61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#53860 Bizonyára mindenki számára ismerős a kép: állunk az iskola udvarán, Petőfiéket ünnepeljük. És mindig elhangzik egy vékony, kedves gyermekhangon a következő mondat: „A nagyméltóságú helytartótanács sápadt vala és reszketni méltóztatott”.[Orbán Viktor]
FAIL. -
#53859 Hogy mi helyes, normális, vagy helytelen és abnormális az mindig csak nézőpont és az adott kultúrközösség dominanciája határozza meg. Nem egyetemes értékrend vagy matematikai bizonyosság. Ahogy igazság sem "létezik", csak valakinek az igazsága. Ha bezárlak egy vak szobába és minden nap bemegyek délután 3kor és úgy köszönök neked, hogy jó reggelt, akkor rövid idő alatt neked az lesz a reggel az lesz a te igazságod. Amint ezt megérted sokkal kevesebb "ellenséget" fogsz magad körül látni. -
#53858 Hihetetlen korlátolt vagy. :( -
#53857 A hamburgert a rómaiak "találták" fel. A légióban terjedt el, a cipó közé szárított húst és zöldséget tettek, mert tápláló, tele van vitaminnal és nem foglal sok helyet. -
#53856 sőt mondok jobbat: (és tekintsünk el a buziktól, az egész buzi téma nem érdekel, az inkább kultúrák kérdése)
miért van az, hogy mi európaik azt hisszük hogy a mi kultúránk a mi értékrendünk jobb mint másoké? agresszíven és erővel kényszerítünk másokat, hogy ugyanúgy élejenek mint mi, mintha a mi kultúránk lennek ennek a viélágnak a legjobbja
pedig nem egyéb mint hippokrita
lásd pl. szex vs háború
miért van az, hogy az agresszió kultuszában élünk? miért van az, azt gondoljuk hogy egy 12 éves gyerek lelkivlága tönkre megy ha látna egy szeretkezést ugyanakkor a viégá legtermnészetesebb dolga, sőt nézheti ahogy mebrek egymást gyilkolják. Miért magasztos és heroikus a pusztítás, öldöklés lásd pl. terminator 2, - hű mennyire menő, uyganakkor ha Arnold végigkefélte volna a fél világot az a film maga lenne a fertő!
miért van az, hogy azt mondjuk rossz az aki rosszra gondol, amikor az a dolog egyáltalán nem rossz, sőt felelmelő és a viélág legtermészetesebb és legpozitivabb dolga?
tudom csak ismétlem a 70-es éveket, de úgy látom kultúránkra megint rátelepdnek a puritának, thát megkérdem a mi kultúránk a Földön a legjobb és mindeki által követendő kultúra kellene hogy legyne? -
#53855 helyes? mi helyes? mi szerint helyes? amit te helyesnek vélsz az nem a természet rendje, hanem egy kultúra döntése
mnincs olyan hogy temrészet rendje, nincs olyan, ami minden emberi kultúrára igaz lenne, az hogy mi tabu és mi nem adott kultúra dönti el -
#53854 csak annyi jog illeti meg őket is, mint mindenki mást.
sose mondtam, hogy nem rendellenségről van szó, mert ez szerintem mindegy is a #53838-ban leírtak miatt.
Egyébként nem kényszerítelek semmire, különben is csak magam ismétlem már vagy 10 hsz óta.... -
#53853 a magánélet állt. 4 fal között zajlik, azon kívül nyílvános.
ha meg sokat olvasnál nem kellett volna ennyit agyalni ahhoz hogy megértsed, biológiai rendellenességről van szó. én hetero vagyok, a nőkhöz vonzódom, ha te nem akkor éltesd csak a buzik jogait, és kérlek ne kényszeríts további válaszok írásához, nem érdekel már a téma. -
#53852 igazából ez a fesztiválozás fordítva is igaz. Ha eleve elfogadott lenne az egész, akkor nem lenne semmi hype egy ilyen felvonulásban. Továbbra sem értem, mi olyan nehéz abban, hogy leszarjuk a másik magánéletét. -
#53851 Sokat olvasok :) -
#53850 #53838 -
#53849 Ennyi. -
#53848 Ezt úgy írtad mintha már bejártad volna a fél világot ezt kutatva.
Én meg látok amit látok, oroszoknál még a melegfelvonulást is betiltották, nyugat euban meg verekedésekbe torkollott, a többiről meg nincs infóm, de én mostmár tényleg befejeztem a témát, nem érdekel hol elfogadott melegnek lenni hol nem, szerintem ez egy betegség amivel nincs gondom, de ha valaki még büszke is rá azzal már annál több. -
#53847 Kromoszóma hiba vagy divatozás,nem normális dolog mivel biológiai rendellenesség. -
#53846 USA déli államokban meg balkánon talán. Máshol nem igazán. A Távol-Keleten meg nincs szükség rá, ott ez valahogy teljesen természetes, semmi különös nincs abban, ha valaki bi vagy homo. Vagy ha egy hetero a változatosság kedvéért egy azonos neművel kavar. -
#53845 én úgy hallottam hogy külföldön is folyamatosan botrányokba fulladnak a melegfelvonulások. -
#53844 nem minden betegséget lehet kezelni, vagy szerinted egy olyan dolog amire nincs gyógyszer az nem betegség ? rossz felfogás. a melegek betegségére a válasz az agyban keresendő, valami hormonzavar lehet véleményem szerint ami felel a szexualitásért.
amúgy ja nem minden esetben születik így valaki, hallottam hogy vannak akik folyamatos kudarcot szenvedtek el a nőkkel szemben, és azért lettek melegek. az emberek agyát belülről változtathatja egy lelki sérülés is amitől bekattan. -
#53843 külföldön is ezt csinálják, ott a többség el tudja fogadni őket. -
neB #53842 a betegségeket lehet gyógyítani vagy kezelni a melegséget pedig nem ergo nem betegség, amúgy nem vagyok benne biztos hogy így születik valaki. -
Vlala #53841 "Tegnapelőtt... meg tegnap... meg ma is oda megyek..." :P
Tényleg ez most a legnagyobb probléma? LEhetnek-e búzák az állatok, és Amrerikát mivel kellene sejhajon rúgni a tuningolt növények miatt?
Magyar Nemzeti Ünnep, 2011.
Csak még egy utolsó kérdés. A többiről nem szabad, vagy nem kényelmes beszélni? -
#53840 -
#53839 Mint írtam az állatok ösztönileg esetleg félrekúrnak, de nem fogják fel hogy nem helyes amit csinálnak és a szaporodásnak ellent mond. Viszont az ember agyilag teljesen tisztában van a dologgal, de ugyanúgy az embernél is betegség ha az azonos nemhez vonzódik, egy evolúciós anomália. Itt nem magával a betegséggel van probléma, hanem azzal hogy a melegek házasodni akarnak, egészséges gyereket örökbe fogadni, az csak a hab a tortán hogy esetleg az utcán stimulálják egymást. Úgy kezelik a dolgot mintha EZ IS normális lenne, pedig nem az.
Ha otthon a négy fal közt csinálnák a tevékenységüket, nem csinálnának buzifelvonulást minden éveben, nem hangoztatnák hogy mi betegek vagyunk és büszkék erre, nem akarnák úgy a tudatunkba táplálni hogy ez a betegség normális az által, hogy egészséges gyereket fogadnak örökbe, és házasodnak, hidd el hogy mindenki elfogadná őket. A bohóc műsort ahogy a nő szerepét betöltő buzi kifesti magát, átműtteti magát még csak nem is említettem. -
#53838 és mit tanácsolsz egy ilyen többszázmilliós genetikai hulladék kezelésére? Gyomláljunk, vagy képes vagy félretenni az undorod, és leszarni a másik magánéletét?
disclaimer: a gyomlálás se lenne megoldás, mivel valamilyen természetellenes oknál fogva újból és újból születnek. -
#53837 Annyit azért hozzáfűzök még utóiratnak, hogy az evolúció se tökéletes, vannak anomáliák, de az állatok közt is az elsődleges szaporodási módszer ha a hím a nősténnyel párosul és nem a hím a hímmel. Az utóbbi az embernél se módszer a szaporodásra, és mivel agyilag ezzel tisztában is van megmarad élvezetnek az egész. Az állatok meg nem élvezetből kúrnak hanem szaporodási célból, amelyik egyed meg véletlenül úgymond félrekúr annak az ösztöneivel van valami gond, bár nem vagyok ennek a szakértője így max feltételezni tudom hogy az állatoknál ez valaminek a hibájából adódik, tehát BETEGSÉG(!) -
neB #53836 Ma estére utoljára még ezt a képet találtam az USA-s témához szerintem érdekes -
Vlala #53835 Média - és szólásszabadság 2011
A hájfejűnek ezt 2006-ban kellett volna hangoztatnia
"a csendes többség ma egyértelműen rendet és átgondolt fejlesztéseket akar Budapesten."
Majd rádöbbensz, öreg...
Vona ennyire volt képes?
Pedig azopk után, hogy Magyarország legnagyobb ellenzéki pártjának nevezi magukat, kicsit többet vártam volna tőle néhány óvatos megfogalmazásnál.
A másik hír: A DKP a "legmagyarellenesebb" koalíció ma Magyarországon... mondja ezt az a párt, aki feltételhez akarja kötni a választási jogot, csendőrséget és magánhadsereget akar... hatalmas MUHAHA.
De véfgülis igaz, magát senki nem jelölheti... -
#53834 ok, kiszálltam, elvitázgatok én valakivel akár reggelig is a gazdasági válságról, de ez az utóbbi téma kicsit sok (sokk) volt így estére. -
neB #53833 előbb írtam hogy nem elferdült csak az évszázadok alatt annak állították be és már nem tudunk kikerülni ebből a csapdából
jhetedikj: én pedig már voltam olyan helyen ahol egy ronda és dagadt nő tapogatott akkor most dögöljen meg az összes ronda és dagadt nő csak mert nekem nem tetszett? -
#53832 De most tulajdonképpen itt egy két ember arról akar meggyőzni, hogy melegnek lenni természetes dolog, és hogy elkéne fogadjam ?? Ennyire nem láthatom rosszul a világot b+ :O -
#53831 minden ismert faj között van homoszexualitás. -
#53830 Ne általánosíts, ha két férfi szereti egymást, és egy férfi és egy nő szereti egymást nem ugyanaz. Az utóbbi egy természetes dolog, elfogadom akár ha az utcán zajlik az előjáték, de az előbbi egy ferdült dolog, azt ne kelljen már elfogadni LOL -
#53829 Én már voltam olyan helyen ahol még engem is tapogatni akartak!! Dögöljön meg az összes!!! -
#53828 Szóval szerinted ha két felnőtt szereti egymást, és neked ez nem tetszik, akkor ők ne tehessék meg ugyanazokat a dolgokat, mint mások?
Ez olyan, mintha te a csoki fagyit szeretnéd de nem szereted a vaníliát, és agybetegednek neveznéd azt, aki vaníliát eszik. Legalábbis nem sok különbséget látok a két eset között abból a szempontból, hogy egyik se okoz kárt benned vagy a javaidban. Ez nekem teljesen abszurdnak és gyerekesnek tűnik. -
#53827 Hogy hogy miért ? :D Mert hetero vagyok azért. -
#53826 Azért nem láttál még két meleget nyalakodni mert egyrészt, annyian még nincsenek szerencsére, másrészt ugye nem elfogadott dolog az emberek nagy részét tekintve, lehet hogy hazafelé meglennének találva mind ketten egy késsel a hátukban, ez csak ugye egy példa volt, de félelem is van bennük valószínűleg. De írták korábban, menj el San Franciscoba lehet hogy minden sarkon látsz majd két férfit egymást stimulálni. -
#53825 miért? -
#53824 Tegyük félre azt hogy egy férfi és egy nő nyalja egymást, azt írtam hogy az még az elviselhető kategória. De hogy két buzi nyalja egymást azt ne kelljen már elviselni mert annyira nagy szabadság van. -
neB #53823 Normális mert csak az emberek nézik le a meleg fajtársukat. Minden állat elvan vele csak az ember nem és az nem érdekel hogy mi nem vagyunk állatok mert igenis azok vagyunk gyakorlatilag semmiben sem különbözünk sőt rosszabbak vagyunk nagyon sok téren. Az meg a másik hogy eddigi életemben még nem láttam melegeket nyilvánosan csókolódzani vagy tapogatni egymást ellenben rengeteg hetero párral akiket mindennap látok a villamoson vagy a metrón és roppant mód zavar... -
#53822 Normális, hogy két ember szereti egymást. Az nem normális, hogy te agyilag betegnek nevezed az olyan embereket, akiket nem érdekel két felnőtt ember magánélete, amíg ez nem árt másoknak. -
#53821 Az is inkább maradjon a 4 fal közt, nem kell a buszon nyálat cserélni, volt hogy mentem hazafelé és vagy 20 percig a csámcsogást halgattam. De ez még az elviselhető kategória, de ha két buzi nyalja egymást szerinted elviselhető ? Ha egy agyilag épp ember lát ilyet rájuk szól vagy lehányja őket, de ha épp egy szülő arra megy haza a gyerekével az a gyerek mit lát ? Szerinted ez normális ?