61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    Nézd, nem mondom, hogy a nemzetközi jog eme része tökéletes, főleg úgy, hogy a BT igazából egy hidegháború hatására létrehozott szervezet, amin már túllépett az idő, de ez még mindig jobb a semminél.
  • Bronx South
    2006 -ban volt a botrány abból, hogy a tömeget oszlató zsernyákokon nem volt azonosító nem ? Én úgy tudom hogy azok a zsernyákok még Magyarul se tudtak, valahol olvastam de most meg nem találom hol.
  • Garfield
    Ez megvolt?
  • ManoNegra
    És mi volt az a határozat? Hogy légtérzár, és a civil lakosság védelme!! Nem pedig az, hogy megnyerik a polgárháborút a felkelőknek aik az alkaida nevü terrorszervezet tagjait is magukba foglalják!! Mégegyszer köszi!

Ha nem az eu csendőrség, majd a NATO lebombáz. De nem kell aggódnod, van elég rohamosztagos itthon is, ha baj lenne...
  • Pluskast
    Jaj nee ezt miért kellett?? Ahh nem néztél bele a közel-keleti topikba látom:))
  • Garfield
    Az európai államok líbiai beavatkozása a Biztonsági Tanács határozatain alapul, klikk
  • Bronx South
    Annyian írnak és annyi embernek kell válaszolni hogy pontosan mindenkire nem tudok figyelni, de furcsa hogy valaki kényszerből hogy az övé legyen az utolsó szó még jobban földalá ássa a véleményét, ami további érvek nélkül lehet hogy ásás nélkül is elsüllyed. Mert ami nem igaz, annak további pumpálás szükségeltetik.

"lehet hogy ásás nélkül is elsüllyed" - hát akkor hagyni kell a francba nem, minek a figyelmet felkelteni vele ?
  • immovable
    Korlátozni a melegek jogait rendben, de ha az ő jogai felett áll valaki az már nem az igazi.
  • ManoNegra
    Tudjuk mennyit ér a nemzetközi jog Líbia példáján, kösz!!
  • immovable
    Királynak beszólnotok nem kell, félnetek jó lesz.
  • Garfield
    1. "Na most erre kíváncsi vagyok, bár tudom hogy milyen választ fogok kapni, de azért biztosra megyek." Lószart vagy te kíváncsi, csak a skatulyázni akarsz.

2. Ez a téma már lecsengett, nem fogom elővenni megint.

Ergo a válaszom nem. Kismilliószor leírtam korábban a véleményemet, olvass vissza, a lenti kereső majd segít megtalálni a megfelelő hozzászólásokat.
  • Pluskast
    Azért nem hiszem, hogy idehaza azért fognak valakit Budapest nyilt utcáján agyonverni illetve elevenen felgyújtani mert meleg. Persze a jövőbe nem láthatok, de bízom benne.
  • immovable
    Persze, persze....
  • remark #54247
    "Szóval ez fokú agresszivitás azért árulkodik egy fajta szellemi nívóról."

Mi jobbak vagyunk, mert nekünk van robotrepülőnk...
  • Pluskast
    Ah ok így már világos.
  • remark #54245
    Szükségeed van eggészségügyre, nyugdijrendszerre és rendőrségre is például.

Igen, tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy ezekre van szükségük... Könnyű is őket csapdába csalni.
  • Garfield
    Az, hogy állatok mindenütt vannak, kiragadni egyet-egyet és azalapján megítélni emberek csoportját milyen könnyű, ugye?
  • Bronx South
    "ennyit tud a magyar" Meg a saját gazdaságát leépíteni, de azt már gyakorlatilag önállóan, végül is azt állítottátok hogy a jelenlegi állapotokért egyedül a Magyar a felelős, most meg jössz azzal hogy a jelenlegi világban már a Magyar nem lehet önellátó, tehát úgy állítod be hogy a Magyar úszik az árral. Most mégis hol az igazság ? Odaát ?
  • Garfield
    Menj el Mostarba, mássz fel egy minaretbe, és nézz le a városra. Tudod, mi fog feltűnni? Hogy a Neretva bal partján csak dzsámik és minaretek vannak, míg a bal partján csak keresztény templomok. Nem holmi hatósági önkény alakította ki így, elhiheted.
  • remark #54241
    Játékszabályból is több van. Melyikre gondolsz? Ami a varázslatot üzemelteti, vagy a valósakat? Mert Sárközy pl. azt szeretné, ha azt hinnénk, hogy a varázsolt szabályaikat valósaknak tekintsem. De én teszek rá. Helyette az igazi játékszabályokra koncentrálok, na és ez viszont már nagyon is fáj nekik, és megpróbálnak rámijeszteni, hátha akkor több kedvem lesz a varázslatukhoz...
  • Pluskast
    Már bocsi, hogy lehet párhuzamot vonni egy sorozatgyilkos között, akit elkapott a rendőrség és lecsuktak, és egy lincselés között ahol a tömegben mindenki csak nézett, mint a moziban és egy darab rendőrt, katonát nem látsz aki megakadályozta volna? Szerintem nem igazán szerencsés a kettőt összemosni.
  • arty
    "És mi a különbség? Ha én "egyedi emberként" önellátó vagyok, akkor nem hogy az EU-ra és idióta szabályaira nincs szükségem, de a magyar kormányra és idióta szabályaira sincs semmi szükségem."

Szükségeed van eggészségügyre, nyugdijrendszerre és rendőrségre is például. Viszont ideális esetben nem szorulsz segélyre, nem használod ki a rendszert, hanem adóddal ezen említetteket megteremteted (a vezetőkkel).
  • arty
    "EU nélkül egyedül nem lehetünk önellátóak, mert pár furcsagondolkodású itt ezt állította"

Azt állította pár furcsa gondolkodásu, hogy 30-50 évvel ezelőtti világban élhetnénk, önellátóan. Mert max ennyit tud a magyar know-how.
  • remark #54237
    "a valóság most levan szarrva, viszont közeleg.."

De én rád értettem az egészet. Mert mikor nem teszed egyértelművé, hogy ez most irónia, vagy őszinteség, akkor "varázsolsz". Így értettem. Aztán ezt toldottam meg annyival, hogy varázslást azt szeretjük, de a valóságot meg leszarjuk...
    Tehát mikor azt írod, hogy közeleg a valóság, akkor ezzel végeredményben azt mondod, hogy igaz ma még varázsolsz, de már lassan utolér téged a valóság.
  • Bronx South
    Te vagy az egyetlen akinek a véleményét még nem hallottam a melegekről. Na most erre kíváncsi vagyok, bár tudom hogy milyen választ fogok kapni, de azért biztosra megyek. Melegek házassága, örökbefogadás, felvonulások... vélemény?
  • Garfield
    White Power!!!
  • Bronx South
    Kiemeltél egy nagyobb kaliberű vitából egy db hszt, congratulation. Kár hogy a vita egészét tekintve lehet mást jelent mint ide beszúrva, vagy az is lehet hogy nem jelent semmit a többi hszmhesz és másokéhoz viszonyítva. De ha már itt tartunk #54198.
  • Garfield
    1. Olvasnivaló

2. A szerződés a velseni szerződés, és nem kötelező automatikusan az EU tagállamokra, legfeljebb a részes államokra - 5, azaz öt darab -, melyek listáját olvashatod a fenti linken. Ergo az #54179 és az #54186 nem egészen állja meg a helyét, az információhiányban rendelkezők riogatására alkalmas max.
  • immovable
    Az ész érveid legendásak.
  • Pluskast
    Meglehet és valószínűleg az is közre játszik a dologban, hogy a fél világ gyarmatosította (gyarmatosítja) őket de, hogy egy példát mondjak. Anno az "idegenvezetőnk" felhívta a figyelmünket, hogy véletlenül se kamerázzunk senkit a városokban, mert már többször előfordult, hogy emiatt agyonvertek valakit. Aztán pl. maszály piacra, mint fehér ember nem szabadott bemenni, mert már többször volt rá példa, hogy kinyírták az illetőt. Én megértem, hogy nem szívlelik a történelmük miatt a fehéreket, na de mint egyszerű látogatót miért kell kinyírni? Szóval ez fokú agresszivitás azért árulkodik egy fajta szellemi nívóról.
  • Bronx South
    A mai fiatalságban én nem látok semmi reményt, annál több reménytelenséget.
  • polluxware
    na egy élmény volt Uraim!

hev ö nájsz déj
  • polluxware
    zsák szög lehet akár más dolog is.. példul kancsó **ar

az emberek féltik amilyük van..

legnagyobb előrelésnek most a fiatalság megmozdulását látom (amikor az ifjak elkezdik a tam-tamot)
  • polluxware
    na várjááá

ki is osztogatta az AK-t?

niggerek, cigányok?

;)

egyébként tökéletesen egyetértek
  • Bronx South
    Nem közeleg semmi mert már itt van, a zsák szög a fejek fölött, kérdés hogy mikor bukik ki. Meg van a lehetőség félre állni, de a világ ezt nem akarja, úgy ahogy írom, nem akarja és vállat ránt, vagy túl gyáva hogy felnézzen és ellenáll. Van egy harmadik csoport is, és talán ők vannak a legtöbben, sötét egytől egyig mind. Te hova tartozol ?
  • ManoNegra
    Én em jártam ott, és biztos igazad van, de egy olyan törzs akiket nem fertőzött meg a nyugati szellemi fejlettség, tehát nem kaptak AK-kat és coca-colát, lehet hogy közelebb vannak Istenhez, mint mi valaha is leszünk.
  • polluxware
    olyan nehéz vitázni valamiről, amiről a másik fél árnyalt érvek alapján csak gyűrölettel tud beszélni

számomra az ironikus vicc az, hogy a rendszerváltás után jó néhány évvel a balosnak titulált köpsi-bipsi-lipsi komcsi ajnározza a nyugatot, és próbál nem a sztyeppére keletre kiszakadni

akik meg annó az átkosban a kibaszott szabados nyugatot majmolták a tört angolos attitűdjeikkel, most rájöttek hogy azok az emberek is fehérek alapvetően, és mosolygásért csak úgy ők se tolják le a gatyájukat és hajulnak le..

itt alapvetően a játékszabályokat kéne megtanulnia végre ennek a kis önpusztító közösségnek, és nem rohangálni fel s alá mint hisztis kisgyereknek

köbö ennyi

az hogy így jártunk talán, közünk van hozzá
  • Pluskast
    Hááát... Én jártam Tanzániában. Nem akarok senkit bántani, maradjunk annyiban, hogy nagyon nagy a különbség szellemi szinten Európához képest.
  • polluxware
    a valóság most levan szarrva, viszont közeleg..
  • polluxware
    nézzétek amikor elkezdtünk beszélgetni, akkor valmiért gondoltam hogy talán... kisül belőle valami

de utólag csak azt mondom, két alternatív dimenzióban élünk.. és ez nem baj mert változatos