61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    bár érez fantáziát a magyar mezőgazdaságban, de szerinte ennek kiaknázásához sürgősen liberalizálni kell az agrárterületekkel való kereskedelmet, be kell engedni a külföldi szakértőket, technológiákat sőt a külföldi munkaerőt, akár parasztokat is,
    [...]
    A legrosszabb megoldás szerinte az, ha most az államok elkezdenek külön utakat járni, protekcionista politikát követni, és megpróbálják visszaszorítani a piacokat. Mert noha a piac távolról sem tökéletes, de a történelem bizonyítja, hogy végső soron mindig a felerősített államhatalom követi el a legsúlyosabb, az előbb kereskedelmi, majd valóságos háborúkhoz is vezető hibákat.

Üdv a vadliberális globális karvalytőkések klubjában!
  • arty
    Merről vársz támadást?
  • Bronx South
    Szóval semleges vagy, értem.

Egyik idióta, a másik idiótát nem tudom de lehet hogy keverem a Merkellel.

"Nincs alátámasztva semmivel" - Akkor olvasd el mégegyszer.

"csak én nem hiszem el." - Majd mikor fedezékbe kell vonulni, remélem akkor majd elhiszed.
  • arty
    Eddig nem az jött le, hogy te a nem/de/nem/de vitákat preferálod, ezekszerint mégis.

Nem.
  • immovable
    Am nem vagyok baloldali. (lehet nem is nekem szántad ezt a részt persze)gumiban viktor királyunk uralkodása előtt a "meddig lehet elmenni" topikban ugyan ezt kapta tőlem a gyurcsány féle bagázs is, de az a topik kihalt már

Ki az a két "idióta" és mikor, kik?

Mert vicces az a tömény "rettegés" ami cikkből sugárzik. Nincs alátámasztva semmivel, csak konteó, nwo, találgatás. Ami persze nem baj, csak én nem hiszem el. Ennyi. Merkel meg semmi extrát nem mondott, válságok könnyen háborúba torkollnak..
  • ManoNegra
    Nem tudok angolul, a gugli fordítóra meg nem hagyatkozom inkább, majd délután utánanézek valami magyar verziónak.
  • Garfield
    Elnézést, EurópaI Tanács.
  • Garfield
    Könyörgöm... Az Európa Tanácsnak mi köze a Biztonsági Tanácshoz? Mondom, hogy 54255-ös hozzászólás, ott a link a Biztonsági Tanács 2011-es határozataihoz.
  • remark #54292
    Nézd, te abból indulsz, ki amiből csak akarsz. Ha én leírom, hogy nincs szükség azokra az intézményrendszerekre, melyektől való függés fogságban tart minket, akkor te ijesztgethetsz azzal, hogy de ez rossz nekünk, mert ezzel visszatér a szörnyű középkor. Én meg ha nem baj, nem állok le veled vitázni. Ennyi.
  • Pluskast
    Háború előbb vagy utóbb biztosan lesz. Azt már most látni, hogy ez a gazdasági modell tarthatatlan. Ott van pl. Olaszország. 1900 milliárd eurós az államadóssága! Elég ha csak ők bedőlnek és bukik velük az egész Eu. Utána meg isten tudja milyen politikai irányvonalak kezdődnek...
  • arty
    Mit lehet olyan kijelentésre írni, hogy "Nincs szükség rendőrségre, egészségügyre, stb civilizációs vívmányra"?

Írjam azt, hogy igazad van?
    És haljunk bele egy lábtörésbe?
  • Bronx South
    Nem értem... van itt egy baloldali csoportosulás többségben ami bizonyos emberekből áll. Ez a csoport kézzel lábbal hadonászik, de a nagy hadonászásban néha saját magát veri szájba. ezt a linket most miért kellett ? És mi van a két idiótával akit korábban úgymond elneveztetek idiótának ?
  • ManoNegra
    (4) Az (1) bekezdéstől eltérve, a IV. mellékletben felsorolt tagállami, hatáskörrel rendelkező hatóságok engedélyezhetik a közös katonai listán szereplő árukhoz és technológiához, vagy a belső elnyomás céljából felhasználható felszerelésekhez kapcsolódó technikai segítségnyújtást, finanszírozást vagy pénzügyi támogatást Líbiában személyek, szervezetek vagy szervek számára, amennyiben a hatáskörrel rendelkező hatóság úgy véli, hogy ennek engedélyezésére szükség van Líbiában a polgárok vagy támadás veszélye alatt álló polgárok lakta területek védelméhez, feltéve, hogy az érintett tagállam arról előzetesen értesítette az Egyesült Nemzetek főtitkárát.

Ez az?

És a lázadók nem gyilkoltak/nak civileket? Vízvezetéket bombázni vajon engedélyezett az itt megfogalmazottak szerint? Az al-Kaida már nem is maga az ördög?
  • arty
    Leírtam: 5%-os hiány -> vágjunk mindenen 5%-ot.

A többit "megoldja" a világgazdaság.
  • remark #54286
    Volt olyan jó, mint #54266!
  • Bronx South
    Van rá esély, bár az usa amúgy is fészkelődik annyit és alattomos módon keveri a szart hogy előbb fog kitörni egy 3ik vh, mindenesetre ez inkább csak ilyesztegetés, valakiknek még fontos az az euró azt be vannak szarva.
  • Pluskast
    Ezt olvastam. Nos.. igen x aktákban valóban jól nézne ki. Á la Da Vinci kód:)
  • arty
    Terelőgép.

(na, milyen volt?)
  • immovable
    Az semmi. Ennél már durvább a helyzet. Link. - az x-aktákban persze. :D
  • Garfield
  • arty
    aztakurvaélet :(
  • Pluskast
    Merkel: Ha az euro megbukik háború lesz.
  • Bronx South
    lol
  • Bronx South
    És mihez van kedved ? Adóságban ülve tárgyalni az ország helyzetét egy fórumon ? A múltba meg miért is megyünk, mennénk ? Nem azért ahogy te beállítanád hogyha ezt a kérdést megválaszolatlanul hagyom, nem azért mert nem azonosultunk a rendszerrel, hanem azért mert le van építve az ország gazdasága, nincsen alternatíva amire lehet támaszkodni, nincs bevételi forrás. De kérdem én hogy a rahedli hitel kielégítő bevételi forrás ? Vagy úgy is mindegy mert majd a paraszt kifizeti nem ?
  • Pluskast
    Azon nem is, csak Garfield még nem tudja mi vár rá:)
  • remark #54275
    Szerintem is!
  • remark #54274
    "de ez még mindig jobb a semminél"

Hát persze. :-)
  • immovable
    LOL
  • Garfield
    Könyörgöm, 54255-ben ott a link a 2011-es határozatokról.
  • remark #54271
    Ne aggódj, nem kezdem újra. :-)
  • immovable
    uhh, ej de rosszul fogalmaztam. Ez van ha átírja az ember az eredeti mondatot. :)
  • immovable
    Frei-t is meg akarták még hurcolni annak idején, mikor királyunk első uralkodása idején egyik műsorában rákérdezett egy bérgyilkossal beszélt erről.
  • remark #54268
    Ha van még más sztereotípiád is, nyugodtan add elő.
  • remark #54267
    Az agresszivitást emelted ki. Arra írtam, hogy annak sok formája van. Az utcán felgyújtás csúnya dolog, de a rakétával szétlövés az kulturált. Pedig mindkét esetben az áldozatok kb. ugyanúgy néznek ki, csak utóbbi esetben többen vannak. Úgyhogy szerintem mindkettő árulkodik egyfajta szellemi nívóról.
  • arty
    Na, a kádári nosztalgia után van aki továbbmegy és a középkort élteti.

Valaki pattintott kőbaltára nem vágyik? :)
  • ManoNegra
    Az mi? Hogy támogatjuk a felkelőket?
  • arty
    Mondom, lehet önellátó. Csak akkor megyünk a múltba :)

Nekem spec ahoz semmi kedvem.
  • immovable
    Kemény mi. De ez találó..."Ha fenyeget,az a jövőre vonatkozzon,azt nem büntetik..." de ilyenkor ez nem érvényes, mert itt nem haver fenyegetett.

#54258 olvastam.
  • Garfield
    1973-as határozat, 4. pont.
  • berlinboy6329
    Terrorcselekmény?WTF?

Szerencsétlenek...

Csávókám meg legközelebb gondolja meg mit mond..Ha fenyeget,az a jövőre vonatkozzon,azt nem büntetik...