Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<#wilting>#wilting> Egyáltalán nem kell hozzájárulnia, ha nem itt termel. Az audi még hagyján, de egy fõként magyar piacra áruló multit nem feltétlenül kellene versenyelõnyhöz juttatni a magyar cégek rovására. Mondjuk nem is értem miért tartja magát az a makacsul elképzelt teljesen hibás leegyszerüsítõ elképzelés, hogy adót kell fizetni..
Sokkal, de sokkal fontosabb az általa teremtett közvetlen munkahely, illetve a beszállítói láncon keresztüli közvetett munkahely, az idehozott tudás, amelybõl magyarok tanulhatnak (lásd pl. az Audi és a Szent István Egyetem együttmûködését), és így tovább. Vedd észre, hogy pont ezért mondanak le az önkormányzatok vagy a kormányzat az adók egy részérõl, mert a betelepülés által elérhetõ ilyesfajta haszon sokkal nagyobb.
Nincs ehhez itthon se tõke, se technológia és sajnos szaktudás sincs. Jelezném, hogy ez csak egy üvegház, ahol 4 elemi és két ép kéz elég a melóhoz...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Frászt lenne itt forradalom. Amúgy se lenne jó, ha párezer hõbörgõ döntene újra meg újra, csak mert az örök élet és az ingyen sör nem valósul meg számukra.
Persze ez nem túl jó,viszont két ilyen eset után már meggondolná az "elit", hogy mit hogy csinál.
Mondjuk a jelenlegi helyzetben nem nagyon van mozgástér, de hát ez van.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A kereskedelmi mérleg a magyar gazdasági társaságok aktivitását mutatja, a behozatal és a kivitel különbségét. Az államadósság, ahogy a neve is mutatja az állam, vagyis a kormányzat és az önkormányzati rendszer adóssága.
A kettõ max. áttételesen hat egymásra, de úgy semmiképp, ahogy te gondolod, hogy sokat viszünk ki, akkor majd alacsony lesz az adósságunk. Ez csak abban az esetben lesz igaz, ha állami kézben van minden termelõ egység, és pénzügyileg nem különül egymástól az állam mûködtetése a termelõ tevékenységtõl.
Live for nothing or die for something.
Mindez úgy, hogy nálunk topon vannak az adó és járulék terhek, szinte minden adó nem a legmagasabbak között van.
2008 - 33 millió euró többlet a külkereskedelmi mérlegben
2009-ben a behozatal értéke 55,5 milliárd eurót, a kivitel 59,5 milliárd eurót tett ki, a külkereskedelmi mérleg többlete 3,98 milliárd euró volt.
z Európai Unió országaival folytatott kereskedelem volumene 2010. január-decemberben a kivitelben és a behozatalban egyaránt 15 százalékkal haladta meg a 2009. évi szintet. Az EU-val folytatott külkereskedelem egyenlege 10,5 milliárd euró többlettel zárt, amelybõl 6,2 milliárd eurót tesz ki az EU-15 országaival elért aktívum és 4,3 milliárd eurót az új (EU-12) tagokkal elért többlet.
Elõtte 30 évig ikerdeficit jellemezte az országot...
Gondolom a görögök pénzéért otthon látástól makulásig dolgozó német, francia, amerikai betétest nem sajnálod.
Pont hogy most szív a német meg a francia adófizetõ, mert a felelõtlenül hitelezõ bankokat nekik kell megmenteni. Ezért ugrál Merkel is.
...mínusz kb 100millió ember kiirtása. Bár az nem feltétlenül része a kommunizmusnak, csak az akkori vezetõk rosszul értelmezték a 'Jó kommunista kézikönyvet.'
Tök mindegy mi vagyok vagy minek nevezel, nekem van egy folyamatosan fejlõdõ elképzelésem arról, amit már fejlett világnak neveznék. Jelenleg a világon nincs olyan hely ahol ez megvalósul. Magyarország természeti adottságai megfelelõek egy ilyen hely megalkotásához. Megjegyzem egy ilyen helyen nem lehet kapni 3D tv-t, amit ti úgy neveztek, hogy "menjünk akko' visza jutrába lakni vagy mi?" Jurtában sem kellene lakni....
Errõl próbáltam már párszor beszélgetést kezdeményezni, de mindig én voltam a hülye. Jó igaz, hogy a felvetéseim néha érdekesek voltak, de pl azt is mondtam, hogy jobb volna hosszabb ciklus, mert a 4 év kevés, ez miatt nem lehet komolyabb terveket véghez vinni, mert 1-2 év után már szinte jön a rejtett kampány.
Te magad vetetted fel, hogy morális értelemben(bármit is jelentsen ez) jobboldalinak vallod magad. Ezzel ellentétben amit itt a hozzászólásidban felvázolsz az maga a nacionalizmussal átitatott kommunizmus.
Ez csak egy észrevétel, nincs benne semmi ítélet vagy negatív felhang.
Azért mi elég régóta vitázgatunk együtt, még anno a magyar mentalitásban kezdõdött.
Ott szépen leírtam, hogy amennyiben azt látnám, hogy elindul valami radikális változás, nem érdekelne hogy én végig szopom a hátralévõ életemet, hazamennék, és dolgoznék otthon csak azért, hogy megmeneküljön az ország és a gyerekem már tényleg a saját nagyjából független hazájában éljen.
Ez a radikális változás nem azt jelenti, hogy a jobbik kormányoz, hanem azt amirõl beszélek itt napok óta, más kérdés, hogy nagyobb az esélye annak, hogy a jobbik lépi meg azt amit szerintem meg kell mint hogy a fidesz v. lmp.
Jelenleg a cigányokat és a zsidó bankárokat etetitek, ráadásul olyan szinten, hogy abba bele fog rokkanni az ország és vele a nép is.
Ebben nem tudok részt venni, nem tudok ekkora csicska lenni, mert nem csicskának születtem. Azokat sajnálom akik ezt átlátják és tennének is valamit ellene, viszont nincs meg hozzá az erejük. Aki meg még mindig ezért a rendszerért tapsikol az -már elnézést- egy: bszodjon meg, kettõ: megköszönhetik maguknak, hogy az a helyzet ami.
mutimeg plz
Minimum közgazdasági phd kell ahhoz, hogy belássa az ember: ha évtizedeken keresztül többet költ, mint amennyi a bevétele akkor elkerülhetetlenül csõdbe fog menni.
Gondolom a görögök pénzéért otthon látástól makulásig dolgozó német, francia, amerikai betétest nem sajnálod.
Tegyük fel, hogy igazad van, nem kérdezem meg, hogy mi alapján jutottál erre mert nem érdekel.
Ami zavar:
TI (nem én) képtelenek vagytok normális beszélgetésre, egy téma felvetése kapcsán arról kezdtek el vitázni, hogy aki felvetette az jobb, ball esetleg hupikéktörpikék párti-e. A megfelelõ következtetést meg majd mindenki levonhatja.
Ismerõs. Mr 10 meg 20% <#nezze>#nezze>
A jóléti államok elbuknak mivel az élõsködök zabaláják fel amegtermelt javakat.
Orbána középosztály felsõ részét meg az elitet erõsiti.
De mi a faszom a cél?
A csicska cnc-s/elektronikai mûszerész/hegesztõ stb. miért nem érték neki?
Live for nothing or die for something.
A jelenség oka vitatott. Egyesek a hosszú török uralomnak tulajdonítják, mivel akkor a görögök megszokták, hogy a kormányt kijátszandó ellenségnek tekintsék. Mások azzal magyarázzák, hogy a görög demokrácia még fiatal. Bármi is az ok, a görögök számára a korrupció - mint azt Kosztasz Bakurisz, a Transparency International görögországi szervezetének elnöke elmondta a lapnak - mindennapos. – Ha elmennek a szerelõhöz, olcsóbb a javítás számla nélkül és jóval drágább számlával – állítja. Bakurisznak saját nõvére mondta el, hogy szégyell elismervényt kérni orvosától. – Hiába mondtam, hogy ez õrültség - õ így érzi.
Mit nevetsz? A mese rólad szól, csak a név más. / Horatius /
Csak a vezetõket? 1
Csak a vezetõket? 2
Egyébként meg jobb ha tudod, hogy a helóta tetûk évtizedeken át meghamisították a könyvelést.
"A görög államadósság 345 millárd euró. Ebbõl effektíve a görög társadalom 15 millárdot használt fel, a többi a bankárok haszna."
Azt miért <#kocsog>#kocsog> -k a zsidók apropó "cionisták" nem ? Nem kassza van itt barátom, hanem sok-sok feneketlen zseb.