Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhetõ mo."
Live for nothing or die for something.
Az elõítélet mindig bejön.
1,Újabb kidobott milliárdok
2,Megint nincs szó a cigány családmodell megváltoztatásáról
Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhetõ mo.
<#eljen>#eljen>
comment of the day
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hagyjuk már hogy milyen volt az elmult ezer évben, most most van, ehhez kell alkalmazkodni, de el is lehet szeparálodni, van rá egy két példa a világban, soroljam?
LOL csak nem a jobbikos "háá méé, háá nehogy'má! multik haza, budaházi megmonnya a tutit! miaz'hogy nem? ÁVH!" féle gazdasági értekezésre gondolsz. 😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
1.5%-os tartósított gondolom tejpor plusz víz.
Itt anyósoméknál 190/liter a tehénbõl jött kitudja hány százalékos valódi tej. Megkóstóltam brutálisan finom, házhoz hozzák boci boci tarkát éneklõ autóval.
Akkor ilyenkor most mivan? Ha nem volna szar szlovák tej azonos áron akkor több magyar munkahely lenne vagy nem?
nézd az angol focit😉 téged ezek nem érintenek... (irigyellek<#eljen>#eljen>)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha viszont így van, akkor nem véletlen, hogy külföldön vagyok, a világ nem csicska oldalán.
Nem hiszem el hogy csak én látom ezt így.
93 óta van unió. Elõtte is megéltünk valahogy. Mi csak 2004 óta vagyunk benne. Azért 1000+ éve túléltük únió nélkül is.
Szerintem ha magunknak termelnénk mindent sokkal jobb élet lenne és szívesen haza is mennék.
Nincs ikea bútor, helyette van magyar munkaerõ által készített magyar bútor. Ez kb 1 kisvárost ellát munkával. Tedd hozzá az összes többi terméket, és elég nagyot ugrana a foglalkoztatottság, ami alapja a jólétnek.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Kétszáz tonna ezüst egy hajóroncsban.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A tõke elég necces kérdés, de akár meglehetne lépni ezt a saját maszek pénzes mókát országos szinten amirõl tegnap beszélgettünk, illetve be is linkeltem. Mondjuk a rotchild féle karvaj tõke megtenne mindent ez ellen de keménynek kellene lenni.
Ez az ország nem ma alakult, csak pár éve vagyunk az unióban, de azóta egyre rosszabb és rosszabb a helyzet. FElesleges ezt erõltetni, a nagyok csak piacként tekintenek ránk, miközben kinyírják a mezõgazdaságunk és az iparunk ez által még több szart tudnak ide exportálni.
A multik termékei meg lehet hogy olcsók de hosszútávon nagyon rombolóak tudnak lenni. Spanyolországban olyan teheneket nevelnek melyek sosem láttak zöldelõ mezõket, eközben sok helyen köztük nálunk is üresen állnak a legelõk, tejtermelõk veszítik el a megélhetésüket, nem beszélve a szállításból adódó felesleges költségekrõl és a környezet szenyezésrõl.
Kinek jó ez? Egyetlenegy kis tõkés csoportnak, de töb 1000 emberrel basznak ki közben, mindezt azért hogy 5ft al olcsóbb tej legyen a szegedi tescóban.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Úgy látszik a heti hetesnek sikerült divattá tenni a szívó vagy szopó (nem turbó) magyarok között Budaházy fikázását. Hát csak annyit tudok mondani drága barátom, hogy hajrá más már úgysem marad nektek. Szidtátok már a maszopot a fideszt, valmit/valakit csak kell szidni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vámot meg nem vethetünk amíg az unióban vagyunk. Ha kilépünk akkor igen, de szerintem ennek most már komoly pénzügyi következményei lennének, pl. erõsen gyengülõ forint. Összességében a hazai termékek drágábbak a külföldinél, persze a minõségük is átlagosan jobbnak mondható viszont a jelenlegi munkanélküliségi ráta mellett nehéz rákényszeríteni az embereket, hogy a drágábbat vegyék.
Egyetlen dolgot tudok feltételek nélkül támogatni, ez pedig a hazai élelmiszer-ellenõrzés szigorítása. Ezt pl. megléphetnék anélkül, hogy Brüsszel belepofázna. Persze ne csak papíron szigorítsanak hanem rendszeres ellenõrzéseket tartsanak mindenhol, hazai boltoknál és a multiknál is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezt a sorozatot az égvilágon senki nem veszi komolyan - egy-két turulos "mibekénemánbelekötnihe" turbómagyaron kívül.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mert nem bakancsban menetelve, oroszlános mellényben verik a nagymagyar dobot, aztán visszabújnak az ügyvédeik szoknyája alá, ha gáz van?
Mondott már mindent, az egyik csak igaz lesz...