61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Lantee #54540 Régi Hofi poén, még viktorunk első uralkodásának idejéből, de még mindig jó! :)
A másik, amit szintén Hofi mondott:
"Mi a különbség orbán viktor és Isten között? - Isten nem akar orbán viktor lenni!" -
#54539 Obama meghívja a mi Viktorunkat. Mutatja neki az országot, egy galériába is elviszi.
Az egyik kép előtt megáll Viktor és kifakad:
-Ah! Egy magyar puli!
-Nem Mr.Orbán! Ez egy amerikai staffordshire-terrier.
Következő kép előtt.
-Ah! Ezt már megismerem! Ez egy magyar szürke marha!
-Nem! Ez egy amerikai Longhorn szarvasmarha.
Megáll a Viktor és felkiált:
-De ezt már csak felismerem! Ez egy magyar cigány portréja!
-Téved Mr.Orbán! Ez egy belga tükör! -
Garfield #54538 Ez mehetne Bronx South-nak, de akkor meg az lesz a baj, hogy megint megy a zorbánozás. -
#54537 kösz az infot :)
nekem csak B C van, de ha nagyon nagy gáz lenne itthon, leraknám buszra és uzsgyi. jó tudni :)
multhéten kollegákkal eléggé kibolrultunk, 18 éves korunk óta melozunk, az ország top-20% adózói vagyunk, 65 éves korunkra 47 évnyi meló után viktor szerint-miatt nem érdemlünk majd szinte semmit... és az alkotmánybíróság tartja a pofáját, nincs aki "felszólaljon", hogy héló, ez így nem teljesen okés. hogy talán az én javaimat nem kéne odaadni a devizahiteleseknek, a nyugdijasoknak, a lézerblokkolósoknak, haveroknak, MINDENKINEK.
luzernek néznek, mert luzerek is vagyunk :/ -
Lantee #54536 Orbán újabb öngólja
Szerintem ez a vikike elhagyta a kavintonját valahol... :D -
#54535 "inkább nézzenek csicskának külföldön, mint komplett idiótának a saját hazámban."
true -
Lantee #54534 Hosszú idő után végre olyan csige hozzászólás(ok), amikkel maximálisan egyet értek.
Az angliai munkavállalás tényleg olyan, amilyennek leírja. A buszokról nem tudok nyilatkozni, de infós-sales-es vonalról igen. Sajnos London magasan a legdrágább, de pl. dél-nyugaton sokkal barátibb árakért van minden: lakás, kocsi, kaja, ruha, stb.
Persze, mindig is érezni fogod, hogy csak egy bevándorló vagy, de inkább nézzenek csicskának külföldön, mint komplett idiótának a saját hazámban. -
Garfield #54533 Pdig egyszerű.
A politikai elit - kormányerők, ellenzék - gyávák meghozni a szükséges, nagyon durva megszorító intézkedéseket. Kibújásképp népszavazással oldják meg a dolgot tudva, hogy az istendadta nép az "Akarsz-e szarabbul élni, mint eddig?" kérdésre nem fog igennel válaszolni. A politikusok ártatlan tekintettel széttárják a kezüket, hogy ők becsszóra akarták a megszorításokat, de a Zemberek akarata fontosabb. Az EU most megmutathatná, hogy igazán tökös, azzal, hogy kirakja a görögöket a schengeni megállapodásból, aztán drachmázzanak úgy, ahogy akarnak, plusz csináljanak a 330 milliárdos adósságukkal, amit akarnak: legrosszabb esetben majd megkérdezik a népet, hogyan fizessék vissza ezt az irdatlan adósságot.
U.i.: A magyar valósággal bármilyen párhuzam pusztán a véletlen műve lehet. -
#54532 Ezt a lépését a görög kormánynak nem is értem... -
#54531 Biztos, hogy megy Thaiföldre? :) Én nem mennék a helyébe bár állítólag a turisztikailag fontos helyek nem állnak a vízben. -
#54530 Ez nagyon Kertész Ákosos volt. Van dízpolgárságod? -
#54529 Erre voltam kíváncsi, köszi :) -
#54528 Hát a minimálbér valami 5.75/óra és elvileg abból is meglehet éldegélni valahogy. Itt a legnagyobb probléma az ingatlan árak meg az albérlet árak. Ha ketten dolgozunk a feleségemmel akkor kitudunk venni egy családi házat de akkor az életszínvonal nagyon átlagos, ezért szinte mindenki szobát bérel, így viszont sok marad, lehet gyűjteni is zsetont, plusz az ember egy darab hobbijához megtudja venni a legjobb minőségű cuccokat és még nyaralni is tud, ami vendégmunkásoknál ugye a hazajárást jelenti, bár szlovákiai kollégám most megy másodszor Thaiföldre nyaralni egy hónapra, plusz havonta 1x haza is jár.
A lényeg, hogy itt bőven marad az emberek zsebében zseton miután kifizették a számláikat, ezért ha este kimegyek az utcára az éttermek nem üresen tátonganak stb... -
#54527 És amúgy ez a fizetés nagyjából mire elég kint? Már ha nem zavar a kérdés... -
#54526 Otthon is volt buszos jogsim de csak teherautót vezettem, itt kint kezdtem buszozni. De 8 évet levezettem nulla balesettel. A magyar jogsit csak át kell "váltani" angolra. 40 font+orvosi vizsgálat.
fizetés: jelenleg 11.8/óra egy év után 12 valamennyi /óra lesz. Hétvége 15 font környéke, a legjobb a hétvégi túlóra, az 18/óra.
Buszos munkarend mindig szar, van hogy 4 kor kelsz de van hogy éjfélkor végzel, persze ha 4 kor kezdesz akkor már végzel kb délben.
veszélyes? Hát nem tudom, tegnap volt a buszomon egy tömegverekedés. előbb két nigger esett egymásnak, de két fehér megpróbálta szétválasztani őket, veszélyesnek nem mondanám, hanem inkább "nem unalmas" kategória :)
Hozzám nem igen tudnak bejutni, kívülről csak speckó kulccsal lehet kinyitni a kabin ajtót, szóval ha nem lövik át akkor nem nagyon lehet gondom. Ilyenkor nyugodtnak kell maradni, nyomni a Code Red-et aztán jönnek a rendőrök ha nem válaszolsz a visszahívásra. Meg van a buszokba Assault alarm, benyomod és bekapcsol a riaszató, ha van a közleben valami rendőr akkor odajön.
De általában a bűnösök menekülnek, mert tudják, hogy ha a buszon balhéznak nem felfüggesztett lesz a vége.
"Assaults:
Our Staff and passangers have the rights to work or travel without fear of attack. We will always press for the strongest penalities against those who assault."
A tegnapi kölök is azonnal elmenekült aki balhézott. Code Red cancelled :) -
#54525 Igen, de te országokról beszélsz, mi régóta egy nagyobb ország csicskái vagyunk ez köztudott. Egyszer Oroszországé, egyszer az Egyesült Államok, talán most már Kínáé is.
Én a benne élő emberekről beszélek, az, hogy te jobb körülmények között dolgozol az nem az itteni magyarok hibája.
Azon elgondolkoztál miért folyamatos a buszvezetőknél a munkaerőhiány? :D Mert még ebben a pocsék gazdasági helyzetben sem szeretnek az angolok ilyen munkát végezni. De előbb-utóbb rákényszerülnek, íreknél is egyre többen mennek kamionsofőrnek, pedig ott az az egyik legalja meló. Ha még a bérükből is engednek(mondjuk egy hosszan tartó válság esetén) akkor jajj a vendégmunkásoknak. Mert hidd el, hogy inkább angolokat fognak felvenni mint külföldieket. De hangsúlyozom, ez csak akkor ha ugyanannyiért elvállalják a melót mint te. -
#54524 itthon csináltál előtte buszos jogsit? és azt ott elfogadták?
gyakorlatod is volt? sok?
(hogyhogy munkaerő hiány van?? relative nem fizet jol? szar a munkarend? veszélyes? vagy miért?) -
#54523 Hát ha anglia amerika csicskája akkor a magyarok a csicskák csicskái. :) ...De szar ezt kimondani :(
Lehet, hogy az angolok szemében csicska vagyok, sőt biztos, hogy az vagyok, de még így is ezerszer jobb körülmények között élek és dolgozom mint amilyenben valaha dolgoztam otthon, mondjuk úgy, hogy nekem ez így bejött, ami ugyan nem mondható el minden próbálkozóról, de hát ilyen a versenyszféra.
Szerencsére olyan munkakörben dolgozom amiben folyamatos a munkaerő hiány. -
#54522 "Az angolok az amerikaiak csicskája" Ez így nem biztos hogy helyes, főleg hogy Anglia az egyik legjelentősebb a pénzpiacon, az összes irányító fejes cionista kg ott van Londonban, és ha már abból indulok ki hogy Izrael csicskája az USA, akkor a te kijelentésed max fordítva igaz. -
#54521 De szép, hogy így együtt emlegeted az angolokat az amerikaikkal. Az angolok az amerikaiak csicskája, de igazából nem akarok ebbe az irányba elmenni mert lényegtelen. Te mondhatod, hogy mennyire ugyanolyan körülmények között dolgozol, az angolok szemében te egy kelet-európai bevándorló leszel mindig is és a kuli munkát végeztetik veled. Azzal is azonosítanak, tehát onnan te itt ne csicskázz senkit, mert egyszerűen nincs igazad. -
#54520 100%-ban ugyan olyan körülmények között dolgozom mint bármelyik angol munkatársam. Ha ők csicskák akkor én is.
A csicskaságot amúgy úgy értettem, hogy a magyar nép jelenleg az angol-amerikai(izraeli)-német-francia vonal csicskája, akik majd ha már nem leszünk eléggé kihasználhatóak, úgy fognak eldobni minket mint a használt taknyos zsebkendőt.
Természetesen a magyar még ekkor sem fog rájönni, hogy ha magán nem segít semmire sem jut, majd szépen megyünk és beállunk kína csicskájának, akik majd ugyanúgy tesznek idővel, mint az angol-amerikaiak.
Ebben nem fogok részt venni az kurva élet, már csak 1.5évem van az angol állampolgárságig.
Le se írjátok, hogy szemétgecihazaárulónemturbómagyargecivagyok, mert leszarom. -
#54519 Fukusimai vizet ivott egy japán képviselő.
"Az atomerőműből származó vizet ivott a japán parlament egyik tagja, bizonyítandó a sugármentesítését végző berendezések hatékonyságát." -
#54518 sok értelme van népszavazást tartani arról, hogy "kérsz egy pofont?" ...
idiota EU, tetves görögök -
#54517 Azért perelték be mert elferdítik folyamatosan a tényeket, ezzel pedig átverik félrevezetik a népet, köztük téged is. -
#54516 Ne csicskázz! Külföldön te se vagy más. :) -
#54515 -
Vlala #54514 Ugye, hogy ugye? Magyarországon is csinált ilyet valaki pár éve... olyan "háromigeneset".
Meg is lett az eredménye! "A NÉP KIMONDTAAAAA!!!", aztán kormányt cseréltek, és a népet ott sz..juk le, ahol van. -
Vlala #54513 Beperelni egy kereskedelmi tévét azért, hogy megfelelő nézettsélget szerezzünk a sajátos gondolkodásunknak - igazi komoly, felelősségteljes gondolkodásra vall.
Remélem, főműsoridőben, az Összeesküvők szünetében mondhatják el igaznál igazabb gondolataikat.
Gratulálok a "mindent elsöpoprő győzelemhez". -
#54512 mér=már -
#54511 Népszavazás a semmiről...
...De legalább belekerül pár milliárd adóeuróba, amit hála az eu-nak mér te is fizetsz. -
Vlala #54510 De ők legalább népszavazást tartanak, nem egyetlen idióta egóján és kapzsiságán múlik az, hogy mi lesz az országgal. -
#54509 -
#54508 Én már nem morgolódok semmin, főleg nem csicska ország csicska lakóin.
Mondjuk úgy, hogy beletörődtem a dolgok menetébe.
-
#54507 legalább van miért morgolódni nektek is -
#54506 [URL=http://kuruc.info/r/26/87431/]Eközben a "magyar" országházban.[/URL] -
#54505 én elég hajlamos vagyok a tolvajpatkányok ellen agitálni, de ez azért tényleg elég kijózanító :)
izé, :(
szal akkor a tb és az eg.ügy visz el "mindent" ??
minden más csak "kishal" ??
mondjuk jellemző a rendszerre, hogy anyám és apám is 2-3 évvel korábban léphetett nyugdíjba, anyám annyi nyugit kap, mint a fizuja volt (közalkalmazott volt), apám pedig konkrétan azért ment nyugdíjba mert jóval többet kap így, mintha dolgozna. gondolom nem egyedi.
azért az sem egyszerű, hogy végülis a (választási) rendszer elvárja tőlünk, hogy olyanra szavazzunk, aki szeretteink anyagi helyzetének lerontását ígéri (ha lenne ilyen, de ugye már csak ígérgető pártok maradtak, józanság sehol), máskülönben NEKÜNK és gyermekeinknek lesz annyi.
szóval: anyám vagy a lányom? :/
milyen kár, hogy bokros után jött az osztogatás, különben ez az egész most talán fel se merülne... -
kennedy69 #54504 Különös látvány: vadonatúj autók ezrei a víz alatt, a kár óriási -
ManoNegra #54503 De ha most elutasítják a mentőcsomagot, akkor kevés az esélye egy rendezett államcsődnek.. -
ManoNegra #54502 Nem semmi! -
Ronny #54501