61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#54140 Na akkor végre valamiben gazdaságilag jobbak vagyunk mint az olaszok:D :D -
ManoNegra #54139 Hivatalosan is 80 százalék felett a GDP arányos államadósság -
#54138 Azt valaki tudja, hogy Magyarországnak GDP arányosan hány százalékos az államadóssága? -
#54137 ne téveszd össze MO-val őket -
#54136 Cafeteria: újra megszabják, hol mennyit költhetünk
Csak nem egy fidesz cimbora, állami köntösbe öltöztetett cége nyeri majd? a kérdés költői persze.
Hogy örülnek majd a szegény családok, hogy ilyen sokat mehetnek majd étterembe. Igaz mosóporra nem jut majd, de étteremben esznek majd. -
ManoNegra #54135 "A Görögországnak hitelező magánbefektetők beleegyeztek az ötvenszázalékos adósságleírásba, ezzel megnyílt az út az eurózóna stabilizálását célzó átfogó csomag elfogadása előtt."
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/10/27/igy_mentik_meg_europat/ -
#54134 Saját és miniszterei fizetését is megvágja a japán kormányfő -
neB #54133 Oaklandben a tüntetők közé lőttek könnygázgránátot miközben segíteni próbáltak egy súlyosan sérült társukon (videóval)
"Oakland officials say they support the protesters' goals, but had no choice but to act when a small number of them threw rocks, paint and bottles at the police."
Ott is kezd érdekessé válni a helyzet. Kíváncsi vagyok mi lenne ha az egyik város rendőrsége átállna a tüntetőkhöz. -
#54132 Százezer forinttal többet adózunk jövőre - Az adóváltozások miatt az átlagosnál is rosszabb éve lesz az átlagbér körül keresőknek, pláne, ha gyerektelenek, dízelautójuk és káros szenvedélyeik vannak, netán válni akarnak. Az új adóév azonban nemcsak nekik, a többségnek szigorításokat hoz: nő az állami adóelvonás mértéke – egy magyarra átlagosan havi 8000 forint pluszköltség jut –, így milliók nettó fizetésének vásárlóértéke csökkenhet jelentősen.
Megszorítás?....(2x mi semjénünket ad meg nekünk ma + 3x viktor, viktor) ....Ja nem!
De. -
remark #54131 Nagy zajt csapnak a hajtók az egyik oldalon, hogy közben a másik oldalon csendben gyülekezők zsákmánya biztosítva legyen? -
remark #54130 Magyarország ki fog lépni az Európai Unióból (mármint hogy nem fog kilépni) -
#54129 -
#54128 #54123
Persze, hogy hazudik. Hisz jár a szája. De nem gond, hétvégén meggyónja majd ezt is a templomban, tömjénnel mellett az első sorban. -
#54127 Hoffmann Rózsa hazudik
nem meglepő -
#54126 Ki és mennyit fizet, ez lesz a kérdés
Az ugyanakkor biztos, hogy a jövőben több diáknak kell majd fizetnie tanulmányaiért, ehhez Navracsics Tibor kedvezményes diákhitelt ajánlott.
Há' pedig a miniduce annó még népszavazást, cociális szavazást is kedvezményezett a zemberek érdekében a tandíj ellen. Ja, hogy akkor ellenzékben voltak. Értem.
Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetni?
Most akkor s kedves vezető trollkodik? :D -
#54125 A rezidensekről szóló hír után :) -
#54124 Erről vajon beszámol majd a hírtv? :) -
#54123 Iskolabezárások a háttérben? -
#54122 mivel nettó befizető* vagyok, így nyilván engem idegesit a rendszer - ha haszonélvezője lettem volna, talán örülnék, hogy így működik, ahogy :(
*asszem
---
Feketelistán a haverok cégei? Nosza, húzuk ki őket!
Remélem az a néhány, eddig tisztességes vállalkozó, aki erőfeszítéseket tett és NEM KERÜLT a listára, értette/megkapta az üzenetet. -
#54121 Már 1903 rezidens adta le felmondólevelét
Jól teszik. Ez egy süllyedő hajó. -
#54120 Magyarország, adóország.
No, akkor irány a fekete gazdaság. -
ManoNegra #54119 Pont hogy a magyart van miért mentegetnem, nem a gyarmattartóinkat. Remélem te jól érezted magad hitelből, míg kihúzták a lábad alól a talajt... -
#54118 Végtörlesztés: 30-40 mrd minusz a bankoknak - eddig -
#54117 Szlovákia esete az unióval -
#54116 tehát a kis pofon nem is pofon? az nem fáj?
hitelből hitelt fizetni milyenmár?
nincs miért mentegetned a magyart... :(
-
#54115 de csak a grafikont szemlélni, majd a szakaszokhoz odaírni a kormány-pártokat kissé torzítja a valós képet
nem látszanak a tartalékaink, nem látszanak a hosszútávú döntések következményei, feltételezem nem látszik az önkrományzati adósság alakulása sem, a nagy állami vállalatok adóssága, stb
összességében ez így egy nagy semmi :) de majd egy közgazdász kijavít, ha tévedek. -
#54114 azt észre se vettem :O
(hogycsinálták?! :D ) -
neB #54113 szerencsétlen kurdoknak kijárna már egy ország...
-
ManoNegra #54112 És a legszebb az egészben, hogy az ő adósságuk felét készülnek elengedni. -
ManoNegra #54111 Az a tékozlás elég szerény volt szegény helóta barátainkhoz képest. Viszont az adósságszolgálatot fizettük rendesen! Vagy? -
#54110 A 7 milliárdhoz számláló. Számold ki hanyadik ember vagy a Földön. -
Ronny #54109 Azt se felejtsük el, hogy amíg mi fedezetlen jóléti tékozlást folytattunk 2001-től addig Ők minden évben 7-10%-kal növekedtek. -
#54108 A cikkben benne van az is hogy: USA mint a világ őrszeme, és USA mint olaj a tűzre. fasza -
Tsol #54107 A balti államokban az alacsony adósság ellenére 15-20%-os visszaesés volt 2008/10-ben. Tényleg csak megjegyzésként. -
#54106 Behatolt Észak-Irakba a török hadsereg.
"A török hadsereg több száz katonája páncélosok fedezete alatt október 24-én, hétfőn behatolt Észak-Irakba, s az autonómiájukért küzdő kurdok egyik tábora felé tart." -
Ronny #54105 Bulgária -
#54104 Én azt látom hogy van egy 2001-2010 -ig emelkedő adóssággrafikon, és volt egy MSZP. Én már csak ilyen szűklátókörű vagyok, de inkább alapozok a számokra mint a mendemondákra. De az ez időszak előtti csökkenést is érdemes figyelembe venni. -
#54103 A kézifék könnyen elérhető onnan is:)
Tényleg nem látod át? -
#54102 Nem ez volt a lényeg, hanem hogy miért megy a mutogatás a 8 évre. Lehet dobálózni hogy a Fidesz milyen ellenzéket képviselt, de a kormánynál mégse ő ült, az anyósülésről meg igen nehéz kormányozni. -
#54101 svédek, észtek
magyar