Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Live for nothing or die for something.
A termõföldet 20 év alatt már rég megvette, aki akarta. Külföldi, magyar, tökmindegy.
Áhhá...szóval a vízkészletünkre fáj a foga a mocskos nyugatnak. Na, akkor majd ne csodálkozzak, ha 2014-ben a Dunát Rajka közelében elterelik, és visszafolyatják Ausztria felé...
Természetesen elit helyre viszik, ahol jól körülnéz.
- Ez a porcelán, gyönyörû. Magyar, ugye? Herendi?
- Nem, ez Stájerország-i porcelán.
- És a csipke! Pazar! Ez magyar,ugye? Halasi?
- Nem, uram, ez brüsszeli csipke.
Viktorka körbenéz, felcsillan a szeme:
- De ott szemben, az a cigány, Õ csak magyar, ugye?
- Nem, az velencei. És tükör…
Inkább termõföldben meg vízkészletben gondolkozz.
Az fontosabb mint a gyémánt meg az olaj.
Ez aztán tényleg egy roppant gerinctelen húzás volt tõle. Hataloméhes, pénzéhes szarházi.
Nem feltétlen.
Afrikában pl a hitel nem visszafizetésért kérték az ásványkincseket.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ami még ellene szól, hogy õt soha senki nem választotta meg Magyarország miniszterelnökévé.
Szerintem pedig de. Ugyanazok választották meg, akik az összes többi miniszterelnököt is.
Arról nem beszélve,hogy a hajdúbét ügybõl kifolyólag, nem egy ember lett öngyilkos.
Ahh, a szokásos urbánus legenda, bár a "választási lejáratás" jobb szó rá. Klikk 1. Klikk 2 Persze megértem, avalóság sokkal kevésbé alkalmas politikai hecckampányra.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szemét IMF.
Pfujj.
Eggyigazviktorvan.
Éjjenapárt.
Ezek? Parancsszó nélkül aligha, inkább szép csendben halnak bele az adósságaikba, abban a hitben, hogy jól megadták a szemét Gyurcsányéknak, ami jár nekik.
Mert ezek birkák.
"Te valamit tudhatsz, mivel az én információim szerint a költségvetés súlyosan deficites, így hitelezõkre mindig szükség lesz magának az államnak a mûködtetéséhez, arról meg ne is beszéljünk, hogy a gazdaság mûködéséhez szintén kellenek a hitelek. Ennek fényében azért kíváncsi lennék, hogy a fentieket hogy képzeled? Mibõl? Boldogan mosolygunk a gyõztes gazdasági szabadságharcban, mert elküldtük a hitelezõket a "csába, az olyan apró szépséghibákat meg ne feszegessük, hogy az állami intézmények leállnak, a köztisztviselõk, közalkalmazottak fizetésére meg egy fillér sem marad?
Ezért írtam azt, hogy: egy totális elszigetelõdés. Azt kifelejtettem, hogy jópár nehéz év... Viszont azt tartom, hogy szavazhatunk a narancsra, a vörösre, a zöldre, vagy bármelyikre, aki nyer, az a kizsigerelést folytatni fogja!!
Hogy fognék hozá,miután elküldtük a z állítólaos (!) hitelezõket? Elõször is államosítanám az MNB-t! ...
"vagy el kell küldeni a "hitelezõket" a 'csába, és egy totális elszigetelõdés utáni reménybeli felemelkedés"
Te valamit tudhatsz, mivel az én információim szerint a költségvetés súlyosan deficites, így hitelezõkre mindig szükség lesz magának az államnak a mûködtetéséhez, arról meg ne is beszéljünk, hogy a gazdaság mûködéséhez szintén kellenek a hitelek. Ennek fényében azért kíváncsi lennék, hogy a fentieket hogy képzeled? Mibõl? Boldogan mosolygunk a gyõztes gazdasági szabadságharcban, mert elküldtük a hitelezõket a "csába, az olyan apró szépséghibákat meg ne feszegessük, hogy az állami intézmények leállnak, a köztisztviselõk, közalkalmazottak fizetésére meg egy fillér sem marad?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
20 éve ugyanazok vannak a parlamentben, ebbõl most már tényleg elege lesz mindenkinek. tényleg nagyon durva dolgok fognak történni a jövõ év elején
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Mond, mit választanál..."
Feltéve, ha nem csak egy "hazafyasch" álpárt a Szent Jobbik is, mint a görény kereszténydemokraták, akik Isten neve mögé bújva szédítik a nyuggereket.
Már akkor elugattam, hogy sem az adócsökkentésbõl, sem a bérnövekedésbõl nem lesz államadósság-csökkenés - akkor sem, ha levelet írunk a bankoknak és a multiknak, hogy fizessenek többet a közösbe.
Nincs olyan, hogy ingyen pénz. Az nem úgy zajlik, hogy döntünk, és úgy lesz, hogy mindenkinek több lesz.
Úgy meg végképp nem, hogy a gazdag jótékonyságból fizet a szegény helyett - az egy másik mese, nagyon naiv kislányoknak.
Azt is elpofáztam milliószor, hogy emlékezzetek, nem volt olyan régen a '98-'02-ig tartó idõszak, amikor más sem történt, mint a haverok, barátok és Dr. Torgyán József családjának "országos összefogással" történt megsegítése, a Szent Korona végigcsónakáztatása a Dunán, és a Bokros-csomag által behozott lemaradás intenzív hazavágása.
Arról nem is beszélve, hogy az ország önkormányzati szinten már 2006-ban narancssárga volt - legalább azt észre kellett volna venni, hogy ott mik folynak.
Nem számolták el.
Egyáltalán nem is számoltak. Minek? Kinek?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10