nagyobb kérdés, hogy ha neked és ha jól olvasom még sokaknak nem tetszik a rendszer akkor TI miért nem mentek táborozni a térre? Még alkalmatok is lenne bebizonyítani, amit olyan nagyon hangoztattok, hogy bontás nélkül is el lehet érni a tüntetésekkel a kitûzött célt.

Ezzel én is tisztában vagyok, csak kíváncsi lettem volna egy magyarmagyar válaszára. 😉
csige791
Amikor ketten vannak egy nõ ellen milyen kemények, de egy férfi ellen még ketten is behúzzák fülüket farkukat. Addig jó a magyaroknak amíg nem borul fel a demográfiai móka. Ez még kb 20 év, akkor majd hátra dõlök a bbc elõtt és megnézem a belvárosi értelmiségiek fejét...

Ez mondjuk dícséretes. Amikor én voltam külföldön, két szavazást is kihagytam. Mehettem volna a követségekre, de úgy éreztem, mivel nem vagyok otthon, ezért ne rajtam múljon.
polluxware
azéé öreg mert aki szervezné a balhét, az bent ül a "tutiban"

ilyen kúrva egyszerû

csige791
Tõlem már nem kell megvonni. Végleg csalódtam ebben a rendszerben, többet nem szavazok, sem otthon sem itt.

Elsõ körben mondjuk csige szavazati jogát vonjuk meg. Egyrészt külföldön él, oda adózik, másrészt....khm...
Ma valahol a déli pu. környékén mellém állt egy magyarmagyar, tökig teleaggatva a kocsija mindenféle vásárfiával (fekete nagymagyarország, piros nagymagyarország, ilyen zászló-olyan zászló, stb.), vastag bajusza alól mormogott a telefonjába. Ablakom lehúzva, övé szintúgy, és marhára meg akartam tõle kérdezni, hogy ugyan árulja már el, most miért nem piknikeznek a Kossuth téren? Most miért nem ég a tv székház? ...de sajnos zöld lett, és õ balra el. 😞
polluxware
demagóg felszines kapargatása az igazságnak...

látod ez az amikor csak sikerül bekajálni a kékvérû haverod böfögésit...

másutt is van bankadó... csak a difi az hogy azt ott nem focsira, meg fidesz sleppre költik, hanem megpróbálják visszaforgatni élénkítés céljából

példul bankadó megy a devizahiteleseknek?

gülüszemû elbaltázására öntik a lét a feneketlen kútba..

manyup meg nem reform volt, hanem LOPÁS!

polluxware
magyar áldozatról tudunk?

ahogy mondottam... minek nézed?

aki olyan mint te az úgy is a saját réteg hírportált nézi, ahol még meg is ünneplik az ilyesmit😉

"A: Egy tõle több ezer kilométerre található ország/nép fájdalmáról.
B: A saját népének, országának fájdalmáról."

A) -nem csak az õ fájdalmuk (fentebb említett kérdés)
😎 -kapcsolódik az elõzõhöz

nem gondlod ,hogy jelen pillanatban aktuális volt a dolog?

talán egy picit

az hogy a zsindexen nem csinálnak ilyen szép oldalt aznapra trianonnak... há istenem😉 legalább idegeled magad rajta..

akit érint ez vagy az a dolog.. az biza nélkületek is tudja mit kell tennie aznap

ilyen halál egyszerû

csige791
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nemcsak nem értett egyet a bankadóval, a magánnyugdíj-pénztári rendszer reformjával és a krízisadóval, de mindent megtett nyíltan és a kulisszák mögött azért, hogy a magyar kormány ne hozza meg az ezekrõl szóló döntéseket, illetve vonja vissza azokat - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfõn a parlament gazdasági és informatikai bizottságának ülésén.

A miniszter szerint, az IMF visszavonatná a három intézkedést, ha tehetné.

Úgy fogalmazott: "egy dicséretre 20-25 víz alatti rúgás jut", minden hasonló jellegû magyar döntést "megpróbáltak megtorpedózni és visszafordítani, meggátolni a fertõzést, hiszen mindig azt mondták, hogy ha ti bankadót vezettek be, mindenki be fogja vezetni, tizenketten bevezették, ha ti a nyugdíjpénztárt megreformáljátok, mindenki utánatok megy".

csige791
Hitelbõl fizetik a segílyt. Majd a hülye magyar visszafizeti kamatostul rochildéknak.

<#taps><#taps><#taps><#taps>

csige791
Bármilyen ország vezetõ(?) hír oldalának mirõl illik erõteljesebben megemlékeznie?
A: Egy tõle több ezer kilométerre található ország/nép fájdalmáról.
B: A saját népének országának fájdalmáról.

(Trianon csak egy példa volt, írhattam volna mást is)

Felõletek, "magasaktól" meg folyamatosan mást sem lehet hallani, csak ezt az uncsi holokauszt ájvékot.

Az meg csak természetes, hogy mindenre fogsz válaszolni, még arra is amit nem is kérdeztem de az alap kérdést majd valahogy kifelejted. (erre gondolok: Bármilyen ország vezetõ(?) hír oldalának mirõl illik erõteljesebben megemlékeznie?
A: Egy tõle több ezer kilométerre található ország/nép fájdalmáról.
B: A saját népének, országának fájdalmáról.

polluxware
érdekes dolgok áááááám ezek...

én nem bíznám el magamat a helyükben... ugyanis nagyon sokan berágtak odakint a fideszre amikor az gálné tudjaaszomné beszólt -> "Hogy ha támogatják a fütyesz jelöltjét, akkor a fidesz is majd akkor segít"

volt ám felbojdulás a teremben..

erre mit tett a fidesz?

a hülyébbnél hülyébb nemzeti megnyilvánulásaival próbálja egyre lehetettlenebb helyzetbe hozni a kinti kisebbségi képviseleti szereplõket...

tehát ez az amikor a díííípmagyar hazulról akarja képviselni a kintiek érdekeit..

magyarán a jobbiknak inkább áll a zászló

polluxware
háá jó munkásáemberek lettek oda ültetve😉

😊))))))"csaknem 1200 román állampolgárt állítottak bíróság elé a francia fõvárosba"

román állampolgár

gyanítom azonban hogy a roppant tehetséges hirtévések nem jöttek rá, hogy mi a különbség az állampolgárság és a nemzetiség között.
"A francia belügyminiszter becslése szerint a Párizsban õrizetbe vett bûnelkövetõk tíz százaléka román nemzetiségû." szép fogalmazás 😊))

...belegondolva tényleg szörnyû, hogy a Fidesz háttérmédiájában fingjuk nincs az állampolgárság és a nemzetiség közti különbségéhez.

polluxware
jajj... fájsz..

trianon mikor volt??

9/11 mikor volt?

trianonra napjában a "mélyek" hányszor emlékeznek meg?

folyamatosan mást se lehet "felõletek" hallani csak ezt az uncsi trianon ájvékot...

ha nem olvasod a "zsindexet" nem tök mind1 neked ,hogy éppen mire !nem! emlékeznek meg?

”Mikola István a 2006-os választások elõtt a Fidesz kampányzáró nagygyûlésén már megfogalmazta: ha a határon túl élõk az
állampolgársággal szavazati jogot is kapnának, a jobboldali párt legalább húsz évre bebetonozná a hatalmi pozícióit. Akkor ezt a fideszesek is szerencsétlen elszólásnak tartották, ami miatt szavazatokat veszíthetett a párt.”

és mondjuk dec 5 után nem népszerû sehogy sem az MSZP, tök egyértelmû ... de mintha Magyarországon se lennének népszerûek. S mivel a hatalom bebetonozása zajlik ezerrel, így egyértelmû, hogy meglesz a szavazati jog. Ehhez nem kell kinyalni senkinek a seggét.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987