61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • banok
    "Az USA a sátán gyakorlatilag minden rossz onnan származik"

Azért ez lol.
  • Bronx South
    Lantee az egyik aki a magyarellenességéről híres a topikban egyrészt, kedvenc országa pedig USA és izraelben teljesedik ki, egy ilyen szerinted felfogja amit írsz ? Haverjaival nyakadba varrják hogy antiszemita vagy, és kommunista is, azt le van rendezve, kár hogy nem osztom a véleményüket.

Amúgy meg utálom a gyorséttermi kajákat, mama házi kosztja mindennél jobb, a hollywoodi filmek pedig sok esetben üzenetet hordoznak... az internet meg egy teljesen általános dolog már, nem mindegy hogy ki találta fel ?
  • Hegi90
    Ez a mandiner a kuruc light?
  • zsoltioregon
    Az oroszok, az oroszok távirányítása alatt vannak...:)
    A többit számold ki!
  • Bronx South
    Várós.
  • neB
    Az USA a sátán gyakorlatilag minden rossz onnan származik, a hamburgert nem az USA-ban fedezték fel, facebookot csak egyetem miatt használom mert muszáj, hollywoodi filmeket nézek de már egyre kevésbé jellemző. Az európaiak jobbak ;)

Az internet az egyetlen (talán) jó dolog ami onnan jött.

És nem tudom mennyire szabad egy olyan ország ahol van halálbüntetés, ahol a legmagasabb a rendőrségi brutalitás az egész világon (Rodney King, Tupac és még sorolhatnám)ahol körülbelül 44 millió embernek nincs egészségbiztosítása, ahol az egész világon a legtöbb elítélt van (pedig Kínában 4-szer annyi ember van...) ahol folyamatos az erőszak a börtönön belül (Guantanamo például de szinte bármelyik börtönt mondhatnám) ahol a kormány bárkinek a telefonját emailjét lehallgatathatja vagy ellenőrizheti. Rengeteg nemzetközi szervezet (Human Right Watch, Amnesty International) minősítette le már az egyesült államokat a szabadságjogok terén. És akkor még a nemzetközi jogokról nem is beszéltünk.

De te csak Istenítsd őket és ne törődj azokkal akik a USA miatt szenvednek a világban ne törődj a gazdasági válsággal, a globális felmelegedéssel csak tömd a hambikat és nézd a király akciómúvikat és ünnepeld továbbra is több százezer civil halálát a demokrácia jegyében.
  • Danny1987
    Zsidó vezetők tiltakoznak Gibson filmterve ellen

Kurva jó film lesz!!
  • polluxware
    komcsi vagy
  • Bronx South
    Oroszokkal nincs bajom, ők nem izrael távirányítása alatt állnak.
  • zsoltioregon
    leszarom ki a VV csendőr!
    usákok lézervezérlésű terrorista-kifüstölése vs. oroszok tankeltaposósdis felszabadítása. szar mind.
  • Willenbrock
    Minden évre jutnak új hősök,erről a történetről sosem hallottam.
  • Bronx South
    gyenge érvek
  • Danny1987
    1956 cigány hőseire emlékeztek a Corvin közben
  • Danny1987
    Befejeződött a parlamenti választás Svájcban

"Az elemzők szerint a választás nagy kérdése, hogy a 2007-ben is győztes jobboldali populista Svájci Néppárt (SVP) tovább javít-e négy évvel ezelőtti eredményén - az elnyert voksok 28,9 százalékán -, és túllépi-e a történelmi 30 százalékos küszöböt. Az előzetes felmérések szerint erre megvan minden esélye, ebben az esetben pedig az eddiginél is hangsúlyosabb idegen-, bevándorlás- és Európa-ellenes irányvonal lesz a mérvadó."

Ezek a svájciak mekkora nácik!!
  • Danny1987
    Pedig jobb ha hozzászoksz hogy az usa nem sokáig lesz a világ csendőrsége.
  • Willenbrock
    Mármint kikre vonatkozik a "sok hülye állat?"
  • Willenbrock
    Nem érdemes összemosni a két dolgot,senki nem szidja az USA-t,én biztos nem.A gmo-s kukorica kampánnyal kapcsolatban írtam le a véleményem,bizonyos üzleti körök magatartása kapcsán nem ítélek meg egy egész nemzetet.A sajtburgert és a hot dogot is szeretem,sőt sajnos a cola-t is egyébként.
  • zsoltioregon
    sok hülye állat :D.

Van ez a sorozat: Csillagkapu
    a sztorit nagyjából mindenki ismeri.
    És azon gondolkodtam, hogy nem nagyon szeretném, ha más -nagy, vagy szuperhatalomnál- lenne. se GB, se Kína, se Japán, se Ruszkánia:) se Németek.

szar az USA, de a többi is szar/szarabb.
  • Lantee
    Igazatok van, USA a sátán!
    Remélem ti sem használjátok a Facebook-ot, te sem esztek hamburgert, ti sem néztek hollywoodi filmeket, magát az internetet is gyűlölitek, és a szabadságjogokat is undorító dolognak tartjátok.

pffff
  • zsoltioregon
    Arra a hajra sisakot tudott húzni?
  • Willenbrock
    Azt egyébként hallottam hogy a gazdálkodókat ajándékokkal lepik el meg utazásokat fizettek nekik hogy megnyerjék őket.A monopóliumok mindent bevetnek.A hazai nyúltenyészet és a libamáj ellen meg bevetik a Négy Mancs nevű szervezetüket-ott pedig a lejáratás és a burkolt erőszak a módi.
  • Willenbrock
    Keresik a felvásárlópiacokat de itt rossz helyen kopogtatnak,Magyarországnak ilyenre nincs szüksége.Van nekünk jobb is és elegendő is kukoricából.Vegyenek inkább ők tőlünk.
  • Bronx South
    Nagyon ránk akarják tukmálni az amcsik a génmódosított növényeket.

Lehet hogy ez is a Magyar mezőgazdaság ellehetetlenítésének a része ? Ha van original élelmiszer is a piacon, lehet hogy az emberek többsége inkább azt venné mint a génmódosított szart ?
  • Willenbrock
    Minek mikor minden szép,minden jó és mindennel meg vagyunk elégedve?
  • bertino
  • Bronx South
    "a zsidók jól érzik magukat Magyarországon"

hvg verzió
    atv verzió

örülök neki :)))
  • Bronx South
  • Narxis
    Köze nincs ehhez a Jobbiknak. Ők csak vaktában zsidóznak néha miközben élvezik azt a rendszert amit kritizálnak.
  • polluxware
    tökéletesen pásszolna vikire;)

csak tudjátok a tekintetes uramnak elkéne küldeni előtte a cselédet otthonról...

azt meg történelmileg nem szeretné sanyika.... úgyhogy futhat együtt a haverjával;)

• polluxware
    itt a helyes válasz.. (alias vitya fenklub tagja)
  • Hegi90
    Igen, régen én is szerettem, de olyan 4-5 éve abbahagytam a tévénézést, vele együtt ezt is.

Akkor gondolom a jelenlegi kormányt nem kritizálja így:

Körülbelül minden "Gyurcsány" helyére bele lehetne tenni "Orbán"-t.
  • Ironman2
    Pedig én szeretem a műsorát,de most meg eltünt a képernyőről is állítólag.Na vajon miért?
  • Hegi90
    hm.

jó pár éve nem nézek fábry show-t...
  • Ironman2
    Nocsak,nocsak.360 fokos fordulat? Ha tavalyelött nevezik ki,akkor lehet még meg is tapsolták volna.
  • Ironman2
    Mert Fideszes
  • Hegi90
    Színházi tüntetés

Fábry-t miért fütyülik?
  • Borg
    Szerintem meg se próbáld a szélsőjobbnak tulajdonítani ezt az eszmét, mert igencsak izzadtságszagú.
    Az hogy nem látsz az orrodnál tovább, és csak a saját köreidben hallottál róla, még nem azt jelenti, hogy ők szarták a spanyol viaszt.
  • pzoli00
    R.I.P. Simoncelli
  • DaemoonHunter
    nem ócsó, viszont a zesemes drága, a debilmágyár meg szeret adományozni hülyeségre ugyebár.
  • DaemoonHunter
    nálunk már az iskolában tanították hogy van egy bizonyos réteg amely irányítja ezt az egész sárgolyót...