Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"az antiszemitizmus nem azért van jelen mert a magyaroknak ez a fixa ideájuk/hobbijuk,"
A magyaroknak nem ez a fixa ideájuk, a magyarok egy hangos, ámde törpe minoritásának az. Azt mondod, nem szereted az általánosítást...
"igenis megdolgoztak érte a zsidók"
(Látod, 0Fritz0, errõl beszélek. A fenti kijelentés kapcsán feltenném a kérdést, hogy vajon miért ez a nagy érdeklõdés a zsidók cselekedetei kapcsán, de például miért nem utáljuk a tatárokat, a törököket, vagy az osztrákokat?)
Ismerõs?
Amit pedig Te mondtál, az egy durva általánosÍtás. Mindegy, hogy aki nekem rosszat tesz, az zsidó, cigány, vagy magyar.
Nos, akkor próbáld már nekem összehozni a két gondolatot, mert nekem valahogy nem sikerül összepasszintani. Akkor most a tettek számítanak
Kérlek fejtsd ki részletesen a fenti kijelentés kapcsán:
- mi pontosan az a "zsidó" jellem, aminek megnyilvánulása okot ad az antiszemitizmusra? (Nem, a vélt vagy valós zsidó származás nem elég indok.)
- a zsidó jellembõl fakadó, a magyarság számára negatív következményekkel járó tetteket határold el más népcsoportok szintén negatív következményû cselekményeitõl, illetve határold el a zsidó jellemet ezen más népcsoport jellemétõl;
- magyarázd meg, hogy más népcsoportok cselekményeit vajon miért nem kezelik ilyen kiemelt figyelemmel?
- mindezek után mutasd be azokat a történéseket, melyek szerinted alkalmasak a zsidóság kollektív negatív megítélésére.
Ha ezt meg tudod nekem csinálni, akkor megértem, hogy miért ez a kiemelt gyûlölet a zsidók iránt, mert így van racionális alapja. De jelenleg a zsidó jelzõ szitokszó a magát radikálnemzetinek mondó oldalon, és bárki megkaphatja, aki az õ céljaikkal - értsd: a magyarság céljaival - nem ért egyet, horribile dictu szembe is megy velük.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Itt a híradásokról van szó. Mellesleg azt hiszem amikor körözési felhívást hirdetnek fantomképpel, stb, akkor is hozzáteszik, hogy feltehetõleg milyen származású.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az, hogy õket bántja a saját származásuk kimondása... hát, ez azért tényleg ne legyen az én hibám.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ismét egy olyan gyerekes fogalomzavar, amivel még foglalkozni is kínos.
Vajon miért van az, hogy ezen két népcsoporton kívül a nemzeti/etnikai hovatartozást csak akkor emlegetik, amikor a szövegkörnyezet megköveteli. Például a nemzetvédõk elõszeretettel kifogásolják, hogy a bûnügyi hírekben nem tüntetik fel, hogy cigány az elkövetõ, ha tényleg errõl van szó. Érdekes módon azt a problémát még sosem hallottam, hogy írják ki, ha az illetõ magyar. Akkor most hogy is van ez?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én is pont ezt szoktam felhozni, amikor a zsidózók álszent módon azzal jönnek, hogy de hát miért baj az, hogy valaki kapcsán újra meg újra vélt vagy valós zsidóságát emlegetik: érdekes módon a keresztény vagy nemzeti hovatartozásá nem emlegetik lépten-nyomon, bezzeg az arra fogékony embereknél a "zsidó" jelzõ viszont rendre felbukkan, érdekes, ugye? (Na jó, magyarozás mégis van, de azt jelenleg a magát nemzetinek tartó mûveli.)
Vajon az 52890-ben miért a "kampó" a hitelminõsítõ jelzõje és miért nem a tényleges nemzeti hovatartozását emlegeti a hozzászóló?
Felesleges ezzel foglalkozni, mert ahogy állnak a dolgok, ez így lesz az utánunk következõ generációkkal is.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ahogyan nincs keresztényezés és kínaizás sem.
Ellenben létezik káromkodás és személyeskedés.
Viszont azt még a zsidókon és a cigányokon kívül egyik néptõl sem láttam, hogy megsértõdtek volna azon, hogy a nevükön nevezik õket.
Ismét egy olyan gyerekes fogalomzavar, amivel még foglalkozni is kínos.
"...faji alapú gyûlölet a zsidók iránt."
Ez a mai Best of Hír topik.
Ezt egyébként tanítják valahol, vagy autodidakta módon is el lehet sajátítani?
problem? 😊
Amit pedig Te mondtál, az egy durva általánosÍtás. Mindegy, hogy aki nekem rosszat tesz, az zsidó, cigány, vagy magyar. Úgy gondolom, hogy ezt a rasszista elõítélet/utálat dolgot mindig az szívja meg aki tisztességes...
Mindegy, hogyan forgatjátok (ki) a szavakat, amit itt mûveltek, az szimpla faji alapú negatív megkülönböztetés, sõt, faji alapú gyûlölet a zsidók iránt.
A rasszizmus tényleg nem a legjobb szó rá, azt leginkább Danny1987 szokta ûzni nagyipari méretekben. A zsidózás, az antiszemitizmus már sokkal nagyobb mértékben burjánzik ebben a topikban is, bár tény, hogy az ominózus vicc kapcsán én ezt annyira nem éreztem.
Szóval a rasszista rasszistázik és így szép a világ. 😊
Amúgy valóban félrenéztem a hsz számot.
"hithû nyilas porontyokat neveljenek még ideje korán"
"rákosi korszak"
"csodaszép új jövõ"
Csak azt nem vágom hogy ezek a gondolatok honnan jöttek neked, az új világgal kapcsolatban meg felvázoltam egy másik alternatívát, legalábbis az eddigi hszeidbõl, (de nem csak a tiedbõl) az jött le hogy egy országnak az a legjobb hogyha a nemzet az utolsó a sorban. De nem tudom hogy pl. pár nyugati ország örülne-e neki ha a külföldi ipar kiszorítaná a hazait, az meg hogy a görbeorrú tõkések mindenhol ott lapítanak a háttérben meg már csak természetes. 😄
ezek után tényleg nem csodálkozok, hogy minden külföldi rasszistának hívja a magyarokat.
Tõlem a téma lezárva, ha alapvetõ dolgokkal nem vagytok tisztában, akkor tényleg nincs mirõl vitázni.
Aztán még a turbók vannak besértõdve, ha lerasszistázzák õket
erre:
[i]Szerepel benne a "zsidó" szó, úgyhogy elfér itt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11