Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább hagyjuk.Bármit írnék úgyis belém kötnének.Mindegy.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

eksy
Megindokolnád, mivel jobbak?

"...és...szerintem...bizony."

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Régebben én is ezt mondtam itt:minek kell importálni,mikor mi is elõ tudnánk állítani.Erre jött valaki az árakkal hogy akkor megfizethetetlenek lennének az árucikkek,és a gazdáktól is nyomott áron veszik át a terméket,így nem érné meg nekünk gyártani.Na de ha többet fogyasztunk belõle,akkor automatikusan lemennének az árak nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
Párszor már leírtam tisztán hogy van itt pár emberke akinek hiába írod, önálló gondolkodásra nem képes csak arra amit táplál nekik a média. A túkó betolt ide egy frankó kérdést amivel bele is merült a saját szarába, de nem mászna ki azzal hogy válaszol egy nyelvtanilag egyszerû kérdésre. hát ennyi.

Danny1987
Brutális: rugdosta, késsel fenyegette a 9 éves kislányt egy „nem hiába született”

"Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhetõ mo."

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987
Roma Koordinációs Tanács alakult

1,Újabb kidobott milliárdok
2,Megint nincs szó a cigány családmodell megváltoztatásáról

Ezek ennyire fogyatékosok hogy nem látják sok cigány dél afrika kevés cigány élhetõ mo.

Bronx South
Mit nem értettél ezen ? "melléduma nem érdekel" A kérdésemre válaszolj.

Danny1987

Danny1987
Nekem tetszik.Inkább ez mint a "vörösiszap".És nagyon sokan így vannak vele.Inkább a Fidesz,mint bárki más a mostaniak közül.Õket már csak egy új erõ tudja leváltani.

Danny1987
"csak fel kéne nevelni egy generáciot más szellemiségben."

<#eljen>

És kire szavaztál? A munkáspártra? D

Tikal
<#eljen>
comment of the day

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem csak te látod igy, de megmondod nekem hogy a magyar miért nem a magyar tejet veszi? Hát mert szarik rá hogy támogassa a hazáját. Dániában csak dán tejet kapsz, mást nem. Ha van is más tej akkor nem veszik meg, és tudod miért? Mert a dán nem szarik a dán fejére, hanem segiti a másikat, mert megértette hogy azzal neki is jobb lesz. Nem kell ehhez kilépni az uniobol, csak fel kéne nevelni egy generáciot más szellemiségben.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
de nem az volt a kérdés, hogy voltatok-e szavazni, hanem hogy tetszik ki Szeretett Vezérünk országlása

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
ja, te éltél abban az 1000+ évben? Mert bocs, de én nem szeretnék 1700ban élni, csak azért mert akkor is éltünk valahogy... valoszinuleg egy kis paraszt lennél valamelyik vármegyében és mindennap kenyeret ennél, meg csipegetnéd az urak asztala mellõl a maradékot és életedben nem jutnál messzeb a faluhatárnál.
hagyjuk már hogy milyen volt az elmult ezer évben, most most van, ehhez kell alkalmazkodni, de el is lehet szeparálodni, van rá egy két példa a világban, soroljam?

Mike
én voltam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

immovable
Annyira bájos mikor egy globalizáció, únió és multikulti ellenes kirohanásokat egy multikulti országban élõ, a globalizációnak és uniónak köszönhetõen kint dolgozó ember írja. 😄
immovable
De nyugi csütörtökön megyek vissza és megszabadultok az érveim terhei alól. 😄

LOL csak nem a jobbikos "háá méé, háá nehogy'má! multik haza, budaházi megmonnya a tutit! miaz'hogy nem? ÁVH!" féle gazdasági értekezésre gondolsz. 😄
csige791
Egyre kevésbé tudom, hogy miért érdekel. Igazából most itthon vagyok és amikor épp unatkozok, akkor írogatok ide. De nyugi csütörtökön megyek vissza és megszabadultok az érveim terhei alól. 😄

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
190 környéke.
1.5%-os tartósított gondolom tejpor plusz víz.

Itt anyósoméknál 190/liter a tehénbõl jött kitudja hány százalékos valódi tej. Megkóstóltam brutálisan finom, házhoz hozzák boci boci tarkát éneklõ autóval.

Akkor ilyenkor most mivan? Ha nem volna szar szlovák tej azonos áron akkor több magyar munkahely lenne vagy nem?

D

polluxware
akkor meg mit izgat az, hogy egy másik nép egy másik országban hogy vergõdik?

nézd az angol focit😉 téged ezek nem érintenek... (irigyellek<#eljen>)

Totti5
Ha nem volna persze azt venné ami van, de amíg a szlovák jóval olcsóbb addig nem a drága magyar tejet veszi a vásárló.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

csige791
"Nem hiszem el hogy csak én látom ezt így."

Ha viszont így van, akkor nem véletlen, hogy külföldön vagyok, a világ nem csicska oldalán.

csige791
Én ittam már tescósnál olcsóbban tejet amit a termelõ házhoz hozott. Hanem volna tescós szlovák tej akkor több magyar termelõtõl venne az ember tejet.

Nem hiszem el hogy csak én látom ezt így.

csige791
A fejlett szót idézõjelbe rakhattad volna legalább.

93 óta van unió. Elõtte is megéltünk valahogy. Mi csak 2004 óta vagyunk benne. Azért 1000+ éve túléltük únió nélkül is.

Szerintem ha magunknak termelnénk mindent sokkal jobb élet lenne és szívesen haza is mennék.

Nincs ikea bútor, helyette van magyar munkaerõ által készített magyar bútor. Ez kb 1 kisvárost ellát munkával. Tedd hozzá az összes többi terméket, és elég nagyot ugrana a foglalkoztatottság, ami alapja a jólétnek.

Tikal
azt hiszed csak azért nem látnak zöldelõ mezõket a spanyol tehenek mert unio van? akkor se látnának ha nem lenne.. az usa-ban is ez van, meg minden fejlett országban...

Tikal
nem tudod mirõl beszélsz....ha összeomlik az unio akkor egy idõre leáldozott europának. vagy azt hiszed akkor majd jobb életed lesz? mert akkor huzhatsz majd haza ugyanis unio nélkül nem lesz majd olyan könnyu ugrabugrálni londonba meloért vagy máshova, mert akkor majd szépen mindenki bezárja a kapukat...

immovable
lázár tegnap "lebolsevikezett" egy lmp-st. Neki vajon milyen érzés lehetett, hisz mikor letérdel viktor király elé elmesélni a napi dolgokat, akkor vajon eszébe jut, hogy egy volt(?) kommunista ül a bábtrónon az ország elsõ embereként? shit pali.
polluxware
jáj..

polluxware
nem lesz több múalkotás.. 😞

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

hajóroncs
Kétszáz tonna ezüst egy hajóroncsban.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

csige791
Az unió így is úgy is összeomlik, felesleges megvárnunk, sõt ha idõben kilépünk lépéselõnyben lehetünk a bentmaradt keletiekkel szemben, már kész gyártóinfrastruktúrával nézhetnénk ahogyan õk még mindig külföldrõl próbálják beszerezni a cuccokat, sõt akár még a piacaink is lehetnének.

A tõke elég necces kérdés, de akár meglehetne lépni ezt a saját maszek pénzes mókát országos szinten amirõl tegnap beszélgettünk, illetve be is linkeltem. Mondjuk a rotchild féle karvaj tõke megtenne mindent ez ellen de keménynek kellene lenni.

Ez az ország nem ma alakult, csak pár éve vagyunk az unióban, de azóta egyre rosszabb és rosszabb a helyzet. FElesleges ezt erõltetni, a nagyok csak piacként tekintenek ránk, miközben kinyírják a mezõgazdaságunk és az iparunk ez által még több szart tudnak ide exportálni.

A multik termékei meg lehet hogy olcsók de hosszútávon nagyon rombolóak tudnak lenni. Spanyolországban olyan teheneket nevelnek melyek sosem láttak zöldelõ mezõket, eközben sok helyen köztük nálunk is üresen állnak a legelõk, tejtermelõk veszítik el a megélhetésüket, nem beszélve a szállításból adódó felesleges költségekrõl és a környezet szenyezésrõl.
Kinek jó ez? Egyetlenegy kis tõkés csoportnak, de töb 1000 emberrel basznak ki közben, mindezt azért hogy 5ft al olcsóbb tej legyen a szegedi tescóban.

csige791
Budaházy

Úgy látszik a heti hetesnek sikerült divattá tenni a szívó vagy szopó (nem turbó) magyarok között Budaházy fikázását. Hát csak annyit tudok mondani drága barátom, hogy hajrá más már úgysem marad nektek. Szidtátok már a maszopot a fideszt, valmit/valakit csak kell szidni...

Narxis
Szerintem csak unalmas. Nem rossz az ha tudunk egy kicsit nevetni, magunkon is, ne görcsöljünk annyit a világ dolgain és ne képzeljünk minden mögé valamilyen magyar ellenes támadást, de ennek a rajzfilmnek nem sikerült ezt elérni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Én ilyenrõl nem olvastam, persze ettõl még lhet, de tudni kellene a részleteket. Pl. mi miért nem kapunk olyan és annyi támogatást. Ezt csak a Brüsszelbe küldött politikusaink tudják, ha meg valaki emlékszik a részletekre akkor megírhatná.

Vámot meg nem vethetünk amíg az unióban vagyunk. Ha kilépünk akkor igen, de szerintem ennek most már komoly pénzügyi következményei lennének, pl. erõsen gyengülõ forint. Összességében a hazai termékek drágábbak a külföldinél, persze a minõségük is átlagosan jobbnak mondható viszont a jelenlegi munkanélküliségi ráta mellett nehéz rákényszeríteni az embereket, hogy a drágábbat vegyék.

Egyetlen dolgot tudok feltételek nélkül támogatni, ez pedig a hazai élelmiszer-ellenõrzés szigorítása. Ezt pl. megléphetnék anélkül, hogy Brüsszel belepofázna. Persze ne csak papíron szigorítsanak hanem rendszeres ellenõrzéseket tartsanak mindenhol, hazai boltoknál és a multiknál is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

eksy
jah, ha ennél van rosszabb is, akkor ez már jó. értem.

Ennél Dr. Morvai Krisztina,vagy Dr. Schmitt Pál is többet árt a magyarok megbecsülésének külföldön.

Ne legyél csõlátó!

Ezt a sorozatot az égvilágon senki nem veszi komolyan - egy-két turulos "mibekénemánbelekötnihe" turbómagyaron kívül.

Csak simán undoritó.Felénél kikapcsoltam.

eksy
Vége is a lelkesedésemnek 😞

Azért, mert nemzeti jelképeket gyaláznak. Mégha nem is jelent neked semmit, örülni azért csak nem kéne neki.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Miért is?
Mert nem bakancsban menetelve, oroszlános mellényben verik a nagymagyar dobot, aztán visszabújnak az ügyvédeik szoknyája alá, ha gáz van?

budiházy egy paprikajancsi.

Mondott már mindent, az egyik csak igaz lesz...