Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Obamát nem lökdöste volna félre. De ha megpróbálja, lehet hogy golyót kap a fejébe.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
azt milyen érzés lehet már az õröknek, hogy teszik a dolgukat és még õket basszák meg érte...

ezek a nagy emberek😉

törökök sztem határos idõn belül kilépnek, oszt mennek a dinezsád köténye mögé..

polluxware
úúúú bázze😉 <#taps><#eljen>

polluxware
lébuktam😉

Bronx South
A Törökök hozzáállása tetszik, fõleg az Izraeli témában. <#eljen>

Januártól táppénz lesz a rokkant nyugdíjból

Hadd terheljük meg az EÜ kasszát.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
immovable
Értem. Kösz.
arty
+1.5%, nem vészes annyira 😊

Forza.

Tömegverekedés volt az ENSZ-ben

"Az AP hírügynökség videót is készített a múlt pénteki incidensrõl, amikor Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök testõrei összeverekedtek az ENSZ biztonsági személyzetével. A nyilvánosságra került felvétel után sem bizonyos, mi is váltotta ki az összetûzést, állítólag az iraki elnökkel magánbeszélgetést folytató Erdogan megtudta, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök éppen beszédet intéz a tagországok képviselõihez, ezért a közgyûlés termébe sietett.

A beszámolók szerint azonban a török kormányfõ a vendégeknek fenntartott galériának bejáratánál próbált bejutni a terembe, amit a biztonságiak igyekeztek megakadályozni, Erdogan azonban erõszakos volt, ezért az egyik õr félrelökte. Az egyik teremõrt bordasérüléssel kórházba szállították."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ip9N9fAuWoI

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ezzel teles mértékig egyetértek! Sajnos.

desigo
Egyik se különb.
Nem változik itt semmi csak most más f...át opjuk
immovable
Százalékosan mekkora az emelkedés?
Én ezt még Gyurcsánnyal ismertem. Változik a világ 😄

jhetedikj
Orbán Viktor meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó elõtt, majd Szent Péter megkérdezi:
- Na Viktorkám, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?
Orbán gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:
- Tudod mit, Viktorkám?! Nézd meg mind a kettõt! Egy hétig menj le a Pokolba, majd egy hétre menj fel a Mennyekbe! Aztán újra felteszem a kérdést.
Orbán beleegyezik. Lemegy a Pokolba, ahol látja hogy minden tök király. Pia, csajok, buli. Ki sem akar jönni onnan. Letelik az 1 hét, Szent Péter jön érte és felkíséri a Mennyekbe. Ott dögunalom van, se pia, se csajok, se bulik. Alig várja, hogy kijöhessen onnan. Végre letelik az 1 hét. Szent Péter megjelenik elõtte és megkérdezi újból:
- Na Viktorkám, most már tudsz dönteni? Hova szeretnél menni?
Orbán rávágja:
- A Pokolba!
Erre Szent Péter:
- Biztos vagy ebben? Jól végig gondoltad?
Orbán bólogat. Szent Péter lekíséri a Pokolba, és gyorsan bezárja utána a kaput. Orbán bemegy, de nem látja sehol a csajokat meg a bulit, csak azt látja, hogy tömött sorokban állnak az emberek egy kályha elõtt. Erre megkérdezi Lucifert:
- Egy hete voltam itt és akkor tele volt minden csajokkal, bulizott mindenki, tök király volt minden. Hova tûntek az emberek?
Erre Lucifer így szól:
- Viktorkám az a kampány volt, ez meg most a reform...

anno 1987

Hegi90
most? puskát meg töltényt 😄

viccet félretéve amúgy, ha tényleg bejön ez a gazdasági apokalipszis, akkor nem igazán érdemes fektetni semmibe, max aranyba... Majd ha beüt a kress, lehet venni a földet meg az ingatlant, ahogy 2008-ban is.
euróba meg nem 'fektetni' volt érdemes, csak jobb, ha az volt a párna alatt, mint a forint.

persze ez szigorúan csak az én fotelvéleményem, ne hibáztass, ha a gatyát is leszedik rólad <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

arty
egyébként egy éve (vagy még régebben?) itt kérdeztem, hogy mibe érdemes pénzt fektetni

végül eurót vettem, most pedig azt is ... öö , cseszhetem 😊 mert a görög bomba biztos megtépázza az értékét :/

na, most mit tegyek?! 😄 (hja és ma kaptam a papirt, hogy emelkedett a forint alapu hitelem törlesztõje. tudom viktor, a bankadót nemmifizetjükmegbazmeg)

Forza.

arty
tegnap linkeltem, de nem volt reakcio 😊

Forza.

Tikal
akkor nincs humorérzéked.. vagy politikus vagy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
eh.

A sok flém miatt nem láttam meg.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Vírusként terjed Szalay-Berzeviczy Attila volt tõzsdeelnök cikke a világban

A topikból meg kimaradt <#ejnye1>

Az utóbbi idõk legjobb ilyen témán alapuló magyar cikke szerintem.

Hegi90

jhetedikj
Pedig minden nap egy csomót dolgozok, emelkednie kéne...

anno 1987

Azt az egyetlen árva pozitív jelzést én adtam neked, most meg nyitogathatom le a kommentjeidet. <#smile>

arty
és ez meg fog történni a mostani 180as törlesztõs törvénnyel is, csak a hülye nem látja mennyire jogellenes, amit a magyar állam tesz/tett.

már, ha elismerjük, hogy mi jogállam akarnánk lenni... már. ha.

Forza.

polluxware
avagy söpredék

hivatalosan ez passzol😉 esetleg csõcselék még

polluxware
jól festi le a szitut.. ,de akkor is csak egy köpedék

polluxware
ez egy köpedék..

Jobbik? Nem hiszem, hogy össze tudnának szedni annyi szavazatot, nagyon kilóg náluk a lóláb.

Tikal
remélem a kétfarkú kutyapárt indul a következõ választáson. Mogács for President!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

immovable
A nép(szavazók) nagy része a nyugdíjas tábor, az pedig kifejezetten utálja a jobbikot. Amíg ilyen "hangzatos" érvekkel indulnak, mint "ledózerolni az rtl klub/tv2 satöbbi épületét", mocskos buzik, zsidók, stb. addig többen fognak ellenük szavazni, szerintem. Meg ahogy a cikkben volt egy kifulladóban lévõ heccpárt, ami jól lovagolta meg a cigányellenességet, de ezen felül nincs semmi a kezükben.

Én attól tartok itt még egy narancs turnus jön. lmp, inkább hagyjuk, mszp, minimum 10 évre elásta magát. Más nincs, még.
arty
de a jobbikos elmegy szavazni, a nép viszont nem.

Forza.

immovable
Nekem sem hiányzik, csak érdekes véleménynek tartom a "cikket".

Nem lesz itt jobbikos turnus. Már a fidesz féle "demokráciától" is okádik a nép. Na most képzeld el a jobbik féle "szabadságot". 😊
arty
istenem, csak ne az mszp "igazolja" le :/

csináljon "magyar valóság" pártot bajnai és bokros, igérjék meg, hogy "kurvaszar lesz mindenkinek", szedjenek tõlem is 35%-os szja-t, legyen tandij, legyen vizitdij, csökkentsenek nyugdijat, adoztassanak minimálbérest, durvuljon az apeh - fenyegessen börtönnel, stb.

ez persze mind megbukna, mert ellopnák az extrabevételt - is 😞

Forza.

polluxware
sztem egy egy életre beleszart Bajnai ebbe az országba...

amcsiban tanít, szóval én nem várnám haza (ha van esze)

majd ha már annyira szarrá megy minden, akkor esetleg 😊))

viszont ez elõtt jönni fog sztem egy jobbik turnus (és ha marad valami................)

nem fura ahogy pontról pontra megismétli önmagát a történelem?

Bronx South
Ja, egyben felesleges is, mert tetszik a másik véleménye vagy nem, más véleményen van mint "én" azt már tolja is a tukó a minuszt 😄 ez is egy parasztvakítás, no de nem idevaló téma.

Bronx South
Mondcsak. Számodra egy fórumon való eszmecsere mit jelent ? Személyeskedés kiprovokálását, okosnak látszó de valójában semmitmondó tõmondatok begépelését, esetleg valami mást ? Gyanús hogy közöd nincs az egész támához, csak röfögsz ide-oda, legalábbis mióta megint aktív topikolvasó vagyok ezt szûrtem le, az ocsmány szavakat pedig ezektõl függetlenül is félretehetnéd. <#levele>

Jé, új fícsör. Lesz itt nagy plusz-minuszolás :-)

Tikal
Jól kiszámoltál mindent, mehetsz is pénzugy miniszternek, elvégre annyira már tudsz számolni mint a matolcsy..

Tikal
a segély ugyanolyan átbaszás.. semmire se jo, lásd afrika. A baj azzal van hogy az ilyen szar államok mint a mienk meg a görögök nem teljesitenek semmit abbol amit megigértek...

csige791
"elzárkózás, mi a faszról beszélsz?"

Nem neked szólt és a jövõbeni hozzászólásaim sem neked fognak szólni.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Mike at home
írtál vmi érdekeset, amire reagálni kellene?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de szar duma
de megvan az ideológia

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
30-35 vagy
vagyis éltél a cocom lista idején
elzárkózás, mi a faszról beszélsz?

csige791
Hát ebben igazad van elismerem.

Én az exportot arra is alapoznám, hogy valahol azt olvastam a világ nagy részén élelmiszer hiány van. Jelenleg az unió erõsen korlátozza a gazdáknak juttatható támogatást. Ha ez a korlátozás alól felszabadulnánk, a gazdák olcsóbban csapathatnák erre arra a jó minõségû nemgén kezelt élelmiszert.

Pl az oroszok szerintem nagy piac lehetne.

Természetesen nem akarom minden áron kötni az ebet a karóhoz, de folyamat olyan érzésem van, hogy EU-s fejlett társaink átvernek minket és ez az egész móka a lehúzásról szól.

------------------------------------------------------------------

A másik alternatíva (ez nagyon nem jobbos), amit Merkel vázolt, ha bele akarnak szólni a gyenge államok belügyeibe, akkor mi is szólhassunk bele az õvéikbe.
Tehát ugye közös kormány és a többi, tudom, hogy ez a végsõ cél nekik is, de:
Akkor az mi, hogy kölcsönöket adnak, segélyek helyett? Ha közös országban gondolkodnak, akkor ez így nem megy, vagy akkor budapest a költségvetésbõl ne részt adjon a megyéknek hanem hitelt?

A görögök és mi is befizetjük az adót az eu-ba.

Nyilván az ucsó pár mondatom hülyeség, vagy inkább túl korai, de mint mondtam úgy érzem az erõsek átbasszák a gyengéket. Most megszerzik az értékesebb cuccaikat, utána szépen bejelentik, hogy "hát bocs fiúk de ez az unió mégsem muxik", széthullik az egész putri, de az értékeink ott maradnak az erõsek vállalatainak a kezében!!!

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .