Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az új koncepció szerint a 2,5 alatti átlag az ingyenesség elvesztésével jár, visszajutni nem lehet, pénzbe kerül a javítóvizsga, büntetik a halasztást."
Aki utoljára hagyja el az országot, kapcsolja le a villanyt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
lovas nemzet vagyunk, kit izgat az az egy lú
Azert egy nemgyenge ez. Es ez milyen duma, h nem tudjak kiszamitani, Hagyjanak mar a hulyesegekkel.
Izland kamatostul visszafizeti tartozását Angliának és Hollandiának
Kilógott a lónak a bele,de még futott tovább
"A szemtanúk egybehangzó állítása szerint a tapasztalatlan lovas és a szervezõk hibája miatt pusztult el egy ló a Nemzeti Vágtán."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nem furi? <#whatever>#whatever>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Milyen ottani? Nem otthoni? Amúgy meg ne igyál elõre a medve bõrére! Ezt még a medve is megerõsítheti...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
TV2 Seholország
MTV1 Nevetni kell ennyi az egész
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Költségtérítési botrány pár éve. Ugye amikor bemondásra vették fel a lét az urak. Na ilyen volt angliában is.
következmények:
mo: Törvénymódosítás aminek következtében most már többet kapnak költségtérítésre de legalább már legálisan.
uk: Több ingyenélõ bírósági meghurcolása,politikai életbõl távozása.
Az angliai balhé és a magyarországi balhé között hatalmas különbségek vannak. uk-ban az amúgy is ingyenélõ csûrhe problémája az volt, hogy nem telik a segílybõl iphonera nekik meg nemelég a samsung galaxy s2, és az ingyen lakhatás.
Egyre kevésbé foglalkozom az ottani történésekkel, de az ember nehezen nyugszik bele hogy az õ korosztálya hagyja veszni azt amit az õsei 1000+ évig vérrel és verejtékkel megõriztek a számára, hogy ne hontalan cigányként kelljen csicska módjára idegeneket szolgálnia.
"Ez az ország szerintem élhetõ a nehézségek ellenére is,ha a politikai elitet likvidálnánk akkor sem oldódnának meg azok a gazdasági problémák amik részben nemzetköziek és részben itthoni jellegzetességekbõl adódnak."
probléma1: Ha nekem jó a többit leszarom.
prob2: A politikai elitet nem likvidálni kell hanem felelõsségre vonni, ha olyat tesznek mint pl gyurcsányék annak idején,elõvenni a privatizációs dossziékat és a felelõsöket vagyon elkobzás mellett példásan megbüntetni. Aki pedig számonkérést ígért és nem tette meg bûntársként melléjük tenni. Ezek után a következõ majd meggondolja, hogy kezeli a rábízott nemzeti vagyont.
Jó kérdés...
Ha pedig olyan szánalmas kis ország ez akkor miért nem hagyod a fenébe?Miért foglalkozol az itteni történésekkel?Ez az ország szerintem élhetõ a nehézségek ellenére is,ha a politikai elitet likvidálnánk akkor sem oldódnának meg azok a gazdasági problémák amik részben nemzetköziek és részben itthoni jellegzetességekbõl adódnak.

üzenem ennek a fideszek bácsinak, hogy a K*RVA ANYÁD!
ez már olyan szintû demagógia, amire nincsenek szavak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy igazi hazafi szavai. 😄
A kapcsolat sokkal közvetlenebb egy cégvezetõ és a cégnek beszállító között, mint a miniszterelnök, és akiknek elvileg a szolgálatába szegõdött, de ha egy országban sok az öngyilkosság, azért valamilyen szinten - még ha nem is direkt módon - de azért a miniszterelnök is felelõs. Ha tetszik ha nem, ezt a szégyenfoltot nem mossa le magáról, ez megtörtént.
Szakadjunk már le arról a tévhitrõl, hogy a Zemberek választanak miniszterelnököt, mert nem, a Zemberek által megszavazott képviselõk teszik. Bajnai így lett, konstruktív bizalmatlansági indítvány révén miniszterelnök, de rá is ugyanúgy a képviselõk többsége szavazott, ahogy a rendszerváltás utáni összes miniszterelnökre.
Én sem vagyok megelégedve a mostani választási rendszerrel, az is sokat elmond, hogy Orbán és Gyurcsány is listáról jutott be, tehát direkt módon a senki sem szavazott rájuk... De azért egy kampány során a pártok csak miniszterelnök jelölttel kampányolnak, tehát a pórnép közül Bajnaira a kutya nem szavazott...
Ezt mire alapozod? Csak mert szerintem azt is leszarnák ha az egész ország ott lenne az utcán ,fõleg hogy tudják, hogy ha 4 év múlva nem õk nyernek akkor nyer a haverjuk aki mögött ugyanaz áll aki mögöttük, õk a pénzüknél vannak így is úgy is, pár év múlva meg úgyis õk lesznek a vezírek.
Amíg következmények nélkül hazudhatnak addig azt fogják tenni amit eddig is, hazudnak lopnak csalnak, és mindig a kis ember lesz az utolsó akit számításba vesznek.
Én megértem, hogy nem szerettek azért amit írok, de a véleményem az ami és a látottak alapján írom ezt.
Abban 100% ig biztos vagyok, hogy csak és kizárólag erõvel lehet a jelenlegi helyzeten változtatni, amíg ez nem történik meg csak a nevek fognak változni a parlamentben de a dolgok menete az nem.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Itt élned, halnod kell.
Jó utat visszafelé, majd várjuk a következõ hazaffyas/nemzetieschkedõ észosztást - számodra - otthonról, a ködös Albionból.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szánalmas ország szánalmas lakói vagytok, 1 napja érkeztem haza másfél év után, de amit látok az elborzaszt, ezt eltûrni ami itt van a birkaság birkasága. Fel nem fogom, hogy lehet itt megélni, ti meg sétálgatni meg ordítozni jártok a parlament elé. Orbán hazudott? Igen. Észre kell venni, hogy amíg ennek annyi a következménye, hogy ti sétáltok egy jót addig ez lesz, fõleg hogy aki meg nem csak sétálgat azt meg támadjátok, a heti hetes szintû érveitekkel,meg várjátok a köv. választást ahol majd ugyanígy átbasznak titeket ti meg majd megint sétálgattok egy jót.
Igaz amit írtam, itt kint akit érdekel kicsit a politika, szinte mind velem ért egyet, otthon meg a "birkaértelmiség" marad, vagyaki nem tud valamiért mozdulni.
Megérdemlitek.
viktor, viktor, viktor!!!
Persze ettõl még a mondandód többi részével egyetértek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"a szociális állam lebontása, a kormány megszorító politikája löki az embereket az uzsorások karjaiba"
Boldogok a lelki szegények.
Live for nothing or die for something.
(más kérdés, hogy ennek mennyi köze volt a fideszhez)
Bajnait meg senki nem választotta meg. Ott kellett volna választást kiírni 2006-ban, mikor elismerték hogy elqurták...
Szakadjunk már le arról a tévhitrõl, hogy a Zemberek választanak miniszterelnököt, mert nem, a Zemberek által megszavazott képviselõk teszik. Bajnai így lett, konstruktív bizalmatlansági indítvány révén miniszterelnök, de rá is ugyanúgy a képviselõk többsége szavazott, ahogy a rendszerváltás utáni összes miniszterelnökre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.