Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglepõdnék ha végül nem egy King Long csodát vennének fele annyiért.

Humor herold😄

Hegi90
és ezt most azért írtad a Hír topikba, mert...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
😄
Parasztbácsi kifogja a zsidó aranyhalat:
- Ha visszadobsz,kívánhatsz hármat.
- Szeretnék egy Mercedest.
- O.k milyen alapú hitellel szeretnéd?
- Olajban vagy zsírban süsselek ki BAZDMEG!!!!! 😄

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ebben biztos voltam😊

Lecsap a NAV a végtörlesztõkre

arty
Bronx South
Szarom le a gazdaságtant.

Aztán ne csodálkozzunk ha az irreális vágyakra/elképzelésekre a politika voodoo-gazdaságtannal fog válaszolni.

immovable
Törökök "ellen" tartanak fent ekkora sereget. Volt már nem egy konfliktusuk. A törökök pedig többszörös túlerõben vannak. Persze ettõl még most nem erre kéne költeni. Nem épp baráti az "iszonyuk".

Asszem 3 vagy 4 évvel ezelõtti kecskeméti repnapon, hogy a törökök vagy a görögök(lényegtelen) gépébe kellett vmi alkatrész amit a másik tudott volna kölcsönözni. A magyarok jószerivel "napokig" gyõzködték õket, hogy adják már kölcsön az alkatrészt.
Bronx South
Ha erre most válaszolnák, elindítanék egy korábbi vitát, így meghagyom ezt a pár sort válasznak.

immovable
Hát ja. 😞
Erre van most a legnagyobb szükségük a buta helótáknak...

csige791
The U.S. approved to grant 400 M1A1 Abrams to Greece

Meg is van a segély helye 😊 Így jut el a mi adónk amcsiba.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

0Fritz0
A gond az, hogy a szar marad és csak a színe változik idõnként.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A GDP több mint felét a hazai KKV szektor állítja elõ, õk foglalkoztatják a hazai munkaerõ 2/3-át.

Lehet másképp is csinálni, de ahhoz bizony kínai színvonalon kell élni és gyûjteni a tõkét a hazai gazdaság számára. Na erre itthon senki nem hajlandó.

immovable
Amúgy ige, nem történt különös. Megy az átrendezõdés. Szerepcsere van. Pirosból narancsba fordul a szar. 😊
0Fritz0
Nem történt semmi meglepõ.
Nem is olyan rég volt, hogy azok, akik a sajtószabadságért emelték fel a hangjukat, késõbb nyíltan követelték azok ellehetetlenítését, akik másként gondolkodnak.
Most is csupán az elõjel változott meg átmenetileg, nem a világ.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bronx South
Tehát egy olyan országban jó élni, ahol minden el van adva külföldi kézre, ahol hitelekkel van fenntartva a látszatjólét(?), ahol a nemzetnek lassan köze sincs a saját területéhez, értem.

Sokkal jobb Észak-Koreában a koreai többség tagjának lenni, minden állami tulajdonban van, az országot a hazai forradalmárok leszármazottjai irányítják és viszonylag kevesen halnak éhen, már amikor éppen van nyugati segélyszállítmány.

A szerzõ a magyar közgazdasági gondolkodásra jellemzõ õrültségeket böfögi vissza.

Hirtelen nem is tudom, hogy a mainstream médiában elõforduló arcok közül Heim Péteren kívül kit lehet még nyugodt szívvel meghallgatni. Az indexen szokott lenni 1-2 normálisabb cikk valamelyik alapkezelõtõl.

Bronx South
Te hogy képzeled el az új jövõt ? Egy gazdaságilag, politikailag külföldrõl irányított ország, ahol a Magyar a kisebbség, ahol minden privatizálva van etc. ilyen elképzeléseid vannak ? Lenne még egy kérdésem hozzád de azt hagyjuk...

immovable
Pedig belõle több értelmet néztem ki.
immovable
Engem sem zavar a konzervatív értékrend, sõt, jó hogy van, színesebb tõle az élet, csak az a tömény undor és megvetés ami paliból árad a másként gondolkodó honfitársai felé az kritikán aluli. És ezzel rögtön el is ássa magát.
arty
tarlos ilyen mini führer jellem. a térelnevezést is szavazásra bocsájtotta, aztán az lett inkább amit õ akar 😄

Forza.

polluxware
az hogy valakinek van egy KONZERVATÍV elképzelése a szórakoztatással kapcsolatban az számomra belefér..

,de mindezt megspékelni azzal hogy nyíltan ellenségeskedéssel ír egy másik "felfogásról"

na ez az amit nem lenne szabad.. legalábbis nyugaton nem hagyják

viktóriában viszont fontos ,hogy hithû nyilas porontyokat neveljenek még ideje korán..

bele se merek gondolni abba ,hogy mivel fogják majd ezután AGITÁLNI az iskolába kerülõ új nemzedékeket

mondjuk ki õszintén, hogy ugyanaz fog menni mint annó rákosi korszakban csak éppen most a ló tuloldalán pepitában

csodaszép új jövõ

magyarán 89 szellemisége tartott -> 2010ig

immovable
<#eljen>
Atomreaktor
immovable
Erre gondoltam.<#gonosz1>
Én úgy tudom, hogy az "átkosban" 100%-os volt a foglalkoztatottság, és nem voltak hajléktalanok...legalábbis papíron. 😊
immovable
dörner csurka színház

Érdekes, hogy minden mondatából indulat és harag sugárzik. Mily széplelkû ember lehet.

Dörner György lesz 2012. február 1-tõl az Új Színház igazgatója, miután csütörtökön Tarlós István fõpolgármester aláírta kinevezését, bár az illetékes szakmai bizottság 6:2 arányban az Új Színházat 13 éve vezetõ Márta Istvánt támogatta. - ez meg no komment.
polluxware
másik vágányon vagyol te is.. olvass már vissza egy picit😉

Bronx South
ha nem a fidesz, más nyomna el, nagy ügy?

polluxware
esznek azt is!

Ne haragudj, de ez nekem kicsit magas most. :-) Az Innuitok eszkimók?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
ennek ugorj neki mégx1😉

Bronx South
elvagy nyomva?

polluxware
egyem a szíved... azért vágod te is hogy ez az ürge mit mûvel a népével, nem?

ennyire azért nem lehet példaképet hajkurászni...

mit szólsz az Innuitokhoz??

igaz hogy nem ölnek zsidókat, de hátha van valmi ami helyettesíti ezt a hiányt...

(fokák pölö)

polluxware
na de basszus ez elnyomásban tartja a népét..

mély jobboldal mindig is majmolta a ruszkik vendégeskedése alatt a nyugatot..

tudod ez a : you nóóóv mádzsár

namost ezek rájöttek ,hogy odakünn se szhárnak le minket... erre mi marad???

na mi??

én már kínán meg se lepõdnék😊

annyira fáj...

Nem tudom rám gondoltál ezzel hogy vérmagyar, de mint tudod, ez inkább vállalás kérdése mint vérségi.
Egyébként nem fûztem hozzá semmit,csupán belinkeltem ide azzal a szándékkal, hogy halgatasék meg a másik fél is. Szar lehet, hogy egy államfõt nem lehet le"konteo"sozni, de ez nem az én bajom...

Imádom, mikor a vérmagyar jobb(ik)osok védik, sõt, már-már imádattal és tisztelettel beszélnek az arab (tudom, Irán pont nem arab, hanem perzsa) országokról, és azok vezetõinek szavát mantrázzák, ha az tartalmaz elég zsidózást.

Nem fejtem ki részletesen, hogy miért, mert egyrészt aki egyetért velem, az tudja, aki meg nem, annak téphetném a számat napestig, akkor is csak egy zsidóbérenc-liberálbolsevik-mocsadék lennék.
Rohadt, szemét, mocskos, gyurcsánybérenc ENNSZ. Az.

Mahmud Ahmadinezsád beszéde az ENSZ 66. Közgyûlésén

...Ma, a nemzetközi fejleményeket figyelembe véve, megpróbálom kielemezni a jelenlegi helyzetet egy más nézõpontból. Az, ahogy mindnyájan ismerik az emberi lények uralmát és felsõbbrendûségét más teremtmények felett a természetét illetõen alapjaitól hamis. Az igazság az, hogy az emberlét egy isteni ajándék, és a szentlélek testetöltése, mint: Hit Istenben, aki a világegyetem örökkönvaló tervezõje és teremtõje;

Részvét mutatása mások iránt, nagylelkûség, igazság keresés, és tisztesség mind a szavakban, mind a tettekben; A magasztosság keresése, hogy a tökéletesség csúcsait érhessük el, és a törekvés az egyén anyagi és lelki fejlõdésére, valamint vágy a szabadság megvalósítása iránt; Az elnyomás, a romlottság és diszkrimináció elutasítása és ezzel szemben az elnyomottak támogatása; Boldogság, és tartós jólét és biztonság keresése mindenki számára;

Mindezek csupán néhány példája a közös isteni és emberi vonásoknak, amiket tisztán felismerhetünk az emberi lények történelmi törekvései közt, és ami keresését a mûvészeti és irodalmi örökségünk is tükrözi mind prózában és költészetben, mind az emberi lények szocio-kulturális és politikai mozgalmiban a történelem során.

Minden isteni próféta és szociális reformer ilyen a helyes úton járásra hívta az embereket; Isten méltóságot adott az emberiségnek, hogy az Õ szerepének örökébe léphessen az a Földön.

Kedves Kollégák, és barátok:

Teljesen nyilvánvaló, hogy történelmi eredményeink ellenére - beleértve az ENSZ létrehozását is, ami a szabad elméjû és igazságkeresõ emberek fáradhatatlan harcának valamint a nemzetközi együttmûködésnek eredménye - az emberi társadalmak még messze vannak nemes vágyaik és céljaik beteljesítésétõl. A világ legtöbb nemzete elégedetlen a jelenlegi nemzetközi helyzettel. ...

Igen. Ez most friss ropogós. 😄

arty
lehet. ez most aktuális, biztos azért fáj jobban 😊

Forza.

A kutya sem kíváncsi Magyarország üzenetére. Az ENSZ 66. Közgyûlésén más tagországokhoz hasonlóan Magyarország képviseletében Schmitt Pál köztársasági elnök is felszólalt szeptember 23-án. A tagországok állandó ENSZ képviselõi általában megadják azt a tiszteletet a felszólalónak, különösen ha az egy államelnök, hogy meghallgatják a mondandóját. A magyar köztársasági elnök beszédére szinte senki sem volt kíváncsi. Schmitt Pál az üresen kongó teremnek beszélt. Hogy mit mondott, most nem különösebben érdekes számunkra sem, de jól jelzi a Biztonsági Tanács nem állandó tagságára pályázó Magyarország világpolitikai tekintélyét és világpolitikában betöltött szerepét, amely jórészt a mintegy harminc országból álló cionista tömb véleményének hangoztatását jelenti a különbözõ nemzetközi fórumokon - talán éppen ennek köszönhetõ ez a "kiemelt figyelem" is...

A magyarországi külügy csõdje