61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53580 MEGALOL
Sorra hallgatja ki a Központi Nyomozó Főügyészség az ál-Semjén Zsolt (ma reggelre törölt) Twitterének követőit – a nyomozók így próbálnak nyomára jutni annak, ki írhatta nem túl eredeti ötlet alapján a nem túl vicces bejegyzéseket. -
commissioner #53579 Vona Gabi ma 17:30-tól előadást tart az egyetemen egy 153 fős teremben. Megéri-e elmenni? ...hmmm.... -
#53578 -
#53577 Ja, de nem megyek a mellékutcában járőrözve belerúgni a helyi tacskóba aki hazafelé tart. Szóval volt szélsőség mindkét oldalon. :) -
#53576 Gazdasági realitások – Fidesz-kormány: 2-0 - Nemcsak egymillió új munkahely nem lesz, de az államadósság sem csökken: a magánnyugdíjpénztárak államosítása és trükközés sem volt elég. A forint gyengül, az állam felelőtlenül gazdálkodik. -
Lantee #53575 Ezt is elfogadom, hogy nem csak véglények voltak ott. De ez kb. olyan szitu, amikor rohan feléd egy csapat kutya, hörögve-morogva, válaszd ki higgadtan, hogy melyik 4-5 jelent valóban veszélyt, és melyek azok, akik csak a tömeg látszatot erősítik. ;) -
#53574 Az lehet, de nem csak ilyen véglények voltak ott. -
Lantee #53573 [IMG][/IMG]
Szegény, ártatlan járókelők! A mocskos rendőrök mindenféle indok nélkül verték/lőtték őket, pedig ők csak fagyizni indultak! Pfhejj...
[IMG][/IMG] -
#53572 jah ez a 53562-re ment kommentnek! -
#53571 "jóreggelt kívánok" matyi!:D
téged is vár soraiban a Jobbik! :DDD
ezeket a képeket eddig te nem láttad?
A legdurvább nekem nem is ez, hanem amikor 2-400 méterrel távolabbról elkapdostak egy tucat járókelőt fényes nappal random asszem a Magyar rádió udvarára terelték őket a falhoz sorakoztatták, letérdepeltették és ordították, hogy ki lesztek végezve:D
ez a tüntetőzdi egy nagy adok kapok. A tüntetők java, [apró]-idén lehet én is:)-[/apró] :D szart kavarni mennek. A rendőrök java, meg ütni-verni a népet. engem se kell sajnálni, ha véletlen kilövik a szemem, de a rendőrt se véletlen agyonverik.
ilyen a világ.... -
#53570 Kilenctagú parlamenti albizottság vizsgálja a 2002-2010 közötti lakossági deviza-eladósodás okainak feltárását, valamint az esetleges kormányzati felelősséget. A szeptember végén alakult testület tagjainak többsége maga is jelentős hitelállománnyal, összesen mintegy hetvenmillió forintnyi tartozással rendelkezik.
epic :D -
#53569 Egy jó kis önvizsgálatra sarkalló komment. Főleg azoknak akik megszavazták a vezénylő tábornokot.
Mondjuk az is csak itt történhet meg, hogy egy párt program,vita vagy bármilyen érdemi program prezentálása nélkül 2/3-ot nyer.
Az összes fidesz szavazó kiállított egy "Azt csináltok amit akartok, velem a családommal a pénzemmel és mindenkivel az országban" lemondó nyilatkozatot amikor szavazott.
Lehet nekik megköszönni, és elgondolkozni, hogy OV a hibás hogy azt csinál amit akar, vagy a barmok akik 2/3-ot adtak nekik és most csodálkoznak! -
#53568 LOL -
#53567 Ez hülyébb mint a sok évi átlag. :D -
Ironman2 #53566 Úristen! Nagyon durva a videó.Sajnálom szegényt. -
#53565 Néhol azt is írják már hogy meghalt, mindenesetre gusztustalan ami ezzel a szerencsétlennel történt. -
Kómában van a kétszer is elgázolt kétéves gyerek -
#53563 :D -
#53562 RTL-n nézem a Házon kívül c. műsort, azért ez már durva és felháborító amit a rendőrök csinálhatnak/csinálnak.
Mert az még lenyelhető, hogy egy igazoltatásnál mindig játsszák a kegyes Istent, azt se értem mire fel, mikor minden rendben de még mintha ő tenne szívességet, hogy elenged, de azért most kiderül, hogy anno Pesten a zavargásokban "ártatlanokat" ütöttek-vágtak bármilyen következmény nélkül. -
#53561 -
ManoNegra #53560
:-) -
ManoNegra #53559 A macska meg fel van mászva... -
ManoNegra #53558 Csak az a problémám,hogy ez az a terület, ami hellyel-közzel még magyar kézen van, de gyanítom már nem sokáig. így is elég nagy baj az, ha a külföldit válaszjuk akkor is, ha a magyar legalább olyan jó, és az ára is azonos. Nem örülök, ha az utolsó bástyánk, a termőföld és a termelők indokolatlanul támadva vannak. -
ManoNegra #53557 Lehet hogy kicsit elragadtattam magam a cikkel kapcsolatban, de néha úgy tűnik, hogy neked mindegy, csak rughass egyet abba ami magyar. Lehet hogy csak behallucinálom.
Azért ez a "...hazudtunk reggel, éjjel este..." akkor is szarul hangzik, ha nincs kiragadva a szövegkörnyezetből. :-) -
Ronny #53556 Már megint nem veszed figyelembe Occam borotváját.
A cikk egyértelműen szenzációhajhász(a mintavétel nem volt reprezentatív, de ezt le is írták). Ennek az az egyszerű oka, hogy a többi hírportálhoz hasonlóan az Index is a reklámbevételekből tartja fenn magát. Persze bele lehet vizionálni azt is, hogy "már megint ütik a szegény magyart".
Egyébként meg aki ennek hatására a helyben termelt friss(már amikor) magyar zöldség helyett külföldit vadászik az elbukott az evolúciós próbán.
-
#53555 Csak Rómában volt ez. -
Tsol #53554 Kósa szavait cáfolja a Valutaalap
"A technikai segítségnyújtás minden IMF-tagország számára nyitva álló lehetőség, amelyet az országok maguk igényelnek - reagált a Portfolio.hu kérdésére a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselője."
istenem XD
-
#53553 ez valahogy nem par 100 embernek nez ki igy elsore.
-
#53552 Nem kaptak pénzt a Győzike-showért
hihető? -
Lantee #53551 Amit belinkeltem, az szerintem egy teljesen korrekt ismertetése egy teljesen korrekt felmérésnek.
Amit viszont kiemeltem belőle, az direkt - ahogy oda is írtam - egyféle tipikus médiagenyóságos hangulatkeltés.
"Hazudtunk reggel, délben, este..." Ugye, milyen ismerős? -
Freeda Krueger #53550 IMF delegáció -
ManoNegra #53549 De persze rugdaljuk meg a küszködő magyar termelőket, dögöljenek meg minnél hamarabb! -
ManoNegra #53548 Amit kiemeltem a cikkből, az ezerszer hivatalosabb statisztika, mint az index öt darabos próbavásárlása. Az meg hogy magának ki hogy termel magánügy, egészen addig, amíg nem bocsájtja áruba. -
Ronny #53547 Még véletlenül sem a mekkmesterkedés során elmért vegyszerről van szó(apám is csinált már ilyet a szőlőnkben), ez csak a zsindex összeesküvése lehet szegény magyar gazda ellen. -
#53546 Jövőre elkergetik őket. -
#53545 bármiteket -
#53544 érintett vagyol? -
ManoNegra #53543 Mit ad isten, hát pont a magyar zöldség a mérgező. Nem is az index lenne, ha mondjuk a dél-afrikai zöldség lenne az. Én azért ezt emelném ki:
A tapasztalatok szerint főleg az importzöldségekben és -gyümölcsökben találnak növényvédő szereket, amit egyrészt a klíma, másrészt a hosszú szállítási idő magyaráz. Ugyanakkor a hivatal fontosnak tartotta elmondani, hogy a hazai szabályozás szigorúbb az európai átlagnál, így az itthon vásárolt élelmiszer jellemzően biztonságosabb is. -
#53542 azt hiszem pár hónap múlva ez a link valahogy el fog tűnni a süllyesztőben :) -
#53541 már bocsi, de én a 800ezerből fejlesztett államadósságmérőnek inkább hiszek :PPP
LINK
76%, szóval nincs gond :DDD