61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Lantee
    És ezt kikezdhetetlen, számokkal alátámasztott érvedire támaszkodva mondod, vagy megint csak "jól lehurrogjuk a hülye másikat"?
  • jhetedikj
    Egy 9 milliós nagyváros kerülhet teljesen víz alá az esőzések miatt Thaiföldön.
  • pedobear

Az RTL Klub programigazgatója Győzike kárára vallott
  • Ronny
    Körülbelül annyi fogalmad van a mindenkori költségvetés számairól, a nagyobb szociális elosztórendszerek állapotáról, mint a 9 éves unokaöcsémnek, az ok-okozati összefüggések megértésében már 5 évvel ezelőtt is lekörözött volna.

Ezzel szerintem zárjuk is le ezt a kommunikációs csatornát.

• arty
    Nem az abszolut mennyiség a kérdés, értsd már meg! Ha hozol 20ezernyi példát az sem ér semmit, ha mondjuk 200 millióból meríted.

A híradóban heti két eset biztos van, ami arról szól, hogy a hetero pár (férj/feleség, tökmindegy) kinyirta a gyermekét, esetleg kínozta, verte, molesztálta, stb. A világ tele van beteg emberekkel. Mégsem mondanád soha, hogy ne adjunk örökbe gyermeket heteróknak - vajon miért nem?

Képtelen vagy elfogadni, hogy attól, hogy valaki homo (vagy hetero) még lehet normális (vagy épp beteg) elméjű :) Ugyan az az egyszerüsítő és kényelmes mentalitás, amit képviselsz, mint amikor a politikusok be akarják tiltani az aktuális filmet/játékot/mittoménmit, mert kiderül, hogy egy srác az anyja kinyírása előtt pont azt nézte/játszotta/csesztette. Szarni rá, hogy másik 1 millió nem nyirta ki az anyját, ha 1 igen, akkor az tuti azért volt, mert...

(az ember azt hinné, hogy a politikusok csak népszerűséget akarnak ilyenkor, de a te gondolataid alapján lehet, hogy ők is komolyan gondolják?!)
  • Vlala #54015
    Kicsikém, ha figyeltél volbna 2009-2010-ben, láthattad volna, hogy az unió szerint is jó irányba haladunk, fejlődünk Bajnai kormánya alatt. Ezt nem egy lefizetett magyar "szakember" állította, hanem független uniós elemzők.

Erre jön a mindentudó orbánviktor, és gyakorlatilag kő kövön nem marad az országban: hazánk pénzügyi-hitelezői megítélése a béka segge alatt, az adórendszer fabatkát sem ér, az oktatás halott, a foglalkoztatás halott, az egészségügy még csak most haldoklik, a nyugdíj odalett, a sajtónak pedig kuss.
    Van egy kétbites agyú köztársasági elnökünk, egy pártseggnyaló bíróságunk és adóhatóságunk, és újabb hiteleket vagyunk kénytelenek felvenni az IMF-től, hogy be ne dőljön az eltapsolt birodalom - unokáink is fizetni fogják.

Ringasd csak abban a hitben magad, hogy még mindig Gyurcsányék vezetnek.
    Gratulálok!
  • pedobear
    Lehet megint manipulálja valaki, hogy ne nyerhessünk...
  • Bronx South
    Ha majd mindenhol elterjed, és törvénybe iktatják hogy ferdehajlamú pár is örökbe fogadhat gyereket, hallani fogsz több esetről is. Továbbá nem vagyok benne biztos hogy ez az első eset, ami most ide be lett linkelve.

Amúgy meg ha a végére szúrná a cikk, hogy ez már a 20 ezredik ilyen eset, akkor is ugyanazt a hszt írtad volna, amit lereagáltam.
  • Vlala #54012
    Ez a tökkelütött azt hiszi, még mindig ő az uniós soros elnök.
    Édekes, hogy eddig mindenért a kormány volt a hibás, most meg semmiért sem az. Hibás a bank, hibás az unió, hibás a világegyetem, egy tökéletes, hibátlan dolog van: az orsós-kormány.

Hogy is van ez?
  • Vlala #54011
    2006-ban minden csatornának kötelező volt a tüntetést sugározni. Élőben. Mert különben.
    Most még a nyilvános térfigyelő kamerák sem működnek. Micsoda véletlen!

Ez a "nem is volt tüntetés" és "Orbán nem azért nem volt itthon" hazudozás meddig húzhatja még ki a Fidesz idejét?
  • arty
    Mit irhattam volna egy olyan ember hsz-ére, aki egyetlen esetből általánosit? :)))

Irjam azt, hogy "öcsém, te hülye vagy" ... ? :D
  • Borg
    A magyarra 54000 vote van, míg a többire 10 meg 100db? :D
  • pedobear
    Ma kettőtől fut az új overallszavazás

A lényeg most, hogy mi nyerjünk magyarok!

Szavazzatok itt!

1. Enter Special-ra kattintani
    2. Sking Intro-ra kattintani
    3. Zárd be amit kidobott szöveg
    4. Keresd meg a magyar zászlót és menj rá a VOTE gombra
  • Bronx South
    Ennél hülyébb érvet fel se hozhattál volna.
  • arty
    (ezt nemtom mért irtam igy, mintha csak valami bölcsészt akarnék játszani :D )
  • arty
    Mondjuk kellene egy olyan tény(feltárás), hogy a homo szülők alkalmatlamabbak, mint a heterók. Jelenleg arányaiban vszeg egy homo jobban megbecsüli a "nehezen szerzett" gyermekét, mint a sokszor "akaratlanul" teherbe eső heteró, ergo vszeg ezekben a félresiklásokban a homok sokkal jobban alulreprezentáltak.
  • arty
    Ó, akkor ezt imádni fogod:

gugli keresés

Heteró gyerekgyilkos szülők, egymás hegyén hátán.

Ezért kell engedni, hogy heterók gyermeket vállalhassanak? Ezért!? :((( Be kell tiltani és kész, se a heterók, se a homók nem jó szülők.

(érdekes a logikád :) )
  • arty
    "Igen, ha valakit arra nevelnek, akkor az lesz. De attól hogy normálisnak látja, még max a hajlam lesz meg csak benne rá.

Hogyne lenne gond, ha megugrana a számuk. Ez egy természetellenes dolog, veszélyezteti a szaporulatot, és a következő nemzedékek egészséges gondolkodását. Nevezhetjük modern kori ártalomnak is, mint amilyen az allergia pl. A környezet, és a társadalmi hatások torzulnak nemzedékről nemzedékre. Kérdés, hogy miért kéne ezt hagyni."

Miért nem lesz meleg a meleg párok gyermeke (mert nem lesz)?
    Van annál motiválóbb "példa", mint amikor a szülő meleg?
    Ehez képest mit egy felvonulás, egy csókolódzó meleg pár, a valóvilág?

Természetellenes? Az állatvilágban is csak a valóvilág miatt fordul elő? :D
    Ókorban nem volt egyáltalán természetellenes... nem csak a világ lett álszentebb, véletlenül, köszönhetően a vallási fanatikusoknak? ;)

Szaporulattal semmi gond, írtam: 7 mrd. Sok. Éljünk kevesebben, jobban, nem?
  • arty
    nem érdekelnek az arányok, túl sokan vagyunk és kész.
    lennénk tized ennyien, talán nem bontanánk le a földet... bár vszeg még az is sok :)
  • pedobear
  • Bronx South
    Te az egy húron pendülő társaiddal kimagyaráznátok a lehetetlent is. 2 nap semmitmondó eszmecsere után kilyukadt oda a téma, hogy buzinak lenni tulajdonképpen kultúrális örökség, és természetes dolog, minden ellenérv pedig igazságtalan. Hát gratulálok, megint sikerült leszűrnöm ugyanazt az ide író agyakkal kapcsolatban. :DD

Csak azt nem értem, hogy a lenti példából mennyi kéne ahhoz hogy értelmes választ kapjon az ember ? 10? 20? 30? Vagy tán 1000? Mennyi ?

Mennyi tény feltárása kell ahhoz, hogy az ember belássa hogy nincs igaza ?? Lehet hogy én nem mondok itt nagy igazságokat, de hogy ti se abban teljesen biztos vagyok. :D
  • neB
    Ha már a föld népességénél tartunk.

Megemlíteném hogy a fehérek is átélték ezt az időszakot amit 2. demográfiai szakasznak hívunk. Igaz ők az ipari forradalom idején de ha úgy vesszük Afrikában jelenleg is az folyik mint hogy sok más országban is. Igazságtalan lenne itélkezni úgy fölöttük hogy ezt mi is megtettük. Amúgy jelenleg a Földön nem attól kell félni hogy nincs elég táplálék mert abból jól állunk csak rosszul van elosztva. Sőt mint írtam ennél magasabb népességet is eltudunk tartani.

Az igazi gond a környezetszennyezéssel van amely jelentősen befolyásolja az éghajlatot és ezáltal a növények termékenységét is (és még sok más dolgot is). És nem Fekete-Afrika szennyezi a legnagyobb mértékben a környezetet... Ha Afrikában tömegével szaporodnak az nincs hatással arra hogy hogyan élek pl.: Budapesten. De az hogy a "fejlett" országok milliárd tonnaszámra okodják ki magukból a szennyezőanyagot és ezért nincs nyáron 2 hónapon át esső és 45 fokos meleg az már igenis érint.

(Kínában a népességnövekedés ugyanannyi mint Franciaországban (0.5%-0.5%))

Danny1987 hozzászólására meg nem tudok mit felelni nc kategória.

Én elképzeltem magam egy etióp gyerek helyébe és nem akarnék meghalni még ha éhes vagyok akkor sem.
  • neB
    Nem említetted de utaltál rá az elfogadó országokkal (legalábbis nekem ez jött át bocs ha nem így gondoltad) ;). Amúgy Afrikában több helyen is legális a homoszexualitás mint Dél-Afrikában, Eritreában és Csádban is... Bár az kétségkívül igaz hogy a kontinens nagy részén illegális és büntetik.
  • pedobear
    csak úgy tűnik, hogy a fehérek fognak kifingani nem a feketék
  • pedobear
    ez gyilkossági kísérlet volt
    meg akarták késelni a magyart
  • Danny1987
    Marine Le Pen, a kihívó
  • Danny1987
    Mert a fehérek értékéből szaporodnak a feketék.
    A kínaiak belátták hogy túlszaporodtak és egykéznek.
    A fehérek csökkenek.
    Az araboknál sok helyen csökken stagnál vagy alíg nő.
    A négerek meg szaporodnak.
    De mi lesz ha nem lesz ki eteti őket?
    Nekem mindegy hogy nem születnek vagy majd halálra döglenek milliók.
  • Hegi90
    Soha nem volt ennyi bazmeg a Himnuszban

ez kurvajó :D
  • banok
    Ez nem válasz. #53985 hozzászólásodból lerí "a fehér faj felsőbbrendűsége" és gőgje - teszem hozzá.
  • kennedy69
    Kölcsey, Erkel, Dopeman....
  • pedobear
    Kihalt a jávai orrszarvú Vietnámban
    Megölték az utolsó jávai orrszarvút Vietnámban

szerintem inkább az emberek 90%-át kellene kiirtani.
  • Hegi90
    mármint ha néhány család neveli hülyén.
  • Hegi90
    Idióták mindenhol vannak, a buzik sem kivételek, de tudomásom szerint még a gyámhatóság felelőssége az ilyen dolgok kivizsgálása.

Ilyen alapon ugyanúgy elvehetnénk bármilyen rassztól/vallástól a gyereket, ha hülyén nevelik.
  • Bronx South
    Képzeld egy Etióp gyerek helyébe magad, és megtudod.
  • Lantee
    És akkor miért pont a fehér ember mondja meg, hogy ki hol mennyire szaporodhat?
  • Bronx South
    Ha már a föld népességénél tartunk.

7 milliárd emberből a fehér alig lépi túl az 1 milliárdot, most néztem utána pár adatnak de egyértelműen sehol nem írják milyen rasszból mennyi van a Földön.

Lehet hogy nem kéne ilyenre még gondolnom se, de az afrikai éhezőket hagyni kéne éhen, ázsiában meg szigorú törvényeket kéne hozni, aminek a hatására kb. 10 éven belül drasztikusan csökkenne az ázsiaiak száma.
  • Bronx South
    Tévedsz barátom, itt jön képbe az amiről pofáztam 2 napon keresztül. Ferde hajlamú párok ne házasodhassanak, és ne fogadhassanak örökbe gyereket. ilyen jog nem kell nekik, ennyi.
  • Bronx South
    Tessék. Melegek és a leszbikus párok fogadjanak örökbe gyereket, iktassuk törvénybe mindenhol !!! Vicc
  • Ironman2
  • Ronny
    Jaj szegény görögök. A köcsög juró-etlentic tőke kizsákmányolta őket:

Matematikusok igazolták a görög csalást