Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nyomasd nekik is a mocskos eu, meg zárkózzon be az ország dumát

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

És Te melyik csoportba tartozol? <#ravasz1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Innen kintrõl azt látom, hogy a magyar hihetetlen birkaságról ismerszik meg

A magyar két dologról ismerszik meg: általában gondolatai mélyén reménytelenül kommunista(attól függetlenül hogy éppen egy lábszagú nacionalista vagy liberális pártra szavaz)és meggyõzõdéssel hisz valamelyik összeesküvés elméletben(paranoiás, kényszeres).

Asszem be is adom az állampolgársági igényemet, esküt teszek a királynõre, aztán teliszájjal röhögök azon, ahogy a nyugati "barátaitok" napról napra semmiznek ki titetket.

Ilyen egy igazi nacionalista<#zavart2>

Mindenki hülye, csak te vagy itt a helikopter, ja.

Szerintem tiltsál le mindenkit aki máshogy gondolja, és akkor verheted a melled tovább, hogy veled mindenki egyetért.
Tikal
plusz ha kimaradnánk, mégis hogy versenyeznél azokkal akik benn vannak? még ennyi esélyed sem lenne hogy exportálj akármit is, mert a költségeid tovább nõnének... csige te meg tuti nem vezetnél buszt londonban, mert inkább egy lengyelt vennének fel akivel kevesebb gond van, te valami szar kék ikarust vezetnél életed végéig a BKV-nál 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha bezárkozva maradtunk volna akkor nézz körül és meglátod hogy élnek kubában meg észak koreában... nem lenne itt samsung gyár barátom, valami cipõgyárban dolgoznál minimálbérért. szánalmas amit itt mûvelsz, még mindig nem látod?
"Ha hiszitek ha nem mindenkienk jobb a a saját hazájában élnie" szoval mit is keresel ott kint? miért is jobb neked az unio egy másik országában? 😄 A tipikus magyar te vagy itt kérem szépen, jo messzirõl ugat hogy kéne csinálni a többieknek, de te magad nem ugy csinálod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bronx South
arty
az elmult év hozta a legtöbb cég felszámolását - eddig

"Az esetek többségében eltûnnek az iratok, és az ügyvezetõ is köddé válik. A felszámolással jogutód nélkül megszûnik a cég, semmi sem marad utána. A félrevezetett, becsapott hitelezõ pedig végérvényesen elveszti a pénzét. "

Hogy tud eltûnni egy ügyvezetõ? Lehet, hogy nehezíteni kellene a cégalapítást...

Forza.

arty
"Maszop vagy Fidesz mindkettõ szar, de ha választani kell inkább az utóbbi."

- miért? hol az alapvetõ különbség?
- egyébként nem kell választani... ;-)

Forza.

Bronx South
Elkapott egy "idegen" szót, azt használja védekezésként hogy valamicskét leplezze a nevetséges hszeit, és okosabbnak tûnjön.

Bronx South
EU -ra visszatérve, minden hszt nem olvasok el mert nem futja annyi idõm hogy egész nap itt politizáljak, viszont ki hozta fel a bázárkózást ? Vagy neked az EU -ból való kilépés, a gazdaság helyrepofozása az által hogy nagyobb teret kapnak a Magyar iparosok, termelõk = a kommunista mód bezárkózással ?

Bronx South
Csige basztatásában van egy kis irigység nem ? De ha itthon szopna munkanélküliként, lecsillapodnának a kedélyek he?

Bronx South
ui. Ez szemtõl szembe vitánál tudod hogy nézne ki ? Pl. "miért nincs sapkád". Ha már nincs érved akkor legalább primitív ne legyél.

Apropó, hogy kire kellett volna, és kire kell majd a jövõben kérdésemre még mindig nem adtál választ. Akkor mi volt tulajdonképpen a te megelõzõ, pökhendi kérdésed ?

Bronx South
Probléma ez is, de ha linkelsz egy olvastmányt arról hogy az általad felvetett probléma nagyobb kárt okoz az országnak mint maga az ország leépítése, gyárbezárások, etc. akkor talán kicsit átalakítom a véleményem, addig felejtõs.

Bronx South
Ha a termõföldeden megtermelt árut nem veszi senki, nem tudsz mibõl megélni, a reflex hogy eladja az ember amije van, te is ezt tennéd szerintem. De ha az árura van vevõ, akkor nincs szükség arra hogy a termelõ a földjétõl megváljon nem-de ?

csige791
Olyan szép hogy csak rólam tudtuk pofázni, tipikus magyar kisemberek.

Az utóbbi kb 10 hozzászólást már megválaszoltam az utóbbi kb két napban.

Tehát, ha bezárkózva maradtunk volna akkor otthon dolgoznék, gyártanám mondjuk a samsungnál szarabb(?) minõségû nem 3d led tv-t, amit kicsivel drágábban vehetnék meg mint egy 5 éves idõtartamot mûködõ samsungot, de legalább az 10 évig bírná.
Így volna pénzem megvenni az 5 forintal drágább magyar tejet ami látott tehenet is.

Ha hiszitek ha nem mindenkienk jobb a a saját hazájában élnie. Innen kintrõl azt látom, hogy a magyar hihetetlen birkaságról ismerszik meg. Egy ország ügyeirõl beszélgetünk de már kb harmadszor olvasok egy egyén (én) dolgairól. Innentõl kezdve viszont: <#mf1> de hányásig, kedves barátaim. 😄

SZ.Á.N.A.L.O.M.

(hónapról hónapra bizonyosodik be, hogy a szélsõjobbnak van igaza bizonyos ügyekben, olyankor pont az ilyen nagypofájú balfaszok hallgatnak a legjobban)

Asszem be is adom az állampolgársági igényemet, esküt teszek a királynõre, aztán teliszájjal röhögök azon, ahogy a nyugati "barátaitok" napról napra semmiznek ki titetket.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Mike at home
tipikus viz prédikálás borivás mellett

milyen szar az unió, lépjünk ki belõle, én már persze itt vagyok, ti meg nem is jöttök

nem londonból kellen önellátásról prédikálni, mert úgy egy kicsit hiteltelen az egész, nem érzed?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
irónia öregapám, irónai

ezt is nézd meg a wikiben

elõ tudunk állítani versenyképes termékeket, sõt ezeket az unióba exportáljuk

nem emiatt adósodtunk el, tehát ez megint nettó baromság

temrõföldet nem adtunk még el
ellenben hogy nincs piaca, nyomottak az árak is
így értéke sincs

mennyire tetszik, hogy te ott kint élsz
de azért lépjünk ki belõle
aha, te elvagy, mi meg szopjunk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ehelyett mi eladjuk még a termõföldünk is ami talán az utolsó kincsünk, mert az unió azt mondta.

Baromság vagy demagógia. Nem azért adjuk el, mert az unió azt mondja, hanem mert a földbõl megélni képtelen kedves magyar állampolgár el akarja adni. Senki sem kényszeríti rá, a saját anyagi helyzetén kívül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mike at home
veheted annak, én inkább a tényt állapítottam meg

Tikal
bocs, de én ugy emlékszem hogy már az unio elott is ez az ország elherdálta az állami tulajdon jo részét, cégeket, ingatlanokat stb... vagy az unio hibája hogy már vagy nyolcszor eladtuk meg visszavettuk a malévot? az unio hibája hogy szar a BKV meg a MÁV? hogy a mol-on meg a szerencsejáték zrt-n kivul joformán már nincs is állami cég? ...ugyanolyan faszfejek vannak itt az unio nélkül is, ne álltasd magad hogy anélkül jobb lenne.

Inkább azt kéne látnod hogy rengeteg pénzt hozott ide az unio, más kérdés hogy ez hogyan lett felhasználva meg mire lett elcseszve..

ez a szabad piac egyszerûen nem fekszik semmilyen olyan országnak mely nem képes elõállítani versenyképes termékeket

Itt akkor kanyarodjunk vissza a kommunisztikus, önellátó falanszter-elképzelésedhez és feltenném a kérdést, hogy akkor hogy gondolod mindazt, amikor te magad ismered el, hogy a hazai termelés cseppet sem hatékony?

Mivel a szabad piac szorosan kapcsolódik az unióhoz, ezért ennek megszüntetéséhez ki kell lépni belõle, még akkor is ha van sok jó dolog ami az unióval jár.

Ez a te Unió-fóbiád. Ahhoz, hogy a szabadverseny megszûnjön az import-exportot kell megszüntetni és az önellátásra kell berendezkedni. Ami nevetségesen abszurd.
Mellesleg viccesnek tartom, amikor valaki az Unió egyik alappillérét, a személyek szabad áramlását élvezve pampog az EU ellen.

senki nem teheti meg azt, hogy olyat vásárol amit elõtudna állítani, mert ha ezt teszi akkor súlyosan elfog adósodni

Hülyeség. Ha kisebb költség behozni, mint elõállítani, akkor hozza be, és termeljen olyat, amit õ tud versenyképesen elõállítani.

annyit is tudok mondani, hogy leszarlak (ezt teszi nagyon sok emigrált) én nem a csicska oldalon állok az eu-n belül...

Ez már majdnem olyan szép volt, mint a kurva ország, csak amíg arra ugrottál, ilyenkor észre sem veszed magad.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
és már tényleg röhejes vagy, hogy olyan dolgokrol pampogsz amiiknek köszönheted hogy melod van londonban <#banplz>

Tikal
mert unio nélkul itt kánaán lenne mi? mert akkor nem ugyanazok az emberek irányitanák az országot, sõt, az országlakoi is jobban szeretnék egymást 😊 na menj már, de tényleg...

csige791
"végül is Rákosi alatt is milyen jó volt, csak túléltük valahogy"

Azt hiszem a Szopómagyar értelmezéséhez oda kéne biggyesztenem ezt is:
- Jó tehetsége van olyan válaszok adására melyek csak látszólag adnak választ a feltett kérdésre, ezen cselekedetük után hajlamosak örömükben násztáncot járni, majd ennek folyományaként párosodni akár azonos nemû Szopómagyar fajtársaikkal is.

Lássuk a fent leírtak alapját:
Amire válaszoltál:
"93 óta van unió. Elõtte is megéltünk valahogy. Mi csak 2004 óta vagyunk benne. Azért 1000+ éve túléltük únió nélkül is"

Majd kipéciztél egy szerinted szar korszakot és felhoztad példaként. (ez gondolom szerinted semmiképpen nem demagóg)

Érvelési hibád:
Rákosi Korszak ha jól tudom kb 47-56 között volt. 9 kemény év. Szar volt? Biztos. Mi lett a vége? 1956 október 23.
Az unióban 2004 óta vagyunk bent. 7év. Ha itt is kiakarjátok várni a 9 évet akkor hajrá.

Alapvetõen nem az unióval van a probléma, hanem azzal, hogy ez a szabad piac egyszerûen nem fekszik semmilyen olyan országnak mely nem képes elõállítani versenyképes termékeket. Legjobb tudomásom szerint mi ilyenek vagyunk. Mivel a szabad piac szorosan kapcsolódik az unióhoz, ezért ennek megszüntetéséhez ki kell lépni belõle, még akkor is ha van sok jó dolog ami az unióval jár.
Sajnos a saját mezõgazdaság és ipar minden ország létkérdése,senki nem teheti meg azt, hogy olyat vásárol amit elõtudna állítani, mert ha ezt teszi akkor súlyosan elfog adósodni. (kivéve ha van olaja vagy ilyesmi).

Ehelyett mi eladjuk még a termõföldünk is ami talán az utolsó kincsünk, mert az unió azt mondta.

Ha arrogánsan tudsz(tok) csak beszélgetni, akkor annyit is tudok mondani, hogy leszarlak (ezt teszi nagyon sok emigrált) én nem a csicska oldalon állok az eu-n belül...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
"a többi megállapításod szintén demagóg ostobaság"

A kifejezést manapság elsõsorban a politikai ellenfél lejáratására használják (wikipedia)

csige791
azvagyok. 😄

Mike at home
milyen komcsi az olyan, aki máshol az imperialisták szekerét tolja?
provokátor!

Mike at home
így van
végül is Rákosi alatt is milyen jó volt, csak túléltük valahogy
most itt a nyakunkon Cigánytódor, ejbeszép az élet

Mike at home
attól nem lesz magyarabb valami mert nagy betüvel írod
meg kéne tanulni kedves kermagyar barátom magyarul, ha már akkora magyar vagy: a tulajdonneveket írjuk nagy betüvel

Mike at home
arról nem bezsélve, hogy mennyi teher rakódik ráa fizudra

én pl. ha akarok neked adni 300k nettót, az nekem 640-be kerül

Mike at home
nem, hanem a sok adócsaló miatt

nem kapsz normális fizetést, mert nem jelentenek be normális összegre, õ meg nem tudja kigazdálkodni a normális fizetésed mert a sok adócsaló alá megy az árnak, csalás nélkül üzemelni sem tudsz

elcsalod az áfát az 25% versenyelõny

Mike at home
a többi megállapításod szintén demagóg ostobaság

Mike at home
a munkanélküliség nem az eu csatlakozás miatt nõtt

Mike at home
Inkább nem mondok erre semmit 😞

nem én vagyok a komcsi, hanem akik habzó szájjal kommunistáznak le másokat

csige791
(eurónk meg jelen állás szerint sosem lesz)

csige791
Tehát azt mondod nem lett rosszabb a helyzet az EU csatlakozás óta?

Az állam adósság rekord szinten a munkanélküliséggel együtt, nyugdíja nem lesz már itt senkinek, az eu-nak köszönhetõen a cigánykérdést sem lehetett normálisan kezelni, mert rasszisták vagyunk, a piacunkat elárasztotta a külföldi áru ami lehet hogy olcsó (vagy mi?) de megöli a magyar ipart, mezõgazdaságot.

Próbálj más szemüveg mögül nézni a világra.

Tikal
az EU nagyobb piac mint az USA...ezért alakult.. amugy bocs, de én nem ugy emlékszem hogy itt bármi is jobb volt az EU elõtt, ugyanis ugyanezek az emberek irányitották akkor is az országot meg most is, és UGYANAZOK az emberek éltek akkor is itt és most is, akkor miért is lenne más? 😊 Attol még hogy máshogy nevezik a homokozot semmi sem változik...

csige791
Kis memória frissítés a szopómagyaroknak.

Bronx South
Abba inkább bele se megyek hogy szerintem az EU miért egy nagy csõd, és miért alapult. Egybõl mehetnék az NWO topikba.

Bronx South
A Magyar árú pontosan ezért drága, mert a termelõnek is meg kell élnie valamibõl, de mivel a külföldi olcsót veszik itthon az emberek, ezért hogy megéljen, a magas árakkal tartja fenn a megélhetését, azt nem is említettem hogy hány magyar termelõ húzta már le a rolót. Szerintem ha innen eltakarodnának azokra az iparágakra települt multik, amiket saját magunk is megtudnánk termelni bõséggel, akkor a Magyar termelõ réteg máris valamivel jobban élne ami a Magyar gazdaságot is kicsit elõre lökné. Ehhez hogy ilyeneken elgondolkozzon valaki nem kell diploma, csak reális, saját gondolkozás.

Egy két gondolat már elhangzott arról hogy kikéne lépni az EU -ból, és igen, kikéne lépni az EU -ból mert jobb nem lett hogy beléptünk, és ha jobb nem lett, akkor nem nehéz arra következtetni hogy jobb nem lesz. Az EU egy nagy csõd, és ezt a második világválság is bebizonyította.

bertino
zsir <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

banok
Kötelezõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791

csige791
2011. október 1-jétõl Mészáros Zsófi veszi át az Index fõszerkesztõi posztját. A távozó Uj Péter eddigi helyettese 2000 óta dolgozik az Indexnél, 2002-tõl a politika rovat vezetõje, 2006 óta fõszerkesztõ-helyettes. A szerkesztõségi szavazáson a lap munkatársainak elsöprõ többsége támogatásáról biztosította. Mészáros Zsófi szándéka, hogy az Index – több mint tízéves hagyományához hûen – továbbra is független, kritikus és szórakoztató újság legyen.

Népszámlálás 2011 Az állam most mindent megtud rólunk

Én rólam ugyan nem.Ti kitöltitek amúgy?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

eksy
mert ha azt mondod: legalább nem húzzák vissza az aktuális kormányt, hogy az ország (ami csak járulékos veszteség😊 és a kormány gyengüljön mert úgy könnyebb lesz választást nyerni (mert abban van a nagy pénz😊, abba talán páran nem kötnek bele😊
ez is gyenge érv, de jobbat nem találok

"a sokat emlegetett 8 év alatt talán õk a holdon voltak"
az a 8 év is közös "munka" volt...

"...és...szerintem...bizony."

eksy
<#taps> Remek😊

"...és...szerintem...bizony."