61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
remark #54220 Jól fogalmazol: varázslatos.
A varázslat éltet minket, a valóság meg le van sz**va. -
#54219 Ha nálad ész érvek közé tartozik mankóra támaszkodni, ha megvan a lehetőség lábon állni is akkor legyen, de az a mankó ne legyen már repedt, és ez utóbbi szót hogy repedt, pedig fantáziádra bízom. -
ManoNegra #54218 Néha olvasgatok mást is. -
#54217 ez a szép az internetben, ettől olyan varázslatos;)
-
#54216 néha olvasgass mást is;) -
#54215 #54210 -
#54214 nem öreg.. csak annyi a titok, hogy engedek az ész érveknek;) -
remark #54213 Figyelj, én ide ritkán járok. Azt most én honnan tudnám eldönteni, hogy őszinte vagy, vagy ironizálsz? Sehonnan. -
#54212 igen.. sajnos itt is árnyékra vetődtem, mert eu-s pénz nélkül is mentek volna ezek a projektek !sokkal! olcsóbban, és gyorsabban is..
nem is tudom minek pájáztak ezek az őrültek annyit
be kell ismernem.. inkább maradt volna minden úgy ahogy van
most nem volnánk eladósodva, és ettől függetlenül is egy igen csalogató kis takaros ország lennénk..
egyszerűen megvagyok győzve..
erre nincs mit mondani -
ManoNegra #54211 Olvasgass! -
#54210 Ez alatt az irónia mögött egy únió magasztalás van, ok hogy ott vagy a bal oldalon de ennyire azért nem kéne. -
#54209 bocsánat.. árnyra léptem..
természetesen az eu azért van ,hogy kizsákmányoljon minket.. ez már bizonyított tény..
rabszolgák vagyunk a saját országunkban..
ha ez a kérdésed lényege, akkor azt mondom igen
sajnos így van, és sűrűn bólogatok mellé
sztem is lépjünk ki az unióból amíg tehetjük, mert meg akarnak minket szállni
igen ez így van
harcolnunk kell ellenük!
-
#54208 Tehát akkor most te magad át is húztad az #54199 -es hszed ? Mert arra írtam hogy felesleges dobálózni. -
remark #54207 Hírek az ESM-rõl. -
#54206 tudsz olvasni? #54204
várjáá segítek
(mert azok is hitelek) -
#54205 Az EU segítő lóvéival én a helyedben nem dobálóznék. Vagy nálad van olyan hogy ingyen lóvé ? -
#54204 te most pontosan mire célzol? azokra a befizetésekre amik az eu-s pályázatokra kapott források ellentételezési (mert azok is hitelek)
vagy a vitya által megáldott, mindenki tegyen egy fillért a közösbe alapra? -
remark #54203 Ha önellátóak vagyunk, akkor ha szar a gazdaság, akkor mi segítjük meg magunkat. Avagy az egyén szintjén: én segítem meg magamat.
Mit jelent önellátónak lenni? Azt, hogy toljuk a pénzeket a bank és országmentő alapokba, hogy aztán majd jól megmenthessük saját magunkat azokon keresztül? -
#54202 ez már szíjjártó magaslat;) -
#54201 példa erre a mostani euró mentő, és bankmentő megállapodás..
Viki olyan büszkén, és magabiztosan (sörét betolva) tájékoztatott mindenkit, hogy nem kell pízt áldoznunk a külföldi bankokba..
az már más kérdés hogy a szar gazdaság és egyéb tényezők hatására tönkremenő saját hazai bankokat ki fogja megsegíteni..
nem kell segítenünk.. de nem is kapunk segítséget innentől ha gebasz van
-
remark #54200 Kistérségben nincs autópálya. :-D
Komolyra véve a szót: szerintem még mindig nem a felvetésemről beszélsz. -
#54199 kicsit segítek..
láttál már autópályát?
romániában volt élményed ilyeneken végigzúgni? NEM DÉLKELET Romániára gondolok ezalatt
ezzel csak arra célzok, hogy szted az EU pénzek.. biztos hallottál már ilyesmiről..
vagy oktatási, és egyéb intézmény építés, felújítás..
dereng valami? -
#54198 Valamit nem értettél. Itt arról van szó hogyha a támadó félnek nincs igaza, amiről vagy tud vagy nem biztos benne, viszont érvel nem tud támadni akkor elkezd kötözködni. De a kérdés az, mennyire van igaza egy olyan embernek akinek nincs érve, vagy esetleg szándékosan félrevezető érvet hoz fel, vagy az utóbbi. -
remark #54197 A kérdésem az volt, hogy mit jelent az, mikor az EU egy meghatározó politikusa azt mondja, hogy ne nyavalyogjunk, hanem legyünk önellátóak. Mert ha belegondolok, akkor csak az jöhet ebből ki, hogy kilépünk az EU-ból. De Sárközy biztos hogy nem így értette. Mi a te értelmezésed? -
#54196 ha nagyvárosról lenne szó akkor is a tengetni szót írtam volna.. -
remark #54195 Én valóban más világban élek, de arról fogalmam sincs mit jelent "kistérségi faluban tengetni a napjaimat"... (Nem tudom mi következik abból ha valaki kistérségi faluban tengeti napjait.) De ebben a más világban, amiben én élek, nem nagy dolog megadni a másiknak azt az örömöt, hogy igennel válaszolok a kérdésére. Hisz nyilvánvaló, hogy ettől lesz boldog. Az meg nekem jó! -
#54194 "ha a támadó félnek nincs igaza."
hát így tényleg könnyű;) -
#54193 ne haragudj de nemtok veled vitatkozni..
maradjunk abban hogy szted neked van igazad;) -
#54192 Ha valakinek a véleménye nem egyezik a másikéval és kellő érv sincsen, támadásként elő lehet hozni akár szúrkálódást ahhoz hogy a másik félben kételyek merüljenek föl. Jó taktika egy vitában a másik meggyőzéséhez, csak nem éppen fair főleg ha a támadó félnek nincs igaza. -
ManoNegra #54191 Mi a gond? Kicsit sarkosan ugyan, de ezt írták alá! -
remark #54190 "2001-ben az országunk aláírta, hogy a Nemzeti Bankja teljesen lemond a pénznyomtatás jogáról" - ezt is az önellátóság jegyében, ugye. -
#54189 szted milyen pízből építettek dolgokat idehaza?
csak úgy... -
#54188 jáj
okés..
feladom -
remark #54187 Ha ez közelebb visz a megértésemhez, akkor igen.
És most hogy már értesz, tudsz reagálni a felvetésemre? :-) -
ManoNegra #54186 Akkor is bejönnének, ha tízmillió magyart kell leverni a Kossuth téri háromszázvalahány ellen. Persze soha nem lesz ilyen egyetértés, de ha az érdekeik úgy kívánják, küldik a tankokat! -
#54185 legyen itt valaki bárki jobbos, vagy balos, ezen interjún kínjában fog röhögni: [URL=http://atv.hu/video/video-20111027_szijjarto_peter]hantaboy "sokadik felvonás"[/URL]
(megyó fanoknak ez magaslabda) -
#54184 hát nemtom..
tudod vikike gondolkodás élkül kiadná a TEK-nek, azzal a majomparádéval egyetemben az engedélyt hogy lőjön a tömegbe..
itt azért idéznék (azóta már gondosan eltüntett) fidesznyik politikusi ötletet a zavargások megfékezése céljából...
tudom hihetetlen.. de miért gondolják itt egyesek hogy mi 100x-or kultúráltabbak vagyunk déli szomszédainknál ha itt elszaladnak az indulatok?
akkor inkább bármi, csak válassza szét a két tábort..
a magyar nép képeslenne saját magát kiírtani, akkora a gyűlölet a táborok között
-
#54183 EU nélkül egyedül nem lehetünk önellátóak, mert pár furcsagondolkodású itt ezt állította. Az nem probléma hogy amúgy lehetnénk ha nem lenne totálisan leépítve a gazdaság, eladva majdnem minden, de ha azok lennénk az már egyenlő a kommunizmussal. Szerintem ez egy hatalmas hülyeség, de az már egy másik témakör. -
ManoNegra #54182 Nem is ez a baj, hanem az, hogy Ők döntik el mikor, és kinek az oldalára állnak!! -
#54181 még ez a szerencsénk.. képzeld el ha valmelyik politikai erő, valamelyik szervezettel elkezdené kiosztogatni, a valamilyen nemzetvédő egyéneknek a dugi fegyvereket
úgyérzem az se lenne egy sokkal szebb világ