Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matolcsy mûködése röviden: így ámokfut a jobb kéz (ecoline.hu)

szóval visszatérvén az egymillió munkAhelyhez, végülis összesen lesz ennyi?

ha meg ezek elmennek toszba, akkor jönnek a szocik

Eltörölték a téli idõszámítást a szomszédban

"Az ukrán parlament kedden jogszabályt fogadott el, amely szerint Ukrajnában a jövõben megszûnik a téli és a nyári idõszámítás váltakozása, rögzítik a nyári idõszámítást."

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Az itteni szolgáltatókat lehet kötelezni is, pl. törvényben rögzítenék, hogy a bevételük x százalékát ilyen irányú fejlesztésekre költsék. Nem lenne különb a különadónál.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Én soha nem is támogattam az elszigetelõdést. Nem mintha annyira elszigetelõdhetnénk Európa közepén... 😊

Pedig egyszer eljön ez is. Nem maradunk mindig fizetõképesek.. Ne legyen igazam!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
asszem neked nem esett le... éhenhalnánk, megfagynánk 😊 aki ezt "vállalja" az hülye 😊

(mielõtt meggondolatlanul válaszolnál, gondold át, hogy meddig tudnánk önerõbõl fával és szénnel fûteni, meddig lenne olajunk, hogy a fa/szén a házadhoz jusson, stb. ne felejtsd el, hogy 2-3 millió otthont kéne fûteni, ez nem középkor, hogy mindenkinek jutott fa a közelbõl 😊 )

Forza.

Inkább csak szeretnék hinni, egy jó Istenben! Ha belegondolsz, a Nap nekünk csak ad, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Az élet nélküle mit sem ér.
<#wink>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Látom kezdesz Te is megõrülni...😊

Ha majd látnak benne bisznicet, akkor beszállnak. Egyelõre még egy Németországhoz hasonló erõs gazdaságot is komolyan visszavetne a "zöldülés".

Persze hogy szar, de aki nem vállalja, az ne szidja ezt a rendszert, mert a fidesz is a rendszer része...

Csak azért mondtam, mert a magyarok a Napot Istenként tisztelték valaha, sok más néppel együtt. És ha azt a parányi lehetõséget számba vesszük hogy mindez talán igaz lehet, akkor én inkább megfagyok.

arty
Nnnnna, csak leesett valakinek, hogy szar dolog lenne ám az elszigetelõdés 😉

Forza.

Narxis
Ez nem egy nagy dolog, ott nem szennyezne semmit és meg is semmisülne, nem? Nem értek annyira hozzá de csodálkozom, hogy ezen még nem gondolkoztak az oroszok, amerikaiak vagy kínaiak akik már gyakorlottabbak az ûrrel kapcsolatban, van hozzá infrastruktúrájuk. Mi mondjuk az oroszokkal köthetnénk szerzõdést ha tényleg megvalósítanánk és akkor nem kell drága pénzért helyet keresni és elásni ezeket az elhasznált fûtõanyagokat.

Narxis
Erre jó, hogy sok szolgáltató részben vagy egészben már külföldi kézben van így nekik is be kellene fektetniük ezekbe a fejlesztésekbe. Magyarán itt van a külföldi tõke.

Narxis
Jó hát ennyi erõvel akkor semmi se jó mert a mezõgazdaságon kívül mindenbõl importra szorulunk. 😛

[/i]Megújuló energiaforrások.[/i]

Tõke nélkül legfeljebb dinamós biciklit fogsz tekerni...

arty
nem elég hatékony, mellesleg drága & full importra szorulunk napelembõl, akkumulátorból 😊

hamár: Tórium! és kína ebben is alázza a világot, mert nincsenek helyi patkány lobbisták, akik a régi, szutyok rendszer fenntartásáért megkenik a vezetõket

Forza.

Tételezük fel, hogy Isten teremtette a Napot, a Földet, a Holdat, és az egész Univerzumot, és egyszercsak a Magyarok atomot lõnek a napba. Lehet hogy nem bánna el velünk úgy mint Jehova, de nem hiszem, hogy örülne...

Narxis
Megújuló energiaforrások.

Amúgy az elhasznált fûtõanyag se gond, kilõhetjük a Napba és gond letudva.

arty
Áramból fûtés nélkül (ami a legnagyobb energiaigényû áramzabáló otthon) is behozatalra szorulunk.

Az elhasznált fûtõanyagot szintén nem itthon rakjuk le.

Második, harmadik erõmû építéséhez irdatlan import kéne technologiából, tudásból, stb.

következõ javaslat?

Forza.

jhetedikj
Nálunk jó egyenlõre a vegyes tüzelésû kazán is. 😊

anno 1987

jhetedikj
Amúgy van már Red Bull Mobil is vagy mi a csoda szóval ez az 5. mobilszolgáltató lesz tulajdonképpen.

anno 1987

Narxis

Narxis
Atomenergia.

Bronx South
Mt. Tambora ébredezik.

Ha az lesz mint 1815 -ben, akkor Kína és India felkötheti a gatyát mert egymást fogják felzabálni.

Jövõre jön a TESCO MOBILE

Úristeeeeen!!!!!! Neeeeeeeeeeeeee!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az õ tulajdonukban dolomitbánya volt/van. Minden bánya csak nincs?<#nemtudom>

Bányák is az Orbán család tulajdonában voltak

Pár szénbányát meg kell nyitni, közmunkás úgy is van (lesz) sok. <#hehe>

Egész Európára?

Azért szeretnék én úgy élni, mint a minket körülvevõ, elég sok( vagy nem épp körül vevõ ) országnak népei.
arty
jah, le kéne... meg jó lenne, ha kolbászból lenne a kerítés 😉))

mi az alternatíva? fagyhalál?

Forza.

arty
ámen

Forza.

<#eljen>

Danny1987
Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntettessék meg a te neved, lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is. Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani. Ne vígy minket az államcsõdbe, és szabadíts meg magadtól. Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsõség nélkül, és remélhetõleg az sem soká már

Live for nothing or die for something.

zsoltioregon
egy gyertyával történõ fûtéskor a fázás garantálva is lesz 😄

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

banok
Én szeretek fázni. <#rinya>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zsoltioregon

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

banok
És akkor mivel fûtsünk?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fenét!
Akkor ki lesz a boltban?

Danny1987
Vidd az asszonyt is.

zsoltioregon

Nem, széken ülök, de egyébkénzt igaz magamra is, amit írok.

Igaz, hülyén néznék ki, ha egyedül hugyoznék a Parlament elõtt.

Danny1987
Danny1987

Danny1987
Vlala te fotel forradalmár vagy😊

Danny1987