61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Ironman2 #54740 -
#54739 Ki az aki itthon marad ?
Egy valamit nem értek. A cigányok szaporodnak, a zsidók jönnek, a magyarok húznak kifele. Hogy is van ez ? Hazánk tudatos leépítése kéremszépen, egyenlő hazánk tudatos elfoglalásával ! Nem kellenek ide fegyverek mint a régi korokban, elég egy kis pénz, megfontolt politika, emberismeret és idő ! Hegyekkel vagyunk körbezárva, van itt minden ami a túléléshez szükséges, víz dögivel és a legjobb minőségű termőföldek. ennyi -
#54738 A cigányok és az 50ezer forintos szabálysérti határ... -
Ironman2 #54737 Az artisjus lecsapott a szoláriumra
-
Ironman2 #54736 A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció
Év: 2008
Nemzet: magyar
Stílus: dokumentum
rendező: Hajdú Eszter
A film azzal foglalkozik, hogy a rendszerváltás után kialakult politikai légkör hogyan tett tönkre barátságokat, családokat. A kapcsolatokat a mediáció eszközeivel próbálják meg helyrehozni. Nem kampány film, nem foglal politikailag állást, sőt igazából nem is a politikáról szól. A legbelsőbb érzéseket mutatja be, azt, hogy miért és hogyan gyökerezik a politikai meggyőződés az emberekben, a bal és a jobb oldali gondolkodás miért nem tud egymás mellett, családon belül vagy barátságokban békésen együtt élni, honnan származnak és hogyan alakulnak ki ezek a legtöbbször kibékíthetetlen, véres ellentétek.
Letöltés:
http://www.wupload.com/file/1790714671
vagy
http://www.filesonic.com/file/2856074255/Fideszes zsido.avi
Online:
http://videobb.com/video/ENZIZSYvNfCA
-
#54735 "Az Egyesült Államok pontosan tudja, hogy a cionista rezsim támadása..." - iszlám -k de legalább képbe vannak arról hogy mi a helyzet. -
#54734 Én nem írtam, hogy frankó, csak azt írtam ami jelenleg elkerülhetetlennek látszik, kérdés csak az, hogy mikor történik meg. -
#54733 Ezt te olyan természetességgel írtad, mint ha frankó dolog lenne ha az utcán ölik egymást az emberek. Az új alkotmányban ott van egy rész arról, mi van ha kitör egy esetleges háború. Én fegyvert fogok ha kell, de kérdés hogy kinek az érdekeiért kell majd harcolni, az USA meg az zsidrák ciók érdekeiért ?? Akkor már harcolok inkább az oroszok oldalán. -
#54732 "A Guardian cikke szerint az Irán elleni csapásról hozott döntéshez hozzájárult a Líbia elleni sikeres hadjárat, amely megdöntötte Moamer Kadhafi diktátor rendszerét."
Csak éppen azt nem írja a cikk, hogy esetleg Irán oldalán belépnek az oroszok és kína a háborúba, ami egy dominót indít el és kész a III -ik vh. Az oroszok amúgy is készenlétben vannak az USA -ellen, mikor megjelent a cikk az USA újabb kereset személyéről, és Ugandáról, akkor már figyelmeztettek az oroszok. -
#54731 Hogyan spórol százezreket egy gázos Swift? -
ManoNegra #54730 Nyugodjék békében! -
ManoNegra #54729
A jogos önkritika normális dolog, de a kollektív ítélet nem. -
#54728 Én nem okollak érte. Isten ments. Részben én is bűnös vagyok. :) De a probléma gyökere rendszerint alulról eredeztethető. (ej de nehéz szó:))
Nem szeretem szidni a magyarokat, hiszen én is az vagyok, de egyfajta önkritika azért nem árt és érdemes lenne felismerni azt, hogy nem várható el senkitől az életünk jobbá tétele, míg mi nem tettünk meg érte mindent.
Zsidózáshoz nem akarok hozzászólni, mert elég toleráns ember vagyok így eleve zavar az általánosítás, bár ennek ellentmond a cigányokhoz fűződő véleményem. :) -
ManoNegra #54727 *külöNb -
ManoNegra #54726 De attól még magyar átlag vagyok, hogy nem szavazom meg őket, és sajnálom de sért ha igyekszem tisztességesen élni, és ennek ellenére engem okolnak minden bajért! Jó rendben elismerem hogy ha nem kérek számlát, akkor jaj nekem nemzetromboló vagyok, de akkor mit mondjak az olajmaffiára, akik a rendszerváltás kezdetekor, törvényhozói (!!) segítséggel ezer milliárdokkal könnyítették meg a költségvetést. És ez csak a kezdet volt...
Ha itt elkezd valaki zsidózni, akkor megjelenik Garfield, Lantee, és kiállnak a tisztességes zsidók melett. Akkor remélem nekem is megengedhető, hogy kiálljak a tisztességes magyarok mellett!
Mert amit néha olvasni lehet itt a magyarokkal szemben, az semmivel sem külömb mint a zsidózás, cigányozás, vagy nácizás... -
#54725 :O -
#54724 Sajnos innen indul a probléma gyökere, és ahogy haladsz feljebb ez csak fokozódik. :( -
#54723 Szerintem az, hogy nem szavazok meg olyan tetveket, akik 600 millióért vesznek maguknak új autókat, a meglévők helyett miközben egy epe, vagy sérv műtétre sok megyében másfél év a várakozási idő, vagy pl. egy gerinc műtétre már csak 2020-ra(!) kapsz időpontot, mert NINCS PÉNZ! ÉS eközben nem csápolók, hogy viktor, viktor, feri, feri, (akárki) és nem ezektől a nímadoktól várom a saját és családom életének fellendülését, igazgatását, hanem teszek érte.
pl. A feleségemnek és nekem - kettőnknek - gyakran előfordul, hogy 5 állásunk van egyszerre.(!) és ez nem panasz -
#54722 Így van. Illetve az embereknek arra kéne ráeszmélni, hogy igen elbánt velünk a történelem ez van, de most már nem hagyjuk. DE! A nem hagyjuk részt nem viktorkától, ferikétől, kiss pista szakszervezettől, párttól kell elvárni hanem saját magunktól. SZERINTEM! -
#54721 egyszerűen csak meg kell szabadulni a pénztől és fogalmától, majd visszatérni a jó öreg cserekereskedelemre. Két tehén négy disznóért, stb :D -
#54720 Ennyi, akkor ezt megoldottuk. :D -
ManoNegra #54719
Ez azért is jó lenne, mert jódaraig kölcsönt sem akarna adni senki, tehát nem fenyegetne a túlköltekezés veszélye! -
#54718 Nekem lenne egy ötletem a világ pénzügyi krízisének megoldására. Minden adósságot el kell törölni, kezdjen mindenki, minden ember, minden állam tiszta lappal. Természetesen ezután már 2-szer is meggondolnák, hogy túlköltekezzenek-e, szigorú költségvetési rendszerhez kellene tartania magát minden államnak. -
ManoNegra #54717 Így van, és reméljük eljön az ideje, hogy a tanácsadók jó tanácsokat adnak, a vezetők pedig jó irányba kormányozzák a hajót, és a "haza fényre derül". Mert nem a pénzt sajnálom tőlük...
-
#54716 Előbb vagy utóbb úgyis kitör, vízért, élelemért, kőolajért, gázért. Van bőven ok. -
#54715 Minden kormánynak vannak tanácsadói, nem is egy, és ezt sosem ingyen csinálják - ahogy te sem dolgozol ingyen. -
ManoNegra #54714 Végülis minden gyerek jóllakott, így már másra is van ideje. -
#54713 "A szerződési adatok szerint Burger Barna cége, a Fókusz-Pókusz Kft."
_:SAF:_AS_D:_ASF:_SD:_AS:F_S:D_:SD -
ManoNegra #54712 Nem. Én a "paksi áramért" luxusárat fizetek.
Egyet nem értek. Minden szakmában vannak kontárok, de ezek előbb utóbb kirostálódnak. Mégis van egy szakma,ahol mindegyik kontár, bármerre nézel. Ott azért önkéntelenül is felmerül bennem, hogy nem feltétlen az ember kontár, hanem a rendszer rossz. -
#54711 Guardian: az USA és Anglia kész megtámadni Iránt
Tényleg nem nyugszik amerika addig amíg nem tör ki a III. vh.
-
#54710 Irán figyelmeztette az USA-t -
#54709 Életének 77. évében péntek délután elhunyt Vissy Károly meteorológus
Nyugodjék békében! Hiányozni fog a képernyőről -
kennedy69 #54708 Évi 12 millióért tanácsol Orbánnak Hegedűs Zsuzsa -
Ronny #54707 Ha a Paksi atomerőműtől zöld energiát vársz egy olcsó izlandi geotermikus erőmű árszintjén, akkor ott az elvárásokkal IS gond van.
-
ManoNegra #54706 Azt hiszem elvárható hogy működjön. Nem érdekel hogyan látják el a paksi atomerőműben a munkát, az érdekel, hogy legyen áram amit kifizetek. -
Ronny #54705 Mi közöm van nekem hozzá? A leírt számokat bárki ellenőrizheti. -
Ronny #54704 Azt tudni kell, hogy Gizike még így is többet fizet az államnak, mint a minden adót tisztességesen befizető román, szlovák versenytársa.
Egyszerűen a bevételekhez kell igazítani a kiadásokat és a haza fényre derül. -
ManoNegra #54703 Ezt a városi legendát egyébként a méltán szeretett miniszterelnökünk tudatosította a közvéleményben nemrég. -
Ronny #54702 Az ország maga így működik. El is várjuk, hogy így működjön. -
ManoNegra #54701 Nézd, nem tudom ki az az agyalágyult aki tíz forintból tizekettőt költ, de javaslom annál kopogtass! Nekem közöm nincs hozzá, a mi háztartásunk nem így működik.
Tudom erre megint jön hogy hjaj a nyugdíj és tb, de nem vagyok megyőződve arról, hogy cirka harminc év múlva lesz olyan hogy nyugdíj, tehát eddig amit oda fizettem szvsz netó bukta.