61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#54180 te valami kistérségi faluban tengeted a napjaid? ezt nem sértésnek szánom!
csak közelebb vinne a megértésedhez.. -
ManoNegra #54179 Képzeld, ma már azt is csiripelik a madarak, ha egy lázadás sikeresebb lenne mint a 2006-os, akkor külföldi rendfenttartók is beavatkozhatnak. Valami Liszaboni szerződésféle vagy mi, amit valamelyik előljáró írt alá... Legalább népszavazni lehetett volna! Legalább erről, nem a háromszáz HUF -ról! -
remark #54178 És mi a különbség? Ha én "egyedi emberként" önellátó vagyok, akkor nem hogy az EU-ra és idióta szabályaira nincs szükségem, de a magyar kormányra és idióta szabályaira sincs semmi szükségem.
(Amit mellesleg mindig is így gondoltam, csakhogy itt most egy EU politikus szájából hangzott el ezzel kapcsolatban valami érdekesség.) -
#54177 Nyilvánvaló, hogy egyedi emberi szinten értette a mondatot, nem pedig az országra. -
ManoNegra #54176 Mindent értesz! -
remark #54175 Bevallom nem foglalkoztam sokat politikával. Ezért én egyszerűen nem tudom értelmezni egy EU politikus szájából azt, hogy legyünk önellátólak. Most vagy van EU, és akkor közösen vagyunk önellátóak, vagy nincs EU, és akkor egyenként vagyunk önellátóak. Vagy talán úgy értik, hogy amikor elvinni kell Magyarországról, akkor EU tagok vagyunk, mikor meg adni kellene, akkor oldjuk meg magunk?
Mit nem értek? -
ManoNegra #54174 Miután kilop...őőő kiprivatizáltattunk szinte minden értéket az állami vagyonból... -
remark #54173 Meg kell értetnie a magyarokkal, hogy vége a szocializmusnak, nem várhatják többé, hogy az állam eltartsa őket. Mondja meg nekik, hogy nincs több ingyenkenyér, igyekezzenek önellátóvá válni.
Önellátó? Esetleg az EU nélkül? -
#54172 Eljött a pillanat: a Fidesznél beismerték! - Orbán Viktor hajlandó volt szembenézni a ténnyel: a nagy trükk nem sikerült. Az államtitkár lemondott, Matolcsy, Járai és Varga Mihály pesszimista. A hátralévő két és fél évet a kármentés fogja kitölteni. -
ManoNegra #54171 Érdekes... -
#54170 Mik azok a "libeláridióták" és hol találhatók? :) -
#54169 A DK mottójára -
ManoNegra #54168 Egy esetből azért nem kell általánosítani. -
#54167 Hát igen. Európában ilyesmit a közép korban csináltak. Sokszor sajnálom az afrikaiakat, hogy kizsákmányolják őket de az ilyen felvételek mindig meggyőznak arról, hogy ezek még agyilag nagyon elmaradottak... -
#54166 Rekordmélységekbe zuhanhat a forint - ...pillanatnyilag elképesztően örül a piac a szerdai brüsszeli eseményeknek – ez a tőzsdeindexek emelkedésében és a régiós devizák, illetve az euró erősödésében nyilvánul meg –, eközben Magyarországon délelőtt volt egy lefújt állampapír-aukció (csak nagyon magas, hat százalék fölötti hozamok mellett lehetett volna értékesíteni az állampapírokat), a forint pedig lényegében 300 forint fölött ragadt az euróval szemben.
Unortodox balfaszok! -
#54165 Erről a primkóságodról egy vicc jutott az eszembe:
Tanítónéni: Mondjatok példákat arra, Lenin hogy szerette a
gyerekeket!
Vologya: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy szegény
kisfiút, aki sírt, és hogy megvígasztalja, üveggolyót
ajándékozott neki.
Tanítónéni: Helyes. Ez egy szép példa volt.
Natasa: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy kislányt,
aki elesett, fölemelte, leporolta a ruháját és adott
neki egy vörös szalagot, hogy kösse a hajába.
Tanítónéni: Helyes. Ez is egy szép példa volt.
Iván: Lenin ablaka alatt gyerekek fociztak. Hangosak voltak,
zavarták a munkában. Ezért kijött, és rájuk üvöltött,
hogy azonnal takarodjanak máshová labdázni.
Tanítónéni: Ezt nem értem. Hogy derül ki ebbõl, hogy mennyire
szerette a gyerekeket Lenin?
Iván: Hát... akár közéjük is lövethetett volna!
;-) -
#54164 Szánalom. Pedig feltételezem 5% minuszt EGYSZER mindenki túlélne, ha utána 0-án lennénk, visszaállna a befektetői bizalom, visszaesne az EUR, a CHF, az USD - ami ujabb kiadáscsökkenést jelentene azonnal az államnak és "még jobb lenne".
Node, ez a 300forintos "adó" ellen népszavazók órszága.
Pont ugyan olyan félmajmok vagyunk, mint a buziégető afrikaiak. Csak nekünk a másik felünk a majom. -
#54163 Ez a legújabb adóteher! Célkeresztben az interneten kereskedők -
Tsol #54162 Én kretén, miért néztem végig?!!! -
#54161 "Állatias ösztönök vezérlik őket... Nyugateurópát már elözönlötték, és ott is hasonló módon viselkednek. Nem rég ugye Angliában gyújtogattak a selejtek, mert egyik társuk lelőtték rablás közben a zsaruk. Hát inkább vagyok rasszista, de ebből én nem kérek! A buziknak meg joguk van buzulni... csak ne az utcán mutogassák mindenkinek, gyerekeknek is többek közt, hogy ők mekkora büszkeratyik" -
#54160 Ment a kultúrákkal való dobálózás, hát afrika úgyhiszem mostmár kilőve, nyugat kilőve, maradt még ázsia ? Vagy dél amerika ? Bár az utóbbit erősen kétlem. -
#54159 ááá végignéztem a videót... ilyet azért senki nem érdemel
De a kuruc jól írja viszont, nyugaton is lehetnének ilyen ellenszenvek, tehát szerintem jobban teszi az összes gay hogyha megelégszik azzal ami van. Éljék csak a magánéletüket, de ne akarjanak gyereket, ne akarjanak házasodni, és nem kell a húrt feszíteni felvonulásokkal. ennyi. -
Ronny #54158 Gondolom ott ahol nem égetik meg őket... -
#54157 Akkor most mégis melyik kultúrában elfogadott melegnek lenni ? -
#54156 Mikor azt mondtam, hogy ezek fél majmok én voltam a geci.
Egyetek libeláridióták -
Ronny #54155 :DD
Van ennél sokkal nagyobb deficitünk is, ott kell keresni a pici fejecskékben:) -
Ronny #54154 Rögtön 3 millió öntudatos nyugdíjas+700 ezer közszférás szavazatot vesztettek volna. Ezért inkább megpróbálják a fletói elkúrás összes elemét(néhány új trükkel színesítve) mielőtt az IMF-hez somfordálva úgyis vágnak minimum 10%-ot ezeken a kiadásokon. -
#54153 egyébként milenne, ha azt mondták volna 2012-re:
"a kiadási oldal ÖSSZES elemére 5%-al kevesebbet adunk" ?
ergo 5%-al kevesebb bér az állami alkalmazottaknak, 5%-al kevesebb nyugdij, stb stb stb -
#54152 és az micsoda? ;)))
(bocs, de túl régóta élek deficites országban) -
kennedy69 #54151 Vége az egységes minimálbérnek -
Vlala #54150 Halkan kérdezem meg:
Ezt miért nem a miniszterelnök, vagy a személyes szócsöve, akarom mondani szóvivője jelenti be? -
Vlala #54149 Orbánnak KELL a nyugdíjad. Érted? -
Vlala #54148 Csak azt nem olvasod el, ami nagybetűkkel van a Szent Grafikon fölé írva.
Ez nem az államadósságunk, mrd Ft-ban, hanem a GDP függvényében nézett hányados... akár a sör árának, vagy az egy főre jutó barázdabillegetők számának függvényében is meg lehetne adni, a lényeg az, hogy Orbán alatt csökkenjen, a merazanyócévben pedig emelkedjen, hogy a fidiótáknak legyen mit mutogatniuk orrba-szájba. Hajrá Viktor, van még pénz a birkáknál!
-
Ronny #54147 Szufficites költségvetéssel. -
Ronny #54146 egyéni cégben közreműködők esetén, valamint az egyéni vállalkozóknak saját maguk után a minimálbér 112,5 százaléka után kellene megfizetni a 27 százalékos adót.
-
Ronny #54145 Erről írtam lentebb: az őrült görög döntés hatására a kockázatosabb periféria országok állampapírpiacai egyszerűen be fognak fagyni. Hát itt van... -
Ronny #54144 Átlagosan az elmúlt 30 évben a költségvetés minden alkalommal 4-5%-al többet költött, mint amennyit az ország megtermelt. Ez rövid távon nem tűnik soknak, főleg ha van gazdasági növekedés, ami ellensúlyozni tudja, de ettől függetlenül felvettük és ami nagyobb baj, hogy őrültségekre költöttük. A szlovákok a pénzbőség idején államreformot csináltak, mi meg 13. havi nyugdíjat osztogattunk.
Ha nem itt élnék, akkor azt mondanám, hogy aki hülye az haljon meg.
-
#54143 :))) -
#54142 térjünk erre vissza majd 350es EUR-nál is :D
---
Halál a magánnyugdíjasokra
+köszike az alkotmánybíróságnak -
#54141 Nem talált hitelezőt Magyarország