Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
A TV ostrom az ott lévõ hõsök szemszögébõl:

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Te tényleg okos vagy.

Lol de okos vagy.
A termõföldet 20 év alatt már rég megvette, aki akarta. Külföldi, magyar, tökmindegy.
Áhhá...szóval a vízkészletünkre fáj a foga a mocskos nyugatnak. Na, akkor majd ne csodálkozzak, ha 2014-ben a Dunát Rajka közelében elterelik, és visszafolyatják Ausztria felé...
Danny1987
A mi Viktorunk Brüsszelben dolgozik és eljön az ebéd ideje.
Természetesen elit helyre viszik, ahol jól körülnéz.
- Ez a porcelán, gyönyörû. Magyar, ugye? Herendi?
- Nem, ez Stájerország-i porcelán.
- És a csipke! Pazar! Ez magyar,ugye? Halasi?
- Nem, uram, ez brüsszeli csipke.
Viktorka körbenéz, felcsillan a szeme:
- De ott szemben, az a cigány, Õ csak magyar, ugye?
- Nem, az velencei. És tükör…

Danny1987
Lol de okos vagy.
Inkább termõföldben meg vízkészletben gondolkozz.
Az fontosabb mint a gyémánt meg az olaj.

aha...majd tõlünk is követelik a nem létezõ gyémántot meg olajat? facepalm
Azt se felejtsd el, hogy az a "szemét libajnai" 1,-FT-ért vállalta magára az ország gondját! Azért vállalta, mert hitte, hogy jót tud cselekedni. Meg is mondta a frankót: "Rendben, 1 év alatt helyrepofozom, amit tudok, aztán lépek. Még fizetést sem kérek, de utána rám ne számítsatok!"

Ez aztán tényleg egy roppant gerinctelen húzás volt tõle. Hataloméhes, pénzéhes szarházi.
Danny1987
"A nyugat ÉRDEKE, hogy a hitelt vissza is tudjuk fizetni."

Nem feltétlen.
Afrikában pl a hitel nem visszafizetésért kérték az ásványkincseket.

Senki nem mondta, hogy a körülmények nem játszottak szerepet abban, hogy csõdbe ment a hajdúbét. De az tény, hogy a beszállító kistermelõk milliárdos összeget buktak rajta, és ezért többen öngyilkosok lettek. Bajnait meg senki nem választotta meg. Ott kellett volna választást kiírni 2006-ban, mikor elismerték hogy elqurták...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hát persze... De akkor ne sírjál a fidesz miatt, ez az ára... Fizetünk, ha beledöglünk is!

Ha érdekel, Wikipedián jól összeszedik, mirõl szólt az egy éve.

Ami még ellene szól, hogy õt soha senki nem választotta meg Magyarország miniszterelnökévé.

Szerintem pedig de. Ugyanazok választották meg, akik az összes többi miniszterelnököt is.

Arról nem beszélve,hogy a hajdúbét ügybõl kifolyólag, nem egy ember lett öngyilkos.

Ahh, a szokásos urbánus legenda, bár a "választási lejáratás" jobb szó rá. Klikk 1. Klikk 2 Persze megértem, avalóság sokkal kevésbé alkalmas politikai hecckampányra.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Te nagy közgazdász lehetsz! A nyugat adja a hitelt. A nyugat ÉRDEKE, hogy a hitelt vissza is tudjuk fizetni. Ha nem tudjuk visszafizetni, az a nyugatnak NEM JÓ! Ergo: Ha valakit dícsér a nyugat, akkor az a valaki valami olyat csinál, amitõl FIZETÕKÉPES marad az ország.
Mivel most pontosan egy jó intézkedését (sem rosszat) nem tudok felsorolni, ezért igen, ez engem eleve szkeptiussá tesz.Ami még ellene szól, hogy õt soha senki nem választotta meg Magyarország miniszterelnökévé. Arról nem beszélve,hogy a hajdúbét ügybõl kifolyólag, nem egy ember lett öngyilkos. Más gondom nincs vele.

Most komoly, hogy Bajnai ellen nálad az szól, hogy a nyugat dicsérte, ergo csak rossz lehet?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az IMF-nek nyilván nem rossz! <#nevetes1>

Tudod az a baj, hogy a simlis háttéralkuk, következményei csak évek múltán derülnek ki. Adig minden szép és jó. Ez vonatkozik a Kínával való megállapodásra is.

Én azoktól eleve tartok, akit ajnároznak külföldön. Csak magunkra számíthatunk, és az már a történelmünket tekitve is világos, hogy a mûvelt nyugat nekünk nem igazán akar jót (most finom voltam)... A népszerûség pedig múlandó. Lásd fidesz.

Igen, mert ha egy külföldi hitelezõ tanácsokat ad, hogy hogyan ne vidd csõdbe az országot, és rá hallgatsz, az rossz.

Szemét IMF.
Pfujj.

Eggyigazviktorvan.
Éjjenapárt.

Konkrétan leszarom, hogy ki mondta, mit csinált, Bokros óta Bajnai volt az elsõ, aki érdemben próbálta befolyásolni a gazdasági folyamatokat úgy, hogy a szótárában nem csak a "megszorítás" szó szerepelt. Azt a fajta gazdaságirányítást el tudtam volna viselni kicsit tovább is, mert talán lett volna mersze meglépni azt, amit a két nagy puhap*csû párt nem akar megtenni, mert a népszerûség az istenük.

És akkor mi lesz? Lázadnak?
Ezek? Parancsszó nélkül aligha, inkább szép csendben halnak bele az adósságaikba, abban a hitben, hogy jól megadták a szemét Gyurcsányéknak, ami jár nekik.

Mert ezek birkák.

Bajnai meg azt csinálta, amit az IMF mondott. Imádták is külföldön érte!

A fityiszt ért vádakra nem reagálok, én nem rájuk szavaztam...

"Te valamit tudhatsz, mivel az én információim szerint a költségvetés súlyosan deficites, így hitelezõkre mindig szükség lesz magának az államnak a mûködtetéséhez, arról meg ne is beszéljünk, hogy a gazdaság mûködéséhez szintén kellenek a hitelek. Ennek fényében azért kíváncsi lennék, hogy a fentieket hogy képzeled? Mibõl? Boldogan mosolygunk a gyõztes gazdasági szabadságharcban, mert elküldtük a hitelezõket a "csába, az olyan apró szépséghibákat meg ne feszegessük, hogy az állami intézmények leállnak, a köztisztviselõk, közalkalmazottak fizetésére meg egy fillér sem marad?

Ezért írtam azt, hogy: egy totális elszigetelõdés. Azt kifelejtettem, hogy jópár nehéz év... Viszont azt tartom, hogy szavazhatunk a narancsra, a vörösre, a zöldre, vagy bármelyikre, aki nyer, az a kizsigerelést folytatni fogja!!
Hogy fognék hozá,miután elküldtük a z állítólaos (!) hitelezõket? Elõször is államosítanám az MNB-t! ...

Senki sem a Kánaánt várta. Egy elcseszett Gyurcsány-éra után Bajnai gazdasági mentõkísérletének eredményei már nem jutottak el az emberek ingerküszöbéig, csak maradt a gyurcsányozás, miközben az ellenzéki FIDESZ lépten-nyomon azt súlykolta az emberek fejébe, hogy ideje váltani, és bizony õk a legalkalmasabbak erre, felkészültek mindenre, õk tudják a tutit. Ehhez képest az elmúlt bõ 1 év nem szólt másról mint néhány szimbolikus, az ország helyzetét érdemben cseppet sem javító intézkedésrõl, az érdemi kérdéseknél viszont elképesztõen dilettáns és koncepció nélküli, "try and error" típusú munkavégzésrõl. (Isten uccse, tegnap világosodtam meg, honnan ismerõs az egész: dr. House-ban próbálják így kitalálni, mi a beteg baja, csak ott részrõl-részre újrakezdhetik, és általában sikerül is nekik; itt viszont csak egyszer futhatnak neki.) Csókolom, nem arról volt szó, hogy felkészültek a kormányzásra? Mindig is mondtam, hogy 2006. õsze óta csak az kérdéses, hogy mennyivel nyer a FIDESZ 2010-ben, a gyõzelem maga nem. Volt 4, azaz NÉGY évük felkészülni, ehhez képest semmiféle elképzelésük nincs, mit kellene csinálni, képviselõi indítványokként böffentik be a legújabb tippjeiket, a jogalkotási elõírások látványos figyelmen kívül hagyásával - gondolom azért, mert akkor írásos dokumentum születne a hemzsegõ szakmai és koncepcionális hibákról, az meg kínos lenne.

"vagy el kell küldeni a "hitelezõket" a 'csába, és egy totális elszigetelõdés utáni reménybeli felemelkedés"

Te valamit tudhatsz, mivel az én információim szerint a költségvetés súlyosan deficites, így hitelezõkre mindig szükség lesz magának az államnak a mûködtetéséhez, arról meg ne is beszéljünk, hogy a gazdaság mûködéséhez szintén kellenek a hitelek. Ennek fényében azért kíváncsi lennék, hogy a fentieket hogy képzeled? Mibõl? Boldogan mosolygunk a gyõztes gazdasági szabadságharcban, mert elküldtük a hitelezõket a "csába, az olyan apró szépséghibákat meg ne feszegessük, hogy az állami intézmények leállnak, a köztisztviselõk, közalkalmazottak fizetésére meg egy fillér sem marad?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
így van, miközben minden megdrágul

20 éve ugyanazok vannak a parlamentben, ebbõl most már tényleg elege lesz mindenkinek. tényleg nagyon durva dolgok fognak történni a jövõ év elején

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Szimpatikus úriember.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

David2
jövõre 48000, azaz 170 Euro lesz a minimál bér?<#csodalk>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ma már õk sem hiszik.

A szsavazók kétharmada!! De ez nem számit, tudom én...

Kétharmadnyi magyar gondolta.

Az már most alakulni látszik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bár nem vagyok fidesz fan, de azért had kérdezzem meg! Gondolta bárki azt, hogy nyer a fidesz aztán hirtelen eljön a kánaán? Két választás létezik a fidesz számára is, mint ahogy bármely másik párt számára is. Vagy folytatják tovább a sanyargatást bármlyen eszözzel, vagy el kell küldeni a "hitelezõket" a 'csába, és egy totális elszigetelõdés utáni reménybeli felemelkedés...

"Mond, mit választanál..."

Nem, csak hasonló aktivitást várok el, mint az elõzõ kormánynál.
Feltéve, ha nem csak egy "hazafyasch" álpárt a Szent Jobbik is, mint a görény kereszténydemokraták, akik Isten neve mögé bújva szédítik a nyuggereket.

Már van, tavalyelõtt még valami Hungary vagy mi volt a neve.

Az voltam.
Már akkor elugattam, hogy sem az adócsökkentésbõl, sem a bérnövekedésbõl nem lesz államadósság-csökkenés - akkor sem, ha levelet írunk a bankoknak és a multiknak, hogy fizessenek többet a közösbe.
Nincs olyan, hogy ingyen pénz. Az nem úgy zajlik, hogy döntünk, és úgy lesz, hogy mindenkinek több lesz.
Úgy meg végképp nem, hogy a gazdag jótékonyságból fizet a szegény helyett - az egy másik mese, nagyon naiv kislányoknak.

Azt is elpofáztam milliószor, hogy emlékezzetek, nem volt olyan régen a '98-'02-ig tartó idõszak, amikor más sem történt, mint a haverok, barátok és Dr. Torgyán József családjának "országos összefogással" történt megsegítése, a Szent Korona végigcsónakáztatása a Dunán, és a Bokros-csomag által behozott lemaradás intenzív hazavágása.
Arról nem is beszélve, hogy az ország önkormányzati szinten már 2006-ban narancssárga volt - legalább azt észre kellett volna venni, hogy ott mik folynak.

Danny1987

Na,õ is megtudta az áfaemelést:

Danny1987
Most egy olyan párttól várod a közbenjárást amit magad is utálsz?

Szemenszedett hazugság!
Nem számolták el.
Egyáltalán nem is számoltak. Minek? Kinek?

Danny1987

polluxware
jééééézus...

nem is volt olyan öreg..

sajnálom én is😞

Én márcsak a Szili Katalinban bízok<#idiota>

Totti5
Bár csak ilyen buzgó lettél volna Vlala az elmúlt 8 évben is 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

immovable
Szerintem sem forró õsze lesz I. szent viktor plebejusnak hanem inkább forró tavasza vagy tél vége, mikor realizálódik/összeadódik a bércsökkenés, a magasabb árak, magasabb üzemanyagár és további megszorítások egyvelege.