61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#54660 Ja kezdjük mindjárt a törököknél. Ők okozták a legnagyobb kárt ennek az országnak. Nem mellékesen téved az újságíró, mert már a rómaiak korában is volt itt fürdő. Nem a törökök vezették be. -
remark #54659 Magyar történelmi összefoglaló - kisebb-nagyobb csúsztatásokkal (avagy: történelemhamisítás kicsiben?) -
#54658 Szalagcímben hozzák hogy változik a szab.sértés,
olyan kezdő mondatokkal hogy elveszik a jogsit ha 6 hónapon belül újjabb szabály sértést követsz el.
akkor ezt miért a legalsó sorba írják ha ennyire nagy horderejű.
ÁÁ kapják be a faszom rendes emberből kiszedi a kormány minden pénzét
ami meg még megmaradt majd adja oda a bűnözőknek. -
#54657 Papíron kevesebb bűncselekmény lesz majd.
Le kell vinni 1000 Ft-ra aztán kezeket vágni aki lop.
Szarok rá hogy középkori meg nem toleráns édi bédi demokrata. -
remark #54656 Akinek vannak 50 ezernél olcsóbb dolgai, az megszívta. Ezentúl te is csak márkás cuccokban járj...
-Jaj rendőrúr, ellopták a kesztyűmet!
-Na és? Filléres ügyekre nincs időnk!
-Dehát 100.000 forintba került!!
(Aki gazdaságélénkítő programot akart, annak most itt van.) -
#54655 Valaki segítsen nekem ezt(az új szabálysértési büntetések) értelmezni:
"A szabálysértések esetén kiszabható pénzbírságok legalacsonyabb és legmagasabb összege a jelenlegi 3-ról 5, illetve 150-ről 300 ezer forintra emelkedik 2013. január 1-jétől. A tulajdon elleni szabálysértéseknél az értékhatár 20-ról 50 ezer forintra emelkedik, amivel 63 ezer ügytől mentesül a büntetőeljárás - közölte a BM államtitkára."
Ezt most azt jelenti hogy ezentúl 50 ezer Ft-ig szabad a vásár?
Megint a bűnözőknek adnak kedvezményeket??? -
#54654 -
#54653 Ha van keresztény rock akkor lehet szociális demagógia rap is. -
Ironman2 #54652 Ez a Karsainak a lánya? Mármint a Battonyai Karsainak -
#54651 azt röhögöm , hogy pont te linkeled ezt.. úgyértem, én ezt most látom először így nov 4.én;)
tetszik;) sztem szövegtől eltekintve is egy jó európai dal
vélemények? -
#54650 miért problémás, hogy kendermagos ?
mert ha te nem szivsz, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is? ne legyél már ekkorka magyarka... -
#54649 AS:DDD -
#54648 Nekem igazából ez jutott eszembe:) 0.23-nál!! :D
-
#54647 Én ugyanígy voltam a Jobbikkal is pár éve. Sajnos azóta csak romlott a helyzet. -
ManoNegra #54646 :D Köszönöm, ez hízelgő! -
#54645 áááá bazzzz.......
amúgy is gyengém a rövid barna haj, a csinos pofival..
-
Ronny #54644 Ha két(lassan 3) új szociáldemagóg baloldali párt a megoldás a meglévő 4 mellé, akkor 2014-ben én már Vancouverben ütöm a vasat. -
#54643 soha nem szállunk le/fel hátszélben.. amennyiben oldalszél az egyetlen adott megoldás a pályairányt tekintve, úgy előtte nézze meg repülége manuálját a megengedett legnagyobb oldalszél komponens tekintetében, és kérdezze meg kezelőorvosát.
hát.. így dióhéjban;) -
ManoNegra #54642 *kiFejtenéd -
ManoNegra #54641 Ezt nem értem. Kiejtenéd bővebben? -
#54640 akárhogyis...
valami elindult
aztán hogy ez jó irányba megy-e?
-
#54639 shávó elvisz az ÁVH.. -
#54638 pilóta gyerek;) -
ManoNegra #54637 -
#54636 Kár, hogy ennek az egész mozgalom szerűségnek az élére az kendermagos köcs*g állt. Így a buta "konzervatívok" mint én is, kénytelenek elhatárolódni tőlük.
-
Már várom mikor készül festmény (alcsútdobozi) I. Nagy Viktorról (enyhe képzavar a név és a valós 160 cm-e között:D) ahogy belép egy sötét szobába és mögüle fény árad, a háttérben megcsillan egy korona, gyurcsány remegve szűköl a sötét szoba egy sarkában s viktorka fennhangon felkiált. "szarunk a valosággra!". Helyesírás már az új shit pali avagy a nemzet gojjjóstola nyelvtörvény szerint íródva természetesen. :D -
remark #54634 ...a Magyar Főnix Mozgalom kezdeményezi a magyarság kisebbségé nyilvánítását azokon a településeken – ad absurdum 14. hivatalosan bejegyzett nemzetiségként -, ahol a cigányság többséggé vált. -
remark #54633 Én majdnem vettem házat hitelre. Csak a páromnak épp nem volt munkája, és így túl nagy lett volna az önrész. SZERENCSÉRE!! Akkoriban tudtam meg sokat a pénzről, hogy mi az, ki az, hogy jön létre, mire lehet felhasználni, és akkor eldöntöttem, hogy én nem leszek mások játékszere, és nem lesz hitelem, nem teremtek önként MÉG EGY támadási felületet. Azóta is albérletben élünk... Majd akkor veszek házat, ha lesz miből. -
Lantee #54632 Éjszaka pont néztem az Elveszett Világokat a Spektrumon, és éppen a Sztálini Oroszországról volt szó. Nem mondom, néhány momentumnál összeszorult a seggem, annyira visszaköszön a múlt...
Már csak a viktor-szobrok hiányoznak országszerte, és jöhet a csengőfrász. pfff -
#54631 Komolyan mondom ez szánalom és nevetségesség határait súrolja.... -
#54630 Duplájára drágulhat az áram, 20 évig nőnek az energiaárak
Lesz az tripla is.
Bár szerintem 2050-re az élelmiszer hiány sokkal nagyobb gond lesz.
Nincs alternatíva ez a szopás.
Meg a társadalom hozzáállása. -
ManoNegra #54629 Az enyém szerencsére már vissza van fizetve, de ezt az egész devizahiteles őrületet az elején kellett volna ésszerűen korlátozni. Vagy nem tudom, de ez szívás ígyis-Úgyis. Veszett fejsze nyele. -
#54628 Ezt most pont egy szintén forinthitelesnek írod?? :D
De látod mire mentünk? Semmire. Hiába volt valaki hülye, élvezte akár évekig is az alacsonyabb törlesztő előnyeit, amikor szopóágra kerülne, "megsegtik" a TE+ÉN "károdra". Duplán szopunk. -
#54627 -
ManoNegra #54626 Én nem vettem fel devizahitelt. Bizonyára ez is széllel szembe vizelés, mert a forinthitel sokkal drágább, de én márcsak ilyen mazohista vagyok. ;-) -
#54625 te gondolom mindig széllel szemben pisálsz, ugye?
biztos meg lehet szokni, de... -
Lantee #54624 Devizahiteles akarok lenni!
Jó írás! ;) -
#54623 Újabb flotilla tart Törökországból a Gázai övezet felé -
#54622 Az USA és Kanada után Izrael sem fizet az UNESCO kasszába -
#54621 Vajon Görögország Izland példáját követve a bankok helyett az országot menti meg?