61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Borg #53980 Én nem beszéltem sehol bőrszínekről. -
neB #53979 Ha jól fordítom a szavaidat akkor a fehér embert félted mert elfogadják a melegséget ezáltal kevesebb fehér lesz a jövőben? A Föld szempontjából mindegy ki szaporodik csak a rasszisták nem tudna megbékélni ezzel. (ezzel nem rád céloztam) -
Borg #53978 Ne keverd a szezont a fazonnal. A szaporulat tipikusan nem az "elfogadó" országokban nagy, hanem afrikában, indiában, kínában... -
#53977 az ilyentől meg sürgősen elvenni a gyereket... -
#53976 Nemis. Tipikus példa arra, hogy a gyerek azt a viselkedésmintát és azokat a szokásokat követi amit a családban lát. Azért eléggé fura, hogy a gyerek három évesen azt mondta ő nő akar lenni. Szerintem fogalma sem volt (van) arról, hogy ez mit jelent csak éppen azt látja, hogy mind a 2 szülője nő. A szülők meg nagyon felelőtlenek, hogy ezt hagyják. Egyébként meg ha ennyire akarnak egy lány gyereket miért nem lányt fogadtak örökbe? -
#53975 Nem szabadna az ilyet engedni azért. -
neB #53974 >veszélyezteti a szaporulatot
a szaporulattal semmi baj sőt szerintem már nagyon nem kéne tovább szaporodni pedig tudom hogy még 1-2 (akár több) milliárd ember is elférne a bolygón de már ma is nagy teher vagyunk akkor mi lenne később? De a gondolatmenetedet a környezet pusztítására is és még ezernyi káros dologra (alkohol, cigaretta, drog, erőszak, stb stb) -
#53973 11 éves fiút akarnak nővé operáltatni.
-
neB #53972 De ki az akit melegnek nevelnek? Ilyenről még soha nem hallottam. A tévében mindennaposak a gyilkosságokról szóló hírek meg akciófilmek és ugyanúgy normálisnak láthatja mert a nap 24 órájában ez folyik mégsem alakul ki benne hajlam...
Amúgy mindig azt szoktam mondani hogy engem nem zavar ha sok a meleg (férfi) legalább több nő jut nekem :)
| #53970 <- ez meg érdekes és hihetetlen is egyszerre, érdekes mert az ilyen hírek egyszerre csak nagyon felkapottak lettek a nyugati médiában gyakran már azt hiszem hogy úgymond vadásznak rá, hihetetlen meg azért hogy ilyen egyáltalán megtörténhet...
-
#53971 és ezt melyik kisujjadból szívtad ki? -
#53970 After the tragedy of Yue Yue, the Chinese trucker who hit a boy... then ran over him again to be sure he'd died 'because it was cheaper than paying the hospital bills' -
#53969 Mármint a szaporulat. -
#53968 Vagy nem.
http://www.worldometers.info/ -
Borg #53967 Igen, ha valakit arra nevelnek, akkor az lesz. De attól hogy normálisnak látja, még max a hajlam lesz meg csak benne rá.
Hogyne lenne gond, ha megugrana a számuk. Ez egy természetellenes dolog, veszélyezteti a szaporulatot, és a következő nemzedékek egészséges gondolkodását. Nevezhetjük modern kori ártalomnak is, mint amilyen az allergia pl. A környezet, és a társadalmi hatások torzulnak nemzedékről nemzedékre. Kérdés, hogy miért kéne ezt hagyni. -
#53966 david duke zsidószupermacizmus könyvét olvasd el.
Fraud nem tartja sokra a gójokat csak a média nem igazán reklámozza ezt. -
#53965 2, a fehérek száma csökken szóval itt nem kell buzi.
A feketék indiaiak arabok szaporodnak. Legjelentőseben a feketék. -
#53964 1.) tehát ha egy gyermek szülei melegek, szinte biztosan meleg lesz, hiszen azt látja normálisnak?
2.) mi lenne, ha 2%-ról megugrana 21%-ra a melegek aránya? az gond lenne?!?! 7 milliárdan vagyunk b+ és nem csökken, hanem nő! :))) -
#53963 azért nem fura ,hogy csak a melegek meg a jobbikosok vannak ilyenkor jelen aznap?
mást ez nem izgat..
ez a két csoport közös magánügye így együtt -
#53962 A fidesz.hu felett mormolják a napi "Mi semjénünket". -
Lantee #53961 "merazelmúltnyócév!" ;) -
#53960 Ilyenkor hol vannak a hívek? :D -
#53959 Így szenved vereséget Orbán gyorsnaszádja - miniszterelnök a brutálisan nehéz 2012-es év várható nehézségeit az Európai Unió nyakába akarja varrni. Pedig nem az EU húz vissza minket, hiszen mi vagyunk a leglassabbak a régióban.
Orbán Viktort hallgatva az a benyomásunk, hogy a miniszterelnök mintha egyre inkább valamiféle párhuzamos valóságról szónokolna. -
#53958 Irány a bóvli kategória. -
Borg #53957 Attól függ, hogy milyen értékrenddel ítéli meg a látottakat. És ez a szülein múlik. Ha ők is úgy viselkednek, hogy melegnek lenni elfogadott, akkor a gyereknek sem lesz gondja ezzel. Később elég neki néhány csalódás a nőkben, és máris kész egy új buzi.
Ezért nem kell a szülőknek elfogadottá tenni ezt. -
Bocsi, hogy bele pofázok, de mit ér el ezzel az az illető, aki részt vesz egy ilyen meleg felvonuláson? Megdobálni, meg anyázni úgy is azok mennek ki, akik azt mondják, hogy a homoszexualitás rossz dolog. Őket egy ilyen felvonulás nem, hogy nem győzi meg, hanem csak ugranak rá. Azokat, akiket meg nem érdekel, mert nincs vele baja annak nem bizonyítasz semmit.
-
Lantee #53955 Mit is akarnak pontosan elérni a mostani "forradalmárok"?
Hogy ne egy kis csoport kezében összpontosuljon az összvagyon 99%-a. Hogyan kívánják ezt megváltoztatni? Mik az elképzelések, hogyan működhetne a rendszer másképp jobban?
Legyünk nagyon demagógok, és mondjuk, hogy a zsidók kezében van az a borzasztó vagyon. OK? Nos, ha jól tudom, teljesen legálisan (vagy valami olyasmi) jutottak hozzá a pénzekhez. Senki nem mondta a '80-as vagy '90-es években, hogy "állj, lopják a pénzünket!"
Holnap elvesszük tőlük, és újra elosztjuk, alá kommunizmus. Mennyi idő alatt alakul ki egy újabb réteg, aki felhalmozza a most szétosztott vagyont? Hetek vagy hónapok?
Zuckerberg létrehozott valamit, amit ma már 750 millió ember használ. Jogos, hogy milliárdos? Szerintem igen! Meg volt a lehetősége másnak is, hogy létrehozza ezt a dolgot? Meg hát! Meg van a lehetősége BÁRKINEK, hogy hasonlóan nagy dolgot hozzon létre/találjon fel? Meg hát!
Nézzük a bankokat. 2006-ban egy autokereskedésben dolgoztam. Naponta magyaráztam az embereknek, akik 10% kezdővel, 10 éves futamidőre vettek 6-7milliós autót - természetesen frank alapút - hogy ha forintban kapja a fizetését, akkor miért nem forint alapon akar fizetni? Elszáll az árfolyam, és a 6-7 milliós autójáért 10-12 milliót fog fizetni. Az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány vevő GONDOLKODOTT el rajta!
Hány ember vett fel hitelt csupán azért, hogy ételre, iskoláztatásra, fedélre a feje felé jusson pénz? Biztos volt ilyen is, de elenyésző. Inkább kellett az ÚJ, NAGY autó, vagy még egy; kellett a 100cm-es TV; kellett a karibi körutazás, stb.
Régi mondás, de verhetetlen: Addig nyújtózkodj, amig a takaród ér!
Az emberi hülyeség, butaság felülmúlhatatlan. Aztán mikor az emberek rájönnek, hogy mekkora ostoba tukók voltak, akkor persze már nem tetszik a rendszer, és a vezetőket, nagytőkéseket húznák lámpavasra.
SENKI NEM MONDTA, HOGY KÖTELEZŐ HITELBŐL ÉLNI!
Persze, ha bizonyos bankok, bizonyos esetekben etikátlan, jogszerűtlen módszereket használtak, azt ki kell vizsgálni, és az adott bankot meg kell büntetni. Ebben nincs vita köztünk. -
#53954 Az a baj a demokráciával - szemben a diktatúrával - hogy nincs ki ellen lázadnod. Ha az épp aktuális kormány ellen lázadsz és a helyzet olyan súlyos, hogy az lemond, az ebben az országban nem hoz változást, mert egyszerűen nincs alternatíva. Melyik pártra lehet ma azt mondani ebben az országban, hogy igen ők érdemesek arra, hogy kormányon legyenek, mert igen ők képesek kihúzni az országot a szarból? Az a baj, hogy vagy 10 km-el a béka segge alatt vagyunk és senkinek nincs egy épkézláb ötlete arra vonatkozóan, hogy a fenébe lehetne ebből kimászni. -
#53953 Nem hát.
Link.
Sőt a pszichoanalízis azt tanítja, hogy az ember eredeti természetében, amint az a gyermekkorban, kezdetleges állapotokban és őstörténeti idők nyomaiban ma is észlelhető, a tárgyválasztás független a választott tárgy nemi hovatartozásától és a nemiség szabadon választ férfi és női tárgyak között; [...] A pszichoanalízis szerint tehát a férfinak a nőhöz való kizárólagos nemi vonzódása magyarázatra szoruló probléma és nem magától értetődő dolog, melyet valami, alapjában vegyi természetű vonzás megmagyarázhatna.” (Freud 1915:22–23, reprint 1992, Nyíregyháza, Könyvjelző)
A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel.
Okok még nem tisztázottak teljesen.
Feltételezett okai
Genetikai elmélet
Hormonális elmélet
Családi háttér elmélete -
#53952 Újra megkérdezem: ha meleg párokat lát az utcán homoszexuális lesz? ha a valóvilágot nézi, amiben a melegséget természetesnek veszik, meleg lesz a náző gyermek is?
ugyankérlek :) -
Borg #53951 Az hogy valaki buzi lesz nem a gének irányítják, mint ahogy szinte semmit se. Vannak öröklött hajlamok, de hogy valami kialakul e, az kizárólag a gyerekkor élményein múlik. -
#53950 Példát - role model - a szülőnek kell mutatnia, nem egy utcai felvonulásnak. Az max csak egy "kép", hogy ilyen emberek is léteznek. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni. -
#53949 tehág ha sujkolod a meleg gyermekedbe, hogy a buziság rossz, akkor hetero lesz? és forditva: ha a valóvillában látja a másságot, akkor buzi lesz?
-
#53948 talán mert egy normális szülő sem akarja, hogy a gyereke ilyen példát lásson. -
#53947 "Tehát ha valami nem normális abból nem kell divatot csinálni, nem kell felvonulni mert gay vagyok a heterok se vonulnak fel mert hogy én hetero vagyok, nem kell a nyilvánosság előtt egymást stimulálni, mert egy nyugati szemléletü embernek vannak normái, és különbséget tud tenni a normális és nemnormális dolgok között."
Nem kell beszólni, megdobálni azt akinek "biológia rendellenessége" van, nem kell üldözni, ellehetetleníteni, nem kell arra kényszeríteni, hogy titkolja, hogy hazugságban éljen, hogy megjátsza magát. És akkor majd nem fogja egyszer egy évben felszabadultan hirdetni, hogy nem szégyelli, hogy "más".
Tyúk vagy tojás esete. Bár szerintem a buzigyűlölet régebb óta "honos" errefelé (is), mint a melegfelvonulás ;-) -
#53946 :D -
#53945 Szijjártónak sem tetszik a rendszer
"Szijjártó Péter egyetért azokkal a tüntetőkkel, akiknek nem tetszik a rendszer. A miniszterelnök szóvivője az MTV Az Este című műsorában hétfőn azt mondta: a kormánypártok arra kaptak felhatalmazást, hogy megváltoztassák a rendszert."
:DDDDDD -
#53944 Nem normalis, hogy közpenzből tartjuk életben a bankokat. -
#53943 Bedőlt az Electro World
Mehetne utána a többi is. -
#53942 -
#53941 Kár hogy ez az ismételgetős dolog a sablonod lett, és olyan dologra is megpróbálod ráilleszteni amire már egyáltalán nem illik, de a gondolkozástól viszont sikeresen megkímélted magad amiből meg ugye következik minden, csak épp hsz nem.