Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Drágul az egyetem a gyenge tanulóknak

"Az új koncepció szerint a 2,5 alatti átlag az ingyenesség elvesztésével jár, visszajutni nem lehet, pénzbe kerül a javítóvizsga, büntetik a halasztást."

Aki utoljára hagyja el az országot, kapcsolja le a villanyt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

FrezeR
szerencsétlen ló 😞

polluxware
kis tervezési hiba a pályán.. (gondlom senki nem mert szólni a "nagyoknak")

lovas nemzet vagyunk, kit izgat az az egy lú

Muhold esik a fejunkre...
Azert egy nemgyenge ez. Es ez milyen duma, h nem tudjak kiszamitani, Hagyjanak mar a hulyesegekkel.

Hányszor kell még a nemfizetõ izlandiakról szóló kurucos legendát elolvasnom ebben a topikban?

Izland kamatostul visszafizeti tartozását Angliának és Hollandiának

Tragédia a Nemzeti Vágtán
Kilógott a lónak a bele,de még futott tovább

"A szemtanúk egybehangzó állítása szerint a tapasztalatlan lovas és a szervezõk hibája miatt pusztult el egy ló a Nemzeti Vágtán."

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atomreaktor
Ingyen helikopterek. Semmi sincs ingyen, vagy tévedek? 😊

Bronx South
azon agyalok hogy azt kéne itt is mint ami Izlandon volt, csak õk ugye toppon vannak az árupiacon és ez biztos alapzatot adott ahhoz hogy bemutassanak a bankoknak. csak hát a mi esetünkben van egy lenulázott mezõgazdaság, már 100féle multi van itt mert qrwára kellenek, volt is mit féllérekért felvásárolni, szétesett politika és nemzet... ejnye de szarul állunk és csak sodródás van az árral, de biztos én látom rosszul, a tukók meg csak szídják továbbra is valamelyik aktuális pártot... de lehet békésen is tüntetni a kossuth sarkán, biztos sokat zavarna a a vizen 😄

Bronx South
mit akarsz te itt békével megoldani ? 😄 belátható idõn belül jön a káosz, de nem csak itt hanem az egész világon. akkora az adóság hogy a pálcika nem bírja a puttonyt, a mostani súlyos mélypont csak egy elõszellõ volt, és hogy ilyen kamu kisegítésekkel betömtek néhány lyukat nem jelent semmit az adóság ugyanúgy nõ.

Bronx South
az az angol mûsor egy töltelék volt hogy valamit leadjon a média a fontosabb dolgok helyett, harc helyett meg én inkább azt mondanám hogy a niggerek vitték az lcd-t a kirakatból. az meg hogy mennyire élhetõ... azt inkább kérdezd meg attól akinek folytonos kérdés hogy mibõl vegyen kenyeret, tudod a stressz is öl, fõleg mikor az ember helyzete kilátástalan.

polluxware
😉 tõle csak azért nem vennék el a Kossuth díjat ,mert nem zsidó

nem furi? <#whatever>

banok
Sok ember számára fontos. Kinek ez, kinek amaz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
Nagyon fontos ügy egy ótvar diszkó...
banok
Csak hozzátenném adaléként, hogy a ZP-t a környékbeli lakók fúrták ahogy anno a Budapest Parádét.

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hegi90
ritkán értek veled egyet...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csige791
Remélem igazad van.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Egyre kevésbé foglalkozom az ottani történésekkel, de az ember nehezen nyugszik bele hogy az õ korosztálya hagyja veszni azt amit az õsei 1000+ évig vérrel és verejtékkel megõriztek a számára, hogy ne hontalan cigányként kelljen csicska módjára idegeneket szolgálnia.

Milyen ottani? Nem otthoni? Amúgy meg ne igyál elõre a medve bõrére! Ezt még a medve is megerõsítheti...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mai mûsorok:
TV2 Seholország
MTV1 Nevetni kell ennyi az egész

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
1 példa:

Költségtérítési botrány pár éve. Ugye amikor bemondásra vették fel a lét az urak. Na ilyen volt angliában is.

következmények:
mo: Törvénymódosítás aminek következtében most már többet kapnak költségtérítésre de legalább már legálisan.
uk: Több ingyenélõ bírósági meghurcolása,politikai életbõl távozása.

Az angliai balhé és a magyarországi balhé között hatalmas különbségek vannak. uk-ban az amúgy is ingyenélõ csûrhe problémája az volt, hogy nem telik a segílybõl iphonera nekik meg nemelég a samsung galaxy s2, és az ingyen lakhatás.

Egyre kevésbé foglalkozom az ottani történésekkel, de az ember nehezen nyugszik bele hogy az õ korosztálya hagyja veszni azt amit az õsei 1000+ évig vérrel és verejtékkel megõriztek a számára, hogy ne hontalan cigányként kelljen csicska módjára idegeneket szolgálnia.

"Ez az ország szerintem élhetõ a nehézségek ellenére is,ha a politikai elitet likvidálnánk akkor sem oldódnának meg azok a gazdasági problémák amik részben nemzetköziek és részben itthoni jellegzetességekbõl adódnak."
probléma1: Ha nekem jó a többit leszarom.
prob2: A politikai elitet nem likvidálni kell hanem felelõsségre vonni, ha olyat tesznek mint pl gyurcsányék annak idején,elõvenni a privatizációs dossziékat és a felelõsöket vagyon elkobzás mellett példásan megbüntetni. Aki pedig számonkérést ígért és nem tette meg bûntársként melléjük tenni. Ezek után a következõ majd meggondolja, hogy kezeli a rábízott nemzeti vagyont.

banok
<#eljen>

Aztán mit kéne tenni?

Jó kérdés...

Willenbrock
Aztán mit kéne tenni?Angliában talán karóbahúzzák a politikusokat ha elveszítik a közvélemény támogatását?A múltkor is hiába randalírozott a csürhe ott is csak leverték ahogy kell,nem lett belõle polgárháború vagy kormányváltás,pedig sokan elszántan "harcoltak".
Ha pedig olyan szánalmas kis ország ez akkor miért nem hagyod a fenébe?Miért foglalkozol az itteni történésekkel?Ez az ország szerintem élhetõ a nehézségek ellenére is,ha a politikai elitet likvidálnánk akkor sem oldódnának meg azok a gazdasági problémák amik részben nemzetköziek és részben itthoni jellegzetességekbõl adódnak.

ProGabe
most mondta egy fideszes bácsi a tv-ben, hogy az egykulcsos szja arra ösztönzi az embereket, hogy többet keressenek az átlagnál

üzenem ennek a fideszek bácsinak, hogy a K*RVA ANYÁD!

ez már olyan szintû demagógia, amire nincsenek szavak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csige791
Ha igazai hazafi lennék nem angliában élnék.

immovable
Szánalmas ország szánalmas lakói vagytok, 1 napja érkeztem haza másfél év után, de amit látok az elborzaszt, ezt eltûrni ami itt van a birkaság birkasága.

Egy igazi hazafi szavai. 😄
Naív e vagy? <#whatever>

Akkor miért is kell összekapcsolni Bajnaival az öngyilkosságokat? Olyan ez, mintha minden kormányzati ciklus alatt elkövetett öngyilkosságot az aktuális miniszterelnök nyakába varrnánk. Értelme lenne?

A kapcsolat sokkal közvetlenebb egy cégvezetõ és a cégnek beszállító között, mint a miniszterelnök, és akiknek elvileg a szolgálatába szegõdött, de ha egy országban sok az öngyilkosság, azért valamilyen szinten - még ha nem is direkt módon - de azért a miniszterelnök is felelõs. Ha tetszik ha nem, ezt a szégyenfoltot nem mossa le magáról, ez megtörtént.

Szakadjunk már le arról a tévhitrõl, hogy a Zemberek választanak miniszterelnököt, mert nem, a Zemberek által megszavazott képviselõk teszik. Bajnai így lett, konstruktív bizalmatlansági indítvány révén miniszterelnök, de rá is ugyanúgy a képviselõk többsége szavazott, ahogy a rendszerváltás utáni összes miniszterelnökre.

Én sem vagyok megelégedve a mostani választási rendszerrel, az is sokat elmond, hogy Orbán és Gyurcsány is listáról jutott be, tehát direkt módon a senki sem szavazott rájuk... De azért egy kampány során a pártok csak miniszterelnök jelölttel kampányolnak, tehát a pórnép közül Bajnaira a kutya nem szavazott...

csige791
"Ha ebben az országban egyszer úgy igazán lenne egy többnapos, többszázezres, vagy akár milliós _békés_ tüntetés, azonnal másképp állnánk a kérdéshez a kedves politikusok."

Ezt mire alapozod? Csak mert szerintem azt is leszarnák ha az egész ország ott lenne az utcán ,fõleg hogy tudják, hogy ha 4 év múlva nem õk nyernek akkor nyer a haverjuk aki mögött ugyanaz áll aki mögöttük, õk a pénzüknél vannak így is úgy is, pár év múlva meg úgyis õk lesznek a vezírek.

Amíg következmények nélkül hazudhatnak addig azt fogják tenni amit eddig is, hazudnak lopnak csalnak, és mindig a kis ember lesz az utolsó akit számításba vesznek.

Én megértem, hogy nem szerettek azért amit írok, de a véleményem az ami és a látottak alapján írom ezt.

Abban 100% ig biztos vagyok, hogy csak és kizárólag erõvel lehet a jelenlegi helyzeten változtatni, amíg ez nem történik meg csak a nevek fognak változni a parlamentben de a dolgok menete az nem.

Amúgy pedig válasz a felvetésedre: a csürhe-mentalitás nem megoldás semmire, különösen nem úgy, hogy a nagy forradalmárok azonnal lemennek picsogó óvodásba, amint a tetteik miatt képen törli valaki. A tüntetés igenis jó megoldás lenne, ha tovább is tartana, mint az elsõ alkalom cirka 3-4 órája. Hányan is voltak kint a napokban Nagy Nemzeti Hõs, Budaházy melletti szimpátiatüntetésen? Ennyire érdekli a hazafiakat a Forradalmár sorsa? Ha ebben az országban egyszer úgy igazán lenne egy többnapos, többszázezres, vagy akár milliós _békés_ tüntetés, azonnal másképp állnánk a kérdéshez a kedves politikusok. De amíg tudják, hogy egy kis kiabálás után mindenki hazamegy és kész, addig nyugodtan játsszák a maguk kis játékait.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Jó utat visszafelé, majd várjuk a következõ hazaffyas/nemzetieschkedõ észosztást - számodra - otthonról, a ködös Albionból.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"egyenes beszéd" DD

csige791
Igaz, jobb mindent szó nélkül eltûrni. Persze most majd jön a kedvenc értelmiségi érv, hogy lehet békésen is tüntetni... Kérdés mennyi az eredménye ezeknek a békés hétvégi sétáknak. Mint ahogy írtam pár napja, a kis békés felvonulgatásaitok bele vannak számítva a döntésekbe. Most majd a szakszervezetek is jól megvédik a demokráciát mikor is jövõhéten lesz, vagy tegnap volt? Orbánék majd gyorsan vissza is fognak térni a helyes útra. LoL

Szánalmas ország szánalmas lakói vagytok, 1 napja érkeztem haza másfél év után, de amit látok az elborzaszt, ezt eltûrni ami itt van a birkaság birkasága. Fel nem fogom, hogy lehet itt megélni, ti meg sétálgatni meg ordítozni jártok a parlament elé. Orbán hazudott? Igen. Észre kell venni, hogy amíg ennek annyi a következménye, hogy ti sétáltok egy jót addig ez lesz, fõleg hogy aki meg nem csak sétálgat azt meg támadjátok, a heti hetes szintû érveitekkel,meg várjátok a köv. választást ahol majd ugyanígy átbasznak titeket ti meg majd megint sétálgattok egy jót.

Igaz amit írtam, itt kint akit érdekel kicsit a politika, szinte mind velem ért egyet, otthon meg a "birkaértelmiség" marad, vagyaki nem tud valamiért mozdulni.

Megérdemlitek.

Nem hogy a szegényebbeket segítenék,hogy többet tudjanak fogyasztani,ezáltal nagyobb lenne az adóbevétel is.Nagyon rossz irányba megy amit most csinálnak.

immovable
Megteszik majd, de cserébe kirúgnak 30%-ot és a többit szarrá hajtják.

viktor, viktor, viktor!!!
Narxis
Én kétlem, hogy azért ment oda mert nem értett egyet a kormány gazdaságpolitikájával és akkor most lebontjuk a székházat mert akkor majd abból értenek. Ilyen emberek vannak egy Fradi-Újpest meccsen is, ha nyer ha veszít a csapatuk akkor is tombolnak egy jót. A videóban mondta is a csávó, hogy fradi, újpest, fehérvári és diósgyõri ultrák voltak ott nagyrészt.

Persze ettõl még a mondandód többi részével egyetértek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jövõre emelni kell a béreket a munkáltatóknak,úgy hogy senki ne járjon rosszabbul mint tavaly.-mondta Szijjártó tegnap vagy mikor.Na erre kiváncsi leszek kinek fogják 10-20 ezerrel megemelni a bérét

immovable
Hõsök? LOL
Danny1987
http://lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/27918/kozossegi-rendorseget-az-uzsorasok-ellen/

"a szociális állam lebontása, a kormány megszorító politikája löki az embereket az uzsorások karjaiba"

Boldogok a lelki szegények.

Live for nothing or die for something.

Hegi90
az, hogy "hõs" tényleg túlzás nekem is, de õk legalább felálltak a fotelbõl, mikor betelt a pohár. Most is hasonló emberek kellenének, csak kétszer annyian, és fele annyira rongáló/fosztogató módban.
(más kérdés, hogy ennek mennyi köze volt a fideszhez)

Akkor miért is kell összekapcsolni Bajnaival az öngyilkosságokat? Olyan ez, mintha minden kormányzati ciklus alatt elkövetett öngyilkosságot az aktuális miniszterelnök nyakába varrnánk. Értelme lenne?

Bajnait meg senki nem választotta meg. Ott kellett volna választást kiírni 2006-ban, mikor elismerték hogy elqurták...

Szakadjunk már le arról a tévhitrõl, hogy a Zemberek választanak miniszterelnököt, mert nem, a Zemberek által megszavazott képviselõk teszik. Bajnai így lett, konstruktív bizalmatlansági indítvány révén miniszterelnök, de rá is ugyanúgy a képviselõk többsége szavazott, ahogy a rendszerváltás utáni összes miniszterelnökre.

banok
Lásd még az a vénember amelyik október 23. a tankot megfújta. Õt nagyon sztárolta a szélsõjobbos/nemzeti radikális média.

Narxis
Pontosan, mennyit panaszkodnak az emberek, hogy bárki lehet ma sztár vagy celeb, itt az egyik példa rá. Emberünk nem csinált mást csak balhézott egy jót és már nemzeti hõs lett a jobbikos, kurucolvasók szemében. Tisztelet a kivételnek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Köztörvényes rongálókat én nem neveznék hõsöknek. Nagyon örüljenek, hogy egy töketlen rendõrséggel találták szemben magukat mert normális esetben már nem lenne ilyen szép fogsora...