61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • csige791
    Hoppá hoppá, megint egy dolog amiben a szélsőjobbos náci faszista szemét jobbikosoknak volt és van igaza.

Mi marad ilyenkor a belvárosi értelmiségnek és a hozzájuk tatozni akaró papagájoknak? A mély hallgatás lehajtott fejjel.
  • Narxis
    Na elindultatok tüntetni?
  • Ironman2
    Akkor készíthetik a Nokiás dobozokat!
  • Bronx South
    Kutattam a cuccaim közt, találtam egy ilyet.
  • pedobear
    Fábrynak, és a korábban bejelentett műsorok – Reggeli, FélKettő, Déli Híradó, majd a XXI. század és a Reflektor – után a Fábry-show is veszélyben van – amely kétségkívül a csatorna egyik legdrágább produkciója.
    hír

A VV5 ezek szerint akkor "olcsó"?
  • Bronx South
    Szerintem egyáltalán a világnak akkor van jövője, hogyha megvan húzva a grabanca azoknak akiknek meg kell húzni. Efelől semmi ellenérvem nincsen.
  • Pluskast
    Ebbe szerintem nem menjünk bele mert rengeteg változata van.
  • Ronny
    Viszonyítás kérdése minden. 10-ből 9 földlakó örülne ha csak annyi gondja lenne, mint Európa nyugati felének.

A moral hazard rendszerszintre emelésével nem sok jövője van az Uniónak.
  • Bronx South
    "Európára igen nehéz 10 év fog várni." - Amúgy nem ?
  • Ronny
    Ha ezt ebben a formában - valódi retorziók nélkül - elfogadják, akkor Európára igen nehéz 10 év fog várni.
  • banok
    Ahogy azt Móricka elképzeli...
  • Danny1987
    A görög adósság felét varrnák a bankok nyakába
  • Danny1987
    "jól vagy semmit" nem jót.
  • Bronx South
    "A demokratikus ellenzék egyik tagjaként Orbán Viktor rendszerének megbuktatása és az új köztársaság felépítése a célja az új formációnak."

Ok már értem.
  • Bronx South
    Csak azt nem értem hogy mi ennek a hátsó indoka ? Az MSZP -re úgyse fog szavazni senki, valószínűleg a Fideszt se választják újra (ki tudja), azt majd valami kampány kúra után az emberek majd rá szavaznak ?
  • ManoNegra
    Demokratikus Koalíció néven új pártot alapít Gyurcsány Ferenc
  • Pluskast
    Hagyjátok már abba ezt a Kadhafi témát légyszi. Unalmas. Meghalt kész. Halottról vagy jót vagy semmit. Amúgy meg nem ő volt az első diktátor, király, uralkodó stb. akit megölt a saját népe, a világtörténelem során számos példa volt rá.
  • Bronx South
    Hagyjukmár a hülye dumádat... Mert megteheti elfoglalhat egy országot a 21 ik században kamu indokokra hívatkozva ?? MERT MEGTEHETI ?? Hol élsz te a középkorban ?? Azt ha bárki eldurrantja a kérdést itt valakinek hogy mi van zsidó vagy, akkor meg jön a felháborodás... LOL
  • banok
    Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton lehet, hogy szakított!!!!!

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/21/lehet_hogy_szakitott_hamilton_es_a_noje/
  • banok
    Mindenki valakinek a csicskája.
    Kadhafiról meg annyit, hogy én nem sajnálom mint ahogy Szaddamot sem. Nem tudták magukat megvédeni bíróság előtt? Ki nem szarja le? Ha Kadhafiról igaz az, hogy parancsba adta nők megerőszakolását tavasszal vagy ha csak a Lockerbie történetet veszem vagy azt, hogy ő is adott munkát Carlosnak (emlékszünk még reá?) akkor megérdemelte a sorsát.
    Az meg, hogy mijó az élet Líbiában arra azt tudom válaszolni, hogy akkor mi a frászért voltak tüntetések ott Egyiptomhoz hasonlóan - mert ott sem öldökléssel kezdődött.

A tegnapi ENSZ BT szavazásról meg annyit, hogy van rajtunk kívűl még 51 ország aki ránk szavazott, azért ez nem rossz egy ilyen kis országtól.

A ma megalakult Gyurcsány Ferenc féle Demokrata Pártról meg azt gondolom, hogy egy párt nem csak parlamenti frakcióból áll. Az igazi kérdés az, hogy képesek leszneke-e a párt alá valódi szervezetet építeni mert annélkül esélyük sincs túlélni 2014-et.
  • Ironman2
    Pedig az.Izrael csicskája
  • ManoNegra
    A különbség annyi, hogy azokat megölték, ezeket meg kitüntetik.
  • Narxis
    Nem látod, hogy mit? :D

Csak túlzásnak éreztem az USA-ról alkotott véleményed. :P
  • arty
    nyugodtan mosd össze a kettőt, ha attól jobban alszol...
  • Hegi90
    pffff...
  • ManoNegra
    És Bush által elrendelt, majd Obama (béke nobel díjas) által folytatott háborúban megölt civilek kaptak esélyt?
  • Ironman2
    Mit mutogatsz?
  • arty
    Sőt, csaucseszku sem. És? Az áldozataik talán kaptak esélyt?

És az ő haláluk 1. Szemben az ezrekkel, akiket ők öltek meg.
  • Narxis
  • bertino
    lehet, de sajna erosen nyomul.
  • Ironman2
    Nem lettünk tagja az ENSZ BT.-nek

"Utolsó lett hazánk az ENSZ-ben: Azerbajdzsánra 74, Szlovéniára 67, Magyarországra 52 ország szavazott. "
  • Ironman2
    Usa egy csicska,nem nagyhatalom.
  • ManoNegra
    56 nem belügy volt, hanem egy idegen elnyomó hatalom ellen tört ki forradalom. Vagy én tudom rosszul?
  • Danny1987
    Az usa szépen eladosodott az érdekei érvényesítése közben.
    Ráadásul hamarosan a fehérek is kisebbségbe kerülnek ott.

Minden birodalom elbukik egyszer.
  • neB
    Senki nem mondta (most) hogy be kellett volna avatkozniuk '56-ban mert az akkori helyzetben lehetetlen lett volna (szerintem).

Igen 15 éve még nem volt elterjedve annyira az internet ahol nem szelektálják a híreket és a véleményeket, ahol szabadon hozzájuthatunk a mocskos részletekhez is. De a jelenlegi generáció már a tudatára ébredt annak hogy mi folyik világban mert OLVASOTT. Mert szerinted honnan szerezzük az információt ha nem olvassuk? Halgassuk a TV-ből vagy a rádióból? Ha megtehetném elsőként mennék a szenátusi hallgatásokra...

Amerika nem ugyanolyan mint 15 évvel ezelőtt. 15 éve még nem fenyegette a csőd, 15 éve még volt szabadságjoga az embereknek. És én nem hívnék egy olyan országot a lehetőségek hazájának ahol 9-10% a munkanélküliség, lövöldözik egymást az utcán és még mindig vannak gettók... A legmagasabb bűnözési statisztikákkal bír (Líbiában 3x kevesebb elítélt volt 100 ezer lakosra mint az USA-ban...), folyamatosan semmibe veszi az emberi jogokat (Guantanamo) és még sorolhatnám...

>Nálam még mindig No.1. mert az tényleg a lehetőségek hazája. Védi a szabadságot, védi a saját érdekeit, és igen, ha kell erővel kényszeríti ki a neki megfelelő politikai-gazdasági környezetet...MERT MEGTEHETI!

Ez a mondat tetszik akkor most ugorjunk vissza 55 évet és cseréljük ki az USA-t a Szovjetunióra. Nos ilyen kontextusban már érthető hogy miért verték le a szabadságharcot.

>Lehet fujjogni, mert köpködni, de ahogy - talán - arty is megmondta, egyet büffentenek rólunk, és holnaptól nincs kenyér a boltokban.

Igen ez MÉG kétségkívül így van de az USA-nak innentől leszálló ág van. A államadóssága lassan eléri a GDP 100%-át és nem úgy néz ki mintha ezt nagyon megszeretnék/megtudnák akadályozni. Az évtized végére elveszti a legnagyobb gazdaság címet Kínával szemben. De ezzel nincs semmi baj a 80-as években senki el sem tudta képzelni hogy széthullik a Szovjetunió. Aztán megtörtént a csoda. Ez Amerikával is megtörténhet és meg is fog csak idő kérdése. Egyszer minden nagy birodalom széthullik.

Senki nem nyalta az arabok seggét vagy legalábbis nem találok erre utaló információt a kommentekben. Egyszerűen arról vitatkozunk hogy mennyire igazságtalan és jogtalan, törvénytelen a beavatkozása mind Irakban mind Líbiában. Ez még nem azt jelenti hogy én most arabbarát vagyok. Inkább azt hogy amerika-ellenes. Csak egy buta ember nem utál egy olyan országot amelyik mint írtad " egyet büffentenek rólunk, és holnaptól nincs kenyér a boltokban". Majd ha megteszik akkor akkor kíváncsi vagyok mit szólnak majd az Amerika barátok.
  • Lantee
    Ez is bejött a srácoknak... ;)
  • Lantee
    Barátkozz a gondolattal: USA = NAGYHATALOM

Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de ez van. 1991-ig az USA-USSR tengely kiegyenlítette (úgy ahogy) az erőviszonyokat, de azóta az USA totális kontrollt élvez. Bizonyos országok tabuk, mert Kínával, és az Oroszokkal nem akarja összeakasztani a bajszát mondjuk Irán vagy É-Korea miatt, de egy Líbia vagy Uganda még nem lesz ok a harmadik nagy világégés kirobbantására.

Fel vagytok háborodva, hogy az USA miért avatkozik be bizonyos országok belügyeibe. Bezzeg '56-ban de jó lett volna, ha inkább nálunk avatkoznak be és nem a Szuezi-válsággal foglalkoznak!

Imádom, hogy úgy 15 évvel ezelőttig ebben az országban MINDENKI imádta amerikát, majmoltuk MINDEN téren, igazi "bezzeg amerika" volt.
    Aztán szépen felnőtt egy generáció, és most már "mocskos USA", mert "ez kellett nekünk", meg "hajrá arabok" szólamokat fújják.

Pedig Amerika ugyanolyan, mint 15 évvel ezelőtt. Nálam még mindig No.1. mert az tényleg a lehetőségek hazája. Védi a szabadságot, védi a saját érdekeit, és igen, ha kell erővel kényszeríti ki a neki megfelelő politikai-gazdasági környezetet...MERT MEGTEHETI!
    Lehet fujjogni, mert köpködni, de ahogy - talán - arty is megmondta, egyet büffentenek rólunk, és holnaptól nincs kenyér a boltokban.

Aki meg ennyire bújja az arabok seggét, nyugodtan el lehet hozzájuk költözni! Áhh...imádom a "mindent tudok a világról, mert olvastam róla" típusú hőzöngőket! ;)
  • Lantee
    Akinek eddig kétségei lettek volna a Világban elfoglalt helyünkről:

"Magyarország sikertelenül pályázott az ENSZ Biztonsági Tanácsába tagnak...Magyarországnál kevesebb voksot egyetlen BT-tagságra pályázó ország sem kapott."

Ennyi!
  • Pluskast
    Sim City 4 lenne a megoldás a gazdasági válságra?
  • immovable
    Tűzzel játszik, aki leértékeléssel akarja gatyába rázni az országot - Egy megoldás van: a világos, tisztán kommunikált, és hatékonyan, konzisztensen végrehajtott, sikeres diplomáciával megtámogatott gazdaságpolitika, amivel lassan visszanyerhető az országba vetett bizalom, és lassan ledolgozható ez a sok hitel, amiben ülünk - mondta Duronelly Péter a Portfolio.hu olvasóinak kérdéseire válaszolva. A Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója úgy látja, a válság még évekig el fog húzódni a világban, Kína helyzete pedig aggodalomra ad okot.