Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De igy már érdekes!<#idiota>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kihagytam szerencsére.

Most volt róla szó az RTL hiradóban.Nem nézted?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#wilting>

Dopeman-t miniszterelnöknek! Az ellenzék szerint õ lett a legnagyobb vezérszónok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Annyira engem se, de legalább tisztábban látnék. Mindegy...

Ha komolyan érdekel, akkor zsidó hitközségekben tudnak segíteni, de amennyire tudom, nem az a párszáz oldalas, Biblia jellegû olvasmány.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem tudok, mert nem érdekel a Talmud szövege.

De annyit emlegették/emlegetik az övét, hogy annak utánanéztem, mi igaz belõle. Háát, nem sok.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az hogy az ókorban mivel szolgáltak rá a zsidók az utálatra mellékes, az hogy most mivel szolgál rá a zsidó arra hogy utálják, egyáltalán nem mellékes.

Frászt. Az ókor óta tart, ergo a történelmi hagyományok révén nagyszerû bûnbakok a XX. század sérelmeire.

De volt már korábban egy hasonló vita, akkor abban maradt a megegyezés hogy a cionista réteg az, akik tehetnek a dolgokról. Ez valóban így van, de a cionista ugye zsidó, a zsidó pedig egy olyan fogalom ami itt terjeng a levegõben, és ha az ember felháborodással ír, elõbb írja le hogy zsidó, mint hogy cionista.

Nem, nem volt megegyezés. Ezt az antiszemiták találták ki és kísértetiesen hasonló logikát dobnak be a cigányok esetében.
Mi valójában nem utáljuk õket, mert a pirézek egy kedves okos, aranyos népcsoport. Mi a pirézek egy picike rossz, gonosz, alattomos részét utáljuk ezért meg azért, õk a borézek.

Kár, hogy a hétköznapok szintjén megdõl az egész, amikor is:
- a borézek emlegetése minden második szökõévben történik, és valahogy mindig a pirézek a köcsögök;
- érdekes módon egyesek részérõl el-elcsattan a piréz jelzõ is olyankor, amikor a saját nemzet/etnikum vélt vagy valós érdekeivel ellentétes véleményen van valaki.

Akkor most helyettesítsük be a fentiekbe a zsidó-cionista, valamint a roma-cigány jelzõket.

a zsidó pedig egy olyan fogalom ami itt terjeng a levegõben, és ha az ember felháborodással ír, elõbb írja le hogy zsidó, mint hogy cionista.

Ugye te is érzed, hogy ez most qrvára izzadságszagú magyarázkodás volt?

Abban az esetben pedig hogyha egy dolog kapcsán konkrét tulajdonnév merõl fel, mint pl. a korábbi pálda Slota, akkor nem szlovákot fogok írni, hanem hogy Slota, max a végére odacsatolom hogy egy szlovák kg.

Egy hitelminõsítõnek vajon miért a "kampós" a jelzõje és miért nem a nemzeti hovatartozása alapján a "brit"?

Más Talmud fordÍtást nem ismerek. Annak sem szántam nagy figyelmet, de ha Te tudnál ajánlani egy autentikust, abba belenéznék.

a ma kialakult formájával kapcsolatban

Az erre fogékonyak mind a mai napig valódinak hiszik a Cion bölcseinek jegyzõkönyvét: mikor is íródott?
Az erre fogékonyak által újra meg újra idézgetett, állítólagos Talmud-részletek kinek is köszönhetõk? Luzsénszky Alfonz neve mond valamit? Mikor is élt?

A nácizmus csak annyiban mutatott újat, hogy állami szintre emelte az antiszemitizmust, és összekapcsolta a célzott megsemmisítéssel.

Bronx South
Az hogy az ókorban mivel szolgáltak rá a zsidók az utálatra mellékes, az hogy most mivel szolgál rá a zsidó arra hogy utálják, egyáltalán nem mellékes. De volt már korábban egy hasonló vita, akkor abban maradt a megegyezés hogy a cionista réteg az, akik tehetnek a dolgokról. Ez valóban így van, de a cionista ugye zsidó, a zsidó pedig egy olyan fogalom ami itt terjeng a levegõben, és ha az ember felháborodással ír, elõbb írja le hogy zsidó, mint hogy cionista.

Abban az esetben pedig hogyha egy dolog kapcsán konkrét tulajdonnév merõl fel, mint pl. a korábbi pálda Slota, akkor nem szlovákot fogok írni, hanem hogy Slota, max a végére odacsatolom hogy egy szlovák kg. De ezektõl a dolgoktól nem érzem magam rasszistának.

Bronx South
Ezt az egészet a ma kialakult formájával kapcsolatban írtam, és hogy számomra helytelen, természetesen a 3ik birodalom elõtt is volt rasszizmus.

Nem elmaradt, hanem nem mûködik. Addig biztosan nem, mig õk nem akarják. Részünkrõl az igény megvolna...

A cigányság integrálása a társadalomba nemcsak nálunk, hanem másutt is elmaradt, legutóbb Bulgáriában borult ki a bili. De az "integrálás" legkevésbé büntetõjogi kérdés.

Ezt nem tudtam, mindig tanul az ember, köszi.

Azért csak érdekes, hogy a magyar és a szlovák, vagy bármely szomszédos ország kisembere békében él egymás mellett általában mindenféle uszÍtás ellenére, viszont ez elég ritka a cigány-nemcigány szomszédokkal kapcsolatban. (direktnem magyart írtam)

Mondom, kulturális különbség. Akkoriban bõven elég volt az, ha az egyik nép szokása pont ellentétes volt a másikéval, hát még ha ezeket a szokásokat vallási szabályok mondták ki. Nem kell rögtön zsidó világuralomra gondolni...

Gondolom semmivel sem szolgáltak rá úgy általában egyesek...

A rasszizmus nem rassz, hanem külsõ jegyek alapján csoportosít, mely a cigányok esetében bõven megáll. (Mellesleg ha már szóelemzésnél tartunk, akkor azt ugye tudtad, hogy a "rasszizmus" szó gyökere abból a gyarmati szemléletbõl származik, amikor a külsõre eltérõ embereket különbözõ rasszoknak tartja?) A magyarokkal szemben azonban nem ilyen tulajdonságok alapján vannak ellenérzések a környezõ országokban, hanem pusztán az etnikai hovatartozásuk alapján.

Itt most nem arról van szó, hogy zavar vagy sem, hanem arról, hogy miért írják ki a vélt vagy valós származást az egyik esetben és miért nem a másikban.

Ugye a ciányellenességre is azt mondják, hogy rasszizmus. A cigány egy faj?

Van olyan, hogy magyar faj?
Ezt egyébként tanítják valahol, vagy autodidakta módon is el lehet sajátítani?

Eltûnt amire reagáltam.

? Bocs, de itt most nem látom az ellentmondást. Biztos bennem van a hiba.

1. Ebben igazad van.
2. Te még mindig kevered a dolgot, és nem érted, mi a különbség a hír és a körözés közt. A bûnügyi hír az olvasok bulvárhír iránti éhségének kielégítésére szolgál, a körözés az, ami a hatóságok munkáját segíti.
3. Én ebben azért nem lennék olyan biztos, miért ugyebár a "BAZ megyében betörtek" típusú hírekre jobban ugrik a közönség, mint a "X. kerületben elütöttek egy gyalogost a zebrán".

Hegi90
te kajak semmit nem gondolsz át abból, amit írunk

hagylak is a faszba, jó zsidózást/cigányozást!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez nem tegnap kezdõdött, hanem bõven az ókorban, és bõven elegendõ volt hozzá az együttélõ népek közti kulturális különbség, ez pedig aztán az európai kultúrkörben szép, több évszázados karriert futott be.

0Fritz0
Akkor most a szomszédos államok nácik, esetleg rasszisták?
Mert ha idehaza annak számít, ha valakit származásán nevezel, akkor a logika szerint a szomszédos államoknak egyenesen a sátán kutyáinak kell lenniük.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

És én hogyan dolgoztam meg a Benes dekrétumért? írtam már, hogy nem ítélek el senkit kollektíven azért, aminek született!

0Fritz0
Lényegtelen feltételezéseken rágódtok és mindenhova rettegõ embereket képzeltek, pedig ti is leírjátok, hogy nem ilyen a világ.
Hát akkor most nem értem, de már nem is érdekel. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vannak lelki gyötrelmeid emiatt? Nincsenek
Ahogyan nekem és sok millió magyarnak sincs.

Tudod, kicsit máshogy néz ki a dolog, mint amikor valaki az ellenséges környezettõl szeparáltan él, illetve amikor abban: ezt a kérdést kicsit másképp élik meg a határon inneni és túli magyarok.

0Fritz0
Mint már írtam, engem nem zavar.

Hegi90
javítanálak, a szomszédos országok lakosságának KIS hányada.
Nem, én nem dolgoztam meg érte, ahogy még többmillió másik sem, de ez min is változtat? Nem szeretnél JOBB lenni a téged szapulóknál ennyivel, hogy te nem állsz ki a kerítéshez óbégatni ugyanúgy?

Nincsenek lelki gyötrelmeim, mivel közvetlenül nem érint engem. Nem jön át az éjszaka pár szélsõséges szlovák, hogy horogkeresztet rajzoljon a házam falára, vagy dobnak molotovot éjszaka a gyerekszobába.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

0Fritz0
A bûnügyi hír két okból létezik:
1. Ki kell tölteni a mûsoridõt, mert aznap nem történt semmi érdekes és ez mindig eladható.
2. Segítségkérés a hatóságok részérõl.
3. Tökéletesen alkalmas lenne megcáfolni a cigányokkal szembeni nézeteket, csak hát ugye ki lenne az a hülye... és hogyan... 😊

Neked mi errõl a véleményed? Ha nem okkal üldözik õket, akkor mégis hogy alakult ki ez a helyzet? Valaki egyszer régen feldobott egy érmét és eldöntötte, hogy na akkor mától õket fogjuk üldözni?

Bár olyan kijelentéseket is hallottam már, hogy azért utálják sokan az USA-t, mert irigylik a szabadságukat. Gondolom ilyen hülyeséget a zsidókkal kapcsolatban is le lehet gyártani. De ne tedd meg.

Ugye milyen idétlen dolognak tûnik?

Akkor most megkérdezném, hogy vajon a vélt vagy valós zsidó származás emlegetése miért is olyan fontos?

Érted már?

Sõt, miután elÍtéltek, még azt is megérdemelném, hogy a fényképemet közszemlére tegyék.

0Fritz0
Már bocs, de ez egy elég hülye kérdés, íme másképpen:
Minket utálnak a szomszédos országok és folyamatosan szapulnak, TE megdolgoztál érte?

Vannak lelki gyötrelmeid emiatt? Nincsenek
Ahogyan nekem és sok millió magyarnak sincs.

Ennyi

Már mondtam, hogy a történelem kezdetén is üldözték és utánunk is üldözni fogják õket.

Akkor ezek szerint mégsem arról szól a dolog, hogy úgymond rászolgáltak, nemdebár?

😄 Ha neadja az ég véletlenül kirabollak (nem foglak) akkor felõlem világgá kürtölhetik, hogy magyar vagyok.

!!! bûnügyi hír =/= körözés !!!

Ne keverjük már a Gizikét a gõzekével: a körözésbe még szép, hogy bele kell írni, szerinted hogy a rákba találnák meg, ha a bõrszín nem szerepelne benne? A bûnügyi hírben viszont semmi keresnivalója.

Hajrá!! írják ki, hogy magyar e vagy cigány!

VS

Mindegy, hogy aki nekem rosszat tesz, az zsidó, cigány, vagy magyar.

Akkor miért érdekel hirtelen a származás?

0Fritz0
Szlovák
Most ez valamilyen terápiás módszer, mert rohadtul nem érzek semmit, mint ahogyan a zsidónál és a magyarnál sem.

Hegi90
te írtad, hogy a zsidóság megdolgozott ezekért a jelzõkért.

Kohn szomszéd hogyan dolgozott meg érte? És ha gyerekkorától kezdve folyamatosan piszkálják emiatt, szerinted ez milyen érzéseket kelt benne? Csak próbáld magad beleképzelni a helyzetbe.

0Fritz0
Már mondtam, hogy a történelem kezdetén is üldözték és utánunk is üldözni fogják õket.
Ezen nincs mit rágódni, fogadd el ugyanúgy, mint a monitor fényét az arcodon.

Hegi90
"Már kaptam itt ban-t azért, mert kiálltam amellett, hogy minden bûnügynél alapvetõ információ legyen a tettes kinézete és ismertetõ jegyei.
Mivel a hülye is tudja, hogy a gyanúsított kinézetének hiánya merre is befolyásolja a nyomozás menetét.
De nálunk a érdekes módon ez túl sértõ és jújj és túl dúlva."

DE HÁT EDDIG IS FEL VOLTAK ÍRVA

Pont ezt mondom, hogy sem Õ nem szolgált rá, sem én azzal összefüggésben pl, hogy az ország a csõd felé lavírozik, vagy hogy leverték az 1848-49-es szabadságharcot.

Az, hogy õket bántja a saját származásuk kimondása... hát, ez azért tényleg ne legyen az én hibám.

Érdekes, a zsidók származásának kimondására késztetést érzel, de vajon miért nem írtad Slota elé az õ származását? Itt miért nincs késztetésed?

0Fritz0
Már kaptam itt ban-t azért, mert kiálltam amellett, hogy minden bûnügynél alapvetõ információ legyen a tettes kinézete és ismertetõ jegyei.
Mivel a hülye is tudja, hogy a gyanúsított kinézetének hiánya merre is befolyásolja a nyomozás menetét.
De nálunk a érdekes módon ez túl sértõ és jújj és túl dúlva.

Mondják ki, ha magyar, de akkor azt is ha cigány/zsidó/üzbég/etióp halpaprikás.

Na de a lényegre visszatérve: nincs olyan, hogy zsidózás és cigányozás.

Ez szvsz teljesen rendben van. Ha valaki kirabolna, és feltehetõleg magyar tenné, nem haboznék kijelenteni a rendõrségen.